-
Αναφερόμουν στην έκπτωση των 2.500 ευρώ. Κατά τα άλλα, δεν ξέρω τι απαιτήσεις έχεις και τι ψάχνεις σε ένα αυτοκίνητο.
Πάντως, στον πεθερό μου που ψάχνει αυτοκίνητο, το Τσουτζούκι έχω προτείνει, καθώς και δύο μοντέλα φυσικού αερίου (καθαρά για οικονομικούς λόγους). -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Αναφερόμουν στην έκπτωση των 2.500 ευρώ. Κατά τα άλλα, δεν ξέρω τι απαιτήσεις έχεις και τι ψάχνεις σε ένα αυτοκίνητο.
Πάντως, στον πεθερό μου που ψάχνει αυτοκίνητο, το Τσουτζούκι έχω προτείνει, καθώς και δύο μοντέλα φυσικού αερίου (καθαρά για οικονομικούς λόγους).Θέλω να πάρω σίγουρα μεγαλύτερο αυτοκίνητο σε χώρους,γενικά τα τύπου sun μου αρέσουν πάρα πολύ και νομίζω πως με αυτά τα λεφτα και τον εξοπλισμό δεν υπάρχει κάτι καλύτερο απ οσο έχω ψάξει..
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δε ξέρω κατά πόσο αξιόπιστο θα είναι ο τρικύλινδρος 1000αρης κινητήρας. Ο μόνος λόγος που πήγα στον 1.4 (τετρακύλινδρο)
-
Για ποιό λόγο θέλει η αντιπροσωπεία να ξεφορτωθεί το td της με μόνο 300χλμ πάνω?
-
Ο χρήστης Γιώργος_i20 έγραψε:
Για ποιό λόγο θέλει η αντιπροσωπεία να ξεφορτωθεί το td της με μόνο 300χλμ πάνω?Αν το δεις έτσι, δημιουργούνται ερωτήματα.
Βέβαια μιλάμε για εργοστασιακό αυτοκίνητο. Η τιμή πάντως είναι σούπερΣτάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δύο ερωτήσεις εάν γνωρίζει κάποιος....?
Α)Ξαφνικά δεν μου βγάζει επιλογή εκτός από λατινικά στο GPS για την εύρεση οδού.Μου έβγαζε πριν και Ελληνικά με τονισμένα γράμματα κλπ.
Β)Και ξέρει κάποιος πως στηρίζεται η σταθερά γιατί όταν έχω ανοικτά τα πίσω παράθυρα μου σηκώνεται σούζα.... Ευχαριστώ -
Για ποιό λόγο θέλει η αντιπροσωπεία να ξεφορτωθεί το td της με μόνο 300χλμ πάνω?Όλα τα td κάποια στιγμή τα πουλάνε ήρθε αυτή η στιγμή,έχω ένα συνάδελφο που έχει πάρει td Passat και μοθ λέει με κλειστά μάτια το αυτοκίνητο είναι καινούργιο.
-
Κι εγώ είμαι κάπως διστακτικός σε αυτό το θέμα πάντως από την βόλτα που έκανα με κλιματισμό ανοιχτό και 3 ατομα μέσα το αυτοκίνητο ήταν πολύ καλό στα τραβήγματα του,όσο και να έχω ψάξει σε site Ελλάδος και εξωτερικού δεν βρήκα να λένε κάτι αρνητικό για τον κινητήρα.>Ο χρήστης astrolabos έγραψε:
Δε ξέρω κατά πόσο αξιόπιστο θα είναι ο τρικύλινδρος 1000αρης κινητήρας. Ο μόνος λόγος που πήγα στον 1.4 (τετρακύλινδρο)
-
Ο χρήστης stelios2321 έγραψε:
Για ποιό λόγο θέλει η αντιπροσωπεία να ξεφορτωθεί το td της με μόνο 300χλμ πάνω?
Όλα τα td κάποια στιγμή τα πουλάνε ήρθε αυτή η στιγμή,έχω ένα συνάδελφο που έχει πάρει td Passat και μοθ λέει με κλειστά μάτια το αυτοκίνητο είναι καινούργιο. Στα συν φυσικά ότι η εγγύηση των 7 χρόνων ισχύει κανονικά.
-
Όλα τα td κάποια στιγμή τα πουλάνε ήρθε αυτή η στιγμή,έχω ένα συνάδελφο που έχει πάρει td Passat και μοθ λέει με κλειστά μάτια το αυτοκίνητο είναι καινούργιο.Και η vw με 300 χλμ το σκότωσε το πασάτ?
Ειδικά τώρα που οι πωλήσεις ξύνουν πάτο και τα περιθώριά τους έχουν μειωθεί δεν τους περίμενα τόσο άπλες. -
Όλα τα td κάποια στιγμή τα πουλάνε ήρθε αυτή η στιγμή,έχω ένα συνάδελφο που έχει πάρει td Passat και μοθ λέει με κλειστά μάτια το αυτοκίνητο είναι καινούργιο.
Και η vw με 300 χλμ το σκότωσε το πασάτ?
Ειδικά τώρα που οι πωλήσεις ξύνουν πάτο και τα περιθώριά τους έχουν μειωθεί δεν τους περίμενα τόσο άπλες. [emoji38]Ο συνάδελφος το πήρε με 1000 χιλιόμετρα, η αντιπροσωπεία που θα το το πάρω ειμαι πελάτης 6 χρόνια και μου εξήγησε πως μετά από 4 μήνες στην κατοχή τους μπορούν να πουλήσουν το td εφόσον εγκρίνουν την πώληση τα κεντρικά της Suzuki.
-
η αντιπροσωπεία που θα το το πάρω ειμαι πελάτης 6 χρόνια και μου εξήγησε πως μετά από 4 μήνες στην κατοχή τους μπορούν να πουλήσουν το td εφόσον εγκρίνουν την πώληση τα κεντρικά της Suzuki.Συνεπώς το έχουν ήδη 4 μήνες και έγραψε μόλις 300χλμ.
Καλή φάση. -
η αντιπροσωπεία που θα το το πάρω ειμαι πελάτης 6 χρόνια και μου εξήγησε πως μετά από 4 μήνες στην κατοχή τους μπορούν να πουλήσουν το td εφόσον εγκρίνουν την πώληση τα κεντρικά της Suzuki.
Συνεπώς το έχουν ήδη 4 μήνες και έγραψε μόλις 300χλμ.
Καλή φάση.Τέλος του μήνα κλείνει 4 μηνες αλλά από τότε που συμφωνήσαμε δεν χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο καθόλου το έχει βάλει στην άκρη..
-
Μην το κουράζουμε άλλο. Πάρτο! Εξαιρετική αγορά! Έχω κατά καιρούς αγοράσει διάφορα τέτοια αυτοκίνητα, με 3-15.000 Km και δεν με απογοήτευσαν ποτέ! Βρήκα και του κουμπάρου μου ένα αντίστοιχο, 9 μηνών με 700 Km και πάνω από 7 χιλιάρικα κάτω από την τιμή του καινούριου, το οποίο ήταν βεβαίως σαν καινούριο!
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Μην το κουράζουμε άλλο. Πάρτο! Εξαιρετική αγορά! Έχω κατά καιρούς αγοράσει διάφορα τέτοια αυτοκίνητα, με 3-15.000 Km και δεν με απογοήτευσαν ποτέ! Βρήκα και του κουμπάρου μου ένα αντίστοιχο, 9 μηνών με 700 Km και πάνω από 7 χιλιάρικα κάτω από την τιμή του καινούριου, το οποίο ήταν βεβαίως σαν καινούριο!Ωραία Ευχαριστώ για την βοήθεια σε λίγες μέρες θα σας πω εντυπώσεις...
-
Πριν από έξι μήνες περίπου επισκέφθηκα λαστιχά (ανατολικά) για την αγορά μεταχειρισμένου ελαστικού-ρεζέρβας για άλλο αυτοκίνητο της οικογενείας. Από τότε είχα τα michelin cc στο μυαλό μου και 'ανίχνευα τα νερά'. Μετά τα πολλά του λέω ότι αυτά θέλω και μου αρχίζει τις ιστορίες για μούφες κτλ, 'σε αυτή την ανηφόρα που βλέπεις με τα περσινά χιόνια τα cc κάνανε τσουλήθρα' και άλλα χαριτωμένα. Δεν μου ήταν ιδιαίτερα συμπαθής και δεν έδωσα σημασία.
Προχθές, παίρνω πολύ καλή προσφορά για τα cc από τον μεγαλύτερο λαστιχά ίσως της περιοχής (ανατολικά) και μετά αρχίζει: 'Κατ' αρχήν δεν είναι πιστοποιημένα. Βλέπεις πουθενά να γράφει all season; Η αστυνομία μπορεί να σε γράψει. Άσε που το V λιώνει σε ένα χρόνο, γλιστράνε (και σε στεγνό!!) και όλοι έρχονται και τα άλλαζουν. Να πάρεις continental (Allseasoncontact εννοούσε) ή GY (Vector 4seasons).'
Μα, του λέω, M+S δεν γράφει το λάστιχο;
Αυτό που σου λέω, η απάντησή του.Βρίσκω φωτογραφίες των ελαστικών το βράδυ, M+S...
Τον τελευταίο καιρό έχω διαβάσει καμιά 20ρια τεστ ελαστικών και 500 reviews καταναλωτών. Μιλάμε για την αποθέωση του ελαστικού, τηρουμένων των αναλογιών. Ήτοι:
- Συμπεριφορά σε στεγνό και βρεγμένο δρόμο συγκρίσιμη με αυτή των θερινών (αλλά χειρότερη των πολύ καλών θερινών)
- Συμπεριφορά σε χιόνι ασύγκριτα καλύτερη των θερινών (Μ+S, γαρ) αλλά χειρότερη των ακριβών allseason και χειμερινών
- Άφθαρτα
Και διερωτόμαι: Είμαι βλάκας και δεν καταλαβαίνω τι διαβάζω ή έχω τόσο βλακόφατσα που εμπνέω τους άλλους να μου αραδιάζουν ότι θέλουν;
Όποιος θέλει σχολιάζει, χωρίς όμως να απαντά στην ερώτηση..
-
Τα cross climate+ τα προτίμησα πριν κάτι μήνες αφού είχα την διαβεβαίωση από 2 φίλους που εμπιστεύομαι ότι συμπεριφέρονται απίστευτα τηρουμένων των αναλογιών στο χιόνι και πολύ καλά σε όλες τις άλλες συνθήκες.
Το τι λέει ο κάθε επαγγελματίας με αφήνει αδιάφορο. Ο καθένας έχει τα συμφέροντα του και εγώ το δικό μου.
Μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένος. Μοναδικό μειονέκτημα κατά την γνώμη μου είναι ότι κολλάνε πολλά πετραδάκια. Είναι τέτοιο το πέλμα που προφανώς τα μαζεύει.
Το ερώτημα σου φίλε πάντως με έκανε και γέλασα. Για να αστειευτω λίγο θα σου πω ότι
χωρίς φωτογραφία σου δεν μπορούμε να απαντήσουμε. -
Ο χρήστης luckies έγραψε:
Πριν από έξι μήνες περίπου επισκέφθηκα λαστιχά (ανατολικά) για την αγορά μεταχειρισμένου ελαστικού-ρεζέρβας για άλλο αυτοκίνητο της οικογενείας. Από τότε είχα τα michelin cc στο μυαλό μου και 'ανίχνευα τα νερά'. Μετά τα πολλά του λέω ότι αυτά θέλω και μου αρχίζει τις ιστορίες για μούφες κτλ, 'σε αυτή την ανηφόρα που βλέπεις με τα περσινά χιόνια τα cc κάνανε τσουλήθρα' και άλλα χαριτωμένα. Δεν μου ήταν ιδιαίτερα συμπαθής και δεν έδωσα σημασία.Προχθές, παίρνω πολύ καλή προσφορά για τα cc από τον μεγαλύτερο λαστιχά ίσως της περιοχής (ανατολικά) και μετά αρχίζει: 'Κατ' αρχήν δεν είναι πιστοποιημένα. Βλέπεις πουθενά να γράφει all season; Η αστυνομία μπορεί να σε γράψει. Άσε που το V λιώνει σε ένα χρόνο, γλιστράνε (και σε στεγνό!!) και όλοι έρχονται και τα άλλαζουν. Να πάρεις continental (Allseasoncontact εννοούσε) ή GY (Vector 4seasons).'
Μα, του λέω, M+S δεν γράφει το λάστιχο;
Αυτό που σου λέω, η απάντησή του.Βρίσκω φωτογραφίες των ελαστικών το βράδυ, M+S...
Τον τελευταίο καιρό έχω διαβάσει καμιά 20ρια τεστ ελαστικών και 500 reviews καταναλωτών. Μιλάμε για την αποθέωση του ελαστικού, τηρουμένων των αναλογιών. Ήτοι:
- Συμπεριφορά σε στεγνό και βρεγμένο δρόμο συγκρίσιμη με αυτή των θερινών (αλλά χειρότερη των πολύ καλών θερινών)
- Συμπεριφορά σε χιόνι ασύγκριτα καλύτερη των θερινών (Μ+S, γαρ) αλλά χειρότερη των ακριβών allseason και χειμερινών
- Άφθαρτα
Και διερωτόμαι: Είμαι βλάκας και δεν καταλαβαίνω τι διαβάζω ή έχω τόσο βλακόφατσα που εμπνέω τους άλλους να μου αραδιάζουν ότι θέλουν;
Όποιος θέλει σχολιάζει, χωρίς όμως να απαντά στην ερώτηση..
Μου θυμιζεις πριν λιγες μερες που πηγα και εγω να ρωτησω για λαστιχα και ο αλλος μου λεει να βαλω run flat με το επιχειρημα οτι δεν μπορω να δω αν πεταξουν καρουμπαλο απο την εσωτερικη πλευρα και μπορει να μου σκασει στο δρομο.Διπλα του ηταν πελατης-φιλος του που μου λεει,φιλε μην το σκεφτεσαι βαλτα τωρα γιατι ο μαστορας ειναι ο καλυτερος...Εφυγα σαν τον κεντερη οχι γιατι δεν ειναι καλα τα run flat αλλα που προσπαθουσε να μου πουλησει οτι ειχε σε στοκ....Τα συγκεκριμενα τα εχει ο ΕΚΤΩΡΑΣ και μου εχει πει οτι ειναι πολυ ευχαριστημενος και τον πιστευω γιατι ειναι σπαθι ατομο και εχουμε πιει καφεδακι μαζι,οπως σου λεει και ο christou που τα φοραει,οποτε προχωρα και μην φοβασαι...Εγω εβαλα τα primacy 4 σε 55 προφιλ και για αρχη φαινεται πολυ καλο λαστιχο...
-
Ξερει αν καποιος αν γινεται και πως να συνδεσω το smartphone με το ηχοσύστημα και να ακουω την μουσικη που εχω αποθήκευση σ'αυτο? Για το pro facelift...
-
Για να αστειευτω λίγο θα σου πω ότι
χωρίς φωτογραφία σου δεν μπορούμε να απαντήσουμε.προσπαθουσε να μου πουλησει οτι ειχε σε στοκ
Ο 'δικός μου' δεν έκανε αυτό γιατί για τα continental που επέμενε ούτε τιμή δεν μπορούσε να μου δώσει γιατί ούτε τα είχε ούτε στο σύστημα έβλεπε διαθεσιμότητα. Primacy 4 δεν έβλεπε στο σύστημα, τα Primacy 3 τα έδινε στην καλύτερη τιμή που έχω βρει αλλά καμία κουβέντα για την ποιότητά τους ενώ μόλις ανέφερα και τα πρώην σου (GY EFF PERF), χαμογέλασε το χειλάκι του. 'Ε, αυτό ναι, πολύ καλό..'. Στην επίσης χαμηλότερη τιμή που έχω βρει. Και αν υπέθετα ότι έχει μικρό margin από τη michelin, θα σήκωνε τις τιμές του που είναι 5-10% κάτω από τον επόμενο που έχω βρει. Κοντολογίς, δεν νομίζω ότι ήταν οικονομικά τα κίνητρά του να με τραβήξει μακριά από michelin. Άσε που είδε με προσοχή τα λάστιχα και με έδιωξε με περίσσεια ειλικρίνεια λέγοντας ότι έχω ακόμα λάστιχο, μετά από 3 χρόνια και 45.000χλμ. Και είναι αλήθεια αυτό, απλά τους τελευταίους 2 μήνες μου γλύστρισε 2 φορές σε σημεία που δεν γλυστρούσε και ελέω παιδιών είπα να το επισπεύσω. Από την άλλη, το 'το V λιώνει σε ένα χρόνο' ακούστηκε παράξενο με βάση τα τεστ και το 'Δεν είναι πιστοποιημένα. Βλέπεις πουθενά να γράφει all season; Η αστυνομία μπορεί να σε γράψει.' ήταν διαστημικό. Τέσπα. Τροφή για τον καφενέ μας.
Τα συγκεκριμενα τα εχει ο ΕΚΤΩΡΑΣ και μου εχει πει οτι ειναι πολυ ευχαριστημενος
Το έχει δηλώσει και εδώ, το θυμάμαι και το μέτρησα. Οι wingbar που μου 'πούλησε' βγήκαν λίρα εκατό.
σε 55 προφιλ
Κι εγώ 205/55 κοιτάω.
SUZUKI SX4 SCROSS