-
Τοτε, στο λιγοτερο ευαισθητο δεν ειναι οκ ?
-
Νομίζω ότι πουθενά δε με βόλεψε. Δεν το πολυέψαξα όμως. Επίσης, δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να είμαι εγώ παράξενος και το σύστημα άριστο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μηχανήματα που παίρνουν πρωτοβουλίες...ESP άσε μας να πάμε στα βράχια με την ησυχία μας!!!!
ABS άσε μας στην πορεία που χαράξαμε,να τους εμβολισουμε όλους!!!
ΕBD έχω τούμπανο τετρακέφαλο και καρφώνω άνετα 100 bar!!!!
ASR Είπα εγώ ότι δεν θέλω το τιμόνι κολάρο;;;; είπα κάτι τέτοιο;;;;
(A)C.C θέλω να ξυσω τα .......... αλλά δεν ,άμα δεν βγάλω τον ανήφορο!!!!
Auto clima θέλω ανελέητο κρύο μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα!!!!
Τα υπόλοιπα μόνος σου -
Το ι μπι ντι κανει αλλη δουλεια. Πιθανοτατα εννοεις το μπρεϊκ ασσιστ.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Το ι μπι ντι κανει αλλη δουλεια. Πιθανοτατα εννοεις το μπρεϊκ ασσιστ.Το ebd δεν πολλαπλασιάζει την δύναμη πέδησης σε ακαριαίο φρενάρισμα;;;;κάνω λάθος;;;
-
ebd=ηλεκτρονικος κατανεμητης πεδησης
eba ή bas= υποβοήθηση πέδησης έκτακτης ανάγκης -
Ok!
-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
Τα μηχανηματα οτι τα προγραμματισεις θα κανουνΝα κάνουν λοιπόν αυτό που τους λέει ο οδηγός.
ESP άσε μας να πάμε στα βράχια με την ησυχία μας!!!!
Auto clima θέλω ανελέητο κρύο μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα!!!!Εκτός από τον αυτόματο κλιματισμό που δεν μου αρέσει, όλα τα άλλα είναι ατυχή παραδείγματα καθώς δεν παίρνουν πρωτοβουλίες, απλά ενισχύουν αυτό που θέλει να κάνει ο οδηγός. Επίσης το ESP το βγάζουμε για να παίξουμε.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τα μηχανηματα οτι τα προγραμματισεις θα κανουν
Να κάνουν λοιπόν αυτό που τους λέει ο οδηγός.
ESP άσε μας να πάμε στα βράχια με την ησυχία μας!!!!
Auto clima θέλω ανελέητο κρύο μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα!!!!Εκτός από τον αυτόματο κλιματισμό που δεν μου αρέσει, όλα τα άλλα είναι ατυχή παραδείγματα καθώς δεν παίρνουν πρωτοβουλίες, απλά ενισχύουν αυτό που θέλει να κάνει ο οδηγός. Επίσης το ESP το βγάζουμε για να παίξουμε.
Μια φορά να παρεδεχθεις τον λάθος τρόπο σκέψης σου, αντί να ψάχνεις ατάκες,μια φορά!!!!
-
Μιλάς σοβαρά; Ποιος σε διόρισε στην επιτροπή ορθής σκέψης;
-
Εχει βάλει κανείς σε Civic comfort το multimedia NAVISMEDIA CIVIC ANDROID 6.0 MUTLIMEDIA που προτείνουν οι αντιπρόσωποι του Σαρακάκη ;
Θέλω να ρωτήσω :- Ποιο πρόγραμμα πλοήγησης έχει ;
- Χάρτες ποιας εταιρίας και ποιάς χρονιάς;
- Αν μπορείς να προσθέσεις άλλο πρόγραμμα πλοήγησης
- Εχει 1 ή 2 USB ;
- Εχει Android Auto ?
To multimedia ειναι το NM5025
https://navismedia.gr/honda-civic-car-multimedia/ -
Αφού είναι android θα τρέχει όποιο navigation υπάρχει στο playstore. Και το android auto θα το τρέχει αυτόνομα, χωρίς σύνδεση κινητού. Αν και θα είναι αχρειαστο αφού θα τρέχει και τις εφαρμογές αυτούσιες
-
Λογικά κινεζικο είναι αλλά με εγγύηση από εδώ και υποστηρίζει καλύτερα τις εργοστασιακες εφαρμογές, αν και Android 6.0 που είναι παλιό και δεν ξέρουμε πόσο ram έχει που είναι σημαντικό, σίγουρα θα είναι καλύτερο από το εργοστασιακό.
Πχ κάτι τετοιο είναι αλλά με χειρότερα χαρακτηριστικά YESSUN Car Navigation GPS For Honda Civic 2016~2017 Android HD Touch Screen Audio Video Radio Stereo Multimedia Player No CD DVD
http://s.aliexpress.com/ZRraqIN3?fromSns=Copy to ClipboardΕπίσης Android auto δεν υπάρχει λόγος αφού είναι από μόνο του Android, φορτώνεις οποίαδηποτε εφαρμογη από το play store, του δίνεις ίντερνετ από το κινητό σου και έχεις μια ανεξάρτητη μοναδα μέσα στο αυτοκίνητο. Πολύ ανώτερο και έχεις και το κινητό στην τσέπη σου χωρίς καλώδια μόνο το Bluetooth ανοιχτό και απαντάς κλήσεις από το ηχοσυστημα.
Επισης έχεις μεγάλη ελευθερία να βάλεις κάμερα μπρος - πίσω πολυ εύκολα.
Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστώ τους VAGKIRK και Infide1 για τις απαντήσεις τους.
Το Android Auto ειναι χρήσιμο για να εμφανιστούν οι εφαρμογές που υποστηρίζει στη οθόνη του multimedia με ¨γραφιστικά' πιο καταλληλο τρόπο για τον οδηγό - μεγάλες γραμματοσειρές και εικονίδια.Εαν κάποιος κάτοχος Civic το έβαλε ας απαντήσει στα
- Ποιο πρόγραμμα πλοήγησης έχει ;
- Χάρτες ποιας εταιρίας και ποιάς χρονιάς;
- Αν μπορείς να προσθέσεις άλλο πρόγραμμα πλοήγησης
- Εχει 1 ή 2 USB ;
- Εχει Android Auto ?
To multimedia ειναι το NM5025
-
Δεν θελω να σας αγχωσω, αλλά ας το εχετε στην ακρη του μυαλου σας, αν δειτε κατι περιεργο
https://www.autoblog.gr/2018/10/06/mhxa ... e-to-ladi/ -
Λες;
Είπα να πάρω και εγώ μια φορά Ιάπωνα να γλιτώσω από τα συνεργεία και θα μου τύχει αυτό; Ωχχχχ... -
Το είχε αναφέρει και το είχε αναλύσει πριν δύο μέρες ο george 1977 στο τοπικό του crv το ζήτημα αυτό.
Θέλει προσοχή σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες αν κατάλαβα καλά και με πιο συχνές αλλαγές λαδιων δεν έχεις πρόβλημα.Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Το είχε αναφέρει και το είχε αναλύσει πριν δύο μέρες ο george 1977 στο τοπικό του crv το ζήτημα αυτό.
Θέλει προσοχή σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες αν κατάλαβα καλά και με πιο συχνές αλλαγές λαδιων δεν έχεις πρόβλημα.Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο άρθρο πάντως λέει ότι είχαν δείγματα και από θερμές περιοχές, οπότε δεν έχει να κάνει με τη θερμοκρασία περιβάλλοντος......και γιατί να έχει άλλωστε!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Στο άρθρο πάντως λέει ότι είχαν δείγματα και από θερμές περιοχές, οπότε δεν έχει να κάνει με τη θερμοκρασία περιβάλλοντος......και γιατί να έχει άλλωστε!
Έχουν παρατηρήθει κρούσματα και σε θερμές περιοχές κατά την διάρκεια όμως ψυχρού καιρού . Έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με την χαμηλή θερμοκρασία --εικάζεται οτι μέρος της βενζίνης ψύχεται ταχεώς και υγροποιείται πριν αναφλεγεί σε σημείο που μπορεί να αναμειχθεί με το λιπαντικό.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ότι σε κρύες περιοχές λειτουργεί για πιο πολύ ώρα στην αρχή με πλούσιο μείγμα;
Νέο Honda Civic 2017