-
Ο χρήστης KOSTASAG έγραψε:
Εκεινο το ρημαδο sportage μονο εγω το κοιταω ρε παιδια?
Μαλ....ια κανω?
Εχω αρχισει να αγχωνομαι λιγο μηπως μου εχει ξεφυγει κατι... (Μηπως απλα δεν αρεσει σε κανεναν εμφανισιακα? )
Εχει κανεις αλλος αποψη? Ρωταω περισσοτερο για ψυχολογικους λογους γιατι μου φαινεται περιεργο που δεν εχει ασχοληθει κανενας...Αν και αυτά είναι γούστα προτιμώ το Huyndai Tuscon (νομίζω ότι είναι ίδιοι κινητήρες, ίσως παρόμοια αυτοκίνητα). Σέβομαι την Kia αλλά αυτό το sportage δεν μου αρέσει γιατί στην μούρη μου μοιάζει σαν απομίμηση της porsche cayenne και μου την σπάνε οι απομιμήσεις. Αντίθετα το touscon έχει πολύ δυναμικό styl και απορώ πως δεν έχει πολυκυκλοφορήσει με αυτά που διαθέτει.
-
Αυτό που με χαλάει στα Huyndai είναι που από μέσα μοιάζουν 'φτηνιάρικα'.
-
**Aikibill **
Τι έκδοση κοιτάς;Κοιτάω την upgrade (την δευτερη σε σειρα) πετρελαιο 1.7. (17αρες ζαντες, διζωνικος, αυτοματ. φωτα, αισθητ. βροχης, 7 '' οθόνη, Navi μαμα, Κάμερα κ.α.) Πήρα τελική προσφορά κατω απο 22.000 κλειδι.
lleonidas Κώστα, η εμπορική πορεία ή η γενικότερη απήχηση ενός αυτοκινήτου δε δηλώνει πάντα και την αξία του!Αν το έχεις οδηγήσει και σου αρέσει, αν σου φαίνεται όμορφο&ποιοτικό και αν οικονομικά σου κάνει, τότε προχώρα !Αν λεγόταν Nissan ή VW Sportage ενδεχομένως να έβλεπες πολύ περισσότερα στους δρόμους αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό για τον υποψήφιο αγοραστή
Εχεις δικιο Λεωνίδα...Η ανασφάλεια μου μάλλον είναι...
cmak
Όχι μη νομίζεις ότι είσαι ο μόνος, και εγώ το κοιτούσα αλλά με κέρδισε άλλο. Ο βασικός λόγος όμως δεν ήταν το αυτοκίνητο σαν αυτοκίνητο αλλά η αδιαφορία της επίσημης αντιπροσωπείας (προ Βασιλάκη εποχή) που ζητούσε ένα εξωφρενικό ποσό για να φέρει την έκδοση του αυτοκινήτου αλλά το σημαντικότερο ότι ΔΕΝ είχε αυτοκίνητο gia ΤΕΣΤ DRIVE στη Θεσσαλονίκη. Κατά τα άλλα νομίζω ότι συγκεντρώνει πολύ καλά στοιχεία για SUV και είναι αρκετά δεμένο και ιδιαίτερο.Ναι, έχεις δίκιο. Πριν κανα χρόνο για το ιδιο αμαξι ζητάγανε 27.000...
Τώρα 22.000
thx!evanpap333
Αν και αυτά είναι γούστα προτιμώ το Huyndai Tuscon (νομίζω ότι είναι ίδιοι κινητήρες, ίσως παρόμοια αυτοκίνητα). Σέβομαι την Kia αλλά αυτό το sportage δεν μου αρέσει γιατί στην μούρη μου μοιάζει σαν απομίμηση της porsche cayenne και μου την σπάνε οι απομιμήσεις. Αντίθετα το touscon έχει πολύ δυναμικό styl και απορώ πως δεν έχει πολυκυκλοφορήσει με αυτά που διαθέτει.Μου αρέσει και το Tucson πολυ (Συμπτωματικά έτσι...? Δεν είμαι Fan του Group ή των Κορεάτικων, ουτε ειχα προσωπική εμπειρία, ουτε ειχε πριν π.χ. πατέρας μου κ.λ.π.. Βασικά δεν ειμαι και Fan κανενός Group, ή μάρκας ή χωρας... ).
Στην γυναίκα αρέσει πολύ περισσότερο το Tucson και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα, αλλα για τα ίδια πράγματα θέλει 3-4.000 παραπάνω.VAGKIRK
Κορυφαίο σε αξιοπιστία, χώρους,ποιότητα ,πραγματικό SUV με ψηλη θέση οδήγησης και εμφάνιση θηρίο , αμφιλεγόμενη μόνο η αισθητική του εμπρός μέρους αν και εγώ το βρίσκω ξεχωριστό.
Από τις λίγες φορές που το έχω δει στο δρόμο δείχνει αυτοκινητάρα ειδικά πίσω , ανώτερης κατηγορίας.
Δεν έχω δει την GT line έκδοση του από κοντά αλλά πιστεύω πως θα είναι πιο όμορφο και macho ακόμη και από το Kuga ST line που από κάποιες οπτικές γωνίες δείχνει λίγο ψηλόλιγνο. Και από το Tiguan R line που μοιάζει πιο τετράγωνο επίσης από κάποιες οπτικές γωνίες.
Ασυναγώνιστη σχέση τιμών - εξοπλισμού θεωρώ.
Μοναδικό ίσως μειονέκτημα ο 1.6 ατμόσφαιρα αλλά και πάλι ο εξοπλισμός του είναι επερκεστατος.Στο εξωτερικό νομίζω πως πάει πολύ καλά σε πωλήσεις.
Οκ...
Τα είπες όλα ,
αν με ρώταγες αυτοί ακριβώς είναι και οι λόγοι που απο οτι φαίνεται.... καταλήγω σε αυτο (+ τα 7 χρόνια εγγύηση).Αν κρίνω απο την ανταπόκριση σας παιδιά, μάλλον τελικά δεν ήμουνα μόνος μου.
Τελικά στην συγκεκριμένη περίπτωση ίσως να μην είναι και τόσο άσχημο οτι δεν είναι τοσο εμπορικό μοντέλο στην Ελλάδα...αλλιώς ενδεχομένως δεν θα έπεφτε στις 22.000!Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις
-
22000 νομίζω ότι είναι καταπληκτική τιμή και VFM στην έκδοση που ανάφερες
-
Πολυ καλη τιμη-εξοπλισμος-εγγυηση
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με αυτήν την τιμή,όρμα του
Η τιμή αυτή είναι στα πλαίσια κάποιου προωθητικού που δεν έχω ακούσει ή στην έδωσαν επειδή σε συμπάθησαν? -
Η τιμή αυτή είναι στα πλαίσια κάποιου προωθητικού που δεν έχω ακούσει ή στην έδωσαν επειδή σε συμπάθησαν?Κλάιω!
Αν και η αλήθεια είναι οτι είμαι ομορφόποαιδο, είναι Τιμή Καταλόγου με κάποια έκπτωση.
Η μεγαλύτερη έκπτωση που βρήκα, γιατί πήγα σε όλους τους αντιπροσώπους, διαμορφώνει τελική τιμή ΜΑΖΙ με τέλη ταξινόμησης,μεταλλικό χρώμα, σουξου - μουξου μανταλάκια, 21.980,00 σε ευρω (€) (περίπου δηλαδή 21.400 και αν σκεφτείς κιολας οτι το μεταλλικό χρωμα είμαι δωρεαν, σαν λέμε 21.000 € χωρις μεταλλικο χρωμα, με εναν λίγο μπακαλικο υπολογισμο)Υπόψιν οτι πλέον η Δευτερη έκδοση (upgrade) εχει 17 αρες και μπαρες οροφής σε σχέση με τον κατάλογο στο site της KIA.
-
Η τιμή αυτή είναι στα πλαίσια κάποιου προωθητικού που δεν έχω ακούσει ή στην έδωσαν επειδή σε συμπάθησαν?Κλάιω!
Αν και η αλήθεια είναι οτι είμαι ομορφόποαιδο, είναι Τιμή Καταλόγου με κάποια έκπτωση.
Η μεγαλύτερη έκπτωση που βρήκα, γιατί πήγα σε όλους τους αντιπροσώπους, διαμορφώνει τελική τιμή ΜΑΖΙ με τέλη ταξινόμησης,μεταλλικό χρώμα, σουξου - μουξου μανταλάκια, 21.980,00 σε ευρω (€) (περίπου δηλαδή 21.400 και αν σκεφτείς κιολας οτι το μεταλλικό χρωμα είμαι δωρεαν, σαν λέμε 21.000 € χωρις μεταλλικο χρωμα, με εναν λίγο μπακαλικο υπολογισμο)Υπόψιν οτι πλέον η Δευτερη έκδοση (upgrade) εχει 17 αρες και μπαρες οροφής σε σχέση με τον κατάλογο στο site της KIA.
Αφού σου αρέσει και σε καλύπτει shoot!!
-
Λογικά μέχρι το Σάββατο θα πεσει παραγγελιά...
Μαύρο κι ελπίζω οχι άραχνο...
Δεν βρήκα αντίστοιχο thread για Sportage (εκτος περιπτώσεως στραβομάρας), οπότε θα ανόιξω ένα...να γράφω μόνος μου και να μου απαντάω! -
Δεν βρήκα αντίστοιχο thread για Sportage (εκτος περιπτώσεως στραβομάρας), οπότε θα ανόιξω ένα...να γράφω μόνος μου και να μου απαντάω!Θα βρεθουν κ άλλοι! Έχω δει αρκετά στον δρόμο!
Το Tucson πόσο στο δίνουν; Πολύ όμορφο αμάξι, χωρίς να θέλω να σου αλλαξω γνώμη! -
Να ομολογήσω ότι δεν είχα ποτέ κοιτάξει την τιμή του sportage γιατί είχα δει αυτήν του tucson που είναι το ίδιο αυτοκίνητο ( αλλά για μένα πιο ομορφο ). Απίστευτο που χρεώνουν 3500€ παραπάνω επειδή έχει πιο ωραία προσοψη .
-
Σημαντική η διαφορά...κ εφόσον θέλει diesel σε αυτά τα χρήματα και με αυτά τα χαρακτηριστικά μάλλον παίζει μόνο του το sportage...
-
Kostasag δεν είχα δει την τιμή του!!!!
22000 diesel με επαρκέστατο εξοπλισμό;;;;;;
Ασυναγώνιστη τιμή!
Απορώ που είχες ενδοιασμούς!Τώρα είδα τον νέο;; τιμοκατάλογο
Να έλεγες για το 1.6 ατμόσφαιρα ακόμη και στην πιο πλούσια EX να είχες ενδοιασμούς λόγω κινητήρα.Για το turbo 1.6 EX ή GT line επίσης παρά τον εξοπλισμό τους , βρίσκεις τοίχο πρώτα και κύρια στο τέλειο VFM Kuga st line βενζίνης.
Καλοτάξιδο!!!
Sent from my SM-T715 using Tapatalk
-
Δεν βρήκα αντίστοιχο thread για Sportage (εκτος περιπτώσεως στραβομάρας), οπότε θα ανόιξω ένα...να γράφω μόνος μου και να μου απαντάω!Προχώρα ακάθεκτος!Για να μη σου πω ότι θα λάβεις κ pm που θα σε ρωτάνε που πέτυχες τέτοια τιμή!
Για το thread του Sportage, δες εδώ -
τόσο έχει ρε παιδιά η δευτερη έκδοσή του ΚΙΑ.. 22000€... και η αντίστοιχη του hyundai πάνω από 25000€... φίλε αξίζει με χίλια και καλορίζικο απο τώρα.. στα λεφτά του μακράν το πιο value for money αυτή την στιγμή με τεράστιους χώρους και πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων έτσι ?
-
http://carsalesbase.com/european-sales- ... -segments/
6ο σε πωλησεις στην ευρωπη το α εξαμηνο του 2017 το sportage στα μεσαια suv -
Το μόνο άσχημο είναι ότι ο 1.7 diesel με 6ταχυτο έχει 115 άλογα ενώ ο ίδιο με DCT έχει 141! άλογα
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω τα εξής;
Το φυλλάδιο μιλάει για κατευθυντικά xenon αλλά δεν τα βλέπω στα options. Είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις;
Επίσης το φυλλάδιο μιλά για αυτόματο παρκάρισμα, αλλά και πάλι δεν υπάρχει στα options
Και το αυτόνομο φρενάρισμα δεν υπάρχει στα options, όπως και το blind spot assistΤο ISG (σύστημα αυτόματης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης κινητήρα-μη διαθέσιμο στο 1.6lt, 132hp) τί είναι;
To start/stop; Δεν είναι πια υποχρεωτικό; -
riverael1
http://carsalesbase.com/european-sales- ... -segments/
6ο σε πωλησεις στην ευρωπη το α εξαμηνο του 2017 το sportage στα μεσαια suvΓια πήγαινε και λιιιιγο πιο πίσω....
kostasSC
τόσο έχει ρε παιδιά η δευτερη έκδοσή του ΚΙΑ.. 22000€... και η αντίστοιχη του hyundai πάνω από 25000€... φίλε αξίζει με χίλια και καλορίζικο απο τώρα.. στα λεφτά του μακράν το πιο value for money αυτή την στιγμή με τεράστιους χώρους και πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων έτσι ?Ευχαριστώ...απο τώρα
Ναι, πίσω πολλαπλούς, δεδομένου οτι - ασχέτως αν κρίνει κάποιος αν είναι καλή υλοποίηση ή οχι - ετσι και αλλιώς είναι πιο ακριβή απο τον ημιάκαμπτο...lleonidas
Για το thread του Sportage, δες εδώΠρέπει να αλλάξω γυαλιά... (35 είναι νωρίς για πρεσβυωπία? )
Να ομολογήσω ότι δεν είχα ποτέ κοιτάξει την τιμή του sportage γιατί είχα δει αυτήν του tucson που είναι το ίδιο αυτοκίνητο ( αλλά για μένα πιο ομορφο ). Απίστευτο που χρεώνουν 3500€ παραπάνω επειδή έχει πιο ωραία προσοψη
Δεν σε αδικώ, γιατί την είχα δει την τιμή πριν απο μερικούς μήνες ...και πλησίαζε τα 27.000 αν θυμάμαι καλά για την ιδια ακριβώς έκδοση - είχα εστιάσει στο Karoq, και μετα την...απογοήτευση για τον εξοπλισμό του, τα ξαναπήρα απο την αρχή, και πως πέφτει το μάτι μου ξανα στην τιμή του KIA.
Το Tucson κανονικά είναι 500 - 600 ευρω πιο ακριβό γενικότερα σε τιμές εργοστασίου. Οπότε δεν μπορούσε με τίποτα να κατέβει το μαξιλάρι των 17.000 χωρις Φ.Π.Α. Οπότε έμεινε ψηλά. (Έτσι μου είπαν στην αντιπροσωπεία...)
Το tucson είναι αντικειμενικά και κατα γενική ομολογία πιο όμορφο(Η αντικειμενικότητα έγγειται στο οτι άρεσε πιο πολύ στην Κα KOSTASAG, οπότε πάσα αρχή παυσάτω!)
...Aλλα ευτυχώς για το πορτοφόλι μας, εμένα μου αρέσει πιο πολύ το SportageΤο μόνο άσχημο είναι ότι ο 1.7 diesel με 6ταχυτο έχει 115 άλογα ενώ ο ίδιο με DCT έχει 141! άλογα Θα εστιάσω στο οτι μετα απο πολυυυυυ ψαξιμο ακόμα και σε forums του εξωτερικού, κατέληξα οτι είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ο ίδιος κινητήρας, τον οποίο μπορείς να βρεις και στο i40... (και δεν το εψαξα τυχαία )
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω τα εξής;
Το φυλλάδιο μιλάει για κατευθυντικά xenon αλλά δεν τα βλέπω στα options. Είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις;
Επίσης το φυλλάδιο μιλά για αυτόματο παρκάρισμα, αλλά και πάλι δεν υπάρχει στα options
Και το αυτόνομο φρενάρισμα δεν υπάρχει στα options, όπως και το blind spot assist **Oλες οι εκδόσεις εχουν LED φώτα θέσης (τα μικρα) Περισσότερα δεν ξέρω, μόνο για την έκδοση που με ενδιαφέρει **Το ISG (σύστημα αυτόματης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης κινητήρα-μη διαθέσιμο στο 1.6lt, 132hp) τί είναι;
To start/stop; Δεν είναι πια υποχρεωτικό; **Ξέρω οτι η έκδοση που κοιτάω ΔΕΝ το έχει. Αλλα και να το είχε προσωπικά δεν θα το χρησιμοποιούσα...γούστα είναι αυτα.... **Ολα αυτα τα αμάξια στο...πλαφον - που το λεω εγω - των 22.250, τα χωρίζουν λεπτομέρειες ... 7 χρόνια εγγύηση νομίζω δεν έχει άλλο πάντως
-
Μιλώντας για diesel των 22Κ δεν νομίζω ότι το sportage είναι καλύτερο μόνο στις λεπτομέρειες του λοιπού ανταγωνισμού:iconcool:
-
Τα 7 χρόνια εγγύηση είναι μεγάλη υπόθεση όντως
Sent from my iPhone using Tapatalk
SUV/Crossovers Forum