-
Σαββάτο μεσημέρι, βόλτα για μπάνιο στο Σούνιο μέσω Αττικής Οδού.
Με cool διάθεση σε λειτουργία comfort, full A/C αλλά με ταχύτητα που δεν ξεπερνούσε τα 140 χλμ.
Κατανάλωση : 5.4 lt/100km
Το αμάξι έχει 4.000 χλμ. Από αυτά που λέτε όταν θα στρώσει και άλλο μάλλον θα πέσει κάτω από 5 ....
-
^^^ πρέπει να έχεις ένα σκούρο μπλε που έφευγε από το ξενοδοχείο Αιγαίον γύρω στις 17:00 ή ένα που ήτανε παρκαρισμένο στο συγκρότημα Τρατολίμανο γύρω στις 18:00. Σωστά;
-
Όχι, κανένα απο τα δυο. Το δικό μου είναι λευκό και ήταν παρκαρισμένο στο cape sounio.
-
Τρεις πιθανές ανακλήσεις για την Χ1
http://x1gr.boards.net/post/280/thread -
Πρωινό μπανάκι στον καλλιτέχνη Πλατωνα στην Πεύκη.
Κρίμα που πια δεν περισσεύει σάλιο να κάνω και στην Χ1 που θα το άξιζε περισσότερο κάποια μόνιμη προστασία με ceramic pro (όσο σκέφτομαι ότι είχα κάνει στο QQ μπας και βελτιώσω το άθλιο βερνίκι και χρωμα του σκάω) -
Καλα και το βερνίκι της BMW δεν είναι και κανένα πρώτης ποιότητας εδω που τα λέμε......5 μηνων αμαξι το δικό μου και οι αράχνες κάνουν πάρτυ...και δεν έχει πλυθεί ΠΟΤΕ σε βούρτσα...
-
Είσαι σίγουρος οτι φταιει το βερνίκι σ αυτο;;
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Καλα και το βερνίκι της BMW δεν είναι και κανένα πρώτης ποιότητας εδω που τα λέμε......5 μηνων αμαξι το δικό μου και οι αράχνες κάνουν πάρτυ...και δεν έχει πλυθεί ΠΟΤΕ σε βούρτσα...Ακριβώς το αντίθετο έχω να πω!
Ιδίως όταν κοπάνησα-έγδαρα την πίσω πόρτα σε τσιμεντένια κωλώνα, βαθούλωμα έγινε, αλλά το χρώμα δεν έφυγε καθόλου! -
Από την άλλη πλευρά ο ηλεκτρονικός ήχος που μου έκανε λίγο μετά την εκκίνηση κ ο οποίος είχε εξαφανιστεί για κανά μήνα αφότου άλλαξα λάστιχα άρχισε πάλι να ακούγεται. Θυμίζω πρόκειται για έναν ηλεκτρονικό ήχο διάρκειας λιγότερο από δευτερόλεπτο που τον κάνει μόνο κρύο το αυτοκίνητο λίγο μετά από εκκίνηση κ μόνο μια φορά! Όσες φορές το πήγα συνεργείο κ μου καθάρισαν τα πίσω δισκόφρενα ο ήχος υποχωρεί για λίγο αλλά επανέρχεται μετά από μια δυο μέρες. Τα διαγνωστικά δεν δείχνουν κανένα πρόβλημα, ούτε υπάρχει ένδειξη φθοράς πουθενά στο αμάξι. Στην αντιπροσωπεία θεωρούν ότι είναι ο φυσιολογικός ήχος που κάνει ο μηχανισμός του χειρόφρενου που επανέρχεται στη θέση του...Τον ήχο τον έχω κ ηχογραφημένο...
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Καλα και το βερνίκι της BMW δεν είναι και κανένα πρώτης ποιότητας εδω που τα λέμε......5 μηνων αμαξι το δικό μου και οι αράχνες κάνουν πάρτυ...και δεν έχει πλυθεί ΠΟΤΕ σε βούρτσα...Τι χρωμα είναι?
Μηπως το πας σε πλυντήρια που το πλενουν με σκουπα? Ετσι το επλυνε ο Σφακιανάκης το δικο μου πριν την παραδοση αλλα νομιζω δεν εχω αραχνες (λευκο μη μεταλλικο). Η σκουπα θα σου κανει αραχνες μια χαρα. Από τοτε μονο με πιεστικο το εχω πλυνει.
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Καλα και το βερνίκι της BMW δεν είναι και κανένα πρώτης ποιότητας εδω που τα λέμε......5 μηνων αμαξι το δικό μου και οι αράχνες κάνουν πάρτυ...και δεν έχει πλυθεί ΠΟΤΕ σε βούρτσα...
Ακριβώς το αντίθετο έχω να πω!
Ιδίως όταν κοπάνησα-έγδαρα την πίσω πόρτα σε τσιμεντένια κωλώνα, βαθούλωμα έγινε, αλλά το χρώμα δεν έφυγε καθόλου!Για άλλο πραγμα μιλαει.
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Καλα και το βερνίκι της BMW δεν είναι και κανένα πρώτης ποιότητας εδω που τα λέμε......5 μηνων αμαξι το δικό μου και οι αράχνες κάνουν πάρτυ...και δεν έχει πλυθεί ΠΟΤΕ σε βούρτσα...Τι χρωμα εχεις ; αν ειναι σκούρο προφανώς θα δείχνει πιο εύκολα την αράχνη.
Πάντως αυτο με το qq δεν το είχα ξαναζήσει. Αράχνη απο την παράδοση κιολας.
Πάντως οτι λέω δεν το βγάζω μονο απο την προσωπική εμπειρία αλλα και απο τς λεγόμενα επαγγελματιών του είδους.. -
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Τι χρωμα είναι?
Μηπως το πας σε πλυντήρια που το πλενουν με σκουπα? Ετσι το επλυνε ο Σφακιανάκης το δικο μου πριν την παραδοση αλλα νομιζω δεν εχω αραχνες (λευκο μη μεταλλικο). Η σκουπα θα σου κανει αραχνες μια χαρα. Από τοτε μονο με πιεστικο το εχω πλυνει.
Μαύρο μεταλλικό , δεν είμαι ικανοποιημένος από την ποιότητα του χρώματος
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Τι χρωμα είναι?
Μηπως το πας σε πλυντήρια που το πλενουν με σκουπα? Ετσι το επλυνε ο Σφακιανάκης το δικο μου πριν την παραδοση αλλα νομιζω δεν εχω αραχνες (λευκο μη μεταλλικο). Η σκουπα θα σου κανει αραχνες μια χαρα. Από τοτε μονο με πιεστικο το εχω πλυνει.Μαύρο μεταλλικό , δεν είμαι ικανοποιημένος από την ποιότητα του χρώματος
Sent from my iPad using TapatalkΠολύ δύσκολο χρωμα.
Όλα τα νέα αμάξια έχουν χειρότερα χρώματα λόγω οικολογικής σύνθεσης.
Στο qq μαύρο είχα και του έκανα προστασία αλλιώς δεν παλεύοταν.
Σκέψου το και εσυ ! -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Πρωινό μπανάκι στον καλλιτέχνη Πλατωνα στην Πεύκη.
Κρίμα που πια δεν περισσεύει σάλιο να κάνω και στην Χ1 που θα το άξιζε περισσότερο κάποια μόνιμη προστασία με ceramic pro (όσο σκέφτομαι ότι είχα κάνει στο QQ μπας και βελτιώσω το άθλιο βερνίκι και χρωμα του σκάω)Χθες λοιπόν πρώτα το έπλυνα καλά καλά! Το σκούπισα ευλαβικά και έπειτα το καθάρισα μέσα μέχρι εκείνα τα σημεία που δεν φτάνει ποτέ όχι το μάτι αλλά ούτε το φως του ήλιου . Σήμερα μετά την πρωινή βροχή εξωτερικά είναι ως να έχω να ασχοληθώ μαζί του μέρες! Υπομονή μέχρι αύριο και φτου κι από την αρχή!
-
Πάντως κάποια πατέντα έχουν κάνει οι Βαυαροί γιατί είναι το μόνο μαύρο που ξέρω που δεν φεύγει λερωμένο από πλυντήριο. Περιέργως κρατάει το πλύσιμο.....
-
Και εγώ μαύρο μεταλικό έχω και δεν έχω παρητηρήσει αράχνες (ή άλλα έντομα ...) τουλάχιστο μέχρι τώρα.
-
Δωρεάν καλοκαιρινός έλεγχος και καθαρισμός κλιματισμού με 15 ευρώ
http://x1gr.boards.net/post/359/thread -
Καλησπέρα σε όλους!
Δεν έχουμε χαθεί! Έχουμε καιρό να γράψουμε εδώ γιατι το νέο μας ''στέκι'' που λέει κ ο Στέφανος είναι ήδη στις καρδιές μας και είναι καλοστημένο! Σας περιμένουμε εκεί όλους τους κατόχους Χ1 !!! -
Πάντως και εμένα η 116i μου όταν είχε πάει να περαστεί με κεραμικό στον Πλάτων, μετά από 14 ημέρες από την παραλαβή της (και δεν είχε πλυθεί μέχρι τότε από εμένα ποτέ), είχε ήδη αράχνες σε κάποια σημεία. Λευκό, απλό χρώμα.
ΥΓ: Πλέον έχω σταματήσει να ασχολούμαι με τέτοια πράγματα...πλύσιμο εάν και όταν στο πλυντήριο της γειτονιάς (Pit Stop) και δεν κάθομαι να χολοσκάω.
BMW X1 2016