-
Ξεκίνησα με το Pulsar της Nissan λόγο οικονομίας στη τιμή αγοράς και τους χώρους που διαθέτει.(Ύψος 1.95)
Ο εξοπλισμός δεν με απασχολεί ιδιαίτερα όσο η αξιοπιστία του συνόλου και το Value for money.
Οπότε το Gl είναι στις επιλογές μου. Και κάτι ακόμα, ποια τα πλεονεκτήματα του GL+. -
Τίποτα πιο value for money είναι το Gl.Ρωτησα απλά γιατι εαν κοιταγες το Gl+ για μένα αξίζει τον κοπο η υπέρβαση να πάρεις το 1,4 που είναι άλλο αμάξι. Γι'αυτο ρωτησα κυρίως.
-
Έχω το αυτοκίνητο 2 μηνες κάνω ταξίδια λόγο δουλειάς κανένα πρόβλημα στα τραβήγματα πολύ άνετο στο ταξίδι και κλιματισμό πάντα ανοιχτο,άπο λάδια δεν έχει τσιμπήσει ούτε σταγόνα μέχρι αυτή την στιγμή που μιλάμε. Κι εγω φοβόμουν για τον κινητήρα στην αρχή αλλά μέχρι τώρα όλα καλά.>Ο χρήστης alex_18 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους,
Είμαι σε φάση αναζήτησης νέου αυτοκινήτου και είναι ψηλά στις επιλογές μου το Suzuki με τον 1.ο Τ κινητήρα.
Θα ήθελα εμπειρίες από κατόχους ειδικότερα όσων άφορά τον κινητήρα για ταξίδια με τετραμελή οικογένεια.
Αν είναι αξιόπιστος, αν τραβάει ικανοποιητικά, αν έχει κάποια ελαττώματα, αν καίει λάδια κτλ
Σας ευχαριστώΣτάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ποσα λιτρα λαδιου παίρνει το 1.6 ντιζελ είπαμε? καλυτερη επιλογη λαδιου είπαμε αυτό Motul 8100 X-clean FE 5W-30 ?
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Ποσα λιτρα λαδιου παίρνει το 1.6 ντιζελ είπαμε? καλυτερη επιλογη λαδιου είπαμε αυτό Motul 8100 X-clean FE 5W-30 ?Χωράει 5,6 λίτρα με αλλαγή φίλτρου λαδιού. Λάδι 0w-30 ίσως 5w-30 ανάλογα με τον κωδικό αγοράς (P02-P22-P71). Μην με ρωτήσεις τι σημαίνουν δεν έχω πάρει απάντηση, αλλά το ψάχνω
Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Tkin, αυτό που έγραψες ναι,
και το κρατάς για 10,000χλμή αυτό
και το κρατάς επίσης για 10,000χλμ.
Ηρα.
-
Full συνθετικό και το κρατάς μόνο για 10000?
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι φιλε tkin.
Στο συγκεκριμενο μοτερ, σε καθε αναγεννηση του dpf,περνα ποσοτητα πετρελαιου στο καρτερ.
Μετα απο 10,000χλμ δεν εχεις λαδι στο μοτερ αλλα πετρελαιολαδο, με οτι αυτο συνεπαγεται στη σωστη λιπανση του μοτερ.Ολα αυτα για καποιον που θελει να το παει 700 και 800,000 χλμ. Αν εχεις σκοπο να το σκοτωσεις νωρις, μην αλλαζεις λαδια και καθολου!
-
Από την ένα άκρο στο άλλο πας!
-
Δηλ. Είναι δεδομένο ότι περνά συνέχεια πετρέλαιο στον κινητήρα; αυτό συμβαίνει όταν δεν γίνεται σωστά ή διακόπτεται η αναγέννηση του dpf...
-
Για τα λαδια και βαλβολινες ρωτήστε τον αντιπρόσωπο της Motul στην Θεσσαλονίκη Χαμπης(Εύοσμος).Πριν 2 μηνες που πηγα οσο αφορα το λαδι μου ειπαν για το συγκεκριμένο που προτείνει ή προτεινε η Suzuki μεχρι 20.000 χλμ δεν εχει κανενα θεμα.Βαλβολινες σασμαν και διαφορικου-ων το πολυ 80.000χλμ και παντα αναλογα τις συνθήκες οδήγησης.Εγω που αλλαξα βαλβολινες μπρος πισω απο τα διαφορικα ηταν ΟΚ απο σασμαν χαλια(η αλλαγη εγινε στα 81.000χλμ.)...Εγω θα συνεχισω να αλλαζω το λαδι καθε 20.000χλμ αν και τα χλμ μου το χρόνο είναι περίπου 18.000..Ο καθένας στο αμαξι του κανει οτι γουστάρει η τσεπη του.Προσωπικη μου αποψη και λογο της δουλειας μου αλλαγη λαδιων καθε 5000 ή 7000χλμ ειναι υπερβολή εκτος αν εχεις TAXI....Το να αλλαζω λαδια συχνα αλλα να βαζω ελαστικα β κατηγοριας ή καυσιμο το πιο φθηνό απο οπου βρω ή το φιλτρο Diesel να το κραταω 3 χρονια ή 60.000 χλμ τα θεωρω πιο βασικα....Χωρις παρεξηγηση ειναι προσωπική μου και μονο άποψη....
-
Ο χρήστης kostasSC έγραψε:
Δηλ. Είναι δεδομένο ότι περνά συνέχεια πετρέλαιο στον κινητήρα; αυτό συμβαίνει όταν δεν γίνεται σωστά ή διακόπτεται η αναγέννηση του dpf...Σωστος....
-
Παρήγγειλα τα 5/30 motul αν και ο κατασκευαστής δίνει τα 0/30. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με μοτουλ Εύοσμος επιβεβαιώνει ότι μπαίνουν και τα 5/30. Στο περσινο σέρβις 5/30 μου βάλανε όπως βλέπω στο βιβλίο και όλα καλά.
-
Γειά και χαρά!.
Από την επόμενη εβδομάδα Νεός κάτοχος GL+ 1.4 2wd σε galactic grey!.
θα τα λέμε εδώ, και τα καλά και τα κακά , να ειμαστε καλά λοιπόν. -
Ο χρήστης Niko_Tako έγραψε:
Γειά και χαρά!.
Από την επόμενη εβδομάδα Νεός κάτοχος GL+ 1.4 2wd σε galactic grey!.
θα τα λέμε εδώ, και τα καλά και τα κακά , να ειμαστε καλά λοιπόν.καλορίζικο...... περιμένουμε τα κακα...
-
Απο τους κατόχους μια διευκρίνηση...
Στις εκδόσεις που έρχονται στην Ελλάδα το Infotainment υποστηρίξει λήψη σταθμών DAB ???? -
Ο χρήστης john333 έγραψε:
Καλησπέρα σας.
Θα ήθελα να ρωτήσω,,κάτοχος του SX4 SCROSS allgrip περίπου 1 χρόνο και πρόσεξα ότι όταν είμαι σε κατηφόρα και τραβάω το χειρόφρενο το αυτοκίνητο δεν κοκαλώνει,αλλά τσουλάει προς τα εμπρός για λίγο και μετά σταματάει.Είναι φυσιολογικό αυτό η στο service θα πρέπει να το δούνε ???Γιατι το δοκιμαζες με τα προηγουμενα σου αυτοκινητα και κοκκαλωναν για να χει προβλημα αυτο?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καλησπέρα σας.
Θα ήθελα να ρωτήσω,,κάτοχος του SX4 SCROSS allgrip περίπου 1 χρόνο και πρόσεξα ότι όταν είμαι σε κατηφόρα και τραβάω το χειρόφρενο το αυτοκίνητο δεν κοκαλώνει,αλλά τσουλάει προς τα εμπρός για λίγο και μετά σταματάει.Είναι φυσιολογικό αυτό η στο service θα πρέπει να το δούνε ???Γιατι το δοκιμαζες με τα προηγουμενα σου αυτοκινητα και κοκκαλωναν για να χει προβλημα αυτο?
Ναι.Με το προηγούμενο,nissan,σταματούσε αμέσως.
-
Δυστυχώς όχι>Ο χρήστης Palio_Acropolis έγραψε:
Απο τους κατόχους μια διευκρίνηση...
Στις εκδόσεις που έρχονται στην Ελλάδα το Infotainment υποστηρίξει λήψη σταθμών DAB ????Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
'Επενδύσεων' συνέχεια.
https://www.aliexpress.com/item/2Pcs-se ... 4c4dKSrrbg
Αυτή τη φορά ήρθαν τα σωστά και εφαρμόζουν μια χαρά με τη μανίσια ταινία διπλής όψης.
Πήρα τη σπαστή μαύρη. Όμορφη είναι αλλά πιάνει στην εξάτμιση με 3 γατζάκια τα οποία εξέχουν πολύ γιατί η διάμετρός της είναι σχετικά μικρή. Μόλις σηκωθεί το αυτοκίνητο για αλλαγή ελαστικών θα τη συμμαζέψω.
https://www.aliexpress.com/item/Univers ... 4c4dKSrrbg
Ήρθε και αυτό και το κοιτάω.Ξέρεις κανείς πού μπαίνει; Έχει κανείς κάτι αντίστοιχο; Βρήκα σχόλιο (ιδιαίτερα θετικό) από Έλληνα στο aliexpress γραμμένο στα Ελληνικά. Θεός!
https://www.aliexpress.com/item/2014-To ... 4c4dKSrrbg
Υ.Γ. Όποιος δεν βαριέται ας κάνει μία ανανέωση της εμπειρίας του από αλλαγή σε διάσταση 215/55/17 (για τους pro-fl) ή και από τη χρήση michelin crossclimate.
SUZUKI SX4 SCROSS