Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κι εγω αυτο μολις σκεφτομουν, τρολολο
Θυμαμαι και αλλα ποστ που ηταν ετσι γραμμενα με πολλα ''καρφακια'' για τις alfa ιδιως προς υπερασπιση των bmw. Κατα τ αλλα δε κανω την αστυνομια, απλα απανταω στις χαζομαρες που γραφονται για τη citroen alfa romeo traction avant 156.
Δεν εχω τετοια κολληματα ουτε είμαι οπαδος καποιας συγκεκριμένης μαρκας. Όταν μιλαμε για καθημερινα αμαξια όλα με το (αμαξι) τα αναφερω. Ειτε είναι Αλφα ειτε BMW ειτε Τογιοτα.
Παντως το σασσι του Giulia είναι ανωτερο από των αντιστοιχων BMW όπως φαινεται και από τα συγκριτικα. Το εσωτερικο όμως είναι ένα τικ ποιο κατω σε φινίρισμα.
Τελος παντων, ισως εγω δεν αντιλαμβανομαι το πως γραφεις καποια πραγματα. Αλλα οταν μιλαμε για το αισθητικο κομματι της 156 και ξεκινας γραφωντας '' η 156 ομως ειναι TIPO 1988'' ε καταλαβαινεις οτι προκαλεις.
Αυτο για εσωτερικο επειδη αναπαραγεται ευρεως δεν ισχυει σε καμια περιπτωση οπως συμφωνησα και με τον Δια.
Δεν προκαλω κανενα, την αληθεια λεω. Εσυ δεν θα πρεπει να γραφεις τετοια πραγματα σε αυτοκινητστικες συζητησεις. Οπως σου ειπα δεν σου ανηκει το φορουμ ουτε σου ανηκει καποια εταιρεια. Εισαι κατοχος Αλφα?
Εγω ειμαι κατοχος 147 και ειχα και Lancia Prisma τι να λεω για το Λαντσια οτι ηταν ιδιο με τα ιστορικα Λαντσια (i.e. Stratos)? Καμμια σχεση, ενα rebadged Fiat ηταν με καλυτερο εξωτερικο design.