Navigation

    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Ford Fiesta 2017
    1. Home
    2. Κατασκευαστές και Μοντέλα
    3. Ford Fiesta 2017
    • 1
    • 2
    • 41
    • 42
    • 43
    • 44
    • 45
    • 149
    • 150
    • 43 / 150
    Κατασκευαστές και Μοντέλα
    53
    2999
    72697
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • C
      cosneo last edited by

      Ο χρήστης GGAB έγραψε:
      Αν ήταν έτσι τι να πει η Nissan με το νέο micra που δεν πουλάει ντιπ για ντιπ...........
      Σημασία έχει και τι προσδοκίες έχουν στην κάθε φίρμα. Η Ford προφανώς στηρίζεται στο fiesta.

      Όχι ρε συ! Τρίτο ή τέταρτο είναι στις πωλήσεις της κατηγορίας του το Micra.
      Με αδιάφορα μηχανικά, τσιμπημενη τιμη και με (εσωτερικό) ανταγωνισμό τις δελεαστικες προσφορές στα γειτονικά Clio μια χαρά τα πάει.

      1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • G
        giocitroen91 last edited by

        Το άρθρο που έγραψαν για το νέο fiesta θεωρώ ότι είναι παραπλανητικό και περιέχει παραπληροφόρηση.. Εγώ βλέπω ότι το fiesta έχει πολύ καλές πωλήσεις. Για ποιο λόγο λοιπόν να είναι προβληματισμένη η Ford? Η κατάταξη των συνολικών Ευρωπαικών πωλήσεων των supermini για το 2017 είναι: 1) Clio (με διαφορά) 2) polo 3) fiesta (παλιό και νέο) 4) 208 5) Corsa 6)C3 7)Yaris 8- Sandero 9) Fabia.. Ολά αυτά τα 9 μοντέλα έχουν υψηλές πωλήσεις. Στη συνέχεια πέφτουν απότομα: 10) Mini 11) Ibiza 12) i20 13) Micra 14) A1 15) Rio 16) Punto 17) Swift 18) Jazz 19) Mazda 2 και 20) Baleno.. Συγνώμη αν ξέχασα κάποιο.. Δεν βρήκα ξεχωριστά τις πωλήσεις των Supermini.. Βρήκα συνολικά όλων των κατηγοριών και έβαλα εγώ τα μοντέλα που θεωρώ οτί είναι στο μέγεθος του fiesta.. Πάμε τώρα στις Ευρωπαικές πωλήσεις του 2018.. Τον μήνα Ιανουάριο 2018 το fiesta είναι ΠΡΩΤΟ στην κατηγορία του και δεύτερο το Clio.. Οπότε θεωρώ πως δεν ισχύει αυτό που γράφει το άρθρο ότι ''ακόμη και σήμερα φαίνεται πως η ροή παραδόσεων ακόμη δεν έχει ομαλοποιηθεί'' .. Επίσης περίεργο μου φαίνεται αυτό που γράφουν και για τις τιμές του Fiesta.. Αν κρίνω από τις τιμές του fiesta στην Ελλάδα, θεωρώ πως οι τιμές του είναι στα επίπεδα του ανταγωνισμού με μοναδική ακριβή εκδοση τη βασική ατμοσφαιρική.. Όλες οι άλλες είναι λογικές και καλές τιμές και ειδικά η πλούσια έκδοση diesel 120ps titanium είναι με διαφορά η απόλυτη value for money έκδοση της κατηγορίας.. Το νέο Fiesta είναι από τα πιο καλοεξοπλισμένα της κατηγορίας του σε αντίθεση με το προηγούμενο fiesta που ήταν από τα πιο κακοεξοπλισμένα.. Πιστεύω πως το νέο fiesta έχει πολλά θετικά στοιχεία και έχει και 8 χρόνια εγγύηση.. Η εγγύηση αυτή ισχύει μονο για την Ελλάδα? Η σε όλη την Ευρώπη έχει 8 χρόνια? Ξέρει κανεις να μου πει?? Τα μόνα αρνητικά που βλέπω για το νέο fiesta είναι ότι έχει τσιμπημένη κατανάλωση στις εκδόσεις βενζίνης και ότι θα μπορούσε να έχει λίγο καλύτερους χώρους ( ίσως φταίει η λίγο κάπως μέγάλη μούρι του που πιάνει χώρο) Με εκνευρίζουν πάντως τα αυτοκινητιστικά άρθρα που έχουν παραπληροφόρηση και δυστυχώς είναι αρκετά.. Παλιότερα έβλεπα ακόμα πιο συχνά παραπλανητικά άρθρα και δοκιμές.. Ο αυτοκινητιστικός τύπος συνήθως κολάκευε περισσότερο τα Ford από ότι αξίζουν στην πραγματικότητα .. Τωρα τι έπαθαν ?? Πήγαν από τό ένα άκρο στο άλλο?? Πρέπει ο καθένας μας να έχει τη δική του κρίση και να είναι σε θέση να καταλάβει ότι τέτοια είδους άρθρα όπως αυτό για το fiesta δεν στέκουν.. Δηλαδή για τις πωλήσεις του νέου micra και ibiza τι θα έπρεπε να γράψουν? Βρήκα τα πρώτα 8 μοντέλα σε πωλήσεις στην Ευρώπη για τον Ιανουάριο και δεν είναι κανένα από τα δύο αυτά μέσα.. Παρόλο που το νέο micra είναι πανέμορφο και υπερποιοτικό και το νέο ibiza value for money και ευρύχωρο έχουν και τα δύο μέτριες πωλήσεις.. Για το νέο Micra ίσως φταίει το γεγονός ότι έχει ελλιπή γκάμα κινητήρων προς το παρόν και έχει και λίγο ίσως τσιμπημένες τιμές.

        1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • P
          p__nat last edited by

          Το ίδιο άρθρο είναι, που επαναλαμβάνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, χωρίς να δίνεται ουδεμία ουσιαστική πληροφορία και σαφώς χωρίς να συνδέεται σε κανένα επίπεδο ο τίτλος με το περιεχόμενο...

          1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • C
            cosneo last edited by

            Η μη κάλυψη της ζήτησης από μια εταιρία δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο. Κακός προγραμματισμός, μικρή γραμμή παραγωγής κλπ. Με τον καιρό τα διορθωνουν.
            Και όταν δεν υπάρχει πρόσβαση σε δεδομένα και στοιχεία άνετα βγάζουμε λανθασμένα συμπεράσματα. Πολλές φορές τυχαίνει απλά με το τι βλέπουμε στον δρόμο να 'κρίνουμε' και πωλήσεις ή ενδιαφέρον.
            Πχ. Καινούρια Fiesta τόσο καιρό εδώ πάνω έχω δει ένα δύο, αντίθετα πάρα πολλά Baleno. Όπως και ένα δύο Ibiza και πολλά Polo (ναι, το ξεχωρίζω με το προηγούμενο!!) Άρα Suzuki και VW ξεπουλανε?! [emoji16]

            1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • G
              giocitroen91 last edited by

              Επίσης, στο ένα άρθρο αναφέρουν ότι: φυλλοροή αγοραστών σε ανταγωνιστικά αυτοκίνητα, τα οποία είναι πολύ πιο νέα τεχνολογικά, όπως για παράδειγμα το νέο Nissan Micra, το νέο Citroen C3, ή το νέο Seat Ibiza.. Στο άλλο άρθρο γράφουν: με αποτέλεσμα να υπάρχει μία μετακίνηση αγοραστών σε ανταγωνιστικά αυτοκίνητα, τα οποία είναι πολύ πιο νέα τεχνολογικά, όπως για παράδειγμα το νέο Peugeot 208, το νέο Citroen C3, το νέο Seat Ibiza, κ.α... Δηλαδή, βγάζουν το micra και προσθέτουν το 208 (το οποίο δεν είναι νέο αλλά facelift) και συμπληρώνουν επίσης και την λέξη κ.α στο άλλο άρθρο υπονοώντας ότι και άλλα μοντέλα εκτός από αυτά τα τρία είναι πιο νέα τεχνολογικά από το fiesta.. Μου φαίνεται ότι δεν στέκουν αυτά που γράφουν καθώς το νέο fiesta είναι εξοπλισμένο με πολλά τεχνολογικά συστήματα... Από την άρχη του άρθρου μέχρι το τέλος μου φαίνονται ανακρίβειες όλα αυτά που γράφουν.. Σέβομαι αυτά που γράφουν, δημοκρατία λόγου έχουμε αλλά βλέπω με καχυποψία το άρθρο αυτό και δεν μπορώ να καταλάβω ξεκάθαρα τι εννοούν.. Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που γράφει o Cosneo ότι ''Πολλές φορές τυχαίνει απλά με το τι βλέπουμε στον δρόμο να 'κρίνουμε' και πωλήσεις ή ενδιαφέρον''.. Εγώ για παράδειγμα το Corsa το βλέπω πιο συχνα από το Yaris.. Ενώ το Yaris είναι πρώτο σε πωλήσεις... Το νέο Fiesta το έχω δει πάνω από 10 φορές και ας είναι νέο μοντέλο.. Το νέο polo 1 η 2 φορές .. Το νέο ibiza ποτέ.. To Clio συνέχεια.. Το Q2 το βλέπω συνέχεια, κάθε στιγμή, περισσότερο από όλα. Σε μια μέρα είχα δει 4 διαφορετικά Q2 σε μισή ώρα.. Όσο αστείο και να ακούγεται το βλέπω με διαφορά πολύ πιο συχνά το Q2 από το Quashqai.. Tο Toyota Chr το βλέπω συνέχεια, ίσως πέφτει το μάτι μου πάνω του επειδή είναι ξεχωριστό.. Τα νέα Suzuki τα βλέπω πάρα πολύ συχνά.. 2008 και captur τα βλέπω συχνά! Το νέο C3 και το νέο Peugeot 3008 τα βλέπω πάρα πολύ συχνά ίσως επειδή είναι ξεχωριστά και πανέμορφα οπότε δεν μου ξεφεύγει ποτέ κανένα από αυτά τα δύο και τα εντοπίζω ακόμα και από τα 500 μέτρα που λέει ο λόγος.. Το πανέμορφο megane δυστυχώς μόνο μία φορά και ήταν παρκαρισμένο.. Θα ήθελα να το δω βράδυ με αναμμένα τα εντυπωσιακά πίσω φώτα του!!! Πάντως με βάση αυτά που βλέπω εγώ και αν δεν έβλεπα τα στατιστικά θα νόμιζα ότι πρώτο σε πωλήσεις είναι το Q2 και μετά το Chr!!

              1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • S
                spi_duster last edited by

                Τέτοια άρθρα είναι παπαριές. Σαφώς και πρέπει να ενδιαφέρει κάθε κατασκευαστή να έχει έτοιμο το επόμενο όχημα σε σχέση με αυτό που πουλά σήμερα ώστε να διατηρήσει το momentum ή και να το βελτιώσει. Το φιεστάκι στην παρούσα φάση είναι ένα μοσχοπουλημένο όχημα και ο διάδοχός του θα πρέπει επίσης να είναι. Γιατί; Γιατί αν δεν είναι θα 'ανοίξουν' τρύπες στον προϋπολογισμό της εταιρείας. Αυτό όμως δεν είναι ένας φόβος μόνο της ford. Δηλαδή την στιγμή που γράφω αυτό το κείμενο, η vw έχει δώσει άδεια 2 ετών στους μηχανικούς της και δεν σχεδιάζει τα επόμενα γκολφ, πόλο κλπ; Η νισσάν ησύχασε μήπως σε βάθος 10ετίας; Π Α Π Α Ρ Ι Ε Σ.

                ....

                1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • J
                  jimcw last edited by

                  Καλησπέρα παιδιά,

                  Διάβασα όλα το post του forum σχετικά με τα πολλά θετικά για το νέο Fiesta και τα λίγα αρνητικά. Από ότι κατάλαβα δεν έχει αυτή τη στιγμή κάποιος το 1.0 με τα 140 άλογα να μας πει εντυπώσεις και διαφορές από το 120 αν υπάρχουν βασικά.

                  Κατανάλωση θα ξεφεύγει πολύ πιστεύετε από τα 120 ή περίπου θα κυμαίνεται στα ίδια και δεν ξέρω αν αξίζει αυτή η διαφορά των 20 αλόγων τελικά ή όχι;

                  1 Reply Last reply Reply Quote 0
                  • N
                    nikxat last edited by

                    Oύτε τα 2 site που αναπαρήγαγαν το άρθρο θεωρώ οτι το κάνουν προς κάποιο όφελός τους ούτε δέχομαι οτι υπάρχει σκέψη για απόσυρση νέου μοντέλου. Ήμαρτον.

                    Δέχομαι οτι υπάρχει καθυστέρηση στις παραδόσεις και αυτό γιατί έχω τον γαμπρό μου που περιμένει ένα από τον Σεπτέμβριο. Και το έχουν επιβεβαιώσει οι ανθρωποι της εκεί αντιπροσωπείας. Αυτό βέβαια δεν δείχνει την ακριβή έκταση της καθυστέρησης.

                    Επίσης δέχομαι οτι η ελληνική αντιπροσωπεία μπορεί να μην θέλει να πάρει θέση γι αυτό. Ο συντάκτης του άρθρου όμως θα έπρεπε να είχε ζητήσει ενημέρωση. Και να ανέφερε στη συνέχεια 'σε ερώτησή μας στην ελληνική αντιπροσωπεία δεν ήθελαν να σχολιάσουν'. Πολύ απλά..

                    Και εγώ δεν επέλεξα το φιεστα τελικά αλλά για δικούς μου λόγους (χώροι-τιμή). Παρ ολα αυτά το θεωρώ το πληρέστερο σουπερμινι και δεν δίνω σημασία σε τέτοιου είδους προσεγγίσεις.

                    (ζηλεύω το πόσο ωραία σηκώνει τροχό στις δοκιμές του km77)

                    1 Reply Last reply Reply Quote 0
                    • P
                      panormus772 last edited by

                      Ο χρήστης jimcw έγραψε:
                      Καλησπέρα παιδιά,

                      Από ότι κατάλαβα δεν έχει αυτή τη στιγμή κάποιος το 1.0 με τα 140 άλογα να μας πει εντυπώσεις και διαφορές από το 120 αν υπάρχουν βασικά.

                      .. δεν ξέρω αν αξίζει αυτή η διαφορά των 20 αλόγων τελικά ή όχι;

                      125 και 140 είναι ο 1.0 ecoboost. H διαφορά είναι 15 άλογα κι όχι 20 (μπορεί να φαίνεται αμελητέα,αλλά σε τέτοια αμαξώματα μετράνε ίσως και τα 5 άλογα διαφορά +/- )

                      1 Reply Last reply Reply Quote 0
                      • A
                        alejandro last edited by

                        Πάντως από όλη τη 'κλάση' βλέπω κυρίως C3 να έχουν γιομίσει το τόπο. Ουτε Μίκρα (3-4 να έχω δει), ουτε Φιεστα, ούτε Σουιφτ. Ακόμα και Πόλο μόνο 2 έχω δει έξω σε κυκλοφορία αν και αρκετά καινούργιο.

                        1 Reply Last reply Reply Quote 0
                        • B
                          bilchil last edited by

                          Επειδή είμαι στο χωρο γενικότερα, μπορώ να πω με μεγαλη σιγουρια οτι προκειται για πληρωμενη καταχωρηση και ειναι ντροπη να βγαζει καποιος τετοιο 'αρθρο'

                          1 Reply Last reply Reply Quote 0
                          • N
                            newfiesta last edited by

                            Πάντως από θεμα τιμής σε αντίστοιχα παντα χαρακτηριστικά, δεν μπορεί να είναι πάντα τα ίδια, σε τιμές καταλόγου δεν υπάρχει μεγαλή διαφορά.... τώρα τι έκπτωση πετυχένει ο καθένας είναι συνδυασμός πραγμάτων.
                            Τελίκα γιατί υπάρχουν τετοια άρθρα για το fiesta και όχι για κάποιο άλλο μοντέλο?
                            Επίσης υπάρχει και αυτό http://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosm ... toy-fiesta που μαλλον λέει το αντίθετο....
                            Επίσης επαναλαμβάνω υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο μοντέλο? θα πρέπει να ανησυχούμε για κάτι? Υπάρχει κάποιο πρόβλημα αξιοπιστίας για το μοντέλο (μηχανικό, ηλεκτρολογικό κλπ)?
                            Ή απλά κουβέντα να γίνεται?

                            1 Reply Last reply Reply Quote 0
                            • A
                              aikibill last edited by

                              Τι να φοβάσαι αφού όλοι σου λένε ότι το άρθρο είναι ΓΤΠ, ξεκόλλα.

                              1 Reply Last reply Reply Quote 0
                              • S
                                spi_duster last edited by

                                Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
                                Τι να φοβάσαι αφού όλοι σου λένε ότι το άρθρο είναι ΓΤΠ, ξεκόλλα.

                                Χαχαχα!!!!

                                ....

                                1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                • ken11
                                  ken11 last edited by

                                  Εκτυπωσε το αρθρο και πηγαινε στην αντιπροσωπεια σου να ζητησεις δωρεαν εξονυχιστικο ελεγχο.

                                  1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                  • S
                                    spi_duster last edited by

                                    Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
                                    Εκτυπωσε το αρθρο και πηγαινε στην αντιπροσωπεια σου να ζητησεις δωρεαν εξονυχιστικο ελεγχο.

                                    Μουχαχαχαχααχα!!!! Σωστός!

                                    ....

                                    1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                    • m3rlin
                                      m3rlin last edited by

                                      Ο χρήστης jimcw έγραψε:
                                      Καλησπέρα παιδιά,

                                      Διάβασα όλα το post του forum σχετικά με τα πολλά θετικά για το νέο Fiesta και τα λίγα αρνητικά. Από ότι κατάλαβα δεν έχει αυτή τη στιγμή κάποιος το 1.0 με τα 140 άλογα να μας πει εντυπώσεις και διαφορές από το 120 αν υπάρχουν βασικά.

                                      Κατανάλωση θα ξεφεύγει πολύ πιστεύετε από τα 120 ή περίπου θα κυμαίνεται στα ίδια και δεν ξέρω αν αξίζει αυτή η διαφορά των 20 αλόγων τελικά ή όχι;

                                      Καλημέρα φίλε,οι διαφορές του 125 με το 140 είναι πρόγραμμα, φλάτζα κεφαλής κατά 99% και η σχέση μετάδοσης που στο 140 είναι πιο κοντή. Αυτή τη στιγμή στον τιμοκατάλογο η διαφορά είναι 1200 ευρώ. Νομίζω δεν τα δικαιολογεί. Σίγουρα είναι ακόμα πιο σβέλτο το 140 και υπολογίζεις περίπου 0.5λτ/100κμ σε περισσότερη κατανάλωση. Αυτά έχω διαβάσει πάνω κάτω. Εγώ αρχικά πήγαινα για το 140 αλλά με χάλασε η τιμή σε σχέση με το 125. Βάζω και ένα προγραμματάκι με ούτε τα μισά λεφτά και έιμαι σχεδόν στα ίδια, σύν την πιο μακρυά σχέση μετάδοσης που στο ταξίδι είναι και πιο οικονομικό. Βέβαια αν μπορείς και θές να το πάρεις κούτα 140 το μαμά είναι πάντα μαμα.

                                      1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                      • M
                                        maffeo last edited by

                                        Το 140αρι έχει και περισσότερη ροπή,180NM έναντι 170NM των 125 και 100 ίππων.

                                        1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                        • m3rlin
                                          m3rlin last edited by

                                          Ο χρήστης MAFFEO έγραψε:
                                          Το 140αρι έχει και περισσότερη ροπή,180NM έναντι 170NM των 125 και 100 ίππων.

                                          Ναι προφανώς. Αναφερόμουν στα μηχανικά που δεν είναι εύκολο να διακρίνεις στο προσπέκτους.

                                          1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                          • H
                                            harisma23 last edited by

                                            Ο χρήστης giocitroen91 έγραψε:
                                            Πιστεύω πως το νέο fiesta έχει πολλά θετικά στοιχεία και έχει και 8 χρόνια εγγύηση.. Η εγγύηση αυτή ισχύει μονο για την Ελλάδα? Η σε όλη την Ευρώπη έχει 8 χρόνια? Ξέρει κανεις να μου πει??

                                            Με βάση την ενημέρωση που έχω από FMH, η 8ετής εγγύηση που έχουν τα ελληνικά Ford είναι περασμένη στο σύστημα της Ford και έχει πανευρωπαϊκή ισχύ. Είναι δηλαδή σωστή εγγύηση (με τις όποιες εξαιρέσεις της) και όχι ασφαλιστικό πρόγραμμα της ελληνικής αντιπροσωπείας.

                                            1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                            • First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 41
                                            • 42
                                            • 43
                                            • 44
                                            • 45
                                            • 149
                                            • 150
                                            • 43 / 150
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ
                                              • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                                              • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
                                              • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
                                            • ΔΟΚΙΜΕΣ
                                              • TEST
                                              • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                              • ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ
                                              • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
                                              • ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
                                              • ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
                                              • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
                                            • VIDEO
                                              • 4TTV
                                              • ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
                                              • ΑΓΩΝΕΣ
                                              • CANDID CAMERA
                                            • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
                                              • ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                              • ΛΕΞΙΚΟ
                                            • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
                                              • ΔΟΚΙΜΕΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                              • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
                                            • ΑΓΩΝΕΣ
                                              • FORMULA 1
                                              • WRC
                                              • ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ
                                              • ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
                                            • ΤΙΜΕΣ
                                            • 4T CLASSIC
                                              • ΜΟΝΤΕΛΑ
                                              • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
                                              • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
                                              • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
                                              • ΑΓΩΝΕΣ/ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
                                            • ΑΓΟΡΑ
                                              • ΠΩΛΗΣΕΙΣ
                                              • ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
                                              • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ
                                            • 2ΤΡΟΧΟΙ
                                              • ΟΔΗΓΟΥΜΕ
                                              • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΑΓΩΝΕΣ
                                              • CLASSIC
                                            • ΑΡΧΕΙΟ ΤΕΥΧΩΝ
                                            • MENU
                                            • ΤΙΜΕΣ
                                            • 4ΤΡΟΧΟΙ
                                            • ΣΥΓΚΡΙΣΗ
                                            • ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
                                            • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
                                            • ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
                                            • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
                                            • ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
                                            • ΚΟΚ

                                            logo footer

                                            coty











                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                            • ΑΓΩΝΕΣ
                                            • ΔΟΚΙΜΕΣ
                                            • CLASSIC
                                            • ΤΙΜΕΣ
                                            • VIDEO
                                            • FORUM
                                            4T FORUM
                                            4T LIBRARY
                                            • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
                                            • ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ FORUM
                                            • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
                                            • ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ 4TROXOI.GR
                                            Powered by nxcode.gr