-
σας ευχαριστω πολυ ! η τιμη ηταν 1000 ευρω +κατω απο την αρχικη! χρονος παραδοσης 3μηνες
g_kor06 αυτο γινεται γιατι εχουν ετοιμοπαραδοτα πιστευω και θελουν να τα δωσουν...οχι μονο η βελμαν αλλα ολες και εμενα προσπαθησαν να με πεισουν (οχι τοσο στην βελμαν) οτι power shift και ηλιοροφη ειναι περριτα... η μου ειπαν 4,5μηνες τουλαχιστον αναμονη... αλλα αν ξερεις τι θελεις δυσκολα σου αλλαζουν γνωμη
τωρα οσο αφορα την ηλιοροφη Jford αυτο πιστευω και εγω και χαιρομαι πολυ που μου το επιβεβαιωνεις
αυτο που διαβασα και μου εκανε εντυπωση ειναι πως με το power shift εχει +3 κιλα ροπης παραπανω 30 δηλαδη -
Και επειδή τα high-tech αυτοκίνητα (τρομάρα μου) θέλουν αντίστοιχο γκαράζ, παρουσιάζω το laser-guided parking.
Βασικό πρόβλημα του γκαράζ το μέγεθός του. Οι αισθητήρες parking δεν κάνουν δουλειά (σφυρίζουν όλοι συνέχεια) και τα περιθώρια στενά. Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη κάποια στιγμή θα γινόταν η πατάτα οπότε έπρεπε να πάρω όλα τα δυνατά μέτρα.
Τα περιθώρια στο γκαράζ:
Και το laser
Βασικά κρατάς τη γραμμή στο κέντρο του ταμπλό και σε καθοδηγεί μέσα κάθε φορά στο ίδιο ακριβώς σημείο.
Υπάρχει και ένα βολικό καρούμπαλο στο τέρμα του ταμπλό με το τζάμι που είναι ακριβώς κέντρο.Να άλλο ένα σενάριο που η κάμερα 360 σε άλλα αμάξια θα βόλευε. Βέβαια δεν ξέρω αν λειτουργεί με τους καθρέπτες κλειστούς.
Κρίμα που δεν μπορώ να κατοχυρώσω πατέντα , τελικά το έχει κάνει και άλλος στο παρελθόν.
-
Ωραια & χρησιμότατη η πατέντα του φίλου...
Κάπως έτσι είναι αρκετά εσωτερικά γκαράζ & με τις διαστάσεις του Kuga χρειάζεται μεγάλη προσοχή...
Υπάρχει κάποιος φίλος που έχει το σύστημα Active Park Assist να μας αναφέρει εντυπώσεις;;
Είναι πρακτικό στην χρήση ;;
Ο πωλητής χτες στην Βελμαρ μου το ψιλοέθαψε του στυλ ότι δεν το χρησιμοποιουν πολλοί , είναι ψιλοάχρηστο...
Κάτοικος όμως σε συγκρότημα κατοικιών με υπόγεια θέση σταθμευσης και δύσκολη χωροταξικά η θέση στάθμευσης πιστευω ότι μπορεί να προλάβει τυχόν λάθη κατα την είσοδο ή έξοδο του αυτοκινήτου...
Αναμένω εντυπώσεις κατόχων... -
Ο χρήστης g_kor06 έγραψε:
Κάπως έτσι είναι αρκετά εσωτερικά γκαράζ & με τις διαστάσεις του Kuga χρειάζεται μεγάλη προσοχή...
Υπάρχει κάποιος φίλος που έχει το σύστημα Active Park Assist να μας αναφέρει εντυπώσεις;;
Ο πωλητής χτες στην Βελμαρ μου το ψιλοέθαψε του στυλ ότι δεν το χρησιμοποιουν πολλοί , είναι ψιλοάχρηστο...
Κάτοικος όμως σε συγκρότημα κατοικιών με υπόγεια θέση σταθμευσης και δύσκολη χωροταξικά η θέση στάθμευσης πιστευω ότι μπορεί να προλάβει τυχόν λάθη κατα την είσοδο ή έξοδο του αυτοκινήτου...
Αναμένω εντυπώσεις κατόχων...Σε ποιά Βελμάρ;;
Ειναι παρα πολυ βολικο!! Οι αισθητηρες περιμετρικα πραγματικα βοηθάνε πολυ. Το αυτοματο παρκαρισμα εχει πλακα και ειναι μεγαλη εγκολι εαν χρειαζονται πολλες μανουβρες, αλλα δεν δουλευει παντα σωστα. 1-2 φορες στις 10 μπερδευεται.
-
Ο χρήστης g_kor06 έγραψε:
Αναμένω εντυπώσεις κατόχων...Θα συμφωνήσω, Βολευει αρκετά ειδικά σε στενούς χώρους. Στο κάθετο λειτουργεί τέλεια οσες φορες το εχω δοκιμάσει, στο πλευρικό παρκάρισμα όμως εχω παρατηρήσει οτι δυσκολεύεται πολλές φορές να αναγνωρίζει το πεζοδρόμιο και παρκάρει πιο έξω αφήνοντας κενο μεταξύ αυτοκίνητου και πεζοδρομίου. Όπως και να έχει ειναι μια χρήσιμη προσθήκη και ασε που ειναι ψαρωτικο! [emoji14]
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλησπερα! Κάποιος είχε γράψει εδω παλιότερα οτι στο σύστημα start/ stop μπορείς να το ρυθμίσεις να έχει απο default την τιμή off. Γνωρίζει κάποιος πως γίνεται αυτο γιατι στο manual δεν εχω βρει κατι σχετικό!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα από τον χρήστη, όχι μόνο στο Kuga αλλά και σε κανένα αυτοκίνητο που πωλείται (τουλάχιστον Ευρώπη και Αμερική). Είναι υποχρεωτικό λόγω νομοθεσίας να επανέρχεται στην κατάσταση ON μετά από επανεκκίνηση της μηχανής.
Φυσικά γίνεται με τροποποίηση των ρυθμίσεων του εγκεφάλου. Άρα μόνο στην αντιπροσωπεία και μόνο εφόσον τους δίνει τέτοια δυνατότητα το διαγνωστικό.
Π.χ. στο mazda για να απενεργοποιηθεί η ηχητική ειδοποίηση της ζώνης γίνονταν στην αντιπροσωπεία αλλά υπέγραφες υπεύθυνη δήλωση, μετά το έκοψαν και αυτό.
-
Και στη νισσαν υπέγραφες για τη ζώνη. Στο γνωστό μου εξουσιοδοτημένο Τογιότα απλά σου έκαναν τη ρύθμιση.
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα από τον χρήστη, όχι μόνο στο Kuga αλλά και σε κανένα αυτοκίνητο που πωλείται (τουλάχιστον Ευρώπη και Αμερική). Είναι υποχρεωτικό λόγω νομοθεσίας να επανέρχεται στην κατάσταση ON μετά από επανεκκίνηση της μηχανής.Φυσικά γίνεται με τροποποίηση των ρυθμίσεων του εγκεφάλου. Άρα μόνο στην αντιπροσωπεία και μόνο εφόσον τους δίνει τέτοια δυνατότητα το διαγνωστικό.
Π.χ. στο mazda για να απενεργοποιηθεί η ηχητική ειδοποίηση της ζώνης γίνονταν στην αντιπροσωπεία αλλά υπέγραφες υπεύθυνη δήλωση, μετά το έκοψαν και αυτό.
Ευχαριστω! Έτσι φαντάστηκα και εγω. Απλα επειδη το έγραψε κάποιος στο forum και όσο το έψαξα δεν βρήκα κατι στο manual είπα να ρωτήσω μήπως υπάρχει κάποια κρυφή ρύθμιση.
-
Είχα ένα θεματακι με φλασακι 64gb otg που δεν το διάβαζε. Τελικά με ένα usb καλώδιο προέκταση λύθηκε το πρόβλημα και το διαβάζει κανονικά.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
καλησπερα, στην τελικη ευθεια για την αγορα, πηρα προσφορα για το 1.5 180hp st line με εξτρα το keyless entry και την πορτα ηλεκτρικα ανοιγομενη συνολο 33400..και πιστευω ακομα και σε αυτη την εκδοση ειναι καλο vfm...
-
Με το καλό η παραγγελία!!
Τι χρώμα?
-
Λευκο,αλλα θελω να μου πει και η γυναικα αν της αρεσει καποιο αλλο χρωμα..σκεφτομαι μηπως υπαρχει κατι επιπλεον που να μπορουσα να βαλω αλλα δεν βρισκω κατι το τοσο απαραιτητο..Εξαλλου ειναι υπερπληρες...
-
Εγώ θα έβαζα το adaptive cruise control. Στην Ελλάδα οι εθνικές δεν είναι και τόσο άδειες, με αποτέλεσμα να πρέπει να κόβεις αρκετά συχνά. Ειδικά με το αυτόματα θα είναι πολύ ξεκούραστο.
-
Ειναι μια καλη σκεψη αλλα ποσες φορες θα το κανω χρηση..?ευχαριστω πολυ παντως για την προταση..
-
Βάλε και συναγερμό (εργοστασιακό) και επίσης μια άλλη πρόταση είναι να πάρεις και μια προσφορά για το Vignale. Αφού φτάνεις τόσο ψηλά (χρηματικά), ίσως αξίζει το Vignale, το οποίο κυριολεκτικά έχει τα ΠΑΝΤΑ (και είναι και πιο ποιοτικό)!!
-
Ναι για τον συναγερμο, και για την vignale μονο με το χειροκινητο και εγω παω ακριβως για το αυτοματο..κοιταξα και kodiaq το οποιο 2λιτρο με dsg προσθιοκινητο στην εκδοση ambition με ανοιγομενη ηλεκτρικα πορτα παει 30500 και αν πας στην style που ειναι η καλη εκδοση παταει τα 35800 τα οποια ειναι πολλα οπως ειπε και ο πωλητης ακριβως λογο της αλλαγης κλιμακας..
-
Δηλαδή είναι καλά τα 33,5Κ€, αλλά είναι πολλά τα 35,5Κ€ ?
Το Kuga στην βενζίνη είναι πολύ καλή προσφορά, το έχουμε συζητήσει εδώ μέσα άπειρες φορές. Αλλά για 2Κ€ διαφορά το Kodiaq είναι εξίσου -αν όχι ακόμα- καλύτερη προσφορά.Το Vignalle νομίζω ξεκινάει από τα 35Κ€, οπότε πρέπει σίγουρα να δεις αν, φτάνοντας στα 35+ χιλιάρικα, προτιμάς τον εξοπλισμό και τη χλίδα, ή το 'περισσότερο αυτοκίνητο' του Kodiaq....
-
Για το αυτόματο Vignale λέω και εγώ. Έχει €5.000 παραπάνω από το ST-Line όπως το διαμόρφωσες, αλλά:
α) τα αξίζει εννοείτε
β) με την έκπτωση τελικά η διαφορά μπορεί να μην είναι €5.000 αλλά αρκετά μικρότερηΟπότε δεν χάνεις κάτι να πάρεις μια προσφορά.
-
οπως το παρουσιαζεις φαινεται μικρη η διαφορα αλλα ο καθενας εχει βαλει ενα ταβανι ανεξαρτητα αν το μπορει η οχι..Δεν θελω να παω πανω απο 33000 και για τα 33500 ειπα οκ, αλλα με τετρακινηση και εξοπλισμο αυτοματο κιβωτιο και συνεπως με τα αντιστοιχα μειονεκτηματα οταν μιλαμε για 180 αλογα δεν υπαρχει καποιο αλλο μοντελο που να βλεπω να με καλυπτει..ο πωλητης μου πε ομως για 406 λιτρα με ρεζερβα το πορπαγκαζ και των ρωτησα σιγουρα?γιατι μου φαινεται μεγαλυτερος...
Ford Kuga