-
Λοιπόν κύριοι, παλικάρια κ ότι άλλο, μόλις γύρισα από τεορεν (μεταμόρφωση) κ εν τέλη όλα οκ! Αυτό που θα πώ, γι αυτό γράφω κ εν τέλη, είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ ΓΙΩΡΓΟ ΚΙΟΥΣΗ για την επίλυση του . Μεγάλη διαδικασία βάλε βγάλε αντέγραψε κ ξαναμανά από την αρχή κ προσάρμωσε σε προγραμματα κι όλα αυτά επειδή στέλνουν ένα μονο αρχείο ...κλπ κλπ δεν γράφω λεπτομέρειες από τις 08:00 έως τις 14:00 πέδεμα...τελος καλό όλα καλά πάω για τσίπουρα!!! κ γ@μ@ει λέμε!!!
-
petros3110 » 02/11/17 14:34
....κ γ@μ@ει λέμε!!!Δηλαδή τι; πάει πιο σβέλτα;
-
έλα ρε...θες και λεπτομέρειες...είναι άσπρο αφού!!!
-
Προλαβαίνω να το βάψω άσπρο;;;;;;
Λοιπόν επικοινώνησαν και από τη δική μου αντιπροσωπεία και λογικά θα το πάω την άλλη Τετάρτη. Από ότι μου είπαν θέλει αρκετές ώρες. Μάλιστα μου ανέφεραν ότι θα μου δώσουν αυτοκίνητο αντικατάστασης και θα το πάρω απόγευμα.Τουλάχιστον λύθηκε το θέμα και έχουμε τον πρώτο 'επιδιορθωμένο' (we have a winner), αν και με την τρέλα που έχει τον κόβω 'αδιόρθωτο'....
Πετράν σε φαντάζομαι να παραλαμβάνεις το αυτοκίνητο επιδιορθωμένο, να κάνεις βόλτα μαζί με τον υπεύθυνο συνεργείου και αφού διαπιστώσετε ότι το S&S λειτουργεί πλέον μια χαρά....να το απενεργοποιείς επιδεικτικά μπροστά του και να λες 'ούτως ή άλλως δε θα το χρησιμοποιώ'
Για το θεματάκι που είχα με το λαμπάκι της πίεσης ελαστικών, ακολούθησα αυτά που ειπώθηκαν παραπάνω. 2-3 δευτερόλεπτα πατημένo το μαγικό κουμπάκι στο Set tp και εξαφανίστηκε ως δια μαγείας...Τελικά είναι μαγικό αμάξι το duster.....
ΥΓ η επόμενη διαφήμιση του Duster θα είναι με έναν οδηγό να φεύγει από το σέρβις και από την πολλή του τη χαρά να πηγαίνει κατευθείαν σε τσιπουράδικο......
ΥΓ Αν πίνεις με γλυκάνισο να στείλω λίγο από εδώ πάνω....παραγωγής μας...διπλοβρασμένο...βγάζουμε και τα τσάμπουρα για να είναι 'γλυκόπιοτο' -
Παιδιά το diesel τι ωφέλιμο εύρος στροφών έχει; Από πόσες μέχρι πόσες τραβάει καλά χωρίς να χρειάζεται αλλαγή ταχύτητας;
Γενικά σε normal συνθήκες χρειάζεται συχνά αλλαγές ταχυτήτων (ως diesel) ή όχι;
-
Ο χρήστης Dusterix έγραψε:
Προλαβαίνω να το βάψω άσπρο;;;;;;
Λοιπόν επικοινώνησαν και από τη δική μου αντιπροσωπεία και λογικά θα το πάω την άλλη Τετάρτη. Από ότι μου είπαν θέλει αρκετές ώρες. Μάλιστα μου ανέφεραν ότι θα μου δώσουν αυτοκίνητο αντικατάστασης και θα το πάρω απόγευμα.Τουλάχιστον λύθηκε το θέμα και έχουμε τον πρώτο 'επιδιορθωμένο' (we have a winner), αν και με την τρέλα που έχει τον κόβω 'αδιόρθωτο'....
Πετράν σε φαντάζομαι να παραλαμβάνεις το αυτοκίνητο επιδιορθωμένο, να κάνεις βόλτα μαζί με τον υπεύθυνο συνεργείου και αφού διαπιστώσετε ότι το S&S λειτουργεί πλέον μια χαρά....να το απενεργοποιείς επιδεικτικά μπροστά του και να λες 'ούτως ή άλλως δε θα το χρησιμοποιώ'
Για το θεματάκι που είχα με το λαμπάκι της πίεσης ελαστικών, ακολούθησα αυτά που ειπώθηκαν παραπάνω. 2-3 δευτερόλεπτα πατημένo το μαγικό κουμπάκι στο Set tp και εξαφανίστηκε ως δια μαγείας...Τελικά είναι μαγικό αμάξι το duster.....
ΥΓ η επόμενη διαφήμιση του Duster θα είναι με έναν οδηγό να φεύγει από το σέρβις και από την πολλή του τη χαρά να πηγαίνει κατευθείαν σε τσιπουράδικο......
ΥΓ Αν πίνεις με γλυκάνισο να στείλω λίγο από εδώ πάνω....παραγωγής μας...διπλοβρασμένο...βγάζουμε και τα τσάμπουρα για να είναι 'γλυκόπιοτο'σε ευχαριστώ Γιάννη και χαίρομαι που φτιάχνω τη διάθεσή σου!!!
με το καλό να διορθωθεί και το δικό σου!!!υγ λες να γίνω και πρωταγωνιστής??? θα θελα με μουσική υπόκρουση καρρά!(άντε να βρεις σενάριο τώρα...)
υγ αν και ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει, του έχω ιδιαίτερη εκτίμηση!!! το γυναικόσογο είναι το μισό ναουσαίικο και ξέρω πολύ καλά τι λες! υπέροχο!!! -
Ο χρήστης petros3110 έγραψε:
έλα ρε...θες και λεπτομέρειες...είναι άσπρο αφού!!! -
petros3110 » 02 Νοέμ 2017 18:28
έλα ρε...θες και λεπτομέρειες...είναι άσπρο αφού!!!Ο άσπρος σίφουνας Duster!
-
Πράγμα σπάνιο για 'μένα έχω να το πλύνω σχεδόν 10 ημέρες και παρόλα αυτά λόγω του λευκού χρώματος φαίνεται καθαρό από μακρυά. Τέσπα έρχονται οι βροχές μαζί με το μάζεμα της ελιάς και θα είναι μια καλή ευκαιρία να το φωτογραφήσω και λίγο λασπωμένο!
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Πράγμα σπάνιο για 'μένα έχω να το πλύνω σχεδόν 10 ημέρες και παρόλα αυτά λόγω του λευκού χρώματος φαίνεται καθαρό από μακρυά. Τέσπα έρχονται οι βροχές μαζί με το μάζεμα της ελιάς και θα είναι μια καλή ευκαιρία να το φωτογραφήσω και λίγο λασπωμένο!Δωσε φωτο στο λαο...
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Παιδιά το diesel τι ωφέλιμο εύρος στροφών έχει; Από πόσες μέχρι πόσες τραβάει καλά χωρίς να χρειάζεται αλλαγή ταχύτητας;Γενικά σε normal συνθήκες χρειάζεται συχνά αλλαγές ταχυτήτων (ως diesel) ή όχι;
Κάποιος να μας πει;
-
Από σχεδόν 1500 έως 3500 τραβάει καλά. Σε ταξίδι από 70-80 χαω και πάνω μόνο έκτη κι ας έχει και 10% ανηφόρα.
Σε ανοιχτό δρόμο ξεκινώ με δευτέρα μετά βάζω τετάρτη και μετά έκτη. Οι ενδιάμεσες χρειάζονται μόνο αν βιάζεσαι να πιάσεις χιλιόμετρα.
Μέσα σε πόλη κινείσαι με 1500-2500 το πολύ σαλ. Μόνο σε κόντρες στα φανάρια θα χρειαστείς περισσότερες σαλ. -
Με βάση την εμπειρία μου από το QQ, θα έλεγα ίσως λίγο πάνω από τις 1500 σαλ.
Σε κάθε περίπτωση ισχύει αυτό που είπε ο Dusterman. Το αυτοκίνητο έχει τόση ροπή (ειδικά με 'μισό' γκάζι), που τις περισσότερες φορές κουμπώνω μια 6η και την ξεχνάω. -
Ο χρήστης Dusterman έγραψε:
Από σχεδόν 1500 έως 3500 τραβάει καλά. Σε ταξίδι από 70-80 χαω και πάνω μόνο έκτη κι ας έχει και 10% ανηφόρα.
Σε ανοιχτό δρόμο ξεκινώ με δευτέρα μετά βάζω τετάρτη και μετά έκτη. Οι ενδιάμεσες χρειάζονται μόνο αν βιάζεσαι να πιάσεις χιλιόμετρα.
Μέσα σε πόλη κινείσαι με 1500-2500 το πολύ σαλ. Μόνο σε κόντρες στα φανάρια θα χρειαστείς περισσότερες σαλ.Δεν το κάνω αυτό με την παράλειψη των ταχυτήτων, μόνο και μόνο γιατί έχω διαβάσει ότι δημιουργεί προβλήματα στο συγχρονιζέ. Γενικά, όχι σε συγκεκριμένα μοντέλα.
-
Ευχαριστώ παιδιά. Το βασικό είναι να έχεις αρκετό ωφέλιμο φάσμα στροφών έτσι ώστε να μη χρειάζεται ν' αλλάζεις συνέχεια ταχύτητα. Πάντα μιλάμε για κανονικές συνθήκες οδήγησης. Τώρα αν κάποιος θέλει να κάνει κόντρες με Duster ας πρόσεχε.
-
Κι απ την άλλη δεν είναι αργό φίλε...11 κάτι δεύτερα στα 100χλμ δεν είναι αργά τηρουμένων των αναλογιών πάντα...και μην ξεχνάς κάποιες φορές το ανέβασμα μεγαλύτερης ταχύτητας έχει καλύτερο αποτέλεσμα ειδικά με τέτοια ροπή...
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Δεν το κάνω αυτό με την παράλειψη των ταχυτήτων, μόνο και μόνο γιατί έχω διαβάσει ότι δημιουργεί προβλήματα στο συγχρονιζέ. Γενικά, όχι σε συγκεκριμένα μοντέλα.Φυσικά και δεν ισχύει αυτό.
-
Καλησπέρα και από μένα.
Κάτοχος εδώ και 3μηνες ενός duster 4χ4 1.5dci με σχεδόν 10.000χλμ!!
Με το αμάξι έχω μείνει ενθουσιασμένος σε όλα τα επίπεδα εντός και εκτός δρόμου!!!
Το μόνο που έχω παρατηρήσει την τελευταία βδομάδα ακούγονται τα εμπρός φρένα σε βαθιά φρεναρίσματα χωρίς όμως να έχω θέμα με την απόδοση τους. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο? Τον επόμενο μηνά θα πάω για την 1η αλλαγή λαδιών και θα πω στην αντιπροσωπεια να το ελέγξει. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν το κάνω αυτό με την παράλειψη των ταχυτήτων, μόνο και μόνο γιατί έχω διαβάσει ότι δημιουργεί προβλήματα στο συγχρονιζέ. Γενικά, όχι σε συγκεκριμένα μοντέλα.
Φυσικά και δεν ισχύει αυτό.
Αφού είσαι τόσο σίγουρος, οκ.
Εγώ έγραψα τι έχω διαβάσει -
Φυσικά και είμαι σίγουρος. Απλή κατανόηση του τρόπου λειτουργίας είναι.
http://www.roadandtrack.com/car-culture ... nsmission/
Dacia Duster