-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Οι πλευρικοι αεροσακοι που ειναι στην X1?
-
Αν είναι όπως στον άσο, τοτε είναι στις κολώνες.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Οι πλευρικοι αεροσακοι που ειναι στην X1?
Στις κολωνες ειναι. Δες και σχετικά βίντεο απο το crash test....
-
Στην Ε92 είναι στα καθίσματα πάντως...
-
ΠΟΤΕ τίποτα στα καθίσματα...το έχω 'νόμο' σε όλα μου τα αυτοκίνητα. Θέλω το κάθισμα να το χαλάσω / χαρώ εγώ και όχι ο επόμενος ιδιοκτήτης.
-
Εγώ παλι ικανοποιούμαι από την καινουργιλα οπότε τα βγάζω και από τα παραπάνω λεφτά στη μεταπωληση....
[emoji4] -
-
καλησπερα και απο εμενα καιρο ειχα να μπω λογω φορτου εργασιας , πλησιαζω το σερβις τον 30000 χιλιομετρων γνωριζει κανεις ποσο κοστιζει περιπου καθως απο τον εμπορα που το αγορασα με ειπε οτι αλλαζετε και το φιλτρο πετρελαιου σαυτα τα χιλιομετρα.
Οσοι εχουν το Connect μηπως τους εχει τυχει οταν βαζουν οπισθεν η καμερα πισω να δειχνει το πανω κατω ? -
Ο χρήστης giannis85 έγραψε:
Καλησπέρα. Παρατήρησα έναν ήχο στο nissan pulsar μου και θέλω την γνώμη σας. Όταν στρίβω το τιμόνι αριστερά περίπου στο τέρμα, ακούω ανά χτύπο στην δεξιά μπροστινή ροδα . Ένα τακ απλό. Όταν στρίβω δεξιά δεν ακούω κάτι. Στο σερβίς που το πήγα δεν βρήκαν κάτι. Να ανησυχήσω;Γιαννη στα 19000 χιλιομετρα εμενα με παρουσιασε οταν εστριβα το τιμονι απο τα αριστερα ενας θορυβος τακ τακ , πηγα να τον ελενξουν και ειδαν οτι ειναι η βαση του αμορτισερ, μου το περασαν κανονικα εγγυηση απλα ο καπλαμας μετα επρεπε να το κανει και ευθυγραμμιση αλλα δε το εκανε
-
Γιάννη πράγματι το φίλτρο πετρελαίου θέλει αλλαγη στα 30000χλμ. Δυστυχώς για να βγει πρέπει να ξηλωθούν γυαλοκαθαριστιρες σκαρα αποχέτευσης και κανάλι.Αν πας λίγο πίσω θα δεις φωτογραφίες από το δικο μου.Ετοιμασου ψυχολογικά και οικονομικά κοστίζει.Αυριο πάω το δικό μου για αλλαγή παρμπρίζ και με την ευκαιρία θα αλλάξω και το φίλτρο αν και έχει μόνο 20000χλμ.
Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να ρωτήσω κάτι μιας και έχω διανύσει 16000χλμ σε 6 μήνες παρακαλώ!! θα θελα να ακολουθήσω τις οδηγίες απο το βιβλίο συντήρησης και να πάω στα 30.000,00 η χρόνο ότι έρθει πρώτο για την πρώτη μου επισκεψη στο σερβις για αλλαγη λαδιών (full synthetic|)και φιλτρα όπως αναφέρει ακριβώς το βιβλίο , βλέπω όμως με έκπληξη οτι πολλοί απο εσάς το πήγατε στις 15 κάποιοι αλλοι στις 7.500 , αν το πάμε στο χρόνο πειράζει? Για αυτο έχει χαρακτηριστεί άλλωστε το Pulsar σαν low running cost όχημα και ίσως επιλέχθηκε απο πολλούς.
υγ . απο την αγορά δεν έχω κάνει κάποια αλλαγη λαδιών παρα τις παρεναισεις του πωλητη.
-
Ό,τι λέει ο κατασκευαστής.
-
Εσύ αγαπητέ Realzeus πότε τα έκανες τα service αν επιτρέπεται? τι να προσέξει κάποιος?
-
Δεν έχω Pulsar αγαπητέ. Γενικά σε όλα μου τα αυτοκίνητα κάνω αυτό που λέει ο κατασκευαστής τους όμως. Γράφει αναλυτικά στο βιβλιαράκι συντήρησης τι χρειάζεται να γίνεται (εκτός αν έχει ηλεκτρονικό αρχείο που τα γράφει εκεί και το τηρούν τα συνεργεία).
-
οι περισσότεροι αλλάζουν λάδια κάθε 10000χλμ φίλτρο πετρελαίου κάθε 30.Έγώ αλλάζω λάδια κάθε 7500.Έχω αναφέρει τους λόγους σε άλλο τοπικ.Αν θες να πας με τον κατασκευαστή λέει αλλαγή φίλτρου πετρελαίου για το pulsar κάθε 60000χλμ.....
-
alexandrinos ειχα αλλαξει στην εγγυηση βαση αμορτισερ οποτε ειχα δει οτι βγαζουν το τροπετο και τους υαλοκαθαριστηρες
Το παρμπριζ που θα το αλλαξεις σε carglass ? η καπου αλλου, εγω προχωρησα σε αλλαγη οπισθιων κρυσταλλων στα εργοστασιακα τα φιμε -
Στον Κυριακούδη,δυστυχώς είχα ένα χτυπηματάκι από πέτρα που δεν είχα δει και την προηγούμενη εβδομάδα σε μια ξαφνική βροχή έκανε συστολή,διαστολή και ράγισε.Ελπίζω να πάνε όλα καλά.
-
Ο χρήστης alexadrinos έγραψε:
οι περισσότεροι αλλάζουν λάδια κάθε 10000χλμ φίλτρο πετρελαίου κάθε 30.Έγώ αλλάζω λάδια κάθε 7500.Έχω αναφέρει τους λόγους σε άλλο τοπικ.Αν θες να πας με τον κατασκευαστή λέει αλλαγή φίλτρου πετρελαίου για το pulsar κάθε 60000χλμ.....Εάν το λέει ο κατασκευαστής είναι αποδεκτό,στο φίλτρο από πάνω έχει ένα
έξτρα σωληνάκι και τράβα όλες της βρομιες και τα κατακάθια και τα στέλνει στην εξάτμιση με αποτέλεσμα η διάρκεια ζωής να είναι μεγάληSent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
-
Ο χρήστης alexadrinos έγραψε:
Στον Κυριακούδη,δυστυχώς είχα ένα χτυπηματάκι από πέτρα που δεν είχα δει και την προηγούμενη εβδομάδα σε μια ξαφνική βροχή έκανε συστολή,διαστολή και ράγισε.Ελπίζω να πάνε όλα καλά.alexadrinos γιατι δε πηγες σε carglass h glassdrive και εκει βαζουν τα γνησια κρυσταλλα με το ενδεικτινο Nissan αμα το ζητησεις, εμενα τα φιμε που εβαλα γραφουν Nissan γιατι το ζητησα.
-
Ο χρήστης tzes81 έγραψε:
Καλησπέρα. Παρατήρησα έναν ήχο στο nissan pulsar μου και θέλω την γνώμη σας. Όταν στρίβω το τιμόνι αριστερά περίπου στο τέρμα, ακούω ανά χτύπο στην δεξιά μπροστινή ροδα . Ένα τακ απλό. Όταν στρίβω δεξιά δεν ακούω κάτι. Στο σερβίς που το πήγα δεν βρήκαν κάτι. Να ανησυχήσω;
Γιαννη στα 19000 χιλιομετρα εμενα με παρουσιασε οταν εστριβα το τιμονι απο τα αριστερα ενας θορυβος τακ τακ , πηγα να τον ελενξουν και ειδαν οτι ειναι η βαση του αμορτισερ, μου το περασαν κανονικα εγγυηση απλα ο καπλαμας μετα επρεπε να το κανει και ευθυγραμμιση αλλα δε το εκανε
Αυτός ο ήχος που άκουγες ήταν μια φορά η συνεχομενος; Τώρα έχω καιρό να το ακούσω αν και το πήγα να το δούνε και δεν βρήκαν τίποτα. Αλλά τώρα παρατήρησα όταν κρατάω ευθεία το τιμόνι το αυτοκίνητο πάει λίγο λίγο προς τα δεξιά. Το παρατήρησα σε Εγνατία εκτός Αθηνών γιατί μέσα στην πόλη δεν το καταλάβαινα. Να κάνω ευθυγραμμηση;
Nissan Pulsar