-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Δεν ακουμε τετοια...cd με παιδικη κλασσικη μουσικη και παραστασεις απο το μεγαρο ή τον κοπέρνικο.Μπα μην νομίζεις και το φασολάκη τυχαία τον ανέφερα γιατί τον διαφήμιζε η μιλφ Μαρι Κ.
Ποτε δεν ασχολήθηκα με τέτοια.
Έχουν μάνα τα παιδιά να ασχοληθεί σχετικά [emoji6] -
Δεν ακουμε τετοια...cd με παιδικη κλασσικη μουσικη και παραστασεις απο το μεγαρο ή τον κοπέρνικο.Πσσσσσσσσς, άλλη κλάση! Κουλτούρα και πολιτισμός...
-
Κουλτούρα να φυγουμε.... lol
-
Εγω τουλάχιστον ασχολούμε....
-
Καλά κάνεις. Κάποιος πρέπει να ανεβάζει το επίπεδο εδώ μέσα! Άσε μας εμάς να κυλιόμαστε στο βούρκο της rock...
-
Δεν ειπα κατι για την ροκ, διαβασε τι ακουω. Δεν εχει σχεση ο μαικ ο φασολακης με την ροκ.
Τεσπα, δεν ξεκινησα εγω την ειρωνεια αλλα δεν το συνεχιζω...
-
Δεν ειπα κατι για την ροκ, διαβασε τι ακουω. Δεν εχει σχεση ο μαικ ο φασολακης με την ροκ.Τεσπα, δεν ξεκινησα εγω την ειρωνεια αλλα δεν το συνεχιζω...
Ρε συ Φάνη, καμία ειρωνεία δεν είχε το ποστ μου. Χιούμορ έκανα και έβαλα και το σχετικό smilie, αλλά δυστυχώς και πάλι το πληκτρολόγιο δημιουργεί παρεξηγήσεις...
-
ΟΚ...παρεξηγησα!
Κανένα πρόβλημα.
-
Χαίρομαι, γιατί κρίμα να παρεξηγιόμαστε χωρίς λόγο.
-
Εγω τουλάχιστον ασχολούμε....Τσ τσ ντεμοντε σε βρίσκω....και οι 20αρες νταντάδες τι θα κάνουν; Ας τα μάθουν αυτες μουσική ! Εμείς είμαστε μπιζι με το διαλέγουμε αμάξια!!!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και να χαλβάδιαζουμε τις νταντάδες [emoji6]
-
Και να χαλβάδιαζουμε τις νταντάδες
Αυτό!
-
Η βίβλος του σαραντάρη γύπα αναφέρει τα παρακάτω
'Ου μοιχεύσεις με τη νταντά που βάζεις στο σπίτι σου, είναι πάντα η πρώτη ύποπτη '
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Η βίβλος του σαραντάρη γύπα αναφέρει τα παρακάτω'Ου μοιχεύσεις με τη νταντά που βάζεις στο σπίτι σου, είναι πάντα η πρώτη ύποπτη '
Ναι αλλά αν σε τσακώσουν κατά την πράξη, ενώ παίζει κλασική μουσική, μπορείς να πεις: 'Δεν είναι αυτό που νομίζεις αγάπη μου. Συμμετέχω σε ένα πολιτιστικό δρώμενο.' Ενώ με τον Μάικ το φασολάκη, πως θα πείσεις;
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Η βίβλος του σαραντάρη γύπα αναφέρει τα παρακάτω
'Ου μοιχεύσεις με τη νταντά που βάζεις στο σπίτι σου, είναι πάντα η πρώτη ύποπτη '
Ναι αλλά αν σε τσακώσουν κατά την πράξη, ενώ παίζει κλασική μουσική, μπορείς να πεις: 'Δεν είναι αυτό που νομίζεις αγάπη μου. Συμμετέχω σε ένα πολιτιστικό δρώμενο.' Ενώ με τον Μάικ το φασολάκη, πως θα πείσεις;
Σωστός! Δρώμενο σαν τα παλλόμενα πεη
https://vimeo.com/151668455 -
Με συγχωρειται πολυ αλλα εγω ενα τριτο προγραμμα το ριχνω σε αρκετα ταξιδακια που κανω.
-
Υπάρχει κάποιος λόγος να προτημήσει κανείς diesel κινητήρα, χωρίς να λάβουμε υπόψη μας το αυτονόητο, δηλ την οικονομία αν κάνεις πολλά χιλιόμετρα; Είναι αντικειμενικά χειρότερο να έχεις diesel; (το βάζω σε αυτό το thread γιατί αφορά BMW X2)
-
Ο χρήστης harpoon έγραψε:
Υπάρχει κάποιος λόγος να προτημήσει κανείς diesel κινητήρα, χωρίς να λάβουμε υπόψη μας το αυτονόητο, δηλ την οικονομία αν κάνεις πολλά χιλιόμετρα; Είναι αντικειμενικά χειρότερο να έχεις diesel; (το βάζω σε αυτό το thread γιατί αφορά BMW X2)Eξαιρώντας την οικονομία στο καύσιμο το φθηνότερο κόστος καύσιμου (μόνο στην Ελλάδα) και τα τέλη δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να προτιμήσει κάποιος to diesel.
-
Ο χρήστης harpoon έγραψε:
Υπάρχει κάποιος λόγος να προτημήσει κανείς diesel κινητήρα, χωρίς να λάβουμε υπόψη μας το αυτονόητο, δηλ την οικονομία αν κάνεις πολλά χιλιόμετρα; Είναι αντικειμενικά χειρότερο να έχεις diesel; (το βάζω σε αυτό το thread γιατί αφορά BMW X2)Εαν δεν σε ενδιαφέρει η οικονομία, σαφώς και είναι χειρότερο να έχεις diesel, γιατί δίνεις περισσότερα χρήματα για να έχεις χειρότερες επιδόσεις, λιγότερο απολαυστική οδήγηση (εφόσον μιλάμε για BMW ειδικά) και χειρότερη ποιότητα λειτουργίας κινητήρα (θόρυβος και εννιότε και κραδασμούς) και σε κάποιες περιπτώσεις και μεγαλύτερη μόλυνση.
Ο βασικό λόγο ύπαρξης των diesel είναι η οικονομία και οι χαμηλές εκπομπές CO2 (άρα χαμηλότερα τέλη), αμφότερα καθαρά οικονομικά κριτήρια και όχι τεχνικά ή οδηγικά.
-
Οκ, αλλά και τα 40 κιλά ροπής του δίλιτρου diesel της BMW δεν τα λες αμελητέα σε επίπεδο οδηγικής απόλαυσης !
BMW X1 2016