-
Τώρα με τρόμαξες γιατί μόλις μπήκα σπίτι απ' έξω που τσεκαρα από κάτω το αμάξι. Και δεν βρήκα, στον βαθμό που μπόρεσα να δω, τίποτα προφανές.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Για κάποιο λόγο, συνέχεια βρίσκω από κάτω. Δεν περίμενα να ακούω'γκντουπ' απλά ανεβαίνοντας σε κανονικού ύψους πεζοδρόμια. Σήμερα το χτύπησα 2 φορές, μία κατεβαίνοντας από πλάγια στάση, που ανέβασα μόνο τις δεξιές ροδες για να μπορέσω να αφήσω κάποιον στην άκρη του δρόμου και μια κατεβαίνοντας απτο πεζοδρόμιο της σχολής Tkd, όπου ήμουν εξ ολοκλήρου επάνω, περιμένοντας να βγεί ο γιος μου. Και για κάποιο λόγο τα χτυπήματα ακούγονται μόνο στο πίσω μέρος. Φοβάμαι μην χτυπάω το διαφορικό... Να βράσω τα 18 cm απόσταση απτό έδαφος
Μας βλέπω με eibach pro lift kit. Εγώ ήδη το ψάχνω για ψήλωμα +2,5 εκατοστά.
μακρυα....
αν μπαινουν ΜΟΝΟ αυτα
https://www.mad-vertrieb.de/hoeherlegun ... index.html
τα έιμπαχ ειναι του απο αυτου που καθεσαι πανω του....Γάτε γιατί; Τα mad μπαίνουν αλλά θα είμαι καλά; Με τον αισθητήρα για τα φώτα;
-
Ο χρήστης alnotas έγραψε:
Τώρα με τρόμαξες γιατί μόλις μπήκα σπίτι απ' έξω που τσεκαρα από κάτω το αμάξι. Και δεν βρήκα, στον βαθμό που μπόρεσα να δω, τίποτα προφανές.Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Μόνο αν τρομάξουμε ή ενοχληθούμε εντοπίζουμε τα τυχόν προβλήματα. Αν τα χλμ που έχεις κάνει και τα πεζοδρόμια κλπ δεν είναι λίγα, τότε ναι πιθανό να έχεις ακόμη και σπασμένο αμορτισέρ. Αδυνατώ να πιστέψω πως με 18 ή 19πόντους από το έδαφος βρήκες και μάλιστα 2 φορές στη σειρά από κάτω όντας προσεκτικός φίλε.
υγ. Πήγαινε καλού κακού σε κάποιον λαστιχα, αμορτισερα που εμπιστεύεσαι για να το δει. Ετσι το βρήκε πάντως ο δικός μου όταν άκουγα γκαπ και γκουπ με το φιατάκι μου. Πίσω δεξιά το αμορτισέρ ήταν ντεντ.
-
Εκτός ότι ακούγεται ο πίσω άξονας εγώ έχω βρει πολλές φορές κατεβαίνοντας ράμπα στο καζανάκι.Το εγλειψε και ακούστηκε.Πεζοδρομια κλπ δεν ανεβαίνω ποτε.Κοιτα και την ρεζέρβα αν έχεις μήπως χαλάρωσε και χτυπάει ....
-
Καλησπέρα μια απορία ακόμα..Έχεις κάνει κάποιος αναβάθμιση το infontainment system στην τελευταία έκδοση 1850.2 που υποστηρίζει android auto??
-
Ο χρήστης Panos_Choulio έγραψε:
Καλησπέρα μια απορία ακόμα..Έχεις κάνει κάποιος αναβάθμιση το infontainment system στην τελευταία έκδοση 1850.2 που υποστηρίζει android auto??ναι, ευκολοτατο ειναι
και παιζει αψογα -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Καλησπέρα μια απορία ακόμα..Έχεις κάνει κάποιος αναβάθμιση το infontainment system στην τελευταία έκδοση 1850.2 που υποστηρίζει android auto??
ναι, ευκολοτατο ειναι
και παιζει αψογαΝα ρωτήσω ποια είναι η διαδικασία αναβάθμισης που ακολούθησες ?
-
Ο χρήστης john333 έγραψε:
ναι, ευκολοτατο ειναι
και παιζει αψογαΝα ρωτήσω ποια είναι η διαδικασία αναβάθμισης που ακολούθησες ?
- Εχεις προχειρο ενα usb stick τουλαχιστον 16gb
- Το κανεις format με fat32
- Κατεβαζεις απο εδω τη νεα εκδοση http://dl.free.fr/getfile.pl?file=/XIx6S4C9
- Την αποσυμπιεζεις στο root του usb (αν π.χ. το usb ειναι το f: δινεις extract στο f:)
- Πας στο αυτοκινητο. Αν λειτουργουσε οταν μπηκες, σβηνεις τη μηχανη και περιμενεις 5'
- Βαζεις το usb και, αναβεις και ανοιγεις το bosch αν ηταν κλειστο
- Αρχιζει απο μονο του την αναβαθμιση.
- Περιμενεις κανενα 30λεπτο να τελειωσει. Αν κολλησει και ξαναξεκινησει δεν φοβασαι, το αφηνεις να το κανει.
- Οταν τελειωσει και σου γραψει finished, σβηνεις, βγαζεις το usb, περιμενεις 5' και αναβεις
- Εισαι ετοιμος - για να δεις την εκδοση κλπ πατημενο τα γραναζακια 20'
- Για android auto, κατεβασεις το apk απο καπου και οταν εισαι στη συνδεση κινητου, διαλεγεις απο τα γραναζακια android auto. Μπορεις να το κανεις να εχει default το android auto
https://vitaraclub.gr/viewtopic.php?f=1 ... 60&start=0
αναλυτικα η διαδικασια παρακατω
https://vitaraclub.gr/viewtopic.php?f=25&t=28478
απλα χρησιμοποιησε το τελευταιο zip που σου δινω παραπανω -
Γάτε δεν μου απάντησες...
-
Ο χρήστης steve1978gr έγραψε:
Γάτε δεν μου απάντησες...ταπεινως τη συγνωμμην...
σε vit που εχει γινει κανενα προβλημα...
αισθητηρας για τα φωτα?
2 τα τινά
ο ον-οφ φωτεινοτητα ειναι στο παρμπριζ - δεν εχς θεμα...
αλλα μαλλον λες για τα led, ο ζυγισης...
επισης κανενα θεμα - εχουν ρεγουλαδωρο που οριζει τη βασικη θεση - αρ τι εφ εμ...
τα mad ειναι κλαση, τα φθηνιαρικα εχουν περιεργα αποτελεσματα (π.χ. σηκωμαρες πισω - πεσμενο το μπροστα) -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
ταπεινως τη συγνωμμην...
αισθητηρας για τα φωτα?
2 τα τινά
επισης κανενα θεμα - εχουν ρεγουλαδωρο που οριζει τη βασικη θεση - αρ τι εφ εμ...
τα mad ειναι κλαση, τα φθηνιαρικα εχουν περιεργα αποτελεσματα (π.χ. σηκωμαρες πισω - πεσμενο το μπροστα)Σε ευχαριστώ. Τα eibach όμως γιατί γτπ; Τα δίνει η Mercedes στην gla σαν off ανάρτηση. Δεν νομίζω να είναι τόσο μάπα.
-
Ο χρήστης steve1978gr έγραψε:
ταπεινως τη συγνωμμην...
αισθητηρας για τα φωτα?
2 τα τινά
τα mad ειναι κλαση, τα φθηνιαρικα εχουν περιεργα αποτελεσματα (π.χ. σηκωμαρες πισω - πεσμενο το μπροστα)Σε ευχαριστώ. Τα eibach όμως γιατί γτπ; Τα δίνει η Mercedes στην gla σαν off ανάρτηση. Δεν νομίζω να είναι τόσο μάπα.
γατος την αληθεια ομιλει...
eibach
mad
τα παντα ολα απο vitaraclub.gr
-
Και που λέτε ξανανάβει το λαμπάκι... αυτό ντε του κινητήρα που θά λεγε και μια ψυχή
ααα αυτη τη φορα δεν θα ταφήσω ετσι - εγινε και μετα απο σέρβις - φέυγω κατευθείαν αντιπροσωπεία μην τυχον και σβήσει να χώσουν διαγνωστικο...
Βαλβίς EGR Λοιπον. Καλά δεν το είχε δείξει στο σερβ. Λέει όχι.
Κάνω το ρέσερτς - νεο φρούτο (όχι και τόσο)... μου λένε 580 - γελάω - παιδιά στο νετ κάτι 200αρια βλέπω.
Αν τ αφήσω έτσι πειράζει? Οχι μου λεν, μερικοί τη βγάζουν για τους τάδε λόγους... Όντως στο ρέσετρς βρήκα και κάτι καπάκια για αυτους που τα στέλνουν. Μπααα δεν είμαστε για τέτοια.
Μάλλον τα βρωμοντίζελ που λεμε. Εκτός εγγυησης είμαι σε 4 χρόνια λόγω km (160k) ... θα μιλήσουμε με τα κεντρικά και θα σου πούμε.
Οκ το καλύπτουμε - ταφησα πρωί, το πήρα μεσημέρι- κάναμε και μια κοπάνα που λέει ο λόγος.
Ταυτόχρονα μ'αλλάζουν και αισθητήρες βροχής - τα χαν παίξει. Δε θυμάμαι πότε- ίσως στην αλλαγή παρμπρίζ- λέγαν 200 κάτι κάνανε, αλλά πηραμε εγκριση μαζί με το άλλο.
Σκλαβωμένος απ την εξυπηρέτηση τους λέω αλλάξτε ένα φιλτρο καμπίνας έστω ρε παίδες, βάλτε κανα υγρό, λαδώστε και τίποτα... τους έσκασα τελικά ένα δεκάευρο.
Ολ γκουντ. -
Μπράβο στην Σουζούκι που τα κάλυψε στην εγγύηση, αφού τυπικά ήταν εκτός!
-
Γενικά νιώθω οτι προσπαθούν να δείξουν καλύτερο aftermarket πρόσωπο. Εξ' ου και η αυξησητης εγγύησης στα 7 χρόνια άλα KIA. Ο ανταγωνισμός αποδίδει....που και που
-
Ο χρήστης alnotas έγραψε:
Γενικά νιώθω οτι προσπαθούν να δείξουν καλύτερο aftermarket πρόσωπο. Εξ' ου και η αυξησητης εγγύησης στα 7 χρόνια άλα KIA. Ο ανταγωνισμός αποδίδει....που και πουSent from my LG-D802 using Tapatalk
-
**sorry EDIT οχι alnotas **
alatar σε ποιον πας ανατολικά ή δυτικά;
Εμένα EGR με κάλυψε στα 80.000χλμ.Μόλις πέρασα τα 100.000χλμ, ρώτησα για το service στον Ανατολικής Θεσσαλονίκη
αλλά μου είπε κόστος 190€ για λάδια + φίλτρο λαδιού. Όσο και να τον συμπαθώ...
Τώρα ψάχνω συνεργείο suzuki. Καμιά πρόταση;
Τι λάδι βάζετε (το πετρέλαιο έχω).
Επίσης για βελτιωτικά (πχ STP - Kαθαριστικό Μπεκ) τι βάζετε;; Έχει ένα σωρό στην αγορά
και δεν έχω ιδέα τι....Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω και δημόσια τον ΕΚΤΩΡΑΣ
για το χιονολάστιχα που μου χάρισε. Έχω σκοπό να πατήσουν αρκετά χιόνια ακόμα -
Ακόμα δεν το πήγα πουθενά γιατί τοχω μόνο 6 μήνες και 7.800 χλμ.
-
Αυτό με τα 7 χρόνια είναι 4+3 όπως με την πιο παλιά 3+2.Το θέμα είναι ότι στους καλούς πελάτες πρέπει να τους καλύπτουν ή με προσφορές και μετά....
-
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Αυτό με τα 7 χρόνια είναι 4+3 όπως με την πιο παλιά 3+2.Το θέμα είναι ότι στους καλούς πελάτες πρέπει να τους καλύπτουν ή με προσφορές και μετά....γουέλ σεντ
Σας έστειλα pm
SUZUKI SX4 SCROSS