Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Το pre facelift ήταν.
Το GT με τα 170 έχω.
Την λες και λίγο άδικη την σύγκριση, όταν πέφτεις από τα 170 άλογα στα 110. Καλή η ροπή, αλλά τι να σου κάνει και αυτή; [emoji38]
Θα ήταν πιο λογική μια σύγκριση βενζίνης πετρελαίου κινητήρων παρόμοιας ιπποδυναμης.
Εννοείται πως είναι άδικη η σύγκριση , αλλά αν δεις παραπάνω το συγκρινα τελικα με το 307 1.6 110hp του 2002 που είχα και ακόμη το κάνω καμια βόλτα όταν πηγαίνω στην αδερφή μου, και είναι σίγουρα πιο γρήγορο το 307 σε αίσθηση.
Πιο πολύ όμως με ενόχλησε ο τρόπος λειτουργίας που δεν είχα καμία εμπειρία με σύγχρονο πετρελαιοκινητήρα και διαπίστωσα πως δεν απέχει δραματικα, εκτός από το θόρυβο, με επαγγελματικό ή αγροτικό 20ετιας.
Επίσης εγώ με το ζόρι κάνω 10000 χλμ ετησίως για αυτό και δεν σκεφτόμουν diesel αλλά αφού πλέον υπάρχουν σε προσιτή τιμή γιατι να μην τα επιλέξω και έτσι ξεκίνησε η κουβέντα και πήγε στο και μια χαρά πάνε λόγω ροπής , και έλα να δεις πως πάει , και τα υπόλοιπο είναι γνωστό πως πήγε.
Εννοείται πως αν έκανα αρκετά χιλιόμετρα θα πήγαινα και σε diesel με ...70 άλογα, και μέσα στην πόλη συνέχεια , και το μονο που θα προσεχα θα ήταν να έχει μεγάλη εγγύηση.
Η τσέπη είναι ο σημαντικότερος παράγοντας τις περισσότερες φορές, δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο δίλημμα , όταν κάνεις πάνω από 20.000 χλμ το χρονο το αυτοκίνητο είναι εργαλείο και εκεί δεν χωράνε συναισθηματισμοί και συζητήσεις για αίσθηση και γούστα.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk