-
Η εργασία αλλαγής φίλτρου κρατά 4-5 λεπτά στο αμάξι μας και χρεώνουν 1 εργατωρα δλδ 45 ευρώ συν ΦΠΑ! Γι'αυτό σκοτωνουν μύγες. Προσπαθούν με 2-3 σέρβις να πληρώσουν φθηνα μεροκάματα 7-8 ατομων τεχνιτών και διοικητικών υπαλλήλων.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στις αντιπροσωπείες πλέον της suzuki στην Ελλάδα λάδι ecstar, χύμα από βαρέλι 60 lit, σε τιμή παλαιωμένου whisky. Στα 100.000 km δίσκοι μπροστινοί σε οριακή κατάσταση όπως και τα τακάκια. Κόστος στην αντιπροσωπεία 500+ € τα άλλαξα με 210 ( υπάρχουν και φθηνότερες επιλογές), όποιος χρειάζεται αμορτισέρ έχει πλέον η KYB για το diesel μοντέλο
Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κατ αρχην θελω να πω ενα μπραβο σε εμας τους πιο παλιους οπου αρχιζουμε και ψαχνομαστε και βρισκουμε την ακρη στα θεματα του servis και ανταλλακτικων...
japanese1 φιλε πιστευω οτι το φιλτρο της MANN θα ειναι πολυ καλυτερο απο το μαμα και ας στοιχιζει παραπανω,συνεχισε να μας ενημερωνεις και να ψαχνεις....
ΕΚΤΩΡΑ εισαι (ας με συγχωρεσουν τα αλλα παιδια) ο ηγετης και δινεις λυσεις απο το πουθενα.Το θεμα με το λαδι ecstar ειναι νομιζω απο Ουγγαρια και αν εχει τα ιδια στοιχεια ΟΚ αλλα οχι και απο βαρελι μπυρα ειναι? αλλα το motul το θεωρω καλυτερο.
Tkin73 και dolomites και εσεις απο τους πιο παλιους ειστε εγγυηση.
Τελος πρεπει να βρουμε και ενα καλο συνεργειο...Υγ Πρεπει να οργανωθουμε για τον ΚΑΦΕ ρε μαγκες και φυσικα οσα παιδια απο Σαλονικα παλιοι και νεοι....
-
Ο Έκτωρας είναι κάπως σαν θρησκεία για μένα,αποκρυφιστική-cult. Ψαγμένος παντού, πραγματικό μοιρογνωμόνιο.
Όσον αφορά τα λάδια, αυτά τα ecstar είναι Eneos με άλλο όνομα(το έχω ψάξει απο Ουγγαρία μεριά). Ωραία τα eneos, motul καλύτερα, εδώ δεν το συζητάω καθόλου.Αν το λάδι είναι από βαρέλι, πρέπει να σε χρεώσει για 5.5 λίτρα και όχι 6. Αν σε χρεώσει για 6 πρέπει να σου επιστρέψει σε μπουκάλι το υπόλοιπο μισό λίτρο. Θα μου πεις για μισό λίτρο κάνεις έτσι, ναι αλλά μισό εσύ μισό ο άλλος , στο τέλος ο δέκατος θα βάλει λάδι που έχουν πληρώσει οι προηγούμενοι και θα χρεωθεί κανονικότατα.
Καφές next week,Παρασκευή , Σάββατο ή Κυριακή ίδωμεν.
ΥΓ: αυτό το φίλτρο καυσίμου εφιάλτη το βλέπω. Κάθε φορά που άλλαζα φίλτρο (με καινούργιο της μαμάς) το αμάξι πετούσε για ένα διάστημα...
-
Lemouz75 πρότεινε μέρα και ώρα για να βγούμε από, την καθημερινότητα, (όχι από τά μνημόνια), πάμε για καφέ, μπύρα, φαγητό, αν και ο αγαπητός japanese1 κάνει δίαιτα, αν είναι εφικτό από δευτέρα έως παρασκευή γιατί τώρα που καλοκαίριασε κάποια σαββατοκύριακα φεύγω από την πόλη
-
Απο Δευτερα εως Πεμπτη ειμαι μεσα γι αυτη την βδομαδα.Το ΣΚ που μας ερχεται δουλευω.japanese1,Tkin73 και dolomites περιμενουμε προτασεις για μερα ωρα και μερος.Οι υπολοιποι οσοι πιστοι προσελθετε....
-
Καλησπέρα σας.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε,που στην Θεσσαλονίκη(σε ποιον μπορώ να βάλω)μπροστινό και πισινο bumper.
Απλά θέλω να αποφεύγω τα χτυπήματα των αυτοκινήτων στα παρκαρίαματα.
Ειχα κοτσαδορο και μου τον κλέψανε.Που έφτασε η γυφτιά και η θρασύτητα των,ας τους πούμε,ανθρώπους. -
Ο χρήστης john333 έγραψε:
Καλησπέρα σας.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε,που στην Θεσσαλονίκη(σε ποιον μπορώ να βάλω)μπροστινό και πισινο bumper.
Ειχα κοτσαδορο και μου τον κλέψανε.Που έφτασε η γυφτιά και η θρασύτητα των,ας τους πούμε,ανθρώπους.Carshop ανατολικα....Για δυτικα ισως το CARNER....
-
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Καλησπέρα σας.
Ειχα κοτσαδορο και μου τον κλέψανε.Που έφτασε η γυφτιά και η θρασύτητα των,ας τους πούμε,ανθρώπους.Carshop ανατολικα....Για δυτικα ισως το CARNER....
Σε ευχαριστω παρα πολυ.
Ξερεις μηπως αυτο επηρεασει την εγγυηση ? -
Οχι βρε για ποιο λογο.Εγω εβαλα ανεμοθραυστες και πολλοι αλλοι εντος εγγυησης....
-
Μπορω να βρω,να αγορασω το αποσπωμενο κομματι του κοτσαδορου της suzuki που μου κλεψανε χωρις να πρεπει να αγορασω ολο το συστημα ?
-
Καλησπέρα σας.
Ειχα κοτσαδορο και μου τον κλέψανε.Που έφτασε η γυφτιά και η θρασύτητα των,ας τους πούμε,ανθρώπους.Όταν λες bumper, εννοείς τα εργοστασιακά προστατευτικά;
Πάντως αν δε βάλεις τίποτα τεράστια που να εξέχουν πολύ,δε θα'χεις πρόβλημα.Κι αναφέρομαι σε περιπτώσεις ατυχημάτων κι εμπλοκή ασφαλειών κι όχι τόσο για την εγγύηση της αντιπροσωπείας. -
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Καλησπέρα σας.
Ειχα κοτσαδορο και μου τον κλέψανε.Που έφτασε η γυφτιά και η θρασύτητα των,ας τους πούμε,ανθρώπους.Όταν λες bumper, εννοείς τα εργοστασιακά προστατευτικά;
Πάντως αν δε βάλεις τίποτα τεράστια που να εξέχουν πολύ,δε θα'χεις πρόβλημα.Κι αναφέρομαι σε περιπτώσεις ατυχημάτων κι εμπλοκή ασφαλειών κι όχι τόσο για την εγγύηση της αντιπροσωπείας.Μπορω μηπως αντι bumper, να βρω,να αγορασω το αποσπωμενο κομματι του κοτσαδορου της suzuki που μου κλεψανε χωρις να πρεπει να αγορασω ολο το συστημα ?
-
Είναι παράνομο να έχεις κοτσαδόρο μόνιμα. Να ΜΗΝ βάλεις!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Είναι παράνομο να έχεις κοτσαδόρο μόνιμα. Να ΜΗΝ βάλεις!!!Και τι προτεινεις να βαλω για προστατεψω το οχημα απο τα χτυπηματα των αλλων στα παρκαρισματα ?
-
Και τι προτεινεις να βαλω για προστατεψω το οχημα απο τα χτυπηματα των αλλων στα παρκαρισματα ?
Δύο λάστιχα κρεμασμένα από το πορτμπαγκάζ, σαν τις ψαρότρατες! Θα τα έχεις μέσα στο πορτμαπγκάζ, δεμένα από τα πίσω καθίσματα και μόλις παρκάρεις, τσουπ θα ανοίγεις το πορτμπαγκάζ, θα βγάζεις τα λάστιχα και θα το ξανακλείνεις.
Οι άλλοι που δεν έχουν (παράνομα) μόνιμα τον κοτσαδόρο πάνω, πρέπει να είναι πολύ βλάκες τελικά... -
Bumper protectors (https://www.ebay.com/bhp/bumper-protector). Είναι αντικοινωνική συμπεριφορά ο κοτσαδόρος. Πόδια πεζών που δεν τον είδαν, αυτοκίνητα τα οποία δεν θα σε ακουμπούσαν υπό κανονικές συνθήκες, αλλά πλησίασαν στο παρκάρισμα και έσπασε ο προφυλακτήρας τους (εκεί τρως μήνυση επιτόπου) και φυσικά σε περίπτωση ατυχήματος από πίσω θα έχεις τραβήγματα!!!
-
Και τι προτεινεις να βαλω για προστατεψω το οχημα απο τα χτυπηματα των αλλων στα παρκαρισματα ?
Τα έχει η αντιπροσωπεία, το πίσω κάνει και για το προ f/l μοντέλο
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Bumper protectors (https://www.ebay.com/bhp/bumper-protector). Είναι αντικοινωνική συμπεριφορά ο κοτσαδόρος. Πόδια πεζών που δεν τον είδαν, αυτοκίνητα τα οποία δεν θα σε ακουμπούσαν υπό κανονικές συνθήκες, αλλά πλησίασαν στο παρκάρισμα και έσπασε ο προφυλακτήρας τους (εκεί τρως μήνυση επιτόπου) και φυσικά σε περίπτωση ατυχήματος από πίσω θα έχεις τραβήγματα!!!Σε ευχαρστώ πολυ και για την αναλυση σου.
-
Ο χρήστης ΕΚΤΩΡΑΣ έγραψε:
Τα έχει η αντιπροσωπεία, το πίσω κάνει και για το προ f/l μοντέλο
Επισης σε ευχαριστω πολυ.Θα το ψαξω.
SUZUKI SX4 SCROSS