-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Παγωμενε7 δέχεστε κ μια ιταλίδα καλλονή με καταγωγή απο τη Λομβαρδια στην μπεμβεδοπαρέα σας;
Αν ναι μεχρι τι ωρα κάθεστε συνηθως;Την καλημερα μου.
Καλημέρα !
Λόγω καθημερινής το αργότερο 12 θα έχουμε φύγει !
Σπύρο, Φανη, Αντώνη ψήνεστε ; να σας περιμένουμε επίσης ;
Πολλους από την παρέα τους ξέρετε !Εκτος απροόπτου ειμαι μεσα, απλώς υπολογιζω να ειμαι πιο αργά ( κατα τις 10).
Πόσοι μαζευόμαστε τελικα;
Χ1 θα είμαστε ήδη 7 και πιθανως και ο Σπυρος με την Χ3. Σχεδόν όλοι γράφουμε και εδώ.
Οκ λοιπον!
Ευκαιρία να γνωριστούμε κ απο κοντα.
Υποθέτω το τραπέζι θα ειναι αυτο με τα πολλα κλειδιά BMW ετσι; -
Παγωμενε7 δέχεστε κ μια ιταλίδα καλλονή με καταγωγή απο τη Λομβαρδια στην μπεμβεδοπαρέα σας;
Αν ναι μεχρι τι ωρα κάθεστε συνηθως;Την καλημερα μου.
Καλημέρα !
Λόγω καθημερινής το αργότερο 12 θα έχουμε φύγει !
Σπύρο, Φανη, Αντώνη ψήνεστε ; να σας περιμένουμε επίσης ;
Πολλους από την παρέα τους ξέρετε !Εκτος απροόπτου ειμαι μεσα, απλώς υπολογιζω να ειμαι πιο αργά ( κατα τις 10).
Πόσοι μαζευόμαστε τελικα;
Χ1 θα είμαστε ήδη 7 και πιθανως και ο Σπυρος με την Χ3. Σχεδόν όλοι γράφουμε και εδώ.
Αγαπητοι αν κατορθώσω να ξεμπλέξω με τα της οικογένειας και των παιδιών θα προσπαθήσω να έρθω
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
-
Εσείς τώρα εκεί μαζεύεστε για να φάτε ή για να μιλήσετε;
-
Μιλάς καλύτερα φαγωμένος. Ξεκινήσαμε 9 και φύγαμε 12.30
Υπάρχουν και άλλες με τα κυριως πιάτα (κάτι τσουκαλια και κάτι κοψίδια) αλλά δείχνουν και πρόσωπα μέσα. Μόνο τα γλυκά και τα χωνευτικά κρασιά δεν πρόλαβα να βγάλω αλλά είχα ήδη δώσει αέρα στη ζώνη.
Μαζί με τους Χ1 ήταν, άξιος εκπρόσωπος του 4Τ forum, και ο koralli με τη τζουλιεττα του ! -
BMW...Ralph Lauren....τέτοια βλέπειο Αλέξης και αυξάνει τους φόρους και μιλάει για ανάπτυξη!!
Πάντα τέτοια...
-
Σκιστε τους. Μοστραρουν τα κλειδια οποτε αντεχουν εφορια.
Παιδια την επομενη φορα θα δεχτειτε και κανεναν με 'αμαξι του λαου'?Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Παιδια την επομενη φορα θα δεχτειτε και κανεναν με 'αμαξι του λαου'?Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εννοείται !
-
Έπρεπε να μοστράρω στη φωτο κ το κλασσικο κλειδί της 'ταπεινής' Α για ξεκάρφωμα αλλα δεν ειχα φτάσει ακομα.
Φυσικα να έρθεις Νικο , να υπαρχει κ κανενα αυτοκινητο πλην Χ1, το παρκινγκ της ταβέρνας χθες θύμιζε αντιπροσωπεια της BMW
Πέρα απο την πλάκα, πολυ ωραία ήταν, και τα αυτοκίνητα των παιδιών και οι γαστρονομικές επιλογες και (πρωτίστως) η παρέα!Και εις αλλα παρόμοια με υγεια κ παρουσια περισσότερων μας.
-
Αν και δεν τα κατάφερα το ότι ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά το δείχνουν και οι φωτό και τα γραφόμενα σας. Εξάλλου το έχω ζήσει κι εγώ σε προηγούμενη συνάντηση. Η ιδέα του Στέφανου για Λιβαδειά ακούγεται πολύ καλή, απόδραση στη φύση, καλή παρέα και φαγητό. Μακάρι να κανονιστει
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Αν και δεν τα κατάφερα το ότι ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά το δείχνουν και οι φωτό και τα γραφόμενα σας. Εξάλλου το έχω ζήσει κι εγώ σε προηγούμενη συνάντηση. Η ιδέα του Στέφανου για Λιβαδειά ακούγεται πολύ καλή, απόδραση στη φύση, καλή παρέα και φαγητό. Μακάρι να κανονιστει
Sent from my iPhone using TapatalkΕλλειψες Σπύρο !
Παντως έχει πλάκα με τις διαφόρουμικες συναντήσεις. Πέρα από ενδιαφέρουσες έχουν και πλάκα όταν γράφεις σε 2 ή περισσότερα φορα γι αυτες!
Μπερδεύεσαι εύκολα !
Λ.χ την πρόταση για Λιβαδειά την έγραψα στο X1 forum αλλά με χαρά θα τη μοιραστούμε και εδώ.
Είναι πολύ καλή για μονοήμερη και με τσεκάρισμενα μέρη για φαγητό ! -
Ενταξει παιδια αφου με καταδεχεστε θα εμφανιστω
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ενταξει παιδια αφου με καταδεχεστε θα εμφανιστωΣτάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για να νοιωσεις καλύτερα ένα από τα παιδιά χθες είχε έρθει με το golf του αντί για την Χ1 .... άρα είχατε και οι Βαγγέληδες εκρόσωπηση [emoji1][emoji1][emoji1]
-
Sent from my iPhone using TapatalkΕλλειψες Σπύρο !
Παντως έχει πλάκα με τις διαφόρουμικες συναντήσεις. Πέρα από ενδιαφέρουσες έχουν και πλάκα όταν γράφεις σε 2 ή περισσότερα φορα γι αυτες!
Μπερδεύεσαι εύκολα !
Λ.χ την πρόταση για Λιβαδειά την έγραψα στο X1 forum αλλά με χαρά θα τη μοιραστούμε και εδώ.
Είναι πολύ καλή για μονοήμερη και με τσεκάρισμενα μέρη για φαγητό !Χαχα έχεις δίκιο, το διαπίστωσα μετά. Έτσι κι αλλιώς πολλα από τα μέλη είναι κοινά. Μια εξόρμηση πάντως θα είναι οτι πρέπει για να ξεφύγουμε από τη καθημερινότητα !
-
Η ιδέα του Στέφανου για Λιβαδειά ακούγεται πολύ καλή, απόδραση στη φύση, καλή παρέα και φαγητό. Μακάρι να κανονιστει
Είναι πολύ καλή για μονοήμερη και με τσεκάρισμενα μέρη για φαγητό !Λοιπόν επειδή εμείς οι Χ1-men δεν λέμε φούμαρα ιδού η μίνι εξόρμηση που ετοιμάζουμε:
http://x1gr.boards.net/post/1128/threadΕιδικότερα μιλάμε - καιρού επιτρέποντος - για την προσεχή Κυριακή 8/10 στην περιοχή της Λιβαδειάς για φαγητό και καφέ ως εξής:
Ταβέρνα: Η ΣΤΟΑ (εγγυημένη με φοβερά ψητά, πίτες κλπ)
https://www.google.gr/maps/place/EO+Liv ... d22.678656
https://www.google.gr/maps/@38.4540668, ... 312!8i6656
https://www.xo.gr/profile/profile-906130589/el/Μετά ή πριν (αναλογα με την ώρα) Πηγές Κρύας για καφεδάκι, ή αν έχετε όρεξη και για λίγο στροφιλίκι κατεβαίνουμε μέχρι Ασπρα Σπίτια για ήρεμο καφέ μπροστά στη θάλασσα!
Ολα τα μέρη έχουν άνετο parking (λιγότερο στις Πηγές Κρύας)
https://travelphoto.gr/krya-kria-livadia-livadeia/
https://el.wikipedia.org/wiki/Ά� ... E%B1%CF%82Λεπτομέρειες (ώρες αναχώρησης ή ραντεβού κλπ) θα κανονιστούν αφού μαζευτούν συμμετοχές.
-
Δώστε λεπτομέριες εαν δέχεστε και αλλόθρησκους;
-
Ελαφριά φάγαμε !
-
Τι γίνεται ρε παιδιά ? Ψόφησε το θέμα ?
Αν θέλουμε να πάμε κάπου ανοιχτά, δεν θα έχουμε πολλές ευκαιρίες ακόμα, τουλάχιστον μέχρι τον Φεβρουάριο που θα ξανανοίξει ο καιρός...
Και είχαμε πει και κάτι οι Kugaίοι αν θυμάμαι καλά, ούτε αυτό βλέπω να προχωράει....
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Τι γίνεται ρε παιδιά ? Ψόφησε το θέμα ?Αν θέλουμε να πάμε κάπου ανοιχτά, δεν θα έχουμε πολλές ευκαιρίες ακόμα, τουλάχιστον μέχρι τον Φεβρουάριο που θα ξανανοίξει ο καιρός...
Και είχαμε πει και κάτι οι Kugaίοι αν θυμάμαι καλά, ούτε αυτό βλέπω να προχωράει....
Αν κανονιστεί συνάντηση από Παρασκευή 24/11 ως Δευτέρα 27/11 θα ήταν τιμή μου να σας συναντήσω.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Χωρίς Χ1men δεν βλέπω κίνηση!
Πέρα από την πλάκα πάντως και εγώ μέσα αν κανονίσετε κάτι.
Θα είναι ΒΠ πάλι, θα είναι ευρύτερο;
Καφές μονο ή και φαγητό;
Σε χώρο με καλό παρκινγκ για να φέρουμε τα αμάξια;
Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ