-
Μετα απο ενα χτυπημα δεξια στον πισω προφυλακτηρα απο εναν παππου, βρισκομενοι και οι δυο αε σταση και αφου παραδεχθηκε παραδεχτηκε το λαθος του, εμπλεξε τον japanese σε περιπετειες με αντιπροσωπειες οι οποιες θελουν να αφαιμαξουν τις ασφαλιστικες οσο περισσοτερο μπορουν εις βαρος των ασφαλιστικων και εμενα του πελατη.
Εκτος απο τον Αδαμιδη δυτικα που ειναι champions league, οι υπολοιποι, εμενα προσωπικα, θα κανουν αιωνες να με ξαναδουν.Βρηκα και συνεργειο για αλλαγη ιμαντα και ειμαι ο καλυτερος του χωριου.
Ο τομεας αυτοκινητο στην Ελλαδα ειναι οπως ηταν και φυτοζωει πλεον ο τομεας εργολαβιων κατασκευης πολυκατοικιων.
Δυστυχως.
-
Ο χρήστης japanese1 έγραψε:
Εκτος απο τον Αδαμιδη δυτικα που ειναι champions league, οι υπολοιποι, εμενα προσωπικα, θα κανουν αιωνες να με ξαναδουν.Βρηκα και συνεργειο για αλλαγη ιμαντα και ειμαι ο καλυτερος του χωριου.
Ναι ε;
Τι να σου πω, τον επισκέφτηκα και αυτόν όταν τους πήρα όλους με την σειρά.
Ίσως το συνεργείο του να είναι καλό..
Οι πωλήσεις όμως..Όταν πας εκεί, υποψήφιος αγοραστής, και ο πωλητής-βούδας, όχι μόνο βαριέται να σηκωθεί απ' την καρέκλα του, αλλά βαριέται και να μιλήσει, εε, χαιρετάς ευγενικά και φεύγεις. Δεν ξέρω, επειδή πάρκαρα με Astra απέξω, είπαν 'Τι θέλει ο φτωχομπινές εδώ;', τι να πω....
Δεν είναι βέβαια η μοναδική αντιπροσωπεία στην οποία συμβαίνει αυτό... το έχω δει και σε άλλες, πριν 10 χρόνια που ήμουν στην γύρα για να πάρω τότε το Astra.
-
Χωρις να ειμαι σιγουρος 100% η Suzuki ειδικα στην Θεσσαλονικη παιζει να ειναι η μονη που δεν δινει αυτ/το αντικαταστασης.Οσο αφορα τον μικρο βουδα του Αδαμιδη εμενα μου εκανε πωληση χωρις να μου πει τις εκπτωσεις και οταν του το ειπα μου ειπε εεε τις εχω και εγω.Τωρα αν εχει καλο σερβις δεν ξερω αλλα οταν σου περνουν στο υπογειο το αμαξι χωρις να το βλεπεις εεεε......Εχθες πηγα αλλαξα λαστιχα και βρηκα στο πισω αριστερο ημιαξονιο την εσωτερικη φουσκα κομμενη.Παω στην αντιπρ. ανατολικα για εκτιμηση βλαβης και φυσικα ΔΕΝ υπαρχει στην Ελλαδα μονο παραγγελεια με προκαταβολη μεσω τραπεζης και ερχεται σε 10 μερες.Κοστος ? 128€ και με εκπτωση.Παω σε συνεργειο πρωην της suzuki και μου λεει ιμιτασιον και εργατικα 28€ .Ιμιτασιον ειχα βαλει και στο LΕΟΝ που ειχα και δεν επαθε τιποτα μεχρι που το εδωσα...
Η Suzuki χανει σε πολλους τομεις οπως δοκιμες αυτοκινητων και after sales...
Oι πελατες δεν ειναι πλεον χαζοι και σε αυτους τους δυσκολους καιρους δεν εχουν μειωσει τις τιμες και αυτη η δηθεν εκπτωση ειναι τις πλακας Οπως και η εγγυηση τα +2 που δεν καλυπτει σχεδον ΤΙΠΟΤΑ.
Ειδα και τα νεα λαδια που τα εχουν σε συσκευασια 4 λιτ....
ΥΓ. Ευχαριστω πολυ τους 2 μηχανικους που εδειξαν ενδιαφερον ωστε να μην χασει ολο το γρασο απο την φισουνα...
Σκεφτομαι να στειλω mail στα κεντρικα αλλα μαλλον θα χασω τον χρονο μου...
Αυριο λεμε για καφεδακι δυτικα το απογευμα με japanese1 και ΕΚΤΩΡΑ οποιος θελει ας στειλει πμ σε μενα ή στον japanese1..... -
Αν το είχατε προγραμματίσει για σήμερα..όλη την ημέρα στην περιοχή ήμουν. Δουλειές αλλά και 3ο σέρβις και αλλαγή ταμπλό. Σε έναν από τους 2 Δυτικούς.
Ο ήχος τελικά οφειλόταν στην εργασία του αντιπροσώπου (επαρχία) από όπου αγοράστηκε το αυτοκίνητο και ο οποίος με 'επιμέλεια εγκατέστησε' (ή καλύτερα στρίμωξε) τον after market συναγερμό. Στη μετά αλλάγη ταμπλό εποχή δεν άκουσα τριγμούς αλλά μάλλον ξέχασαν να συνδέσουν το βύσμα του usb του τεμπέλη. Κομμάτια να γίνει. Ουδείς άσφαλτος. Και σε κάθε περίπτωση εκτιμώ την στάση που λέει 'αναγνωρίζω το πρόβλημα με τα παράθυρα και το παλεύω όσο μπορώ, να περνάς κάθε τόσο να σου τα μαζεύω', σε αντίθεση με το 'έλα να δεις πώς ακούγεται το δικό μου, δεν γίνεται τίποτα'.
Και αυτοκίνητο εξυπηρέτησης και τα λίγα χλμ που έκανα με αυτό δώρο.
Λίγο με στεναχώρησε η ευγενική κατά τα άλλα άρνηση για υπερπλήρωση του κιβωτίου, μπας και γλίτωνα το κόμπιασμα τον χειμώνα.
6 τα λίτρα του λαδιού που χρεώθηκαν αλλά, με 13% μέση έκπτωση σε εργασίες (€50+ΦΠΑ) και υλικά, το μαλλί βγήκε €245. Στα 45.000 χλμ κουβέντα για τακάκια, τα αμορτισέρ οκ και τα τρία χρόνια EKO avio από ένα και μόνο σημείο φαίνεται ότι αποδίδει ως επιλογή αφού εμφανή κατάλοιπα στο φίλτρο καυσίμου δεν ανιχνεύθηκαν.
-
Δεστο αν μπορεις για αυριο φιλε.Στο θορυβο που λες το ειχα αναφερει πιο πισω οτι ειχα το ιδιο θεμα.Το ταμπλο το αλλαξες λογο του αφρολεξ που εβλεπες?Και σ εμενα φαινεται αλλα τωρα που ειμαι στα +2 δεν υπαρχει περίπτωση να το αλλαξω και δεν με ενοχλει...Σου ειπε τον λογο για το σασμαν ?
-
Ένα ΠΣΚ το χρόνο, παντρεύεται δεν παντρεύεται κάποιος, έχουμε bachelor. Ε λοιπόν είναι αυτό το ΠΣΚ...
Όχι, δεν είχα πρόβλημα με αφρολέξ εγώ.
Re: SUZUKI SX4 SCROSS
Δημοσίευσηαπό luckies » 07 Ιουν 2018 07:27
Πριν κανά 2 μήνες σας είχα ενημερώσει για αυτό.Σε ότι αφορά τους τριγμούς από το ταμπλό, ο σφακιανάκης ζητάει από τους αντιπροσώπους βιντεάκι για να δικαιολογήσει επέμβαση. Επίσης ο μάστορας είπε ότι το ταμπλό δεν εφάπτεται στο παρμπρίζ και ως εκ τούτου το αφρώδες αυτό υλικό δεν παίζει ρόλο μονωτή.
Τελικά η κάμερα, εκτός από το τρίξιμο, έπιασε και φουσκωμένο ταμπλό, κάτι που διέφυγε του αετίσιου ματιού μου.
Έτσι, σε 15 μέρες που έχω 3ο σέρβις, πάω και για τον έλεγχο του πίσω άξονα (thanx γάτε) και για αλλαγή ταμπλό (εγκρίθηκε η εντός εγγύησης αντικατάσταση)..
Και ξέχασα να ζητήσω έλεγχο του άξονα..
Και σ εμενα φαινεται αλλα τωρα που ειμαι στα +2 δεν υπαρχει περίπτωση να το αλλαξω και δεν με ενοχλει...
Δεν ξέρω εάν το αφρολέξ είναι λόγος για μπεις στη διαδικασία αυτή, αλλή ο δυτικός στον οποίο πήγα ήταν ξεκάθαρος ότι το +2 καλύπτει ό,τι και τα πρώτα 3. Μόνο το αντισυμβαλλόμενο για αυτόν μέρος αλλάζει. Αντί για τον Σφακιανάκη, η Allianz.
Σου ειπε τον λογο για το σασμαν ?
Αν ρωτάς για τον λόγο που δεν το πειράξανε, είπε ότι το είδαν και ότι δεν παίρνει άλλη βαλβολίνη. Στο λόγο του κομπιάσματος δεν αναφέρθηκε αλλά, προς τιμή του, είπε ότι είναι γνωστό το γεγονός.
-
Αυτά πήρες;
205/55R17 95V XLTL PRIM4 MICHELIN
-
Τελικά αυτό με το αφρώδες του παρμπρίζ κοντεύει να γίνει επιδημία. Με πιάνει μία συνάδελφος που πήρε το δικίνιτο κάνα εξάμηνο μετά από μένα και μου λέει 'Έλα να σου δείξω φωτό τι έπαθα'. Πριν προλάβει, της λέω, 'Σου βγήκε κάτι σαν αφρολεξ στο παρμπρίζ;'. Ναι μου λέει, 'που το ξερες'.
Μήπως πρέπει να το δει σοβαρά η Suzuki και να το διορθώσει στα πλαίσια γενικής ανάκλησης;Sent from my LG-D802 using Tapatalk
-
Ο χρήστης luckies έγραψε:
Αυτά πήρες;205/55R17 95V XLTL PRIM4 MICHELIN
Ναι αυτα εβαλα 520€...
luckies πολυ πονηρο μου φαίνεται αυτο το ΠΣΚ Καλα να περασεις.... -
Ποιό μοντέλο έχετε εσείς με τα προβλήματα με το αφρολεξ;
-
2017 1.4 boosterjet
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
-
Οποιος Σαλονικιος θελει καφεδακι και να γνωριστούμε 18:30 Παπασωτηριου στην οδο Τριτση Ευοσμος...
-
Στο σημείο αυτό να ανακαλέσω το προηγούμενο ποστ που φωτογράφιζα άσχημα συγκεκριμένη αντιπροσωπεία της Θεσσαλονίκης. Λίγο τα νεύρα από το χτύπημα του απρόσεκτου παππού, λίγο οι δουλειές των ημερών, με έφεραν εκτός ψυχραιμίας.
Είμαι άνθρωπος που αν φταίω, θα αναλάβω τις ευθύνες μου.Η συνεργασία μου με την αντιπροσωπεία παραμένη άψογη και φυσικά θα εξακολουθήσω να τους προτιμώ για τα επόμενα σερβις, διότι πάνω από όλα δείχνουν ένα φιλικό και ανθρώπινο πρόσωπο, πράγμα που το έχουμε όλοι ανάγκη στις μέρες μας.
Να είμαστε όλοι προσεκτικοί στους δρόμους γιατί κάποια αυτοκίνητα κουβαλούν μικρές αθώες ψυχές και κάποια άλλα ΠΟΛΥ ηλικιωμένους ανθρώπους και αποτελούν είδη πρώτης ανάγκης. Δε μπορούμε να χάνουμε αμάξια για επισκευές επειδή μερικοί είναι απρόσεκτοι, αδιάφοροι, κοπρόσκυλα κλπ.
Ευχαριστώ.
Μόνο Japan.
-
Καλησπέρα αξίζει η Αγορά test drive sx4 cross με 300 χιλιόμετρα πάνω??Η αντιπροσωπεία που θα το πάρω συνεργάζομαι μαζί της 6 χρόνια καθώς είμαι κάτοχος swift. Πρόκειται για την έκδοση 1.0 GL+ στα 17.500 με το κλειδί στο χέρι.
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πόσα θα γλιτώσεις δηλαδή;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Πόσα θα γλιτώσεις δηλαδή;Η συγκεκριμένη έκδοση βγαίνει κοντά τις 20.000.
-
Ο χρήστης stelios2321 έγραψε:
Καλησπέρα αξίζει η Αγορά test drive sx4 cross με 300 χιλιόμετρα πάνω??Η αντιπροσωπεία που θα το πάρω συνεργάζομαι μαζί της 6 χρόνια καθώς είμαι κάτοχος swift. Πρόκειται για την έκδοση 1.0 GL+ στα 17.500 με το κλειδί στο χέρι.Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δλδ σου κόβουν σχεδόν 2500 για 300 χλμ που έχει κάνει; Να το πάρεις! Τα μισά από τα χλμ είναι σίγουρα δικά τους οπότε μιλάμε για 150 χλμ td δλδ το πολύ να ανέβηκαν 10 άσχετοι οδηγοί πανω του . Πτεσμα για τα λεφτά που σου κόβουν
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Καλησπέρα αξίζει η Αγορά test drive sx4 cross με 300 χιλιόμετρα πάνω??Η αντιπροσωπεία που θα το πάρω συνεργάζομαι μαζί της 6 χρόνια καθώς είμαι κάτοχος swift. Πρόκειται για την έκδοση 1.0 GL+ στα 17.500 με το κλειδί στο χέρι.
Δλδ σου κόβουν σχεδόν 2500 για 300 χλμ που έχει κάνει; Να το πάρεις! Τα μισά από τα χλμ είναι σίγουρα δικά τους οπότε μιλάμε για 150 χλμ td δλδ το πολύ να ανέβηκαν 10 άσχετοι οδηγοί πανω του . Πτεσμα για τα λεφτά που σου κόβουν
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κι εγώ έτσι πιστεύω,επειδή το έκανα κι εγώ μια βόλτα σου βάζουν να κάνεις μια γύρα των 5 χιλιομέτρων και μετά πίσω στο κατάστημα και εννοείται πάντα δίπλα ο πωλητής της αντιπροσωπείας.
-
Κι εγώ λέω να το πάρεις.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Κι εγώ λέω να το πάρεις.Σαν αυτοκίνητο αξίζει?? Γιατί με το swift που έχω είχα κάποια θέματα με σασμαν και φυσικά αφου τελείωσε η 3ετης εγγύηση..
SUZUKI SX4 SCROSS