-
Η τιμή πράγματι δείχνει να συγκλίνει μεταξύ ντίζελ και βενζινας αλλά η διαφορά στην κατανάλωση μεταξύ 1.5 ντιζελ και 1.6 βενζινης είναι σημαντική και μεγαλώνει όταν τα πιέζεις και τα 2. Φυσικά το ένα έχει 0-100 κάτω από 8.5 και το αλλά πάνω από 10.5
Σε σχέση με το 3008 πραγματικά το πεζω απευθύνεται σε περισσότερο κοινό γιατί απλά η εξωτερική του εμφάνιση κερδίζει σχεδόν όλους. Το Σιτροέν έχει αμφιλεγόμενη μούρη λόγω των δύο επιπέδων αλλά και λόγω των διακοσμητικών στοιχείων.
Ότι το 3008 σε ξενερώνει με τους χώρους του τόσο όσο αναφορά το κεφάλι μπροστά ,από τα χαμηλότερα ύψη της κατηγορίας όσο και με την άνεση του τρίτου επιβάτη. Όμως και το Σιτροέν μένει να επιβεβαίωση την ευρυχωρία των νουμερων του στην πράξη.
Από αυτό που κατάλαβα τα έξτρα αναπαυτικά καθίσματα κόβουν 1.5 πόντο από τον αέρα των κεφαλιων ενώ και τα 3 πίσω καθίσματα δίνουν την άνεση της αυτονομίας συν την αυτόνομη ρύθμιση μπρος πίσω που την ξεχνάς στο 3008 αλλά ισχύει ότι οι ακριανοι πίσω κολλάνε στις πόρτες.
Περιμένω να δω στην πράξη τους 6 πόντους μακρύτερο μεταξόνιο να το δω στους χώρους για τα πόδια κυρίως στους πίσω.
Για την ποιότητα του εσωτερικού έχουμε κατεβάσει το πήχη από τις πρώτες κριτικές που διαβάζουμε ελπίζω όμως η ποιοτητα συναρμογής να είναι υψηλή.
Και επαναλαμβάνω έκδοση feel 1.5 αυτόματο κάτω από τα 30000 έστω και οριακά θα ανεβάσει πολύ τις πωλήσεις του.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Πάντως τώρα έκανα το ιταλικό config και είδα ότι ένα 1.2 130 feel όπως το θέλω έφτασε στα 29300 ενώ ένα shine που είχε και τα λέντ , αλλά και άλλα μόλις πέρασε τα 31000 .
Εβαλα φούλ κάμερα , άνοιγμα πίσω πόρτας με το πόδι , διχρωμία κλπ , μόνο την κάμερα για φωτογραφίες δεν έβαλα .
Αν ένα τέτοιο αμάξι έλθει εδώ στα 27000 πιστεύω ότι θα πάει καλά .
-
Τελευταία (? χιχιχ) δική μου πρόβλεψη 1.5 feel 27100 και αυτόματο 28750 , 25100 το 130 feel βενζινη και 28500 το 180 αυτόματο βενζινη χωρίς έξτρα προσθήκες. Σε αυτές τις τιμές θα χλωμιασει ο ανταγωνισμός...
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
απο το 13λ ως το 23λ αναφέρεται στο αμαξι σε κανονικη κινηση ιδιαιτερα για την αναρτηση. Δεν το είδα ακόμα.
https://www.turbo.fr/emission-turbo/exc ... 018-144489
γνωριζει κανεις γαλλικα να μας κανει μια μικρη σύνοψη για τις αναρτήσεις?
-
Επισημα στην Ελλαδα παρουσιαζεται στην εκθεση.
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην πρώτη Πανελλήνια Παρουσίαση του Νέου SUV Citroën C5 Aircross, όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε πρώτοι την κορυφαία πρόταση της Citroën στην κατηγορία των SUV. Σας περιμένουμε στο εντυπωσιακό περίπτερο της Citroën στην έκθεση 'ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018' από 10-18 Νοεμβρίου στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο Ελληνικού (Αίθουσα ξιφασκίας) για να γνωρίστε το πιο άνετο και πλήρως διαμορφώσιμο SUV της κατηγορίας!
-
Άντε οι Αθηναίοι ποιος στην χάρη σας!
... αρκεί βέβαια να το έχουν ξεκλειδωτο ....Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άραγε ο σαρημπαλιδης θα το παρουσιάσει πρώτος με το που θα έρθει Ελλάδα;
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Άραγε ο σαρημπαλιδης θα το παρουσιάσει πρώτος με το που θα έρθει Ελλάδα;Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ενώ το ξεφορτώνουν από το καράβι;
Όπως έκανε με το stinger -
Ρώτησα τον Σαρημπαλιδη αν θα κάνει πρώτος παρουσίαση του αμαξιού με το που θα έρθει Ελλάδα και είπε εννοείται!!!
-
Εμφανίστηκε πινακιδομενο στην Γαλλία. Μάλλον πρέπει να είναι από τα 25 αμάξια που τα είχαν υποτίθεται στην γύρα για τεσταρισμα.
Χωρίς τα φουλ λεντ πάντως χαλάει πολύ η μούρη του ...σαν γκαστρωμενη φαλενα είναι...Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Εμφανίστηκε πινακιδομενο στην Γαλλία. Μάλλον πρέπει να είναι από τα 25 αμάξια που τα είχαν υποτίθεται στην γύρα για τεσταρισμα.
Χωρίς τα φουλ λεντ πάντως χαλάει πολύ η μούρη του ...σαν γκαστρωμενη φαλενα είναι...Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παντως σε σχεση με τα διπλανα αμαξια αμα το συγκρινεις ειναι τεραστιο και ογκωδες...ειδικα η προσοψη ειναι τοσο ογκωδης που μου θυμηζει τις προσωψεις απο σημερινα pick up που ειναι τεραστιες....
Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ακριβώς. Αλλά αυτό λέω δεν είναι ωραίο το ότι μοιάζει με pickup στα μάτια μου τουλάχιστον. Αν ζούσα στο Τέξας θα ήταν μια χαρά!!!
Σαν να έχεις ενώσει δύο διαφορετικα frame αμαξιων είναι. Με το φουλ λεντ είναι πιο στενές οι λωρίδες και χάνεται. Εδώ είναι χάλια
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Βλέπω αν δεν είναι στον εξοπλισμό της έκδοσης που θα προτιμήσει κάποιος και η τιμή είναι σε 'λογικά' επίπεδα να βάζει Led. Στη Γαλλία έχουν 1200€, εδώ........ Πραγματικά είναι πολύ χοντροκομμένο με απλά φώτα.
-
Crossland x και c3 aircross εχουν αντίστοιχες τιμές, οπότε προσωπικα αναμένω αντίστοιχα να γίνει και στο c5 aircross με το grandland x, αν όχι στην αρχή στη συνέχεια. Δηλαδή κατω απο 22 μια βασική εκδοση για βενζινη και diesel.
-
Απλά η βασική έκδοση του συγκεκριμένου Σιτροέν είναι άλλο αμάξι τελείως μέσα και έξω που δεν έχει καμία σχέση με ότι έχουμε ως εικόνα για το αμάξι....
-
Πιθανά να μην έχει ζάντες αλουμινίου, δεν θα έχει ψηφιακό πίνακα οργάνων, φώτα LED και διζωνικό κλιματισμό. Πόσες άλλες ουσιαστικές διαφορές να έχει. Για ηλεκτρονικά καλούδια θα εχει αφου το απαιτεί ο ανταγωνισμός αλλά δεν θα περίμενε κανείς και πληθώρα στη βασική έκδοση.
-
Ειδες την φωτογραφια που εχω ανεβασει με τα απλα φωτα ποσο αλλαζει την οψη του;
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Ειδες την φωτογραφια που εχω ανεβασει με τα απλα φωτα ποσο αλλαζει την οψη του;Οχι δεν εμφανιζει τιποτα...!!!
Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Ειδες την φωτογραφια που εχω ανεβασει με τα απλα φωτα ποσο αλλαζει την οψη του;Και συμφώνησα μαζί σου ότι πράγματι είναι χοντροκομμένο με τα απλά φώτα, πέρα από αυτή την διαφορά που κανείς δεν μας λέει ότι θα είναι μόνο στη βασική έκδοση δεν πιστεύω να υπάρξουν άλλες τρανταχτές διαφορές.
Πρέπει να περιμένουμε να το δούμε από κοντά, από μια φωτογραφία που δεν φαίνεται καλά δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα.Πιθανά να φταίει και το χρώμα, θα δείξει από την παρουσίασή του στις εκθέσεις. -
Από μεθαύριο στην έκθεση θα μπορούμε να το δούμε. Εγώ θα πάω μάλλον το άλλο ΣΚ, οπότε θα έχω άποψη και από κοντά.
NEO CITROEN C5 AIRCROSS