-
116 ιππους, 1.6 tdi 5αρι ναι
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γιατι δε πηρες τελικα το qq θυμισε μου?
-
(ΠηρΕ , του πατέρα ειναι το κύριο όχημα, αν και το χαίρομαι κι εγώ όπως το προηγουμενο)
Αρχικά η Octavia ηταν εκτός πλάνων γιατί η εταιρεία leasing έδινε διαθεσιμότητα 2 μήνες μετά, ενώ ήθελαν κατι ετοιμοπαράδοτο.
Η εταιρεία του πατέρα κλωτσαγε για τα Nissan , δεν ήθελαν, κι οσο αυτοί το 'σκέφτονταν', υπήρξε νέα ενημέρωση για ετοιμοπαράδοτα Octavia.
Η εταιρεία προτιμά vag , δινει Octavia και σ άλλες χώρες κι έτσι ήρθε ο γάμος.Sent from my iPad using Tapatalk
-
Καλοτάξιδο ursus! Να το χαρείτε !!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τελευταια Octavia 1.6 TDI υπαρχει μαζικο-καταγεγραμενο κατι για την αντλια νερου? Γιατι μαζεψε φιλο η οδικη στην Αττικη Οδο προχθες με 40.000km και εχει ξενερρωσει τη ζωη του Εχασε ολα τα νερα,λαμπακι κτλπ, το καλυψε βεβαια η εγγυηση.
+6,5 μηνες και +12.000km ξανα τα ιδια
Στο συνεργειο του λενε οτι οι αντλιες του ειναι προβληματικες66.000km σημερα τον αφησε απο DSG.. βαραμε το κεφαλι μας με το μπουρδ#*%
Mechatronic τελικα...
Σε λιγο δε θα μπορω να κανω να κανω αλλο quote.. +13.000km και ξανα μεσα με θορυβο και χτυπημα στο σασμαν.. Μιλαμε για απεριγραπτο μπουρδε*ο...
-
Γερμανική ποιότητα VW...
-
Χαζεύοντας στο νετ για την Octavia RS στις 2 τελευταίες γενιές του παρατήρησα κάτι παράξενο.
Στις facelift εκδόσεις της προηγούμενης και της τωρινης Octavia τα φώτα... Mercedes?
C class f/l της προηγούμενης, E class της τωρινής. Σύμπτωση? τυχαίο? θα φανεί στην f/l έκδοση της επόμενης Octavia. -
Ναι για να κοψει πελατεια της merc απο τους ταξιτζηδες.. Για taxi καλο ειναι, για επιβατικο γαμι*&%% το τρισκαταρατο κ%λομ*^υ^%3λο
-
Τα RS? Μπαααα!
[emoji7][emoji7][emoji7] -
Καηκε ενας γνωστος του απο σκοντα και βγηκαν ολα αχρηστα
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλως το 3ο μεγαλομετοχο..
Βοηθησε μας να λυσουμε κι αυτο το προβλημα..
viewtopic.php?f=6&t=60286 -
Καληνυχτα. Εχω εγερτηριο 5 παρα
-
Στα ζορια υπνο
Καληνυχτα. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καλως το 3ο μεγαλομετοχο.. [emoji38]
Βοηθησε μας να λυσουμε κι αυτο το προβλημα.. [emoji38]
viewtopic.php?f=6&t=60286Καλημεριζω τον ιδιοκτητη psa!!!
-
Τα φανάρια μάλλον είναι επιλογή από τα ηδη έτοιμα που έχει ο κοινός προμηθευτής merc-vag η hella για εξοικονόμηση, αφού γλυτώνουν το κόστος ανάπτυξης νέων φαναριών.
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ενδιαφέρον find...http://updateportal.skoda-auto.com/
FYI οι σκοντάκιδες...
Χρήσιμο το λινκ! Ευχαριστούμε Nikos!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Σημερινές τιμές/προσφορές για Fabia (εγγύηση δύο χρόνια).
Skoda Fabia Style TSi 95hp ... 13400e + 390 χρώμα + 100 τέλη + 100 πινακίδες = 13990euro
Skoda Fabia Style TSi 110hp ... 14400e + 390 χρώμα + 100 τέλη + 100 πινακίδες = 14990euroΔώρο συναγερμός και κάποια άλλα πράγματα από τα αξεσουάρ.
Επέκταση εγγύησης +2χρόνια ... 100euro.Από εκεί και πέρα, τι να γράψω;
Μπαίνω σε test drive Fabia 75hp και αφήνω ανοιχτή πόρτα οδηγού. Εντάξει. Κλασσικό Fabia.
Διακόπτες, χειριστήρια, σχεδίαση, πλαστικά, κλασσικό VW Group.
Κάποια πράγματα μένουν ανεξίτηλα στο χρόνο. Μέτρια άνεση εσωτερικού, σε όλες τις θέσεις, είχε όμως πολύ καλή περιφερειακή ορατότητα. Φώναζε ότι είναι σούπερ μίνι. Δεν δείχνει και δεν είναι τεράστιο.
Σε κάποια σημεία ήταν πανομοιότυπο με το Panda π.χ. χερούλια θυρών, αίσθηση και ποιότητα μαύρων πλαστικών, αίσθηση στη θέση οδήγησης (καλή θέση οδήγησης). Πορτμπαγκάζ καλό, αρκετά μεγάλο.Αλλά τι μου χάλασε τη διάθεση;
Όταν έκλεισα τις δύο μπροστινές πόρτες.
Τέτοιο θόρυβο στα τζάμια και στην πόρτα είχα να ακούσω από το Golf φίλου που του είχαν ανοίξει τα door panel καμιά δεκαριά φορές για γρύλους κλπ...κλπ... Ήχος ξεχαρβαλωμένων παραθύρων που από το τράνταγμα σκέφτηκα ότι μπορεί και να σπάσουν για τη πλάκα τους. Μπορεί να ήταν ταλαιπωρημένο το test drive. Ποιος ξέρει...Συνοψίζοντας θα ξαναπάω σε εμπορία να το ξαναδώ σε εκθεσιακό και βλέπουμε.
-
Καλημέρα στην παρέα.. Πριν λίγες μέρες πηρα το Οκτάβια 5 του πατέρα μου και αποφάσισα να το κρατήσω ως κύριο όχημα, οπότε πούλησα το αλμερα μου.
Το Οκτάβια είναι μοντέλο 2004 αυτόματο με τον κινητήρα των 102 ίππων.
Φυσικά το έβαλα συνεργείο για κάποια θέματα που είχε και είμαι σε αναμονή.... Για τα νέα.
Γνωριζει κάποιος να μου πει εάν το 6αρι που φοράει είναι το dsg?Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης pantelis_simeoni έγραψε:
Καλημέρα στην παρέα.. Πριν λίγες μέρες πηρα το Οκτάβια 5 του πατέρα μου και αποφάσισα να το κρατήσω ως κύριο όχημα, οπότε πούλησα το αλμερα μου.
Το Οκτάβια είναι μοντέλο 2004 αυτόματο με τον κινητήρα των 102 ίππων.
Φυσικά το έβαλα συνεργείο για κάποια θέματα που είχε και είμαι σε αναμονή.... Για τα νέα.
Γνωριζει κάποιος να μου πει εάν το 6αρι που φοράει είναι το dsg?Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
1ης ή 2ης γενιάς Octavia;
Υποθέτω 1600άρι βενζίνη.Να ζητούσα τον κωδικό του κιβωτίου από το ταμπελάκι
φαντάζομαι δύσκολο.
SKODA FORUM