-
Τι εννοεις οταν λες οτι εξοπλιστικα το Polo ειναι το top στην κατηγορια του?? Εψαξα λιγο τον εξοπλισμο του και δεν ειδα κατι που δεν το προσφερει και το Fiesta.
-
Δεν χρειάζεται λεπτομερής σύγκριση. Αφαιρείς κάμερα οπισθοπορείας, αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέπτες, αυτόματους υαλοκαθαριστές με αισθητήρες βροχής, κάτι λίγα ακόμη που δεν τα έχω πρόχειρα και έχεις ...το Polo!
Και όλα αυτά, στην μοναδική τιμή των €16,950! Άρα, πάει και το 'τσίμπημα' του Fiesta στην τιμή, γιατί σε αυτή τη τιμή, αρχίζεις να 'αγγίζεις' την έκδοση των 140hp... -
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Εξοπλιστικα το polo θεωρω οτι ειναι το τοπ στην κατηγορια παροτι δεν εχω κατσει να κανω λεπτομερως συγκρισεις,οτι ειναι ακριβη η ford ειναι γεγονος αλλα μιλαμε για εντελως νεο μοντελο οποτε λογικο να χτυπανε αβερτα.Το πόλο ήταν το μοναδικό αμάξι που κοίταξα εκτός απο το φιέστα όταν έκανα έρευνα αγοράς. Αν τα είχα υπολογίσει σωστά, το πόλο έβγαινε χοντρικά 1 με 1.5 χιλιαρικάκι πάνω απο το φιέστα με τον ίδιο εξοπλισμο..
-
Για το 1.0 95ps η το 115ps,με DSG η με χειροκινητο κιβωτιο? Καλα εγω δεν ειπα οτι ειναι πιο φτηνο η συμφερον το polo σε τιμη.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Για το 1.0 95ps η το 115ps,με DSG η με χειροκινητο κιβωτιο? Καλα εγω δεν ειπα οτι ειναι πιο φτηνο η συμφερον το polo σε τιμη.115 ps χειροκίνητο και έιχα βάλει εχτρα το cruise control και κάτι άλλα που δεν έιχε. Να είχα βάλει το r line κιόλας? Θα σε γελάσω, ιούλιο τα είχα κοιτάξει..
-
To 115ps στο polo πηγαινει τιμολογιακια στα χωραφια του 125 ecoboost,ειναι ακυρο να πουμε το 100αρι ecoboost σε συγκριση με το 115ps.Το cc στην titanium στο προηγουμενο ηταν εξτραδακι,στο νεο Fiesta δεν ξερω αν ειναι παλι στα εξτρα.
Πιο vfm μπορουμε να θεωρουμε οτι ειναι τα seat/skoda/kia,τα hyundai εχουν ανεβει επιπεδο οποτε αυξηθηκε η τιμη τους.Παντως το ST-Line σαν πακετο πολυ καλο αισθητικα,πανακριβο δε οταν παιρνεις μονο 100 αλογα με >16 χιλιαρικα,αντιστοιxα με το πακετο r-line στο polo,ξεφευγουν για την κατηγορια τους.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
To 115ps στο polo πηγαινει τιμολογιακια στα χωραφια του 125 ecoboost,ειναι ακυρο να πουμε το 100αρι ecoboost σε συγκριση με το 115ps.Το cc στην titanium στο προηγουμενο ηταν εξτραδακι,στο νεο Fiesta δεν ξερω αν ειναι παλι στα εξτρα.To Adaptive Cruise Control είναι standard στην ST Line, Titanium και Vignale.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
To 115ps στο polo πηγαινει τιμολογιακια στα χωραφια του 125 ecoboost,ειναι ακυρο να πουμε το 100αρι ecoboost σε συγκριση με το 115ps.Το cc στην titanium στο προηγουμενο ηταν εξτραδακι,στο νεο Fiesta δεν ξερω αν ειναι παλι στα εξτρα.Ναι συμφωνώ απόλυτα. Για την σύγκριση έιχα πάρει το Fiesta 125 st line και προσπάθησα να φτιάξω το polo με τα ίδια χαρακτηριστικά και έβγαινε η διαφορά που σου είπα. Δεν κοίταξα άλλες εκδόσεις γιατί είχα πολύ συγκεκριμένα κριτήρια. Βασικά πήγαινα καρφωτός για το fiesta, απλά ήθελα να δώ τι παίρνω απο Vw στα χρήματα αυτά.
-
14.700 το πόλο κ 14,550 το ίμπιζα, 15740 το φιέστα στις πιο πλουσιες εκδόσεις τους. Όμως, το φιεστα στους 100 ίππους κ τα άλλα στους 95. Το πόλο δεν έχει κλιματισμό, αισθητήρες παρακαρίσματος κ βροχής.Όταν έψαχνα εγώ, η φορντ έριχνε εύκολα 800 ευρώ την τιμή ενώ οι άλλοι ήταν ακατεβατοι. Τελος , για όποιον ενδιαφέρεται όπως εγώ, το επιτόκιο σε χρηματοδότηση ήταν 2%, σε αντίθεση με κάτι 6% κ 8% των αλλων. Κ εγγύηση 8 χρόνια. Εν ολίγοις φαίνεται μεγάλη η διαφορά αλλά νομίζω ότι στην τελική είναι πανω κάτω στα ίδια...
-
Ο χρήστης andres007 έγραψε:
...το επιτόκιο σε χρηματοδότηση ήταν 2%, σε αντίθεση με κάτι 6% κ 8% των αλλων. Κ εγγύηση 8 χρόνια....Αυτό για το επιτόκιο, για όποιον το πρόλαβε, το έλεγες μέχρι και ευκαιρία να βγάλεις και -λίγα- χρήματα, αφού αν είχες το κεφάλαιο, το έβαζες όλο κλειστό με κάτι σαν 2,2-2,3%, οπότε αποπλήρωνες το 1,9% του αυτοκινήτου και σου έμεναν τελικά και καμιά 150αρια ευρώ
8 χρόνια εγγύηση δεν δίνει κανένας άλλος, οπότε άλλος ένας σοβαρός λόγος να πάρεις -γενικότερα- Ford
-
Δεν υπάρχουν προθεσμιακες το τελευταίο χρόνο με πάνω από 1,5% και αυτό το ποσοστό θα το βρεις μόνο σε συνεταιριστικες τραπεζες
-
Προθεσμιακες 0.55% ειναι εκτος και αν βρεις καποια προσφορα μεχρι 1.15%
-
Μέχρι πριν 1 ώρα που ...(ξάνα) έπρηζα τον πωλητή, το επιτόκιο ήταν στο 2,99%. Εκτός απο τη Nissan που είχε επιτόκιο 2,5% ό,τι άλλο είδα ήταν στο 8,9-9,0%.
Υπάρχει κάποιος που να έχει το Β&Ο? Εγώ με τα ηχοσυστήματα δεν τα πάω πολύ καλά 1. με ενοχλούν και 2. προτιμώ να ακούω το αυτοκίνητο, αλλά στα ετοιμοπαράδοτα που με ενδιαφέρουν το έχουν βάλει ως έξτρα, με επιπλέον χρέωση περίπου €500. Είναι αυτό που έχει ενα ηχείο στο προσκέφαλο του οδηγού? Θα πεθάνω...!!
-
Εγω λογω του επιτοκιου το εκλεισα τοσο γρηγορα. Ειδα στο ιντερνετ για 2,59% νομιζω τον Δεκαπενταυγουστο οτι θα ισχυει μεχρι τελος Αυγουστου και ηθελα να παω εκεινη την μερα να το κλεισω αλλα δυσκολο..
Ετσι και ετρεξα την επομενη μερα 16 Αυγουστου και εκανα την παραγγελια αλλιως αν δεν ειχα το επιτοκιο αυτο μπορει να το καθυστερουσα μερικους μηνες ακομα.
Παντως τοτε υπηρχε μια συγχυση.. Δλδ στον Σφακιανακη που πηγα και ρωτησα μου ελεγε οτι ισχυει μονο για τα ετοιμοπαραδοτα.. στη Βελμαρ οτι ισχυει για οποιοδηποτε αυτοκινητο αρκει να το κλεισεις μεχρι Αυγουστου.Και εγω καρφωτος για το Fiesta ST-Line πηγα και δεν ειδα πραγματικα κανενα αλλο αυτοκινητο. Δεν μπηκα καν στη διαδικασια.. Το ειχα ερωτευτει το αυτοκινητο.. χαχα
Ο χρήστης p__nat έγραψε:
Υπάρχει κάποιος που να έχει το Β&Ο? Εγώ με τα ηχοσυστήματα δεν τα πάω πολύ καλά 1. με ενοχλούν και 2. προτιμώ να ακούω το αυτοκίνητο, αλλά στα ετοιμοπαράδοτα που με ενδιαφέρουν το έχουν βάλει ως έξτρα, με επιπλέον χρέωση περίπου €500. Είναι αυτό που έχει ενα ηχείο στο προσκέφαλο του οδηγού? Θα πεθάνω...!!
Αν θυμαμαι καλα υπαρχει καποιο παιδι εδω με το B&O. Ας μεταφερει την γνωμη του. Και αποσο θυμαμαι οχι δεν εχει το ηχειο στο προσκεφαλο. Νομιζω το BOSE του Micra το εχει εκει.
Το Fiesta εχει 10 ηχεια περιμετρικα του αυτοκινητου μαζι με το woofer.Αν δεν το θελεις παντως μπορεις να μην το βαλεις και να γλυτωσεις τα λεφτα που κοστιζει. Απο την αλλη αν αναγκαστικα χρειαστει να κανεις παραγγελια χωρις το B&O και στην τελικη να σου βγαινει στα ιδια λεφτα με το ετοιμοπαραδοτο με το B&O γιατι να πεις οχι??
-
Xρονομετρημένη δοκιμή σε Fiesta 100, Rio 120,Ibiza 95, Nissan Micra 90
Fiesta
https://www.youtube.com/watch?v=umGzv-I ... _&index=40
Rio
https://www.youtube.com/watch?v=egg-NHN ... _&index=37
Ibiza
https://www.youtube.com/watch?v=CKcAwaa ... &index=45
MIcra
https://www.youtube.com/watch?v=pLG5Ccw ... pGgGzPvOrY.Γ. Έχει κι άλλα Track test στο συγκεκριμένο κανάλι,που τα βρίσκω αρκετά ενδιαφέροντα μιας κι όσο παρατήρησα γίνονται στην ίδια πίστα (βέβαια κάποια με άλλες καιρικές συνθήκες) και με τον ίδιο οδηγό.
-
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
http://www.newsauto.gr/news/provlimatismos-ford-gia-to-neo-fiesta-fordfiesta-new-fiesta/Είναι λίγο εκτός πραγματικότητας το άρθρο!
Παρέλαβα πριν ένα μήνα ακριβώς το Fiesta Diesel Titanium 120hp, το αγόρασα 16.000 ευρώ ακριβώς και με 2,59% επιτόκιο. Εκανα σε ένα μήνα λιγο περισσότερο απο 2000χλμ.
Το αυτοκίνητο ειναι πραγματικά γρήγορο και δυνατό στο δρόμο, εχει 120 άλογα και 27 κιλά ροπή, προσπερνάω πολύ πολύ άνετα στην εθνική ότι θέλω χωρίς κανένα κόπο. Οι ρεπριζ ειναι κορυφαίες.
Το αυτοκίνητο ειναι οικονομικό, με το δικό μου τρόπο οδήγησης έχω πραγματική κατανάλωση 5 έως 5,5 λίτρα ανα 100χλμ.
Τιμόνι, πάτημα στο δρόμο και θέση οδήγησης πραγματικά εξαιρετικά!!Λοιπόν από εξοπλισμό και τεχνολογίες τώρα:
Ζάντες 16άρες
Αυτόματα φώτα (και αλλαγή μικρής-μεγάλης σκάλας)
Αυτόματοι καθαριστήρες
Κουμπί εκκίνησης
smart key (το έχεις απλά μαζί σου στο αυτοκίνητο στην τσέπη σου)
Φώτα ομίχλης
Κάμερα οπισθοπορείας και αισθητήρες
Οθόνη 8 ιντσες (πολύ καλή απόκριση)
Google Auto
Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός - πίσω
Ηλεκτρικοί καθρεφτες
Συστημα διατήρησης λωρίδας
Αυτόματο φρενάρισμα σε ώρα ανάγκης
Adaptive Cruise Control (Πολύ βολικό!)
Ανίχνευση κούρασης οδηγού.
Κλιματισμός
Start Stop (δουλευει σούπερ!)
7 ηχεια
2 usb θύρες
Υποβοήθηση μέσης στο κάθισμα
'Τεμπέλης' για να αράζεις το χέρι
Πισω φώτα led
αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας
Hill-start assist
8 χρόνια εγγύση ή 100.000 χλμ
Δεν εχει τέλη κυκλοφορίας (89 ρύπους)
Έχει 120 άλογα και 27 κιλά ροπής
4 δισκόφρενα
Δερματινο τιμόνι, λεβιές, χειρόφρενο
Έχει σερβις κάθε 2 χρόνια ή κάθε 30.000χλμΠαίζει να έχω ξεχάσει και τίποτα απο τα θετικά του...
Κοστίζει 16.000 ευρώ με 2,59% επιτόκιο.
Ποίο C3? Ποιό Micra?
Δεν υπάρχει αυτός ο εξοπλισμός αυτή η δύναμη σε αυτή την τιμή σε Diesel! -
Ολα αυτα 16 χιλιαρικα; Και diesel; Μηπως μπηκες με καμια καραμπινα με στην ford χαχα;; Γιατι απο το site τετοια νουμερα δυσκολα βγαινουν αν δεν κανω λαθος!!
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν βασιστείς στο site τους,να έχεις μαζί σου δραχμές για να το πληρώσεις...τόσο ενημερωμένο....
-
Ο χρήστης barimagas έγραψε:
Ολα αυτα 16 χιλιαρικα; Και diesel; Μηπως μπηκες με καμια καραμπινα με στην ford χαχα;; Γιατι απο το site τετοια νουμερα δυσκολα βγαινουν αν δεν κανω λαθος!!Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
16.000 + 75 ευρώ για πινακίδες.
Λευκό χρώμα Titanium Diesel 120hp.
Στην πρώτη επαφή με μια αντιπροσωπία (τέλος Νοεμβρίου) μου είπαν 17300 περίπου, πήγα ρώτησα σε άλλη αντιπροσωπία και μου είπαν 16700 + δώρα, ξαναπήγα στην πρώτη αντιπροσωπία (κοντά στις 20 Δεκεμβρίου) και τους είπα 'το θέλω το αυτοκίνητο, το είδα και αλλού, πες μου μια τελική τιμή να το κλεισω τώρα αμέσως, δε θέλω δώρα... δε θέλω τιποτα... πες μου τι καλύτερο μπορεις να κάνεις για να το πάρω απο σένα τώρα που μιλάμε'
Μου είπε 16000 + πινακίδες και έβαλα κανονικά δόσεις με 2,59 επιτόκιο.
Το παρέλαβα μέσα Ιανουαρίου.
Αυτό ακριβώς που σου λέω!
Είχα ένα μήνα που πήρα προσφορά για ΟΛΑ τα μικρά! Για ΟΛΑ όμως, τα είδα ΟΛΑ και έφερα βόλτα τα περισσότερα!
Το αρθρο λέει ότι να ναι!! Άσε που παρατήρησα πως ειναι sponsored στο facebook και στο instagram. Οπότε κάποιος πλήρωσε για το άρθρο αυτό με ότι αυτό συνεπάγεται!
Εγώ δε βρήκα ανάλογο VFM σε κανένα άλλο diesel μικρό αυτοκίνητο σήμερα όπως και να έχει! Υπάρχουν κάποια που ειναι τίμια (ibiza) και καποια που σε ποιοτητα φαίνονται πραγματικά αστεία.
Δεν είχα ποτέ ford, κανεις στην οικογένεια δεν είχε (Μόνο Ιαπωνία παίζαμε... Nissan, toyota).
Πήγα εντελώς αντικειμενικά να βρώ ενα αυτοκίνητο που θα το κρατήσω 10 χρόνια, δε θα δουλευω να στο συντηρώ και να το χρησιμοποιώ, να είναι ασφαλές και δυνατό στο δρόμο, να εχει όλα τα νεα συστήματα ασφαλείας και μη βαριέμαι να το οδηγάω!Τι να πω... εγώ κατι αλλο ανάλογο δε βρήκα! Ελπίζω να δικαιωθώ στο μέλλον
-
Καλα το αρθρο ειναι περα απο καθε πραγματικοτητα, απλα καποιους τους εχει τσουξει και εχουν ξεκινησει δυσφήμιση. Μεχρι και τρολ περι τριγμων πιστευω γραφουν καποιοι εδω μεσα. Να το χαιρεσαι το οχημα, τους πηρες τα σοβρακα, χωμα η τιμη. Ωραιος.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ford Fiesta 2017