-
Κουνιεται το ενα,τριζει το αλλο,αντε ρε απο κει περα,μονο να βαλετε wd-40 δεν σας ειπαν.
-
Ερώτηση guys!!!Πως ειναι πιο σωστό να βάζω μπρος τον κινητήρα;;Πρώτα μια φορα το button,να του δώσω χρόνο να κανει check και μετα συμπλέκτη και button?? Ή πολύ απλά συμπλέκτη και button και τέλος;; diesel κινητήρα έχω!!!
-
Να σβήσει το λαμπάκι της προθέρμανσης και μετα πατα το start!
-
Ρε μάγκες εμένα στα πλαϊνά σποιλερακια στους μαρσπιέ δες κάτω κάτω χαμηλά έχει κατι σημαδάκια κίτρινα δεν ειναι χτυπήματα Ουτε έχει φύγει χρώμα,απλά δεν καθαρίζουν και πρέπει να ειναι απ το δρόμο!!!Δε φαίνονται πρέπει να γονατίσει σ εκει μπροστά για να τα δεις!! Έχει κανεις κατι παρόμοιο ;;
-
Ο χρήστης giannis222 έγραψε:
Ρε μάγκες εμένα στα πλαϊνά σποιλερακια στους μαρσπιέ δες κάτω κάτω χαμηλά έχει κατι σημαδάκια κίτρινα δεν ειναι χτυπήματα Ουτε έχει φύγει χρώμα,απλά δεν καθαρίζουν και πρέπει να ειναι απ το δρόμο!!!Δε φαίνονται πρέπει να γονατίσει σ εκει μπροστά για να τα δεις!! Έχει κανεις κατι παρόμοιο ;;Με ζεστό νερό δοκίμασες να τα βγάλεις;;;
Ίσως είναι κερί από το εργοστάσιο.......αν όπως λες, δεν πάτησες κάτι στο δρόμο. -
Ο χρήστης giannis222 έγραψε:
Ρε μάγκες εμένα στα πλαϊνά σποιλερακια στους μαρσπιέ δες κάτω κάτω χαμηλά έχει κατι σημαδάκια κίτρινα δεν ειναι χτυπήματα Ουτε έχει φύγει χρώμα,απλά δεν καθαρίζουν και πρέπει να ειναι απ το δρόμο!!!Δε φαίνονται πρέπει να γονατίσει σ εκει μπροστά για να τα δεις!! Έχει κανεις κατι παρόμοιο ;;Εκεί που λές έχω αποκτήσει κάτι πορτοκαλο κόκκινα στίγματα και εγώ.. Προσπάθησα με νερο, σαπουνι, καθαριστικο φρενων,ισοπροπυλική αλκοόλη, νευτι και white spirit, αλοιφαδορο και σίγουρα ξεχνάω και κάτι.. Δεν φεύγουν με τπτ.. Ο φανοποιός που το είδε μου είπε ότι είναι σαν να έχει γίνει ένα με το χρώμα.. Τωρα τι είναι αυτό...
-
Το επιβεβαιωνω και εγω εκει παιδες.. Και σε μενα τα ιδια στιγματα. Το καλο ειναι οτι οντως θελουν προσπαθεια για να τα δεις... αλλα ειναι σπαστικο που δεν φευγουν.. Εχω προσπαθησει και εγω πολλα αλλα διχως αποτελεσμα..
-
Και τι κάνουμε τώρα;;;; Απλά το αφήνουμε ετσι;; Ειχα σκεφτεί να το πέρασω αλοιφαδορο και μετα να μου το ντυσουνε με διαφανή μεμβράνη αντιχαρακτικη!!! Αλλά αν έχουν κάτσει πάνω στο χρώμα λογικά θα γίνει το ίδιο και στην μεμβράνη!!!
-
Εκείνη η 'εγγύηση για τη βαφή του αμαξώματος', τί ακριβώς καλύπτει τελικά?
-
Πηγαινε στην αντιπροσωπεια να τους το δειξεις,δεν χανεις τιποτε,αν και μην ελπιζεις πολλα βεβαια.
-
Ανησυχητικό. Εγώ τα είχα δει από τους πρώτους μήνες αλλά δεν έδινα σημασία. Τα παρατηρούσα κυρίως όταν το έπλενα (λογικό) και το είχα αφήσει το θέμα. Πριν 2 βδομάδες όμως τα έβγαλα φωτογραφία για να τα στείλω εδώ να ρωτήσω. Αλλά μετά είπα πάλι τίποτα δεν θα είναι ... Η απόδειξη (δεν ξέρω αν φαίνονται).
http://pichost.org/image/sHvsr
http://pichost.org/image/sHKYxΕκεί πίσω δεξιά που λέτε περίπου .. στον προφυλακτήρα κάτω από την πινακίδα. Αλλά τα έχω δει και στο καπό.
-
Τρελο νουμερο.. Πολυ εντυπωσιασμενος!! Δεν θα μπορουσε να ηταν καλυτερα..
Τα 200 χλμ εγιναν σε εθνικη οδο χθες συγκεκριμενα με CC κλειδωμενο στα 120 και τα υπολοιπα η καθημερινοτητα μου.. επαρχιακοι δρομοι περιξ της πολης αλλα και εντος πολης λιγα απο αυτα.
Αυτονομια 770-780 χλμ με 42 λιτρα ρεζερβουαρ βενζινης ... ουτε εγω δεν το πιστευω.. χαχα -
Ο χρήστης petran17 έγραψε:
Το επιβεβαιωνω και εγω εκει παιδες.. Και σε μενα τα ιδια στιγματα. Το καλο ειναι οτι οντως θελουν προσπαθεια για να τα δεις... αλλα ειναι σπαστικο που δεν φευγουν.. Εχω προσπαθησει και εγω πολλα αλλα διχως αποτελεσμα..Νομιζω ειχα παθει οτι ιδιο με σας, μικρα στιγματακια , πορτοκαλοκιτρινα, που δεν βγαινουν, και μοιαζουν με σκουρια, κυριως στις οριζοντιες επιφανειες, που πρεπει να πας πολυ κοντα για να φανουν. Τελικα το πηγα σε πλυντήριο, το περασαν ολο με μια πλαστελινη, αφου με αλοιφαδωρο που δοκιμασαν δεν εφευγαν 100%. Μου ειπαν απο την γυρη των δεντρων ειναι. Το ειχαν ξαναδει. Πληρωσα 40 ευρο γιατι ειχε δουλεια και ηταν γεματο το αμαξι, μου το παρεδωσαν πεντακαθαρο. Μετα απο καιρο ξαναπροσεξα το ιδιο σε καποια σημεια αλλα δεν ξανασχολουμε. Τα γραφω γιατι και γω ειχα αγχωθει, αλλα τελικα δεν φταιει η ποιοτητα του χρωματος.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ δεν έλεγα για αυτά, αλλά για στίγματα κάτω απο το μαρσπιε ακριβώς πίσω απο την μπροστινή ρόδα..
-
Κ εγώ για τους μαρσπιέδες έλεγα!!Ακριβως όπως το λεει ο M3rlin,απο του συνοδηγού και του οδηγού την πόρτα και πίσω δεν έχει σχεδόν καθόλου!!!Εμενα έχει ενα δυο και στις γωνία πίσω απ τις πίσω ρόδες!!! Barimagas θυμάσαι πως λέμε αυτη την πλαστελίνη ;; Η μήπως μπορείς να μάθεις ;;; Αν ειναι για 40 ευρώ θα τ κανω ενα καθάρισμα 1-2 φορές το χρόνο!!
-
Ενα κομματι πλαστελινης ειναι, που την εφαρμοζουν με νερο, αλλα δεν γνωριζω περισσοτερα. Μοιαζει με αυτη που παιζαμε πιτσηρικαδες χαχα. Στην καισαριανη ειναι το πλυντηριο, εθνικης αντιστασεως ψηλα.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πυλός είναι (clay bar στα Αγγλικά) και έχουν όλες οι μεγάλες εταιρείες (π.χ. Autoglym, Meguiars, Zaino, Swisswax, Chemical guys κλπ.) και ουσιαστικά αφαιρεί τους ρύπους και την βρωμιά που δεν αφαιρείται με σαπούνι. Εφαρμόζεται με κάποιο υγρό (πολλοί βάζουν νερό), το καλύτερο είναι με μίγμα νερό και σαμπουάν αυτοκινήτου ή ακόμα καλύτερα με quick detailing spray.
-
Έχω παρατηρήσει και εγώ κάτι κίτρινα στίγματα αλλά στην αεροτομή, φαίνονται σαν να τα εχει απορροφήσει το χρώμα,αλλά αυτό δεν είναι τιποτα σε αντίθεση με το πρόβλημα μου.
Γενικά η ford δεν προσέχει την βαφή και την συναρμολόγηση των λαμαρινών,εμένα η μπροστινή πόρτα του συνοδηγου απο την πρωτη μέρα δεν κλείνει καλά,στο συνεργείο μου ειπαν ότι θέλει λίγο σήκωμα αλλά το κακο είναι ότι θα πειραχτουν οι βίδες όπου στην μεταπώληση ενδέχεται να υπάρξει θέμα,επίσης είναι τσιμα τσιμα με το μαρσπιε όπου στο μέλλον αν πέσει λίγο ακόμα θα βρίσκει.
Επίσης στο μπροστά φτερό του συνοδηγου έχει κάτι σαν μπιμπικακια,σε ερώτηση που έκανα στο συνεργείο είπα ότι είναι εργοστασιακή ατέλεια του ρομπότ.
Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να είχε φάει κανενα χτύπημα στο καράβι η στο τελωνείο και να εχει ξανα βαφτεί.
Αλλα σε διάφορα forums ντόπια και μη,έχω ακούσει πολλά παράπονα για την ποιότητα βαφής και συναρμογής, καπό,φτερών κτλ
Για εμένα εν έτη 2018 απαράδεκτα όλα αυτά,αλλά απαράδεκτοι και οι αντιπρόσωποι,με φθηνές δικαιολογίες του τύπου έτσι κανει,έτσι ακούγεται είναι απόλυτα φυσιολογικό και λοιπές μπούρδες.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φίλε μου γι'αυτό είναι οι εγγυήσεις!!!!!!! Ζήτα να στα φτιάξουν όλα. Εγώ σαν υποψήφιος αγοραστής μεταχειρισμένου,θα προτιμούσα να δω τις βίδες στις πόρτες πειραγμενες, αλλά οι πόρτες ευθυγραμμισμένες και το φτερό ξαναβαμμενο, παρά με εργοστασιακά μπιμπικια. Το εργοστασιακή ατέλεια είναι γεγονός αλλά συνάμα και για γέλια ως δικαιολογία για να μη στο φτιάξουν.
-
Λοιπον , αυτα νομιζω ξερω τι ειναι. Μιας και οταν βαφω με βερνικι ξυλινα επιπλα και ντουλαπια του σπιτιου, ειμαι τελειως ερασιτεχνης και μερικες φορες δημιουργω τετοια σπυρακια. Οταν περνας με σφουγγαρακι βαφης τοτε δημιουργουνται σπυρακια γιατι εγκλοβιζεται ο αερας απο το σφουγκαρακι μεσα στο βερνικι και καθως στεγνωνει κανει σπυρακι-φουσκαλες.
Αρα ή στο εργοστασιο χρησιμοποιουν κατι τετοιο, οταν τελειωνει η διαδικασια βαφης στο τελικο φινιρισμα, ή στην αντιπροσωπεια οταν περνουν το υγρο κερι το περνουν με τετοιο σφουγκαρακι βαφης και δημιοργουνται αυτα.
Πρεπει να χρησιμοποιουν σφουγγαρακι για εποξικες βαφες, κολλες, βερνικια, κτλ.
Ford Fiesta 2017