-
Πώς πας στο χωριό της κοπέλας σου για 3ήμερο
Πώς φεύγεις από το χωριό της κοπέλας σου (Στο πίσω κάθισμα είχε και κεντητά της γιαγιάς)
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Πώς πας στο χωριό της κοπέλας σου για 3ήμερο
Πώς φεύγεις από το χωριό της κοπέλας σου (Στο πίσω κάθισμα είχε και κεντητά της γιαγιάς)
Λίγα έφερες, αφού δεν έριξες πίσω κάθισμα δεν έκανες τίποτα.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Πήγα σήμερα από την ford και ρώτησα για τα πίσω φανάρια (ταινία led) και μου είπαν να δούνε 1) αν ταιριάζουν οι φίσες από τα μοντέλα του 2017 και 2018 και 2) σε περίπτωση που ταιριάζουν, θα πρέπει να κάνουμε αλλαγή τα φανάρια και τα φανάρια που βρίσκονται πάνω στο καπό. Δηλαδή όποιος από εμάς θέλει να βάλει θα τους στοιχίσει τιμή με έκπτωση από την ford στα 750 ευρώ. Οπότε λίγο δύσκολο να τα βάλω. Πάντως μετά από σχεδόν ένα χρόνο παρατήρησα ότι το πίσω φανάρι έχει 3 ξεχωριστές λάμπες led. Κάτι είναι και αυτό.
-
750 το κάθε φανάρι; Ή το ζευγάρι; Μάλλον το 1ο.
-
πολλα λεφτα χωρις καποιο ουσιαστικο λογο... περα απο την εμφανιση ....αν ηταν να τα εδινα τα 750 θα βελτιωνα κατι ποιο χειροπιαστο...πχ τον ηχο (καλυτερα ηχεια ... η ηχεια πανω απο το syn που τωρα ειναι κενο...)
-
Ο χρήστης giorgostap έγραψε:
πολλα λεφτα χωρις καποιο ουσιαστικο λογο... περα απο την εμφανιση ....αν ηταν να τα εδινα τα 750 θα βελτιωνα κατι ποιο χειροπιαστο...πχ τον ηχο (καλυτερα ηχεια ... η ηχεια πανω απο το syn που τωρα ειναι κενο...)Σωστο
-
εγω απο οτι καταλαβα ειναι για τα δυο φαναρια τα 750ευρω με αρχικη τιμη τα 840. και ετσι να ειναι παντως ειναι πολλα τα λεφτα. σιγουρα αξιζει να βαλεις κατι αλλο.
-
Ένας μήνας από την πληρωμή και την παραγγελία και το αμάξι αγνοείτε...από ότι έμαθα το αμάξι είναι έτοιμο για παράδοση αλλά δεν το τιμολογουν για να μείνουν τα λεφτά λίγο παραπάνω στην αντιπροσωπεία για να κινούνται...από τα λεγόμενα και μετά από πίεση δεν θα μού το παραδώσουν μέχρι το Πάσχα αλλά μετά.Το μόνο πού μού είπαν είναι πώς μπορούν να μού δώσουν ένα παλιό αμάξι για να κυκλοφορώ γιατί είμαι τόσο καιρό χωρίς αμάξι...Και λέω τώρα εγώ,ποιά σοβαρή αντιπροσωπεία έχει έτοιμο ένα αμάξι σε ανοιχτό χώρο με ότι αυτό συνεπάγεται και δεν το τιμολογει για να μην το πληρώσει.
-
μια ερωτηση...
για να συνδεσω το κινητο με το sync3 χρειαζομαι την εφαρμογη android auto?
κι αν ναι απο που την κατεβαζω?
το google play λεει πως δεν ειναι διαθεσιμη για Ελλαδα... -
Ο χρήστης lefteris-g έγραψε:
μια ερωτηση...
για να συνδεσω το κινητο με το sync3 χρειαζομαι την εφαρμογη android auto?
κι αν ναι απο που την κατεβαζω?
το google play λεει πως δεν ειναι διαθεσιμη για Ελλαδα...Tο κατεβάζεις από εδώ: https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/
Πληροφορίες εδώ http://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=60577
-
thanks!
-
Ο χρήστης negro 1980 έγραψε:
Και λέω τώρα εγώ,ποιά σοβαρή αντιπροσωπεία έχει έτοιμο ένα αμάξι σε ανοιχτό χώρο με ότι αυτό συνεπάγεται και δεν το τιμολογει για να μην το πληρώσει.Δυστυχώς είναι απόρροια της οικονομικής κατάστασης που είναι ο συγκεκριμένος έμπορος (αφού ήθελα να πηγαίνει τις καλές εποχές με ελικόπτερο στο 'σπιτάκι' του στη Μύκονο).
Ελπίζω να σου παραδώσουν σύντομα και να μην σε ταλαιπωρήσουν άλλο!
-
Επιτρέπεται από το φόρουμ να γράφει η επωνυμία της εν λόγω επιχείρησης;
Επίσης, μια ενημέρωση προς την Ford Motor Hellas δεν θα βοηθούσε;
-
Επειδή το θέμα είναι λεπτό και επειδή έχω ήδη στείλει mail με όλα τα παράπονα και τούς προβληματισμούς μού στην αντιπροσωπεία δεν θα γράψω την αντιπροσωπεία...Το επόμενο βήμα είναι να στείλω mail στην Ford.Είναι αλητεία αυτό πού κάνουν και βέβαια είναι και δικό μού λάθος πού έχω αποπληρώσει όλο το ποσό τού αυτοκινήτου και δεν κράτησα μια πισινή.Δεν θέλω να το τραβήξω πολύ αλλά δυστυχώς η καθημερινότητα χωρίς αυτοκίνητο μού φέρνει εκνευρισμό και κάνει τα νεύρα μού ακόμα χειρότερα
-
Εννοείται να στείλεις ΑΜΕΣΑ email στην Ford Motor Hellas. Μην τους αφήσεις έτσι, είναι απαράδεκτοι!!
Εγώ για αυτό το λόγο εξόφλησα το αυτοκίνητο την ημέρα που παρέλαβα...μέχρι τότε μόνο την προκαταβολή €2.500 είχα πληρώσει.
-
εγω με την παραγγελια δεν εδωσα ουτε σεντ.οταν ηρθε το αμαξι και το δα μπροστα μου με πινακιδες εδωσα την προκαταβολη.
-
Ο χρήστης lefteris-g έγραψε:
εγω με την παραγγελια δεν εδωσα ουτε σεντ.οταν ηρθε το αμαξι και το δα μπροστα μου με πινακιδες εδωσα την προκαταβολη.Ακόμα καλύτερο αυτό, αφού το δέχτηκε ο έμπορος!
-
δεν μου ζητησε καν προκαταβολη απο μονος του
-
Ο χρήστης negro 1980 έγραψε:
Επειδή το θέμα είναι λεπτό και επειδή έχω ήδη στείλει mail με όλα τα παράπονα και τούς προβληματισμούς μού στην αντιπροσωπεία δεν θα γράψω την αντιπροσωπεία...Το επόμενο βήμα είναι να στείλω mail στην Ford.Είναι αλητεία αυτό πού κάνουν και βέβαια είναι και δικό μού λάθος πού έχω αποπληρώσει όλο το ποσό τού αυτοκινήτου και δεν κράτησα μια πισινή.Δεν θέλω να το τραβήξω πολύ αλλά δυστυχώς η καθημερινότητα χωρίς αυτοκίνητο μού φέρνει εκνευρισμό και κάνει τα νεύρα μού ακόμα χειρότεραΓιατί δεν έχεις στείλει στη Φορντ δε καταλαβαινω
-
Περιμένω απάντηση από την αντιπροσωπεία...Αν δεν μού απαντήσουν σε αυτό πού θέλω,εκτός οτι θα στείλω στην Ford θα κάνω και άλλα πράγματα
Ford Kuga