-
Μια γενικότερη συμβουλή... το manual είναι φίλος σας, διαβάστε το!!!
-
Υπαρχει κανεις που να εχει παρει προσφατη προσφορα για Kuga? Σε βενζινη Business και ST-line. Υπαρχει καποια εκπτωση ή προσφορα? Διαφορες ανα αντιπροσωπεια?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
-
Σήμερα στην Θεσσαλονίκη πήρα μόνο τιμή καταλόγου. Όταν ζήτησα κάποια προσφορά/έκπτωση λόγω του ότι υπάρχει ήδη ένα ranger του 2004 με όλα(μην με κρίνετε plix plox) τα service στην αντιπροσωπεία απλά χαμογέλασε ευγενικά
-
Ο χρήστης ysard έγραψε:
Υπαρχει κανεις που να εχει παρει προσφατη προσφορα για Kuga? Σε βενζινη Business και ST-line. Υπαρχει καποια εκπτωση ή προσφορα? Διαφορες ανα αντιπροσωπεια?Αθήνα παίζουν προσφορές, τόσο στην βελμάρ οσο και σε σφακιανάκη και παζαροπουλο. Μια βολτα απο τους 3 μεγάλους εμπόρους για σύγκριση προσφορών θα λύσει ολες τις απορίες!
-
Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα,
Έχω παραγγείλει και εγώ το δικό μου KUGA, 1.5 / 120 / Petrol, ST Line με πανοραμικη. Τελη Απριλιου με μέσα Μαιου έχω παράδοση.
Είδα λίγο την συζητήσεις εδώ για να σιγουρευτώ κιόλας για την επιλογή.
Συμφωνώ για την παρουσίαση του Matt ότι ήταν από την πρώτη στιγμή πρωκατειλλημένη. Μέχρι και το χώρο των αποσκευών έδειξε ότι δεν μπορει να γίνει ενιαίος με τα καθίσματα ξαπλωμένα. Προφανώς και το δάπεδο σηκώνεται και γίνεται ενιαίο με τα καθίσματα χωρίς κάποιο εμπόδιο.
Έχοντας κάνει έρευνα σε όλη την αγορά SUV κάτω των 30000 νομίζω ότι είναι ενα αμαξι premium που συνδυάζει τα πάντα.
Επειδή όμως είμαστε εδώ για να λέμε και τα άσχημα που ακούγονται και όχι να χαιδευόμαστε¨
Να σας ενημερώσω ότι μια συνάδελφος στην εταιρεία μου δούλευε για λογαριασμό της FORD στην Αμερική και μου είπε να μην αγοράσω το KUGA. Μου ανέφερε ότι ειναι στην ίδια πλατφόρμα με το CMAX και το Focus και ότι έχει θέμα στη μετάδοση, στο κιβώτιο ταχυτήτων.
Μου ανέφερε κιόλας κάτι που διάβασα σε κάτι sites του εξωτερικού ότι στην Ν. Αφρική 3 KUGA έχουν πάρει φωτιά και έχει γίνει ανάκλιση για λόγους ασφαλείας.
Εμένα μου αρέσει πολυ΄το αυτοκίνητο και θα προσωρήσω κανονικά στην αγορά του.
Εδώ είμαστε να τα λέμε.
-
Εχεις κανει καλη επιλογη με τα συν και τα πλην του. Η ζυγαρια ειναι προς τα συν ομως
-
Η ανάκληση ήταν για το 1.6 ecoboost, όχι για τον 1.5. και για κάποιο λόγο μόνο στην Αφρική έγιναν αυτά.
-
Πολύ καλή επιλογή εκανες... με το καλό να το παραλάβεις!
Προφανώς και εννοεις diesel αντί για petrol γιατί 1,5 120ps και βενζίνη δεν υπάρχει στην Ελλάδα.. ο κινητήρας υπάρχει ( detuned έκδοση του 1,5 150ps ) αν δεν κάνω λάθος αλλά όχι για την Ελλάδα.
Όσο για τα αλλά μην τα πιστεύεις και όλα.. εδώ δεν έχουμε ακούσει ποτέ νομίζω για φωτιές και τέτοια... ούτε για προβλήματα με το κιβώτιο..
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Το θέμα με τις φωτιές σε Kuga 1.6T στην Ν.Αφρική
Ford Issues Safety Recall for Kuga 1.6 - 16/01/17
Kuga 1.5 με 120 ίππους βενζίνη δεν έρχεται Ελλάδα, προφανώς εννοείς το diesel. Τα περισσότερα μειονεκτήματα που ανέφερε ο τύπος στο CarWOW είναι πολύ μικρής σημασίας (αν υφίστανται καν, όπως π.χ. με το στήσιμο), αν και αυτά με τις αστοχίες/παραλείψεις κυρίως στο χώρο αποσκευών είναι υπαρκτά (πάτωμα, ανάκλιση κλπ). Αλλά όπως λες, και είπαμε όλοι όσοι είδαμε το συγκεκριμένο review, φαινόταν καθαρά ότι είχε προαποφασίσει να το βγάλει, αν όχι σκάρτο, χειρότερο από το προηγούμενο και σίγουρα υποδεέστερο από τα υπόλοιπα ανταγωνιστικά μοντέλα. Και αυτό είναι εμφανές αν συγκρίνεις vis-a-vis τα 'μειονεκτήματα' που αναφέρει για το Kuga, τα οποία παραδόξως αγνοεί ή κάνει 'πλεονεκτήματα' για άλλα οχήματα (π.χ. το στήσιμο του Karoq, για να αναφέρω κάτι συγκεκριμένο).
-
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.
Μπερδεύτηκα (λόγω Δευτέρας?!), 1.5 / 150 ήθελα να πω, Βενζίνη.
Σκέφτεστε κάτι εκτός του συναγερμού που θα μπορούσα να ζητήσω στα δώρα που θα μου κάνουν από την αντιπροσωπεία? Το ST LINE έχει ήδη πολύ καλό εξοπλισμό, τι θα ζητούσατε εσείς;
-
Εγώ πήρα πλαστικό δάπεδο χώρου αποσκευών, φιμε μπροστά και ανεμοθράυστες.
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Συμφωνώ στα περισσότερα που γράφεις leader, εκτός από το 'premium',επ ουδενί δεν είναι premium το Kuga, είναι όμως πολύ καλό και τίμιο για τα χρήματα που ζητάει.
-
Ο χρήστης Leadergr έγραψε:
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.Μπερδεύτηκα (λόγω Δευτέρας?!), 1.5 / 150 ήθελα να πω, Βενζίνη.
Σκέφτεστε κάτι εκτός του συναγερμού που θα μπορούσα να ζητήσω στα δώρα που θα μου κάνουν από την αντιπροσωπεία? Το ST LINE έχει ήδη πολύ καλό εξοπλισμό, τι θα ζητούσατε εσείς;
Τα τυπικά 'δώρα' είναι συναγερμός (aftermarket του 50αρικου και ούτε...), κάποια μικρά εργοστασιακά ή μη αξεσουάρ (σκαφάκι πορτμπαγκάζ, ανεμοθραύστες, μεμβράνες κλπ), και κάποια χρηματική ή σε είδος (services) έκπτωση. Εγώ προτίμησα πέρα από τις μεμβράνες μπρος-πίσω, να ζητήσω όσο το δυνατόν μεγαλύτερη έκπτωση και όχι κάποιο επιπλέον 'δώρο'.
-
Υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής του πλαστικού της πόρτας του πορτ μπαγαζ ώστε να μπει το καινούριο με τα κλιπσακια άρα και με το πρόσθετο κάλυμμα; Αυτό το κενό, η μεγαλύτερη αστοχία θεωρώ του αυτοκινήτου, αρχίζει και μου τη δίνει στα νεύρα.
-
Εσύ δεν είπες ότι ζήτησες προσφορά από τη Βελμάρ (Λαυρίου ?) να σου πουν ανταλλακτικά και κόστος ? Τελικά τι έγινε, δεν σου έχουν απαντήσει ?
Εγώ ξέρω να σου πω ότι τα clips και το σκίαστρο κάνουν συνολικά 157€ MSRP, και από εκεί και πέρα εξαρτάται και τι έκπτωση θα πάρεις. Επειδή δεν έχω δει πως ακριβώς κουμπώνουν πάνω στο πλαστικό κάλυμμα, υποθέτω ότι υπάρχουν και διαφορετικές εκδόσεις του καλύμματος, και επίσης υποθέτω ότι τα clips μπορούν απλά να κολληθούν με δυνατή ταινία διπλής όψης.
-
Στην ford αμφιθέας βάζουν αυτούς
http://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=3227498#p3227498Αν υποθέσουμε ότι είναι ο canbus, η λιανική τιμή του είναι ~160 euro
http://www.pancarshop.gr/index.php?target=products&product_id=102067
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Εσύ δεν είπες ότι ζήτησες προσφορά από τη Βελμάρ (Λαυρίου ?) να σου πουν ανταλλακτικά και κόστος ? Τελικά τι έγινε, δεν σου έχουν απαντήσει ?Εγώ ξέρω να σου πω ότι τα clips και το σκίαστρο κάνουν συνολικά 157€ MSRP, και από εκεί και πέρα εξαρτάται και τι έκπτωση θα πάρεις. Επειδή δεν έχω δει πως ακριβώς κουμπώνουν πάνω στο πλαστικό κάλυμμα, υποθέτω ότι υπάρχουν και διαφορετικές εκδόσεις του καλύμματος, και επίσης υποθέτω ότι τα clips μπορούν απλά να κολληθούν με δυνατή ταινία διπλής όψης.
Δεν έχω πάρει απάντηση. Δεν ξέρω καν αν μπορεί να γίνει πατέντα στο υπάρχον πλαστικό, αν και δε θα το ήθελα. Μόνο εμένα με ενοχλεί αυτό;
-
Αν εννοείς την έλλειψή του, και εμένα με ενοχλεί, γι'αυτό άλλωστε το ξεκίνησα το θέμα και εδώ και στο αγγλικό forum.
Αν εννοείς την πατεντιάρικη τοποθέτηση, τότε μπορείς να ρωτήσεις πόσο κάνει το πλαστικό που έχει τις υποδοχές, από ότι είδα εγώ κάπου στο 100αρικο (χωρίς καμία βεβαιότητα όμως) -
Ξανα ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.
Εγώ ζήτησα την ασφάλεια του πρώτου έτους αλλά μου είπαν ότι πλέον δεν παρέχουν τέτοιο 'δώρο'. Όταν φτάσει η ώρα ξανασυζητάμε, λοιπόν.
Και άλλη ερώτηση, μου έρχονται κλιμακωτά
Έχετε κάνει μεικτή ασφάλιση για το πρώτο έτος; Νομίζω ότι είναι χρήσιμη τουλάχιστον για το πρώτο έτος.. Πόσο το ασφαλίσατε? -
Ναι, 900€/έτος στην Axa. Θεωρώ ότι είναι χρήσιμη (χτύπα ξύλο να μην χρειαστεί) για τουλάχιστον μια 3ετία.
Ford Kuga