-
Αυτές τις μέρες παιδιά έπεσε τρελό διάβασμα σε όλο το thread 300+ σελίδες
Άξιζε τον κόπο βέβαια και με το παραπάνω!!!Παρατήρησα όμως σε αρκετές περιπτώσεις ότι αρκετά θέματα που εισάγονται μένουν αναπάντητα ή 'ψιλοχάνονται' και αυτό είναι λογικό μιας και είναι 1 thread...
Έκατσα και έκανα ένα forum (free, είναι η ίδια πλατφόρμα που χρησιμοποιεί και το QQ) όπου εκεί έχουμε τη δυνατότητα να οργανωθούμε καλύτερα (μιας και πληθαίνουμε βλέπω ) τουλάχιστον για ορισμένα θέματα.
Προς το παρών έχει ένα μέλος, εμένα....Δείτε το και εσείς
http://hellasduster.freeforums.net/ -
Παρατήρησα να λέτε για τα τέλη κυκλοφορίας ότι αν πάρετε το αμάξι το Γενάρη με τον νέο χρόνο, θα γλιτώσεται τα 147 ε. Πίστευα ως τώρα πώς τα τέλη είναι αναλογικά. Δηλαδή άν εγώ πάρω το αμάξι το Νοέμβρη ότι δεν θα πληρώσω ολο το ποσό αλλά κάποιο μέρος των τελών μιας και θα το κυκλοφορήσω για 2 μήνες του 17. Η λογική αυτό μ λέει. Τι ισχυεί τελικά. Ξέρει κάποιος απο κάποια έγκυρη πηγή η λέμε ο καθένας ότι να ναι..?
-
Όσο αναφορά την εμφάνιση σκουριάς. Κάθε τι που περιέχει σίδηρο τήνει να σκουριάσει. Άρα θα πρέπει ένα μέταλλο να είναι είτε ανοξέιδωτο είτε να βαφέι για προστασία. προφανώς και δεν είναι ανοξείδωτος ο άξονας πίσω αλλά από χάλυβα. Εάν τον έβρισκα σκουριασμένο λοιπόν επιφανειακά θα τον έτριβα να φύγει η σκουριά και θα τον έβαφα έστω με σπρει χειρός γιατί η σκουρία θα προχώραγε. Γτ αυτό κάνει η σκουρία. Σίγουρα πάντως δεν θα το άφηνα έτσι. Εδω τα μουαγιέ του ΠΕΖΟ που έχω μια φορά τα δύο χρόνια τα τρίβω και τα βάφω. Απλά δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανάγκη για το λόγο ότι μέρη όπως ο άξονας είναι τόσο συμπαγή που η σκουρία συνήθως μένει στην επιφάνεια και δεν προχωρά όπως στην λαμαρίνα.
-
Ο χρήστης odyDuster έγραψε:
είναι γκρι κομετ γι αυτό τα παθαίνετε όλα αυτά!
petros3110 Λες να μην το πάρω;;;;
τι λες βρεεεε! να το πάρεις βέβαια!!!
βέβαια για μένα το καλύτερο χρώμα είναι το άσπρο!- γλυτώνεις 380 ευρώ
- δεν λερώνει, είναι σχεδόν πάντα πλυμένο
- είναι πιο εύκολο χρώμα σε τυχόν επισκευές
- δεν κόβει από τον ήλιο με τα χρόνια, απλώς ψιλοωχρίζει
- δεν ζεσταίνει το καλοκαίρι όσο τα σκούρα
- παραλαμβάνεις πιο σύντομα
όλα τα χρώματα του πάνε αυτού του αυτοκινήτου, αλλά κ για να γελάσουμε θα προσθέσω άλλους 2 λόγους
7. τρέχει πιο πολύ γιατί αφου δεν λερώνει έχει λιγότερο βάρος κ λιγότερη αντίσταση στον αέρα!!!
8. ταιριάζει κ σε βουνό κ σε θάλασσα!!! ενώ το γκρι που θα το πας ρε μόνο στην πλατεία για μούρη!!! -
Ο χρήστης petros3110 έγραψε:
- τρέχει πιο πολύ γιατί αφου δεν λερώνει έχει λιγότερο βάρος κ λιγότερη αντίσταση στον αέρα!!!
-
Kαλησπερα.Ερωτηση αν ξερει καποιος, ο Σπυρος (SPIduster) χαθηκε απο εδω γνωριζει κανεις αν ειναι καλα??? Ρωταω γιατι ειναι απο τα ενταξει ατομα μεσα στο forum και διαβαζα τις αποψεις του...
-
έλα ντε...απ ότι βλέπω από 19 σεπτεμβρη έχει να γράψει...
-
Ο χρήστης petros3110 έγραψε:
έλα ντε...απ ότι βλέπω από 19 σεπτεμβρη έχει να γράψει...Μπορει να ειμαστε πισω απο ενα πληκτρολογιο αλλα η ανθρωπια πρεπει να υπαρχει.Απλα ρωτησα μηπως και εχει επικοινωνια καποιος εκτος φορουμ οπως εμεις στα suzuki s cross....
-
σωστός!!!
-
Όταν αλλαξα λάστιχα τον Ιούλιο είδε ο λαστιχάς τις σκουριές στα σημεια που γράφτηκε και πιο πανω και υπέθεσε οτι είναι απο τα αλατια της Εγνατίας οπου κινουμουν. Άκουσα τη συμβουλή του, το επλυνα απο κάτω και μετα το ψεκασα με σπρέι υψηλής θερμοκρασίας, χωρίς να το τριψω, σε οποία σημεία φαινόταν σκουριασμένα.
Συγχαρητήρια για το duster forum γραφτηκα.
-
Πολύ ωραίο το κλίμα στο θέμα
Άλλος ένας κάτοχος είναι και ο συνονόματός ξάδερφός μου!Ψάχνοντας για ένα φτηνό αλλά καινούριο αμάξι,πήγε στην Dacia να δει το Sandero stepway αλλά εκεί τον πήρε απ΄το χέρι ένας φίλος του που εργάζεται στο service και τον πήγε να δει ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο πετρελαιοκίνητο ποντικί(όπως εγώ το λέω )Duster 4χ4 που οδηγούσε κάποιο στέλεχος της εταιρείας και το έδιναν κάτω από 14 χιλιάρικα!
Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος...την επόμενη μέρα ξαναπήγε μαζί με τη σύζυγο να το δουν και να το οδηγήσουν και από την Παρασκευή το απόγευμα είναι άλλος ένας ενθουσιασμένος κάτοχος.Έχει εργοστασιακή εγγύηση μέχρι το 2019, έγινε service και βιολογικός καθαρισμός και ανυπομονεί για το πρώτο ταξίδι! -
Ο χρήστης Αγγελος Παναγοπουλος έγραψε:
Παρατήρησα να λέτε για τα τέλη κυκλοφορίας ότι αν πάρετε το αμάξι το Γενάρη με τον νέο χρόνο, θα γλιτώσεται τα 147 ε. Πίστευα ως τώρα πώς τα τέλη είναι αναλογικά. Δηλαδή άν εγώ πάρω το αμάξι το Νοέμβρη ότι δεν θα πληρώσω ολο το ποσό αλλά κάποιο μέρος των τελών μιας και θα το κυκλοφορήσω για 2 μήνες του 17. Η λογική αυτό μ λέει. Τι ισχυεί τελικά. Ξέρει κάποιος απο κάποια έγκυρη πηγή η λέμε ο καθένας ότι να ναι..?Άγγελε οι πωλητές που πήγα μέχρι τώρα δεν μου ανέφεραν κάτι για αναλογικά τέλη... Τα πληρώνουμε όλου του χρόνου. Επίσης καλό είναι νομίζω να φαίνεται πρώτη άδεια το '18 παρά το '17 (και μιλάμε για υπόθεση 10 ημερών).
-
- γλυτώνεις 380 ευρώ
- δεν λερώνει, είναι σχεδόν πάντα πλυμένο
- είναι πιο εύκολο χρώμα σε τυχόν επισκευές
- δεν κόβει από τον ήλιο με τα χρόνια, απλώς ψιλοωχρίζει
- δεν ζεσταίνει το καλοκαίρι όσο τα σκούρα
Συμφωνώ σε αυτά που λες αλλά μ' αρέσει το γκρι
- παραλαμβάνεις πιο σύντομα
Προχτές που ρώτησα και το άσπρο έρχεται πλέον Δεκέμβρη και αυτό
- τρέχει πιο πολύ γιατί αφου δεν λερώνει έχει λιγότερο βάρος κ λιγότερη αντίσταση στον αέρα!!!
- ταιριάζει κ σε βουνό κ σε θάλασσα!!! ενώ το γκρι που θα το πας ρε μόνο στην πλατεία για μούρη!!!
-
Ο χρήστης Αγγελος Παναγοπουλος έγραψε:
Παρατήρησα να λέτε για τα τέλη κυκλοφορίας ότι αν πάρετε το αμάξι το Γενάρη με τον νέο χρόνο, θα γλιτώσεται τα 147 ε. Πίστευα ως τώρα πώς τα τέλη είναι αναλογικά. Δηλαδή άν εγώ πάρω το αμάξι το Νοέμβρη ότι δεν θα πληρώσω ολο το ποσό αλλά κάποιο μέρος των τελών μιας και θα το κυκλοφορήσω για 2 μήνες του 17. Η λογική αυτό μ λέει. Τι ισχυεί τελικά. Ξέρει κάποιος απο κάποια έγκυρη πηγή η λέμε ο καθένας ότι να ναι..?Τα αναλογικά τέλη ισχύουν μόνο για αυτούς που έχουν καταθέσει πινακίδες. Όσοι παίρνουν πίσω από κατάθεση πληρώνουν ανάλογα με τους μήνες που υπολείπονται (+1 μήνα έξτρα)
-
Άξιζε τον κόπο βέβαια και με το παραπάνω!!!Παρατήρησα όμως σε αρκετές περιπτώσεις ότι αρκετά θέματα που εισάγονται μένουν αναπάντητα ή 'ψιλοχάνονται' και αυτό είναι λογικό μιας και είναι 1 thread...
Έκατσα και έκανα ένα forum (free, είναι η ίδια πλατφόρμα που χρησιμοποιεί και το QQ) όπου εκεί έχουμε τη δυνατότητα να οργανωθούμε καλύτερα (μιας και πληθαίνουμε βλέπω ) τουλάχιστον για ορισμένα θέματα.
http://hellasduster.freeforums.net/Τώρα έχει δυο μέλη!
-
Ο χρήστης Κ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ έγραψε:
Φίλε Κώστα φτάσαμε αισίως τα 8
-
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Kαλησπερα.Ερωτηση αν ξερει καποιος, ο Σπυρος (SPIduster) χαθηκε απο εδω γνωριζει κανεις αν ειναι καλα??? Ρωταω γιατι ειναι απο τα ενταξει ατομα μεσα στο forum και διαβαζα τις αποψεις του...Κι εγώ το σκεφτόμουν. Συνονόματε ελπίζω να είσαι καλά...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Εύχομαι συντομα να τα εκατοστήσουμε!
-
Ο χρήστης Κ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ έγραψε:
Εύχομαι συντομα να τα εκατοστήσουμε!
Αυτό είναι σίγουρο...
-
Έπρεπε να χρεώνω δικαιώματα ρε σεις μετα το hellenicqq και το X1gr.
Καλα κάνατε πάντως μιας και είστε αρκετοί και το αμάξι σας ειναι ιδανικό σε αυτο που κανει !
Καλή επιτυχία !
Dacia Duster