-
Είπαμε, 'αξεσουάρ'....
-
Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο Ηλίας Βρεττός μετά από τροχαίο στη Λ.Ποσειδώνος.Σε καλύτερη κατάσταση η οδηγός.Θυμίζει λίγο Παντελίδη...τραγουδιστές και οι δύο, Φλεβάρης και τότε.
Πηγή -
Αυτά να τα βλέπουν οι σαουδάραβες, που κάναν τη μαλακία και επέτρεψαν τις γυναίκες οδηγούς.
-
Στο συγκεκριμένο ατύχημα αυτό που βρωμάει περισσότερο είναι γυναίκα οδηγός-επικίνδυνος ελιγμός-και φταίξιμο σε άγνωστο αυτοκίνητο, πράγματα που δεν κολλάνε σε δρόμο με δύο λωρίδες κυκλοφορίας χωρίς να υπάρξει σύγκρουση! Φαίνεται ότι η μαντάμ πήγαινε τάπα, κάτι τη τρόμαξε και αφρενάριστη το έριξε στα δέντρα. Συνηθισμένα πράγματα.
-
Διαρκώς 'πνεύμα' και κατακραυγή...
-
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Αυτά να τα βλέπουν οι σαουδάραβες, που κάναν τη μαλακία και επέτρεψαν τις γυναίκες οδηγούς.Εχεις δικιο οι αντρες ειναι by default καλυτεροι οδηγοι. ακολουθουν πιστα τον κοκ, δεν τρεχουν και ανεβαζουν περηφανοι βιντεακια, ουτε κοντρες κανουν, ουτε χωνονται με τα παπιά μπροστα σου κλπ κλπ
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το ότι ήταν γυναίκα το θεωρώ τυχαίο....δεν το λέω ειρωνικά....
http://www.seleo.gr/thessalonikh/262853 ... oxykrTiWhA
-
Που είναι το ατύχημα;
Και βέβαια οι άντρες είναι κατά κανόνα καλύτεροι οδηγοί.
-
Στα 'ζώα ' έπρεπε να το είχα βάλει....
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Αυτά να τα βλέπουν οι σαουδάραβες, που κάναν τη μαλακία και επέτρεψαν τις γυναίκες οδηγούς.
Εχεις δικιο οι αντρες ειναι by default καλυτεροι οδηγοι. ακολουθουν πιστα τον κοκ, δεν τρεχουν και ανεβαζουν περηφανοι βιντεακια, ουτε κοντρες κανουν, ουτε χωνονται με τα παπιά μπροστα σου κλπ κλπ
Αν ησουν αντικειμενικη οχι απλα δε θα θιγοσουν αλλα θα συμφωνουσες. Και ξερεις γιατι? Γιατι μεχρι κι εσεις οι ιδιες πλεον παραδεχεστε οτι δε την παλευετε. Φυσικα υπαρχουν και χαροι αντρες.
Φυσικα και βρισκω ατυχεστατη τη συνδεση του ατυχηματος με το οτι ηταν γυναικα οδηγος. Γιατι πραγματικα δε ξερουμε τι εγινε
-
Συνεχίζεται η ανοησία σχετικά με το ατύχημα, κυκλοφορούν και βίντεο δήθεν ντοκουμέντο όπου φαίνεται το fiat της γίδας του Βρεττού να πηγαίνει τάπα και δεξιά, ενώ παράλληλα κινούνται και αρκετά ακόμα αυτοκίνητα μαζί και ένα λευκό. Εκτιμώ ότι ο οδηγός του λευκού θα πρέπει να ετοιμάζει πολυσέλιδη αγωγή εφόσον κατηγορηθεί ευθέως χωρίς να έχει εμπλοκή.
-
Άκουσα κάτι για κλείσιμο από φορτηγό, από γιατρό που τον κούραρε στο Ασκληπιείο.
Επίσης είπε ότι στάνταρ θα του αφήσει κουσούρι στο περπάτημα.
Η τύπισσα είχε το 500αρακι 1 βδομάδα.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Εχεις δικιο οι αντρες ειναι by default καλυτεροι οδηγοι. ακολουθουν πιστα τον κοκ, δεν τρεχουν και ανεβαζουν περηφανοι βιντεακια, ουτε κοντρες κανουν, ουτε χωνονται με τα παπιά μπροστα σου κλπ κλπ
Από εμπειρία σε έκτακτες καταστάσεις οι άντρες αντιδρούν καλύτερα. Δηλαδή έχουν περισσότερες πιθανότητες να κρατήσουν το αμάξι στο δρόμο. Αν βάλεις 10 γυναίκες και 10 άντρες σε ένα αμάξι για πρώτη φορά, ποιοι θα φοβηθούν περισσότερο να το ξεκινήσουν; Οι άντρες ή οι γυναίκες; Η γυναίκα τα χάνει εύκολα στο τιμόνι, συν του ότι συμπεριφέρεται συναισθηματικά περισσότερο. Από την εμπειρία που έχω. Υπάρχουν και καλές οδηγοί, αλλά δεν είναι ο κανόνας για εμένα.
-
Επισης οι περισσοττερες οταν οδηγούν γαντζωνονται απο το τιμονι και με τα δυο χερια και με το βλεμμα μονο μπροστα χωρις να δίνουν σημαδια τη γίνεται αριστερα, δεξια ή πισω. Βεβαια να πουμε οτι υπαρχουν και αρκετες γυναικες οδηγοι που θα ζηλευαν πολλοι αντρες τον τροπο οδηγησης τους, με την καλη εννοια φυσικα το εννοω!
Να πω και μια ιστορια για το πως αντιδρουν και γενικα πως μερικες τα χανουν ευκολα σε ενα ξαφνικο γεγονός.
Στην παλια μου δουλεια οι εγκαταστασεις συνδεονταν με τον δρομο μεσω ενος παραδρομου, διοδου, οπως θες πεστο. Ηταν 5 τα απογευμα και παει να φυγει μια συναδελφος και στην απεναντι πλευρα του παραδρομου εμφανιζεται μια νταλικα. Επειδη ηταν αφηρημενη δεν την προσεξε και πηγαινε μαλιστα στη μεση του δρομου, ο νταλικερης την βλεπει, κανει σινιαλα, κορναρει, τιποτα αυτη. Οταν τελικα τον πηρε ειδηση λιγα μονο μετρα τους χωριζε, και αντι να πατησει φρενο και να παει στην ακρη, η αντιδραση της να παρει τα χερια της απο το τιμονι και να κλεισει με αυτα τα ματια της. Φυσικα ως επακολουθο ηταν να στουκαρει κανω του, ευτυχως ο νταλικερης ειχε σταματησει και η συγκρουση δεν ηταν μεγαλη, περα απο υλικες ζημιες δεν ειχαμε τραυματισμους ή τιποτα χειροτερα βασικα αν αντιδρουσε λογικα και ψυχραιμα θα μπορούσε να παει ακρη ακρη στο δρομο για να τον αποφυγει χωρις καν βγει εκτος δρόμου. Απλα η ολη αντιδραση της να κλεισει τα ματια ηταν εντελως αψυχολογητη και χωρις λογική, αντι να σκεφτει πως να αποφυγει το εμποδιο. Ηταν βεβαια νεα οδηγος και μολις πριν λιγους ειχε αγοράσει το αυτοκινητο και μαλιστα καινούριο.Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Άκουσα κάτι για κλείσιμο από φορτηγό, από γιατρό που τον κούραρε στο Ασκληπιείο.
Επίσης είπε ότι στάνταρ θα του αφήσει κουσούρι στο περπάτημα.
Η τύπισσα είχε το 500αρακι 1 βδομάδα.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Μα στο γενικό κρατικό ειναι... (edit τωρα μεταφέρθηκε στο μετροπολιταν)
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης Sarantish έγραψε:
Από εμπειρία σε έκτακτες καταστάσεις οι άντρες αντιδρούν καλύτερα. Δηλαδή έχουν περισσότερες πιθανότητες να κρατήσουν το αμάξι στο δρόμο. Αν βάλεις 10 γυναίκες και 10 άντρες σε ένα αμάξι για πρώτη φορά, ποιοι θα φοβηθούν περισσότερο να το ξεκινήσουν; Οι άντρες ή οι γυναίκες; Η γυναίκα τα χάνει εύκολα στο τιμόνι, συν του ότι συμπεριφέρεται συναισθηματικά περισσότερο. Από την εμπειρία που έχω. Υπάρχουν και καλές οδηγοί, αλλά δεν είναι ο κανόνας για εμένα.
Μελέτες λένε ότι επιβεβαιώνουν την χαμηλή επίδοση των γυναικών όσο αφορά τον προσανατολισμό. Αυτό είναι στενά συνδεδεμένο με την οδήγηση. Όπως εμείς δυσκολευόμαστε να κάνουμε δυο πράγματα ταυτόχρονα....... κάπως έτσι!!!
-
Παρά τα φεμινιστικά μου ένστικτα, φοβάμαι οτι όχι μόνο θα συμφωνήσω με την γενικότερη αντίληψη, αλλά θα επαυξήσω κιόλας!! Πολλές φορές αντιλαμβάνεται κάποιος οτι οδηγεί γυναίκα, απλά και μόνο παρατηρώντας την ταχύτητα με την οποία λειτουργούν οι υαλοκαθαριστήρες ...ακόμη και αν έχει σταματήσει να βρέχει!
Θα διαφωνήσω όμως, με την επιλογή του όρου 'καλύτεροι'. Θα έλεγα 'ικανότεροι' αλλά όχι και 'ασφαλέστεροι', αφού διάφορες στατιστικές έρευνες δείχνουν οτι οι άντρες οδηγοί εμπλέκονται σε περισσότερα θανατηφόρα τρακαρίσματα, σε αντίθεση με τις γυναίκες που είναι η χαρά
του φαναρτζή! -
Αριστερά-δεξιά (σκόρδο κρεμμύδι)
-
Ο χρήστης Sarantish έγραψε:
[/quote]
Οι άντρες γενικά είναι λάτρεις της αυτοκίνησης ή της οδήγησης και γενικά έλκονται στο μέγιστο βαθμό από μικρή ηλικία κάτι που δε συμβαίνει με τις γυναίκες. Φυσικό επόμενο είναι πως όταν κάτι σου αρέσει είσαι και καλός σ αυτό. Οι γυναίκες συνήθως οδηγούν γιατί θέλουν ή πρέπει να μετακινούνται.
Βέβαια η τήρηση του ΚΟΚ είναι άλλο κομμάτι και εκεί παίζει ρόλο η παιδεία. Στο θέμα της ικανότητας και αντίληψης όμως το μεγαλύτερο μέρος των γυναικών υστερεί.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#