-
Καλησπερα και απο εμενα!! ξερετε αν ειναι σε ισχυ το honda family και αν τα τελη κυκλοφοριας του 18 ειναι δωρεαν?τι δωρο σας εχουν κανει με την αγορα??
-
Ο χρήστης s3raph έγραψε:
Καλησπέρα kostas4c, με το καλό να σου έρθει το εργαλείο!!! Ειδα το comment σου και αναρωτιέμαι μήπως είχες συναντηθεί με έναν τύπο στη Mobility για να δεις το sonic grey απο κοντά. Αν ναι, τοτε αυτος ο τύπος είμαι εγώΠότε πήγες να το δεις για να δω αν ήταν το δικό μου;
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Καλημέρα παίδες.....
Ωραίος ο Κώστας [emoji106] .
Άντε με το καλό να παραλάβεις και εσύ! Πιστεύω ότι θα το ευχαριστηθείς αφού φαίνεται πολύ συνειδητοποιημένη η αγορά σου! Εγώ ψάχνω συνεχώς αφορμή να το πάρω βόλτα!
(ελπίζω ότι αφού θα παραλάβεις με την καινούργια χρονιά, να μην είσαι υποψήφιος μαζί μου για άνδρας της χρονιάς 2018 στο 4τ φόρουμ [emoji38] . Ελπίζω η εκτελεστική επιτροπή να σε βάλει στους υποψήφιους της επόμενης χρονιάς ώστε να σιγουρέψω το βραβείο μου... ).Εγώ μέχρι και το χρώμα της επέβαλα γιατί να μην πάρω εγώ το βραβείο οέο; [emoji14]
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και το χρώμα πήγα να γράψω αυτόματα χωρίς να διαβάσω παρακάτω , αλλά μετά είδα ότι το pattern τηρήθηκε και εδώ
Όντως dstou αν και κατά βάθος δεν με χάλασε και πολύ...
ελπίζω ότι αφού θα παραλάβεις με την καινούργια χρονιά, να μην είσαι υποψήφιος μαζί μου για άνδρας της χρονιάς 2018 στο 4τ φόρουμ . Ελπίζω η εκτελεστική επιτροπή να σε βάλει στους υποψήφιους της επόμενης χρονιάς ώστε να σιγουρέψω το βραβείο μου...
Για τους υποψήφιους συζητάγαμε sargus, νικητής μας προέκυψε τελικά!
Καλησπέρα kostas4c, με το καλό να σου έρθει το εργαλείο!!! Ειδα το comment σου και αναρωτιέμαι μήπως είχες συναντηθεί με έναν τύπο στη Mobility για να δεις το sonic grey απο κοντά. Αν ναι, τοτε αυτος ο τύπος είμαι εγώ
s3raph μου κάνεις πλάκα έτσι; Αφού εσύ είσαι αυτός ο τύπος τότε εγώ είμαι ο περίεργος που σε κουβάλησε Παρασκευή απόγευμα να δει το χρώμα η γυναίκα του. Έχουμε κι ένα δερματάκι να βάλουμε έτσι μην το ξεχνάς...
Πότε πήγες να το δεις για να δω αν ήταν το δικό μου;
Όπα όπα, έχουμε ένα μικρό μπέρδεμα εδώ...Το μόνο σίγουρο gkouk είναι ότι αφού κατάφερες κι επέβαλες χρώμα έχεις ανεβάσει τον πήχη του ανταγωνισμού.
-
Χαχαχαχαχαχαχαχα Κώστα, μικρός που είναι ο κόσμος. Yeap εγώ είμαι, ο Μάκης. Τελικά polish metal διάλεξε η σύζυγος? τσάμπα με τράβηξες ρε? Χαχαχαχαχχαχαα πλάκα κάνω. Δεν το έχω ξεχάσει το δέρμα, θα το κάνω σε κάποια φάση. Κάπως πρέπει να ανταλλάξουμε στοιχεία....χμμμ. Έχω κάνει 2,5κ χλμ και έχω σχηματίσει κάποιες εντυπώσεις για το εργαλείο (θετικές και αρνητικές)
-
Μικρός δεν λες τίποτα...Κοίτα η αλήθεια είναι ότι στο sonic με προβλημάτισε λίγο η πράσινη πέρλα, δεν παύει όμως να είναι 'πολεμικό' το χρώμα. Το προτιμούσε σίγουρα το κορίτσι αλλά είπα να το πάρω κι εγώ λίγο πιο 'οικογενειακό'. Αν θυμάμαι καλά κι εσύ είχες προβληματιστεί αρκετά... Δεν ξέρω αν μπορούμε να ανταλλάξουμε εδώ στοιχεία με pm, αλλιώς από την πηγή που μας έφερε σε επαφή... Ίσως αν το κάνουμε μαζί το δέρμα χτυπήσουμε καμία καλύτερη τιμούλα.
όταν έχεις χρόνο περιμένω ένα review του αυτοκινήτου!
-
Χαχαχαχαχαχαχαχα Κώστα, μικρός που είναι ο κόσμος. Yeap εγώ είμαι, ο Μάκης. Τελικά polish metal διάλεξε η σύζυγος? τσάμπα με τράβηξες ρε? Χαχαχαχαχχαχαα πλάκα κάνω. Δεν το έχω ξεχάσει το δέρμα, θα το κάνω σε κάποια φάση. Κάπως πρέπει να ανταλλάξουμε στοιχεία....χμμμ. Έχω κάνει 2,5κ χλμ και έχω σχηματίσει κάποιες εντυπώσεις για το εργαλείο (θετικές και αρνητικές)
@s3raph
Μπορείς μήπως να γράψεις τις εντυπώσεις σου από το αυτοκίνητο; Κυρίως τις αρνητικές αλλά και ένα reminder στα θετικά δεν θα ήταν άσχημο.Είμαι έτοιμος να πάω αντιπροσωπεία να το κλείσω σε sonic grey τελικά. Εκεί που ήμουν 50-50 μεταξύ polished metal και sonic grey, είδα από κοντά το polished και κάπως δεν μου έκανε. Ίσως γιατί είναι υπερβολικά σκούρο ή γιατί το gun metal πλέον είναι το νούμερο ένα χρώμα όχι μόνο στα civic, αλλά και στα περισσότερα αυτοκίνητα. Σαν να έχει πολύ φορεθεί.
Τυχαία όμως είδα στο δρόμο ένα sonic και ήταν πολύ πιο εντυπωσιακό αν και θυμίζει στο χρώμα λίγο τα jeep-άκια του λιμενικού. Ιδιαίτερο πάντως, το οποίο είναι δίκοπο μαχαίρι.
Στην έκθεση υπήρχε το μαύρο, το οποίο έδειχνε φανταστικό (φουλ κέρωμα, χωρίς υποψία σκόνης), αλλά έκρυβε πολύ το σχεδιασμό του αυτοκινήτου (και καλό και άσχημο αυτό) και επειδή προέρχομαι από μαύρο αυτοκίνητο δεν ψήνομαι ιδιαίτερα να ξανά πάρω μαύρο.
Για λίγο μπήκαν στο παιχνίδι το κόκκινο και το μπλε αλλά έπεσε παντόφλα-boomerang και τσόκαρο-shuriken αντίστοιχα , αν είμουν solo δεν νομίζω ότι θα κοίταγα κάτι άλλο πέρα από αυτών των δύο, με το κόκκινο νομίζω να ταιριάζει περισσότερο στο συγκεκριμένο μοντέλο.
-
Είδα ένα κόκκινο χιλιάρι από κοντά φρεσκοπλυμενο και νομίζω του ταιριάζει απόλυτα! Το ενάμισο με τις μπούκες στην μέση είναι ταμάμ για κόκκινο!
-
Το έχει πάρει κανένας εδώ μέσα σε λευκό χρώμα και κυκλοφορεί Χαλάνδρι;
Το χάζεψα πρώτη φορά. Κάνει μπαμ ότι είναι Japan. Μου φάνηκε πολύ χαμηλό. Σχεδιαστικά πολύ extreme και σίγουρα όχι συντηρητικό. Το λευκό χρώμα περίεργη υπόθεση. Ήταν λερωμένο και φαινόταν χάλια εντελώς...
Θα το προτιμούσα σε ασημί. Σαν διαστημόπλοιο θα είναι...
-
Εγώ πάντως είδα ένα λευκό γυαλισμένο που περίμενε παραλαβή και πραγματικά το ζήλεψα!
-
Μάλλον έπρεπε να το δω και εγώ γυαλισμένο. Πάντως το αυτοκίνητο σχεδιαστικά ξεχωρίζει. Και ευτυχώς που η Honda (και η Toyota) συνεχίζουν σχεδιαστικά να ξεχωρίζουν γιατί διαφορετικά θα είχαμε βαρεθεί να βλέπουμε το ίδιο στυλ αυτοκινήτου παντού.
-
Ε καλά, μην το χοντραίνουμε... Την Toyota δεν μπορείς να την καταχωρήσεις στην σχεδιαστική πρωτοπορία!
Ένα CHR μόνο έχει να επιδείξει. Όλα τα άλλα mainstream μοντέλα της (Yaris, Auris, Avensis RAV4) είναι από συντηρητικά ως βαρετά... -
Καλημέρα παίδες. έχω το αυτοκίνητο 2 μήνες και έχω κανει 2,5κ χλμ. Οι εντυπώσεις μου για το αυτοκίνητο είναι οι εξής: απο χώρους τα σπάει, ο κινητήρας είναι δύναμη αλλα τελικά το turbo lag είναι αισθητό (κάτι που δεν το αισθάνθηκα στο test drive τόσο έντονα). Με τα καθίσματα είχα και εγώ θέμα στην αρχή (όπως αναφέρουν και κάποιοι άλλοι), οδηγούσα 40λεπτά και είχα κυριολεκτικά πιαστεί,αλλά ψάχνοντας το λίγο παραπάνω βρήκα την τέλεια θέση και τώρα ευχαριστιέμαι την οδήγηση. Το infotainment δεν με χαλάει καθόλου αλλα θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο αν σε αφηνε να εκμεταλευτείς όλες τις δυνατοτητες ενος android συστήματος (πραγματικά κρίμα).Δεν καταλαβαίνω γιατι να μην μπορεις να περάσεις ετσι απλα apk και πρέπει να το hackαρεις (τι να τις κάνω τα 5pages που μου έχεις;να βλέπω το wallpaper; xaxaxaxaxa). Πάμε τωρα στα σημαντικά θέματα που με απασχολούν.
1ον: Όταν αγοράζω ένα αυτοκίνητο περα απο όλα τα καλά (εμφάνιση,οικονομια,άλογα,χώρους κλπ)σκέφτομαι την αξιοπιστία και το πόσο ήσυχα θα είναι στην καμπίνα. Σχετικά με την αξιοπιστία δεν μπορώ να έχω λόγω ακόμα. Θα σας πω σε 5-10 χρόνια lol. Αλλα σχετικά με τους θορυβους τις καμπίνας.............γαμ*** τα. Δράμα η κατάσταση. Δεν περίμενα τόσους τριγμούς απο ενα αυτοκίνητο 2μηνών. Το astra, που είχα πριν πάρω το civic, αρχισε να τρίζει μετά απο 7 χρόνια και με 1κ ήχο στο τέρμα (αααααχ αυτές οι ηλικίες, πάνε πια lol). Απογοήτευση, συντονίζουν όλα τα παράθυρα και όταν πατάω σε λακούβες αισθάνομαι ότι θα φύγει ή θα ξεκολίσει το παράθυρο απο τη θέση του. Επίσης κατι τριζει/συντονίζει στο κέντρο της κονσολας (καπου πισω απο το infotainment) οταν πηγαίνω με 2-2,5χιλ στροφές ή/και σε καποια περίεργα οδοστρόματα. τα παραπάνω, πραγματικά μου έχουν χαλάσει την ευχαρίστηση της οδήγησης αυτής της αμαξάρας. Θα το πάω σίγουρα να το δούνε αλλα ξενερώνω που θα κανουν βίδες ενα καινούριο αυτοκινητο για να ψαξουν να βρουν (και αν βρουν) απο που προερχονται τα τριξιματα.
2ον: Το rain sensor ειναι για τα σκουπίδια (οποιος παρει το αυτοκινητο να με θυμηθει παρακαλω χαχαχαχα). Δείτε εδω κατάντια: https://youtu.be/4WzBEiyihGI
3ον: Με το CMBS δεν είχα κανένα θέμα μέχρι που άρχισα να οδηγώ πιο επιθετικα. Όταν μπαίνω με πολλά σε δρόμους με στροφη κάποιες φορές (όχι πάντα)αρχίζει να τρελένεται. Δεν ξέρω τι βλέπει και την ακούει. Καμια πινακίδα διαφημιστική, κανα πεζοδρόμιο,φανάρι. Τι να πω. Πάντως είναι επικίνδυνο οταν το αυτοκίνητο αρχίζει και κάνει τα δικά του ετσι ξαφνικα.
4ον: Πολύ σπαστικό επίσης ειναι και το a/c. Είναι περιορισμένες οι ρυθμισεις ροής του αέρα. Επειδή δεν έχει υπάρχει ροδέλα δεν μπορείς να επιλέξεις με ακρίβεια τη ροή του αέρα πχ αν θέλω ο αέρας να ερχεται 70% απο παρμπριζ και 30% ποδια δεν μπορώ να το επιλέξω (νομίζω δεν εχει καν αυτή την ρυθμιση: παρμπριζ με πόδια μαζί).
Anyway, αυτά απο εμένα,εννοείτε πως το γουστάρω τρελά το αυτοκινητο αλλά;.......... .
και sorry για το μεγάλο post -
Τσάμπα κόπος να απασχολήσεις την αντιπροσωπεία με τριγμούς. 99.9% δε μπορούν ή δε θα θέλουν να κάνουν τίποτα. Απλά ζήσε με αυτό.
Το android ταμπλετάκι που βάζει η Honda μου μαμάει τα ocd μου κι εμένα. Σοβαρή ξεπέτα.
-
Ο χρήστης s3raph έγραψε:
Επίσης κατι τριζει/συντονίζει στο κέντρο της κονσολας (καπου πισω απο το infotainment) οταν πηγαίνω με 2-2,5χιλ στροφέςΔυστυχώς αυτό το παρατήρησα και εγώ . Ακούγεται λίγο (και αν δεν παίζει φυσικά μουσική) αλλά αφού το έχω και εγώ και εσύ σημαίνει ότι είναι κάποιο θέμα του αυτοκινήτου και ότι δεν έτυχε. Κρίμα! Και νομίζω ότι έχει δίκιο ο Στεφαν ότι άντε βρες άκρη με αυτές τις τρίχες στην αντιπροσωπεία. Θα είχε ενδιαφέρον όμως αν το ψάξεις εσύ ή κάποιος άλλος να μας πείς τι έγινε.
Από την άλλη δεν έχω ακούσει κάτι από τα παραθυρα (γενικά τα έχω ανοίξει κλείσει 1-2 φορές ως τώρα, δεν ανοίγω ποτέ παράθυρα στα αμάξια μου καθώς έχω αυχενικό και με ενοχλεί ο αέρας) αλλά θα ήθελα να σχολιάσω το θόρυβο που κάνουν όταν ξεκινάνε να ανοίξουν. Κάνουν λες και ξεκόλλησε κάτι ή λες και το μοτέρ που τα κινεί είναι αχρείαστα μεγάλο και ξεκινάνε την κάθοδο με μεγάλη δύναμη. Ένα άλλο αρνητικό που έχουν επίσης τα παράθυρα που μου τη σπάει πολύ είναι ότι για να τα σταματήσεις ενώ κινούνται, πρέπει να κινήσεις τον διακόπτη προς την αντίθετη φορά (και μόνο).
Τέλος, δεν ξέρω τα βιώματα σου με τα αυτοκίνητα φίλε s3raph αλλά νομίζω ότι το civic έχει ελάχιστο/καθόλου turbo lag. Έτσι από περιέργεια, έχεις οδηγήσει κάποιο άλλο τούρμπο και σου φάνηκε ότι είχε λιγότερο τούρμπο λαγκ από το σιβικ; Επίσης, εννοείται ότι δεν το έχεις στο 'econ', έτσι; -
Όπως και ο s3raph έτσι και γω έχω ψηλά στην λίστα την αξιοπιστία και την ηχομόνωση.Βλέπω πάντως απο πολλα reviews οτι οι κάτοχοι του hatchback εχετε θέμα με τους θορυβους στην καμπίνα. Έκανα όμως testdrive το sedan και εχω να πω πως η ηχομόνωσή του ήταν παρα πολύ καλή και τριξίματα και θορύβους δεν διαπίστωσα. Κάποιος φίλος έγραψε πιο πριν, νομιζω ο lap, οτι τα sedan διαφέρουν κάπως στον τομέα της ηχομόνωσης. τι να πω? Όσο για το turbo lag που αναφέρεσαι, με την μικρή εως μηδαμινή εμπειρία μου δεν κατάλαβα κατι...
-
Δυστυχώς ένα τριξιματακι κάνει και σε μένα κάποιες φορές και εστιαζεται δίπλα από το λεβιε ταχυτήτων. Πιστεύω ότι έχει να κάνει με την τοποθέτηση του ασύρματου φορτιστή τον οποίο είχα στα extra και μπήκε εδώ Ελλάδα... Άλλες φορές ακούω και ένα μικρό τριξιμο καπου μπροστά, πίσω από το infotainment αλλά συνήθως γίνεται σε κακούς δρόμους ή σε κάποια λακουβα. Γενικα παίζει πολύ το dash rattle και σε ξένα forum για το civic...
-
@Sargus: Το turbo lag το ανέφερα γιατί στα αυτοκίνητα που έκανα test drive (πριν πάρω το civic)ηταν πολύ αισθητό ενώ στο civic δεν το παρατήρησα. Τώρα που είμαι κάτοχος του και το οδηγώ καθημερινά μου φαίνεται αισθητό. Φαντάσου πως θα μου φαινόταν αν είχα πάρει ένα από τα άλλα αυτοκίνητα!!! χαχαχαχα. Επίσης αυτό που είπες sargus σχετικά με το άνοιγμα/κλείσιμο των παραθύρων είναι όντως έτσι όπως τα λες αλλά δεν με ενοχλεί τόσο πολύ.
Πάντως σχετικά με τα τριξιματα δεν θα το αφήσω έτσι. Πριν πάρω το αυτοκίνητο δεν μου είπαν ότι θα σκάσεις 25κ αλλά το αυτοκίνητο θα τρίζει λίγο. Αν το ήξερα θα έλεγα, όχι ευχαριστώ γιατί όπως είπα πριν είναι ένα από τα κριτήρια που το υπολογίζω αρκετά. Πείτε με περίεργο αλλά εμένα μου τη δίνουν τα τριξιματα -
Αν σου ελεγαν θα παρεις ενα εκπληκτικο κιβωτιο, ισως την πιο σπορ θεση οδηγησης στην αγορα, πολλαπλους συνδεσμους με ιδιαιτερη μελετη, σχεδιαση που γυριζει κεφαλια, μεγαλους χωρους, τιμοναρα σε αισθηση, αξιοπιστια και ολα αυτα με 25 χηνες αλλα με ενα δυο μικροτριγμους στο εσωτερικο θα το αγοραζες;
-
Χαχαχαχαχαχα καλα τα λές Lap αλλά μπορεί και όχι. Μπορει να περίμενα 5-6 χρόνια ακόμα μήπως και βγει κάτι καλύτερο. Παντως είναι δύσκολη ερώτηση, ακόμα σκέφτομαι τι να απαντήσω
Νέο Honda Civic 2017