-
Κάθε μέρα και ώρα, βλέπεις πράγματα που λες 'δεν μπορεί να έκανε αυτό το πράγμα'. Σταματημένος για να στρίψω αριστερά στο τελευταίο φανάρι της Δ.Πλακεντίας προς κόμβο Α.Ο., η οποία όπως ίσως γνωρίζετε έχει δύο λωρίδες και διαχωριστική νησίδα, σε σημείο που δεν υπάρχει καν δυνατότητα για αριστερή στροφή για τους απέναντι, και με full κίνηση και στα δύο ρεύματα, βλέπω κόκκινο 207 από το αντίθετο ρεύμα να κάνει αναστροφή κάτι αντίστοιχο/παρόμοιο με το να κάνεις αναστροφή επί της Κηφισίας ή στον Κηφισό
Φυσικά το -πιθανότατα θανατηφόρο- τράκο αποφεύχθηκε μόνο και μόνο γιατί ο νόμιμα κινούμενος στο δικό μου ρεύμα σκαρφάλωσε πάνω στα φρένα ΚΑΙ έκανε θεαματικότατο και αποτελεσματικότατο ελιγμό αποφυγής ταράνδου...
-
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
Σάββατο 20/5 ερχόμενος απο Διόνυσο επι της λεωφόρου Διονύσου λίγο πρίν φτάσω στην διαστάυρωση που πάει για Αγ. Στέφανο δεξιά και προς Ερυθραία αριστερά έχω βγάλει φλας αριστερά και περιμένω πίσω απο άλλο αυτοκίνητο να στρίψω αριστερά στην Ρόδων μέσα στην Εκάλη για αποφύγω την κίνηση. Και ενω περιμένουμε 3-4 αυτοκίνητα να στρίψουμε, πετάγεται ο 5ος στη σειρά και στρίβει με ταχύτητα πατώντας κόρνα και αναγκάζει το αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα να φρενάρει απότομα. Είμαστε μακ**κες εμείς που περιμέναμε να αδειάσει το ρεύμα? Είχε και τα εγγόνια του μέσα και είναι ο λόγος που δεν τον πλάκωσα στα βρισίδια.
Αυτή την μαγκιά στη σειρά την βλέπω και σε πολλά φανάρια που πάνε και χώνονται απο όπου βρούν για να φύγουν πρώτοι.Πολλές φορές έχω τύχει να είμαι ο απέναντι σε παρόμοια κατάσταση. Φυσικά δεν φρενάρω και ερχόμαστε απέναντι, οπότε αυτός ευρισκόμενος στο αντίθετο ρεύμα, αναγκάζεται είτε με το καλό είτε με το άγριο να κάνει πίσω η να ξαναμπεί στο ρεύμα του.
Επίσης πολλές φορές που είμαι μπροστινός και περιμένω για αριστερά και κάποιος πίσω μου κόβει δρόμο μη τηρώντας τις γραμμές στροφής αριστερά (που λένε ότι πρέπει να φτάσουμε στο ύψος που να έχουμε ορατότητα προς τα εκεί που στρίβουμε και μετά να στρίψουμε), τρώει ένα κλείσιμο αργά όμως και απολαυστικά.Καλά κάνεις, απλά μην βρεθεί κανένας μπαμπουίνος και καρφωθεί πάνω σου. Την ταλαιπωρία και μόνο με το συνεργείο.
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Κάθε μέρα και ώρα, βλέπεις πράγματα που λες 'δεν μπορεί να έκανε αυτό το πράγμα'. Σταματημένος για να στρίψω αριστερά στο τελευταίο φανάρι της Δ.Πλακεντίας προς κόμβο Α.Ο., η οποία όπως ίσως γνωρίζετε έχει δύο λωρίδες και διαχωριστική νησίδα, σε σημείο που δεν υπάρχει καν δυνατότητα για αριστερή στροφή για τους απέναντι, και με full κίνηση και στα δύο ρεύματα, βλέπω κόκκινο 207 από το αντίθετο ρεύμα να κάνει αναστροφή κάτι αντίστοιχο/παρόμοιο με το να κάνεις αναστροφή επί της Κηφισίας ή στον ΚηφισόΦυσικά το -πιθανότατα θανατηφόρο- τράκο αποφεύχθηκε μόνο και μόνο γιατί ο νόμιμα κινούμενος στο δικό μου ρεύμα σκαρφάλωσε πάνω στα φρένα ΚΑΙ έκανε θεαματικότατο και αποτελεσματικότατο ελιγμό αποφυγής ταράνδου...
Το εκανε καποιος στη κηφισιας (ηταν στο ρευμα προς αθηνα, και εκανε αναστροφη στο φαναρι με τη Πεντελης), με αποτελεσμα να 'σκοτωσει' την συνεπιβατη ΤΟΥ οταν την εμβολισε αυτος που ανεβαινε την αριστερη λωριδα του αντιθετου ρευματος. Εδω:
https://www.google.gr/maps/@38.0542276, ... 6656?hl=en
δηλαδη την εμβολισε το αντιστοιχο με το ασθενοφορο, οπως φαινεται σε αυτη τη φωτο.
-
Για δεύτερη φορά σήμερα πέτυχα ρανταρ αστυνομίας σταθμευμένο στη λωρίδα επιτάχυνσης της πρώτης εξόδου προς Ν. Μουδανιά της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών, όπου και επειδή υπάρχει γέφυρα λίγο πριν σε βλέπουν πριν τους δεις και πράγματι κάποιον είχαν σταματήσει. Η ένστασή μου : μα είναι δυνατόν να σταθμεύει οποιοδήποτε όχημα στη λωρίδα επιτάχυνσης (άρθρο 34 παρ. ιγ ΚΟΚ) η οποία είναι ήδη πολύ σύντομη; Και μάλιστα να σταματά υποχρεωτικά και άλλα οχήματα στην ίδια θέση για να τους κόψει πρόστιμο ; Το ίδιο είχαν κάνει και πρωτομαγιά. Αλλά είναι θέμα χρόνου νομίζω γίνει κάποιο ατύχημα.
-
Τις ευχες μου σε ολα τα ΖΩΑ που συναντησα εχθες,στη διαδρομη μεχρι το Βελεστινο και υπο εντονη βροχη ΔΕΝ αναψαν τα φωτα τους ουτε καν μεσα στα τουνελ!!!!! Απο το σπρευ καταλαβαινα οτι κατι υπαρχει εκει μπροστα..........
-
στο συγκεκριμενο σημειο:
https://www.google.gr/maps/@37.9281195, ... 6656?hl=en
οπου ο δρομος ειναι μονοδρομος ανεβαινοντας την ανηφορα, συναντιεμαι στο υψος του Suzuki με τις σχαρες στην οροφη με ~30χρονη καριολα με ασημι Toyota ΙΡΧ-1585, οταν εστριψε απο το δεξι στενακι (που ηδη ερχοταν παρανομα) να κατεβει αναποδα το μονοδρομο.
Η οποια απαιτησε να κατεβω με την οπισθεν ολο το δρομο, αποστασης οση φαινεται εδω:
https://www.google.gr/maps/@37.9274606, ... !1e3?hl=en (οπου συναντηθηκαμε εκει που ειναι η πανω αριστερη γωνια των γηπεδων τεννις)
και να βγω με το κωλο στο κεντρικο δρομο της Πειραικης, πανω σε τυφλη στροφη ( = να γινω λαμπογυαλο με καναν ατυχο που θα ερχοταν απο πισω κανονικα) γιατι 'θελει να βγει στο κεντρικο'. Και οταν της ειπα να διαλεξει προς τα που θα κανει οπισθεν για να περασω, μου φωναζε 'εισαι μαλακας' κανοντας ετσι : .
Να της σπασεις τη μουρη και μετα να σου λενε 'δερνεις γυναικες'....
Οταν τελικα εκαναν οπισθεν και εφυγαν με τη μουρη προς κανονικη κατευθυνση, ο γκομενος στη θεση του συνοδηγου να μου κανει νοηματα 'ελα ακολουθα'. Αφου δηλαδη ειχαν απεγκλωβιστει και μπορουσαν να φυγουν. Δεν πειραζει, θα τα πουμε τη Τεταρτη...
-
Τι είναι την Τετάρτη;
-
Kilomeater δε παιζεις με τον kacey , ασε καλυτερα... Δε κανω πλακα!
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Τι είναι την Τετάρτη;επιστροφη μου στο σημειο, οπου αυτη μενει μονιμα.
-
Να γραψεις και τη συνεχεια, ειμαστε κορακια εδω..
-
καλα, μη τρελαινεσαι. Θα της εξηγησω γιατι ειναι καριολα και γιατι εμενα δεν θα με ξαναπει μαλακα, και αν εχει και το γκομενο μαζι, να μη κανει το λαθος να βγει απο το αυτοκινητο. Απλα πραγματα απο τον (αρκετα πειστικο) τρελο του χωριου.
-
Να προσεχεις και να επιβαλεις τη ταξη
-
Η μλκια ειναι οτι σε κατι τετοιες 'συναντησεις' (με μηδενικες ταχυτητες, και καταφανεστατο δικιο μου) παντα ξεχναω οτι χρειαζομαι μπροστινο προφυλακτηρα ρε πστ μου...
-
Υπαρχουν και χειροτερα. Γνωστος με c5 του ΚΟΥΤΙΟΥ το 2008. Εχει κλεισει μπαρμπας το δρομο σε στροφη μ ενα αρχαιο kadett. Του κορναει μια τιποτα...δυο τιποτα...παει εξω του λεει 'ή το παιρνεις ή το παιρνω μαζι'.. ε τελικα το πηρε μαζι με το μπαρμπα μεσα...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
καλα, μη τρελαινεσαι. Θα της εξηγησω γιατι ειναι καριολα και γιατι εμενα δεν θα με ξαναπει μαλακα, και αν εχει και το γκομενο μαζι, να μη κανει το λαθος να βγει απο το αυτοκινητο. Απλα πραγματα απο τον (αρκετα πειστικο) τρελο του χωριου.έχεις απόλυτο δίκιο,αλλά σκέψου μήπως ο άλλος είναι ο τρελός του απέναντι χωριού,που κουβαλάει διάφορα αιχμηρά αντικείμενα και οπλικά συστήματα!!!
γνώμη μου.....μην ασχοληθείς ξανά και αν το κάνεις,πάλι δεν θα της/τους αλλάξεις νοοτροπία σε καμία περίπτωση. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
καλα, μη τρελαινεσαι. Θα της εξηγησω γιατι ειναι καριολα και γιατι εμενα δεν θα με ξαναπει μαλακα, και αν εχει και το γκομενο μαζι, να μη κανει το λαθος να βγει απο το αυτοκινητο. Απλα πραγματα απο τον (αρκετα πειστικο) τρελο του χωριου.Για μένα να το κανεις και μας πεις πως πήγε.
-
Δεν την βρηκα. Προφανως δεν παω επι τουτου, αλλα ειμαι στη γειτονια της συγκεκριμενες μερες της εβδομαδας, καθε εβδομαδα, οποτε καποια στιγμη θα μαθετε νεα.
@ggab, την εχουμε (οχι εμεις οι δυο, γενικα) κανει χιλιαδες φορες αυτη τη συζητηση, γνωστα αυτα.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
καλα, μη τρελαινεσαι. Θα της εξηγησω γιατι ειναι καριολα και γιατι εμενα δεν θα με ξαναπει μαλακα, και αν εχει και το γκομενο μαζι, να μη κανει το λαθος να βγει απο το αυτοκινητο. Απλα πραγματα απο τον (αρκετα πειστικο) τρελο του χωριου.
έχεις απόλυτο δίκιο,αλλά σκέψου μήπως ο άλλος είναι ο τρελός του απέναντι χωριού,που κουβαλάει διάφορα αιχμηρά αντικείμενα και οπλικά συστήματα!!!
γνώμη μου.....μην ασχοληθείς ξανά και αν το κάνεις,πάλι δεν θα της/τους αλλάξεις νοοτροπία σε καμία περίπτωση.+1....οσο για μπουνιες,κλωτσιες κτλ..
-
Διπλό ζώων ο οδηγός ενός rally που πέτυχα μπροστά μου στο φανάρι. 1ον από τις αναθυμιάσεις της εξάτμισης δεν μπορούσα να πάρω ανάσα (μάλλον προς όφελος δυο ή τριών αλόγων έχει αφαιρέσει τον καταλύτη..) και στο επόμενο φανάρι παραβίασε το κόκκινο..
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
κυριακη 11μιση βραδυ ( = σκοταδι)
παραλιακη, ρευμα προς πειραια, αμεσως μετα το τελευταιο φαναρι του φλοισβου και πριν τη διχαλα που παει πειραια ή συγγρου. Το σημειο εδω:https://www.google.gr/maps/@37.9336881, ... 6656?hl=en
πανω στην ασφαλτο, στη δεξια λωριδα, ~60χρονος να κανει jogging με μαυρο σορτσακι και σκουρα μπλε μπλουζα, με τη πλατη προς τα αυτοκινητα, τον πετυχα περιπου στο υψος που φαινεται η κολωνα φωτισμου πρωτη δεξια. Να τον απογειωσεις να τον στειλεις στο παραδρομο και μετα οι κληρονομοι του να σου ζητανε κιολας να τον πληρωσεις για ανθρωπο...
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]