-
Ο χρήστης Στρατoς έγραψε:
Καλή χρονιά σε όλουςΕκτός από το Sygic, ποιο άλλο αντίστοιχο πρόγραμμα συνδέεται με mirrorlink ?
To google maps του κινητού μου (samsung a5 2016) πάντως δεν εμφανίζεται στην οθόνη του bolero και το Sygic car θέλει ενεργοποίηση για να δουλέψει..Δοκίμασε το Waze
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλή χρονιά σε όλουςΕκτός από το Sygic, ποιο άλλο αντίστοιχο πρόγραμμα συνδέεται με mirrorlink ?
To google maps του κινητού μου (samsung a5 2016) πάντως δεν εμφανίζεται στην οθόνη του bolero και το Sygic car θέλει ενεργοποίηση για να δουλέψει..Συνδεσε το με android auto και θα εμφανιστει
-
Να πω οτι για το προβλημα μου με το iphone ενεργοποιησα ολες τις επιλογες της siri και σεταρα τις φωνητικες εντολες. Εκανα κι ενα restart κι επιτελους το ειδε κανονικα.
Σπαστικο βεβαια καθε φορα ν αρχιζεις τα hey siri [emoji14]Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Καλή χρονιά σε όλους
Εκτός από το Sygic, ποιο άλλο αντίστοιχο πρόγραμμα συνδέεται με mirrorlink ?
To google maps του κινητού μου (samsung a5 2016) πάντως δεν εμφανίζεται στην οθόνη του bolero και το Sygic car θέλει ενεργοποίηση για να δουλέψει..Συνδεσε το με android auto και θα εμφανιστει
Το έχεις δοκιμάσει και δουλεύει; Διότι με βάση τη Sygic το μόνο που δουλεύει με Android Auto είναι google maps
http://www.sygic.com/blog/2016/sygic-ca ... e-car-play
-
Με android auto παίζει και το waze
-
Μιλαω για το google maps
-
Λοιπόν...
-To Samsung a5 2016 δεν βάζει ι android auto λέγοντας ότι δεν είναι διαθέσιμο στην χώρα μας...
-Με το mirrorlink δεν συνδέεται το waze..- Με το παλιότερο όμως LG G3 (που δεν έχει miror link) συνδέεται με android auto και είδα και το google maps και το waze !!
Αλήθεια κάνοντας μια τέτοια σύνδεση USB, ξέρουμε αν δουλέυει η κεραία GPS του κινητού μας ή υπάρχει αντίστοιχη άλλη στη οροφή του Kodiaq ?
-
Ναι δεν ειναι διαθεσιμο στη χωρα μας. Γραψε στο google android auto .apk και θα στο βγαλει να το κατεβασεις.
Α5 2016 ειχα κι εγω και τωρα του 17, δουλευει κανονικα.
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δουλεύει με το gps του κινητού. Απαιτείται ταυτόχρονη σύνδεση και με usb και με bluetooth γιατί ο όγκος των δεδομένων που μεταφέρεται ανάμεσα στο κινητό και το ηχοσύστημα είναι πολύ μεγάλος για το bluetooth, το bluetooth το θέλει για τα τηλεφωνήματα. Λέγεται ότι σύντομα θα προστεθεί δυνατότητα αντί για usb να επικοινωνεί μέσω wifi, θα πρέπει όμως το αυτοκίνητο να έχει wifi hotspot ΚΑΙ θα απαιτηθεί firmware update του ηχοσυστήματος (για όσα έχουν).
-
Ο χρήστης cmak έγραψε:
Καλή χρονιά σε όλους
Το έχεις δοκιμάσει και δουλεύει; Διότι με βάση τη Sygic το μόνο που δουλεύει με Android Auto είναι google maps
Εννοω τον συνδιασμό sygic car - mirror link
-
Καλή χρονιά σε όλους
Εννοω τον συνδιασμό sygic car - mirror link
Ακόμη και σε αυτή την περίπτωση, η Sygic έχει βγάλει 2 εφαρμογές πλοήγησης. Μία που μπορείς να τη κανείς mirrorlink και μία που δεν γίνεται. Πρέπει να προσέξεις ποια θα κατεβάσεις
-
Καλημέρα,
παραλαβές έχουμε??? Άντε με το καλό όσοι ανέμεναν την πρωτοχρονιά.Αν υπάρχει κάποιος που να έχει βάλει κάποια αρκετά χιλιόμετρα να μας πει την εμπειρία του με το θέμα 'λάδι'?
Εμένα στα 6000+χλμ έχει καταναλώσει λίγο. Πολύ λίγο όπως φαίνεται στο δείκτη, αλλά με το ρυθμό αυτό δε νομίζω να βγάλει 2 χρόνια που υποτίθεται είναι η πρώτη αλλαγή χωρίς συμπλήρωμα.
Σύμφωνα με το μάνιουαλ δικαιολογείται απώλεια μέχρι 0,5λ/1000χλμ!!! -
Αθάνατο vag.....πάλι καλά,παλιά έλεγαν 1 λίτρο στα 1000 χλμ.
-
Ο χρήστης NickA έγραψε:
Αν υπάρχει κάποιος που να έχει βάλει κάποια αρκετά χιλιόμετρα να μας πει την εμπειρία του με το θέμα 'λάδι'?
Εμένα στα 6000+χλμ έχει καταναλώσει λίγο. Πολύ λίγο όπως φαίνεται στο δείκτη, αλλά με το ρυθμό αυτό δε νομίζω να βγάλει 2 χρόνια που υποτίθεται είναι η πρώτη αλλαγή χωρίς συμπλήρωμα.
Σύμφωνα με το μάνιουαλ δικαιολογείται απώλεια μέχρι 0,5λ/1000χλμ!!!H BMW αναφέρει φυσιολογική κατανάλωση μέχρι και 1 λίτρο ανά 1.500χλμ!! Γενικά όλα τα μοτέρ δικαιολογούνται να καίνε λίγο λάδι, ειδικά όσο περνάνε τα χιλιόμετρα μεταξύ των αλλαγών. Εμένα όλες μου οι BMW δεν καίγανε σταγόνα μέχρι τα 8.000χλμ (μεταξύ των αλλαγών) και μετά τσιμπάγανε, ειδικά εάν τα άφηνα (πολύ σπάνια) πάνω από 15.000χλμ.
Και το Kuga καίει λάδι, σε 14.000χλμ έχω συμπληρώσει (σε 2 δόσεις) συνολικά 750ml.
-
Ο χρήστης NickA έγραψε:
Καλημέρα,
παραλαβές έχουμε??? Άντε με το καλό όσοι ανέμεναν την πρωτοχρονιά.Αν υπάρχει κάποιος που να έχει βάλει κάποια αρκετά χιλιόμετρα να μας πει την εμπειρία του με το θέμα 'λάδι'?
Σύμφωνα με το μάνιουαλ δικαιολογείται απώλεια μέχρι 0,5λ/1000χλμ!!!Όλοι οι κινητήρες στην αρχή τσιμπάνε λίγο λαδάκι μέχρι να πάρουν τις ανοχές τους. Απλά το παρακολουθείς και συμπληρώνεις αν χρειαστεί. Αυτό που πρέπει να κάνουμε δηλαδή σε όλα τα αυτοκίνητα ανεξαρτήτως χιλιομέτρων (ισχύει και για τα άλλα υγρά του αυτοκινήτου).
-
Σωστα τα λες Αλέξανδρε αλλα αν το αμάξι δεν εχει βέργα και απλα μετράς το λάδι ηλεκτρονικά τι κανεις ;
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Σωστα τα λες Αλέξανδρε αλλα αν το αμάξι δεν εχει βέργα και απλα μετράς το λάδι ηλεκτρονικά τι κανεις ;Το ίδιο που κάνεις και με την βέργα Στέφανε! Δεν καταλαβαίνω που είναι η διαφορά ή τι σε προβληματίζει?
- Περιμένεις να φτάσει στο κατώτατο σημείο και συμπληρώνεις 1 λίτρο.
- Όταν ελέγξεις και δεις ότι η στάθμη είναι χαμηλότερα από το μέγιστο, συμπληρώνεις ανάλογα όσο χρειάζεται.
-
Πως γίνεται η μέτρηση του λαδιού; Δεν έχει βέργα;
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Σωστα τα λες Αλέξανδρε αλλα αν το αμάξι δεν εχει βέργα και απλα μετράς το λάδι ηλεκτρονικά τι κανεις ;
Το ίδιο που κάνεις και με την βέργα Στέφανε! Δεν καταλαβαίνω που είναι η διαφορά ή τι σε προβληματίζει?
- Περιμένεις να φτάσει στο κατώτατο σημείο και συμπληρώνεις 1 λίτρο.
- Όταν ελέγξεις και δεις ότι η στάθμη είναι χαμηλότερα από το μέγιστο, συμπληρώνεις ανάλογα όσο χρειάζεται.
Σου δείχνει και ποσο να συμπληρώσεις ή μόνο ένδειξη χαμηλής στάθμης;
-
Παιδιά για να μην μπερδευόμαστε, το Kodiaq έχει κανονικά βέργα. Έχει και λαμπάκι. Έχει και ένδειξη θερμοκρασίας λαδιού ψηφιακή. Ένδειξη πόσο πρέπει να συμπληρώσεις δεν έχει.
Skoda Kodiaq