-
Ο χρήστης barabakos έγραψε:
Παιδιά σας ευχαριστώ για το χρόνο που διαθέσατε για τις απαντήσεις σας. Τελικά παρήγγειλα το 1.6D 2WD σε κόκκινο. Να αυξανόμαστε...Καλές και ασφαλείς διαδρομές!!!! Σε κόκκινο ποτέ δεν το συνάντησα.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Σε κόκκινο ποτέ δεν το συνάντησα.Έλα 'Σαλονίκη...
-
xaxaxa!!!! Αν έρθω κάποια στιγμή θέλω να γνωρίσω πραγματικά δυο τρία καλά παιδιά από το νήμα σας. Υπάρχει μια λεπτομέρεια που ελπίζω να μην ενοχλεί. Είμαι βαμμένος Ολυμπιακός
-
...εγώ δεν ξέρω καν τους κανόνες του οφσάιτ, οπότε μη σκιάζεσαι...
-
Τότε οκ. Εχω αρκετους δεσμούς με την πόλη άλλωστε!
-
xaxaxa!!!! Αν έρθω κάποια στιγμή θέλω να γνωρίσω πραγματικά δυο τρία καλά παιδιά από το νήμα σας. Υπάρχει μια λεπτομέρεια που ελπίζω να μην ενοχλεί. Είμαι βαμμένος Ολυμπιακός [emoji38]Αν δε πας με τη φανέλα του Τζιοβάνι δεν έχεις θέμα
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
xaxaxa!!!! Αν έρθω κάποια στιγμή θέλω να γνωρίσω πραγματικά δυο τρία καλά παιδιά από το νήμα σας. Υπάρχει μια λεπτομέρεια που ελπίζω να μην ενοχλεί. Είμαι βαμμένος ΟλυμπιακόςΣπυρο μην τρελενεσαι και εγω βαμμένος Βαζελος ειμαι απο Σαλονικα οποτε ολα καλα. Ο κολλητός μου και κουμπαρος ειναι γαυρος και τα βρίσκουμε χρονια τωρα...
-
Την καλημέρα μου φίλε Νίκο
-
High vibrations felt inside new Suzuki car models (S-Cross, Vitara)
I have described this issue in a petition addressed to Suzuki Magyar Corporation. Please take a moment to sign it if you are in the same situation.
Thank you
-
[βλακεία είπα, αγνοήστε με]
-
-
(Ουπς.....
Sorryyyyy,,,,,,,
Maruti=Ινδία)Από δονήσεις πάντως, δεν έχω νιώσει τίποτα.
Μήπως μιλάμε περισσότερο για τις Diesel εκδόσεις; -
Καμία δόνηση...
-
Αυτό το καταραμένο κίτρινο λαμπάκι του start-stop πώς γίνεται να μην το βλέπω?
-
Ο χρήστης steve1978gr έγραψε:
Αυτό το καταραμένο κίτρινο λαμπάκι του start-stop πώς γίνεται να μην το βλέπω? -
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Αυτό το καταραμένο κίτρινο λαμπάκι του start-stop πώς γίνεται να μην το βλέπω?
Κάτι πιο hi-tech?
-
Λοιπόν σήμερα και χωρίς καμία προειδοποίηση φυσικά έμεινα από ταχύτητες! Πήγα να βάλω μπρος μετά από ένα πρόχειρο παρκάρισμα πήγα να βάλω ταχύτητα και μου τις πέταγε όλες. Ήρθε τελικά οδική μετά από 70 λεπτά μέσα στην Θεσσαλονίκη! Και το παρέδωσα στην αντιπροσωπεία χωρίς να το δουν για να δούμε τι έχει. Ο συμπλεκτης οκ ο λεβιές στην θέση του αλλά δεν κουμπώνει ταχύτητες δλδ για την ακρίβεια την πρώτη την παίρνει τις άλλες τις πετάει και σίγουρα δεν κουμπώνει την όπισθεν. Μάλλον κάποια ντιζα κόπηκε θα δούμε.
Είμαι εντός της πενταετίας μηχανολογικων προφανώς θα καλυφθεί σωστά;Απλά με κόβει κρύος ιδρώτας τι θα συνέβαινε αν αυτό μου τύχαινε στον περιφερειακό....
Κανεις άλλος με αντίστοιχη περιπέτεια;
Εντομεταξυ κάνω από τις πιο προσεκτικές αλλαγές ταχύτητες του κόσμου τέρμα προσεκτικές δλδ αν ήμουν απρόσεκτος ποτε θα μου συνέβαινε αυτό; ή δεν παίζει ρόλο; -
Πακέτο tkin αλλά μη μασάς θα το φτιάξουνε τα αλάνια.
Βαλβολίνες άλλαξες καθόλου; προσωπικά αλλάζω κάθε 40,000 χλμ με αυτές:
Είχα αλλάξει με motul αλλά στα κρύα γρατζουνούσε λίγο η δευτέρα(πέρυσι στους μείον 10) και άλλαξα με castrol, και στους μηδέν βαθμούς είμαι μια χαρά.Μακάρι να είναι ντίζα, στο εύχομαι ολόψυχα.
-
Τι να πω... Ο συμπλέκτης πάντως πάτα και επαναφέρει κανονικά. Δεν νομίζω να έχω αλλάξει βαλβολινες αλλά φυσικά κάνω τα τυπικά σερβις που απαιτούνται και πριν από 8000 ήμουν κανονικά για σερβις.Σύνολο είμαι στα 68000 δεν έχω κάνει υπερβολικά χλμ
Τώρα αν έχει συμβεί το οτιδήποτε στο σασμάν δεν το γνωρίζω πάντως από εμένα υπάρχει τυπικότητα και προσοχή στις αλλαγές που δεν δικαιολογεί τέτοιο πρόβλημα από ευθύνη οδηγού.
SUZUKI SX4 SCROSS