-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Οκ. Πολύ χρήσιμα και ενδιαφέροντα όλα αυτά. Ευχαριστώ και πάλι.
Βλεπω ψαχνεσαι πριν καν παραλαβεις και δεις αν σε ικανοποιουν οι επιδοσεις.
Απλα να εχεις στο νου σου οτι κανεις απο εδω μεσα δεν θα σου δωσει εγγυησεις/εξηγησεις,αν παρεις μοτερ παραμασχαλα............+1
Βιαζεσαι να το χαλασεις,ακομα δεν το πηρες,μου φαινεται... -
Χεχε. Λέγεται κόμπλεξ κατωτερότητας χιλιαρη κινητήρα αυτό που έχω.
Ίσως όταν με το καλό το πάρω και το στρώσω, να αναθεωρήσω βέβαια... -
Ο χρήστης The flying dutchman έγραψε:
Χεχε. Λέγεται κόμπλεξ κατωτερότητας χιλιαρη κινητήρα αυτό που έχω.
Ίσως όταν με το καλό το πάρω και το στρώσω, να αναθεωρήσω βέβαια...Εγώ προσωπικά, επειδή όλοι με ρωτάνε συνεχώς γιατί βελτιώνω όλα τα αυτοκίνητά μου, δεν το θεωρώ καθόλου ως 'κόμπλεξ' οιουδήποτε είδους. Και το ίδιο ισχύει αν έχεις αυτοκίνητο με κινητήρα 1.000 ή 10.000 κ.ε. Κάποιοι παίρνουν ένα αυτοκίνητο, το κρατάνε 25 χρόνια και δεν του αλλάζουν ούτε λάστιχα, ενώ άλλοι αλλάζουν αυτοκίνητα κάθε 1/2/3 χρόνια ή/και θέλουν να ασχολούνται συνεχώς μαζί τους, βελτιώνοντας ή 'βελτιώνοντάς' τα. Επίσης υπάρχει η 'συνήθεια' (που ισχύει είτε μιλάμε για αυτοκίνητα είτε για γυναίκες, όλοι ξέρετε το 'και την Jolie/Johansen/Belucci/Lopez/κλπ κάποιος έχει βαρεθεί να την γ!@#ει' ), ενώ το ανθρώπινο ον πάντα ήθελε, θέλει και θα θέλει κάτι παραπάνω, κάτι περισσότερο, κάτι καλύτερο.
Αν στα παραπάνω προσθέσουμε και την σοβαρή πιθανότητα ότι (α) σου αρέσουν τα γρήγορα αυτοκίνητα, (β) μπορεί ο κινητήρας όντως να σε 'κρεμάσει' σε κάποια προσπέραση, και (γ) ότι ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, εγώ θα έλεγα ότι μάλλον το tuning είναι το λογικό, και το να μην κάνεις απολύτως τίποτα είναι η 'αποκλίνουσα συμπεριφορά'
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Για ποιο λόγο να βιαστώ να αλλάξω τα εργοστασιακά λάδια με τρίτα, ποτέ δεν το κατάλαβαΔεν υπάρχουν εργοστασιακά λάδια. Όλα φτιάχνονται από εταιρείες πετρελαιοειδών. That said, δεν υπάρχει λόγος να μην ακολουθεί κάποιος τις οδηγίες του κατασκευαστή.
Εγώ προσωπικά, επειδή όλοι με ρωτάνε συνεχώς γιατί βελτιώνω όλα τα αυτοκίνητά μου, δεν το θεωρώ καθόλου ως 'κόμπλεξ' οιουδήποτε είδους. Και το ίδιο ισχύει αν έχεις αυτοκίνητο με κινητήρα 1.000 ή 10.000 κ.ε. Κάποιοι παίρνουν ένα αυτοκίνητο, το κρατάνε 25 χρόνια και δεν του αλλάζουν ούτε λάστιχα, ενώ άλλοι αλλάζουν αυτοκίνητα κάθε 1/2/3 χρόνια ή/και θέλουν να ασχολούνται συνεχώς μαζί τους, βελτιώνοντας ή 'βελτιώνοντάς' τα. Επίσης υπάρχει η 'συνήθεια' (που ισχύει είτε μιλάμε για αυτοκίνητα είτε για γυναίκες, όλοι ξέρετε το 'και την Jolie/Johansen/Belucci/Lopez/κλπ κάποιος έχει βαρεθεί να την γ!@#ει' ), ενώ το ανθρώπινο ον πάντα ήθελε, θέλει και θα θέλει κάτι παραπάνω, κάτι περισσότερο, κάτι καλύτερο.
Αν στα παραπάνω προσθέσουμε και την σοβαρή πιθανότητα ότι (α) σου αρέσουν τα γρήγορα αυτοκίνητα, (β) μπορεί ο κινητήρας όντως να σε 'κρεμάσει' σε κάποια προσπέραση, και (γ) ότι ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, εγώ θα έλεγα ότι μάλλον το tuning είναι το λογικό, και το να μην κάνεις απολύτως τίποτα είναι η 'αποκλίνουσα συμπεριφορά'
Λύσσα το έκανες κι εσύ! Εκτός αν κατεβαίνεις για κόντρες, ένα δυνατό εργοστασιακό αυτοκίνητο είναι η βέλτιστη λύση.
-
Όντως το να συζητάς για 'βελτίωση' ΠΡΙΝ παραλάβεις προκαλεί ερωτηματικά. Στην ιεράρχηση των αναγκών σου η εμφάνιση ήταν ΝΟ1, πιο ψηλά από την δύναμη του κινητήρα...
Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, σημαίνει οτι για κάτι που είναι καλο ως έχει, ΔΕΝ υπερβάλλουμε στο να προσπαθούμε να το κάνουμε καλύτερο γιατί μπορεί να αποτύχουμε...
Όταν με το καλό παραλάβεις και δεν σε ικανοποιούν ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ οι επιδόσεις τότε ναι, αλλά αυτό θα σημαίνει τελικά λάθος επιλογή...
Η οποία απ'οτι διαβάζω έγινε στην... 5η σελίδα:Ο χρήστης The flying dutchman έγραψε:
Σπίτι που πήγαμε, η γυναίκα μου, μου λέει: 'αυτό ένιωσα οτι θα είναι το επόμενό μας αμάξι'.
Για να μην φανώ τίγκα αρνητικός όμως, πιστεύω πως είναι αρκετά καλές οι επιδόσεις που θα έχεις, για χιλιάρι και για τις ανάγκες σου. Στα 23k βέβαια όπως όλοι σου είπαν, υπήρχαν πολλά γρηγορότερα...
-
Ο χρήστης alatar έγραψε:
Όντως το να συζητάς για 'βελτίωση' ΠΡΙΝ παραλάβεις προκαλεί ερωτηματικά. Στην ιεράρχηση των αναγκών σου η εμφάνιση ήταν ΝΟ1, πιο ψηλά από την δύναμη του κινητήρα...
Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, σημαίνει οτι για κάτι που είναι καλο ως έχει, ΔΕΝ υπερβάλλουμε στο να προσπαθούμε να το κάνουμε καλύτερο γιατί μπορεί να αποτύχουμε...
Όταν με το καλό παραλάβεις και δεν σε ικανοποιούν ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ οι επιδόσεις τότε ναι, αλλά αυτό θα σημαίνει τελικά λάθος επιλογή...
Η οποία απ'οτι διαβάζω έγινε στην... 5η σελίδα:Σπίτι που πήγαμε, η γυναίκα μου, μου λέει: 'αυτό ένιωσα οτι θα είναι το επόμενό μας αμάξι'.
Για να μην φανώ τίγκα αρνητικός όμως, πιστεύω πως είναι αρκετά καλές οι επιδόσεις που θα έχεις, για χιλιάρι και για τις ανάγκες σου. Στα 23k βέβαια όπως όλοι σου είπαν, υπήρχαν πολλά γρηγορότερα...
1ον) Κουβέντα φιλολογικου ενδιαφέροντος ξεκίνησα και με έντονο το στοιχείο του αστεϊσμού. Με κάτι πρέπει να απασχοληθώ μέχρι να παραλάβω. Η αναμονή με σκοτώνει...
2ον) Προφανώς εσύ πήρες ενα αυτοκίνητο που αριστευει απόλυτα σε όλους τους τομείς και δεν έκανες κάποιους συμβιβασμούς. Εγώ δυστυχώς δεν το βρήκα αυτό το αμάξι. Προτίμησα να βάλω σε 2η μοίρα τις επιδόσεις αφού στο UP! GTi δεν χώραγε όλη η οικογένεια.
Για τα υπόλοιπα θα κρατηθώ και δεν θα σχολιάσω σε παρόμοιο ύφος. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον πάντως. -
Φίλε Ολλανδε μην αποκαρδιωνεσαι... Ο καθένας μπορεί να λέει ότι πιστεύει. Το αν έχεις κάνει την σωστή επιλογή μόνο εσύ μπορείς να το αξιολογήσεις. Επιπλέον το τι θέλεις να κάνεις πάλι γούστο και καπέλο σου! Εγώ προσωπικά χαίρομαι για την αγωνία σου να το παραλάβεις και για όλα τα μελλοντικά σου προτζεκτακια σου πάνω στην καινούργια σου αγάπη! Το σημαντικό είναι να το ευχαριστιεσαι να γεμίσεις την ζωή σου με ωραίες στιγμές! Keep smiling!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Ο χρήστης nikapin έγραψε:
Φίλε Ολλανδε μην αποκαρδιωνεσαι... Ο καθένας μπορεί να λέει ότι πιστεύει. Το αν έχεις κάνει την σωστή επιλογή μόνο εσύ μπορείς να το αξιολογήσεις. Επιπλέον το τι θέλεις να κάνεις πάλι γούστο και καπέλο σου! Εγώ προσωπικά χαίρομαι για την αγωνία σου να το παραλάβεις και για όλα τα μελλοντικά σου προτζεκτακια σου πάνω στην καινούργια σου αγάπη! Το σημαντικό είναι να το ευχαριστιεσαι να γεμίσεις την ζωή σου με ωραίες στιγμές! Keep smiling!Μπα δεν σκάω! Ίσα-ίσα πετάω αυτές τις μέρες!
-
Κοιτά μη κ δε βάλεις φωτο όταν παραλάβεις!!!
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Αρχικά καλορίζικο και με το καλό να παραλάβεις! Το τσεκάρω κι εγώ και μ αρέσει πολύ! Αναφορικα με το κινητήρα νομίζω οτι καλύπτει τη πλειονότητα των οδηγών. Απο τα τεστ που έχω διαβάσει/δει όλα αυτό λένε. Και ειδικά στη περίπτωση σου που δεν εχεις ξαναγοράσει καινούριο αμάξι, θα σου φανούν ολα τοσο τέλεια που θα ξεχάσεις για μεγαααλο διαστημα τις οποιες σκέψεις για αναβάθμιση κινητήρα
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Επειδή κοντοζυγώνει η ώρα, μια πρακτική ερώτηση...
Όπως προαναφέρθηκε, δεν είχα ποτέ καινούριο αυτοκίνητο, οπότε δεν είχα μπει και σε διαδικασία μικτής ασφαλειας. Διαβάζω όμως οτι πολλοί βάζουν στα καινούρια τους αμάξια και διερωτώμαι, αξίζει το κόστος; Σε περίπτωση μικρών χτυπημάτων/γρατζουνιών βοηθάει καθόλου ή μόνο για σοβαρό τρακάρισμα(φτου φτου); Αναλογικά είναι πολύ μεγάλη η διαφορά στην τιμή;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
Επειδή κοντοζυγώνει η ώρα, μια πρακτική ερώτηση...
Όπως προαναφέρθηκε, δεν είχα ποτέ καινούριο αυτοκίνητο, οπότε δεν είχα μπει και σε διαδικασία μικτής ασφαλειας. Διαβάζω όμως οτι πολλοί βάζουν στα καινούρια τους αμάξια και διερωτώμαι, αξίζει το κόστος; Σε περίπτωση μικρών χτυπημάτων/γρατζουνιών βοηθάει καθόλου ή μόνο για σοβαρό τρακάρισμα(φτου φτου); Αναλογικά είναι πολύ μεγάλη η διαφορά στην τιμή;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Η μεικτή έχει πάντα κάποια απαλλαγή (εκτός και αν θες να τη χρυσοπληρώσεις), οπότε συνήθως οι μικροζημιές πέφτουν μέσα στην απαλλαγή, κοινώς τις πληρώνεις. Το κόστος χοντρικά είναι το διπλό από μια 'απλή' με full extras, εγώ από 450€ πήγα ακριβώς στα 900€. Το αν αξίζει είναι καθαρά προσωπική σου υπόθεση/εκτίμηση, αλλά συνήθως τα πρώτα 2-3 χρόνια, που το κόστος μιας ζημιάς μπορεί να μετρήσει σε χιλιάρικα, σε προστατεύει από τέτοια απρόσμενα, δυσάρεστα και δυσανάλογα έξοδα.
-
Συμφωνώ με τον Αντώνη. Και εμένα στο Kuga η διαφορά της τιμής της μικτής από την απλή με κλοπή είναι ακριβώς το διπλάσιο (€840 πληρώνω). Και όπως είπε, δεν καλύπτει μικροζημιές, παρά μόνο σοβαρά τρακαρίσματα.
Επίσης, πολλές ασφαλιστικές στην μικτή έχουν και προστασία από βανδαλισμούς, κακόβουλες κλπ. (εμένα έχει πχ).
Εγώ σκέφτομαι να κρατήσω την μικτή μια 3ετία, όπου το κόστος ενδεχόμενου τρακαρίσματος είναι αρκετά μεγάλο.
-
Εγώ πάντως έκανα μικτή στην Hellas Direct με πολύ καλή τιμή. Ενώ η Allianz ήθελε 880 ευρώ το χρόνο για απλή (όχι μικτή), με την Hellas Direct έκανα μικτή στα 626 ευρώ!
Γενικώς έχω ακούσει πολύ θετικά σχόλια.
Με το που πλήρωσα εν τω μεταξύ μου έστειλαν το ασφαλιστήριο.
Αν θέλει κάποιος πάντως μετά χαράς να του δώσω τον κωδικό μου για να γλιτώσει 20 ευρώ μέσω του refer a friend.
-
Εννοείται ότι θα κάνεις μεικτή,απλά να ψάξεις για αξιόπιστη εταιρεία. Και εγώ είχα το ίδιο δίλημμα ώσπου έσπασα το μοτέρ μου λόγω εισροφησης νερού σε μια θεομηνία και μου κόστισε 150 ευρώ αντί για 8700. Τα έβγαλα μάλλον τα λεφτά μου...
-
Ελαφρώς απαγορευτικές μου φαίνονται οι τιμές πάντως. Εκτός απ'του Nick! βέβαια. Και εγώ συνήθως από εκεί ψωνίζω ασφάλειες πάντως. Σε τέτοια τιμή θα το σκεφτόμουν σοβαρά. Τι απαλλαγή έχεις εσύ Nick;
-
Ελαφρώς απαγορευτικές μου φαίνονται οι τιμές πάντως. Εκτός απ'του Nick! βέβαια. Και εγώ συνήθως από εκεί ψωνίζω ασφάλειες πάντως. Σε τέτοια τιμή θα το σκεφτόμουν σοβαρά. Τι απαλλαγή έχεις εσύ Nick;Να έχεις υπόψη σου ότι, ΕΙΔΙΚΑ αν ενεργοποιήσεις τη μεικτή, το αν έχεις καλή ή καλύτερη ασφαλιστική (δηλαδή καλύτερες παροχές και εξυπηρέτηση) καθώς και προσωπικό ασφαλιστή, είναι προς δικό σου όφελος. Δηλαδή σε αυτή τη περίπτωση δεν ισχύει αυτό που σκέφτονται πολλοί 'ας βρω τη φθηνότερη που υπάρχει', γιατί όταν έρθει η ώρα να αποζημιωθείς εσύ ο ίδιος (αφού μιλάμε για μεικτή), είναι πολύ πιθανό με τις φθηνές ή/και online ασφαλιστικές να έχεις θέματα, τρεχάματα, αδυναμία να γίνουν κάποιες διευκολύνσεις κλπ.
-
Ο χρήστης the_ace έγραψε:
Ελαφρώς απαγορευτικές μου φαίνονται οι τιμές πάντως. Εκτός απ'του Nick! βέβαια. Και εγώ συνήθως από εκεί ψωνίζω ασφάλειες πάντως. Σε τέτοια τιμή θα το σκεφτόμουν σοβαρά. Τι απαλλαγή έχεις εσύ Nick;
Να έχεις υπόψη σου ότι, ΕΙΔΙΚΑ αν ενεργοποιήσεις τη μεικτή, το αν έχεις καλή ή καλύτερη ασφαλιστική (δηλαδή καλύτερες παροχές και εξυπηρέτηση) καθώς και προσωπικό ασφαλιστή, είναι προς δικό σου όφελος. Δηλαδή σε αυτή τη περίπτωση δεν ισχύει αυτό που σκέφτονται πολλοί 'ας βρω τη φθηνότερη που υπάρχει', γιατί όταν έρθει η ώρα να αποζημιωθείς εσύ ο ίδιος (αφού μιλάμε για μεικτή), είναι πολύ πιθανό με τις φθηνές ή/και online ασφαλιστικές να έχεις θέματα, τρεχάματα, αδυναμία να γίνουν κάποιες διευκολύνσεις κλπ.
+1000
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ολλανδέ μου, πρώτος μου ξάδερφος αγόρασε Renault Captur σχεδόν καινούριο το 2016.Πριν από τρεις μήνες είχε ένα ατύχημα με δική του υπαιτιότητα και του έβγαλαν από τη Renault κοστούμι 11.000€ για ένα αμάξι το οποίο είχε αγοράσει κοντά στα 16 χιλιάρικα.Εννοείται πως δεν είχε μεικτή ασφάλεια.
Το πούλησε για ένα ευτελές ποσό και τώρα ψάχνει να πάρει κάποιο άλλο.Απο την ημέρα που τράκαρε μέχρι και σήμερα, επαναλαμβάνει διαρκώς ότι θεωρεί πλέον αδιανόητο να δαπανήσει κάποιος ένα τέτοιο ή μεγαλύτερο ποσό για να αγοράσει αυτοκίνητο και να μην επιλέξει μεικτή ασφάλιση.
Ωστόσο, όπως σωστά έγραψαν τα παιδιά παραπάνω, είναι στη διακριτική σου ευχέρεια να κρίνεις αν αξίζει να υποστείς αυτό το κόστος.Προσωπικα θεωρώ πως αξίζει, αρκεί η ασφαλιστική εταιρεία να είναι αξιόπιστη. -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εγώ πάντως έκανα μικτή στην Hellas Direct με πολύ καλή τιμή. Ενώ η Allianz ήθελε 880 ευρώ το χρόνο για απλή (όχι μικτή), με την Hellas Direct έκανα μικτή στα 626 ευρώ!Γενικώς έχω ακούσει πολύ θετικά σχόλια.
Με το που πλήρωσα εν τω μεταξύ μου έστειλαν το ασφαλιστήριο.
Αν θέλει κάποιος πάντως μετά χαράς να του δώσω τον κωδικό μου για να γλιτώσει 20 ευρώ μέσω του refer a friend.
Η HD είναι μεσίτης ασφαλειών;
Γενικά μεγάλη προσοχή που ασφαλίζεστε παιδιά!
Κυκλοφορούν και κάτι ξένες με ανταποκριτές εδώ που όταν κλείσουν ταλαιπωρούν πολύ τον κόσμο!
Δεν αξίζει για λίγα λίγότερα ευρώ να μην έχεις μια μεγάλη γνωστή ασφάλεια που και εσύ δεν θα μείνεις ξεκρέμαστος και δεν θα ταλαιπωρηθεί κάποιος που δεν φταίει!!
Safari εύρεσης νέου οικογενειακού αυτοκινήτου