-
Νομίζω στην st line έχει το αυτόματο χαμήλωμα όταν έρχεται άλλος από απέναντι.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
High beam assist; Δηλαδή να τη σβήνει όταν έρχεται απο το αντίθετο ρεύμα άλλο αμάξι; Είναι extra, δεν το έχει η st line. Έχει μόνο τα φώτα που στρίβουν μαζί με το τιμόνι.Τα φώτα δε στρίβουν με το τιμόνι. Απλώς ανάβει μια έξτρα λάμπα όταν στρίβεις. Δε περιστρεφεται δηλαδή το σύστημα
-
Κριμα νόμιζα οτι το είχε στο βασικό εξοπλισμο. Σας ευχαριστω και τους δυο για την άμεση απάντηση!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Δν πιστευω οτι μπορει να θεωρηθει ως ελλειψη,εδω εχει εξοπλισμο που σχεδον σε ολα τα αλλα ειναι εξτρα..
-
Σε καμια περίπτωση δεν το θεωρώ έλλειψη απλα ειχα την εντύπωση οτι δεν ήταν στα έξτρα . Άλλωστε ενας απο τους βασικους λόγους που επέλεξα το Kuga ειναι ο πλούσιος εξοπλισμός του.
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
High beam assist; Δηλαδή να τη σβήνει όταν έρχεται απο το αντίθετο ρεύμα άλλο αμάξι; Είναι extra, δεν το έχει η st line. Έχει μόνο τα φώτα που στρίβουν μαζί με το τιμόνι.
Τα φώτα δε στρίβουν με το τιμόνι. Απλώς ανάβει μια έξτρα λάμπα όταν στρίβεις. Δε περιστρεφεται δηλαδή το σύστημα
Τα φώτα στο St line είναι xenon κατευθυντικα, στρίβουν καθώς στριβεις, είναι αρκετά εντυπωσιακό το βράδυ σε επαρχιακό δρόμο. Πέρα απο αυτό, ναι, σε χαμηλές ταχύτητες ανάβουν ΚΑΙ τα προβολακια, αυτό πρέπει να είναι στάνταρ και στη business
Φαίνεται και στο check που κάνουν όταν βάζεις μπροστά.
-
High beam assist; Δηλαδή να τη σβήνει όταν έρχεται απο το αντίθετο ρεύμα άλλο αμάξι; Είναι extra, δεν το έχει η st line. Έχει μόνο τα φώτα που στρίβουν μαζί με το τιμόνι.
Τα φώτα δε στρίβουν με το τιμόνι. Απλώς ανάβει μια έξτρα λάμπα όταν στρίβεις. Δε περιστρεφεται δηλαδή το σύστημα
Τα φώτα στο St line είναι xenon κατευθυντικα, στρίβουν καθώς στριβεις, είναι αρκετά εντυπωσιακό το βράδυ σε επαρχιακό δρόμο. Πέρα απο αυτό, ναι, σε χαμηλές ταχύτητες ανάβουν ΚΑΙ τα προβολακια, αυτό πρέπει να είναι στάνταρ και στη business
Δε στρίβουν τα φώτα. Ανάβει μια έξτρα λάμπα όταν στρίβεις
-
εχει τοποθετησει κανεις την ηλιοροφη ?? η ξερει ποσο χρεωνεται??
πιστευω στην εκδοση st line θα την κανει ακομα ποιο τουμπανο απο οτι ειναι -
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Δε στρίβουν τα φώτα. Ανάβει μια έξτρα λάμπα όταν στρίβεις
Στο δικο μου στρίβουν, δεν τίθεται θέμα. Τώρα αν δεν με πιστεύεις, πάρε τηλ. στη Ford και ρώτησε.
-
Ο χρήστης giorgostap έγραψε:
πιστευω στην εκδοση st line θα την κανει ακομα ποιο τουμπανο απο οτι ειναιΘυμάμαι ότι κάποιος στο φόρουμ έγραψε ότι το έχει παραγγείλει με την ηλιοροφή. Είναι όντως πολύ ωραία και θα αναβαθμίσει πολύ το εσωτερικό και θα το κάνει πιο φωτεινό.
Στα €601 θα έλεγα ότι είναι φτηνή σαν έξτρα....οι περισσότερες πανοραμικές ηλιοροφές σε τέτοιους μεγέθους αυτοκίνητα κοστίζουν πάνω από €1.000.
Τοποθέτησα και τις μεμβράνες και το αποτέλεσμα είναι πολύ ωραίο!! Απλά, δεν μπορώ να ανεβάσω φώτο αυτή τη στιγμή (δεν με αφήνει από το γραφείο).
ΥΓ: Για τα φώτα να το ξεμπερδέψουμε λίγο:
-
Στα Xenon όντως στρίβουν, είναι κατευθυντικά.
-
Η έξτρα λάμπα ανάβει στα φώτα στροφής, δηλαδή έξτρα λάμπα στους προβολείς ομίχλης και δεν έχει σχέση με τα Xenon.
-
-
Tip of the day:
Γνωρίζατε ότι υπάρχει κρυφός αποθηκευτικός χώρος κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού; Υπάρχει ένα καπάκι που τον καλύπτει και είναι προσβάσιμο μόνο από τον πίσω επιβάτη. Και ναι είναι αποθηκευτικός γιατί το καπάκι έχει part number και όνομα 'storage lid'. -
Tip of the day:
Γνωρίζατε ότι υπάρχει κρυφός αποθηκευτικός χώρος κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού; Υπάρχει ένα καπάκι που τον καλύπτει και είναι προσβάσιμο μόνο από τον πίσω επιβάτη. Και ναι είναι αποθηκευτικός γιατί το καπάκι έχει part number και όνομα 'storage lid'.To ανακάλυψα τυχαία την προηγούμενη εβδομάδα!! Πολύ μου άρεσε που το βρήκα!
ΥΓ: Είχε πέσει το κλειδί ανάμεσα στο κάθισμα του συνοδηγού και της κεντρικής κονσόλας και για να το βρώ έψαχνα περί τα 15 λεπτά! Έτσι ανακάλυψα και αυτό τον αποθηκευτικό χώρο.
-
Τα κατάφερα από το κινητό!
2 φωτογραφίες με τις μεμβράνες (έξω από την carglass). Έβαλα 75% στα μπροστά παράθυρα (δεν βάζει κάτι άλλο η carglass, μόνο ότι επιτρέπει ο νόμος), 20% στα πίσω πλαϊνά και 30% στο πίσω τζάμι (του χώρου αποσκευών). Έμεινα πλήρως ικανοποιημένος από την τοποθέτηση, τον χρόνο, την εξυπηρέτηση και φυσικά την τιμή.
-
Οι φωτογραφίες είναι το πριν και το μετά;
Και εγώ τα καλύτερα έχω να πω για τη carglass!
-
κουκλί!
Στα λευκά αμάξια ταιριάζουν πάρα πολύ τα φιμέ!! -
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Οι φωτογραφίες είναι το πριν και το μετά;Και εγώ τα καλύτερα έχω να πω για τη carglass!
Όχι! Και οι 2 φωτογραφίες είναι το 'μετά'!! Είδες πόσο διαφορετικά φαίνεται η σκουρότητα, ανάλογα με την γωνία!?!
κουκλί!
Στα λευκά αμάξια ταιριάζουν πάρα πολύ τα φιμέ!!Ευχαριστώ Βασίλη! Συμφωνώ μαζί σου, δείχνει ωραίο το φυμέ στο λευκό χρώμα.
-
πιστευω στην εκδοση st line θα την κανει ακομα ποιο τουμπανο απο οτι ειναιΕγω την εχω παραγγείλει όμως επειδη ακόμα δεν εχω παραλάβει δεν εχω προσωπική άποψη για το πως φαίνεται αλλα ειμαι σίγουρος οτι θα ειναι πολύ όμορφο! Μολις παραλάβω (ευχομαι μέσα στον Μάιο) θα ανεβάσω φωτό. Η χρέωση ειναι + 1000€
πιστευω στην εκδοση st line θα την κανει ακομα ποιο τουμπανο απο οτι ειναιΘυμάμαι ότι κάποιος στο φόρουμ έγραψε ότι το έχει παραγγείλει με την ηλιοροφή. Είναι όντως πολύ ωραία και θα αναβαθμίσει πολύ το εσωτερικό και θα το κάνει πιο φωτεινό.
Στα €601 θα έλεγα ότι είναι φτηνή σαν έξτρα....οι περισσότερες πανοραμικές ηλιοροφές σε τέτοιους μεγέθους αυτοκίνητα κοστίζουν πάνω από €1.000.
Και εγω που το ειδα στο configurator έτσι νόμιζα Φανή αλλα τελικα παει στα 1000€. Απο οτι μου είπαν στο site ειναι χωρίς ΦΠΑ και φόρους. Δεν ξερω...και δεν το έψαξα παραπάνω να σου πω την αλήθεια!
-
Ο χρήστης Jford έγραψε:
Και εγω που το ειδα στο configurator έτσι νόμιζα Φανή αλλα τελικα παει στα 1000€. Απο οτι μου είπαν στο site ειναι χωρίς ΦΠΑ και φόρους. Δεν ξερω...και δεν το έψαξα παραπάνω να σου πω την αλήθεια!Δίκιο έχεις! Δικό μου λάθος που ξέχασα να προσθέσω ΦΠΑ και φόρους στην τιμή.
-
Καλοριζικες οι μεμβράνες!!
Για τον φίλο που ρώτησε για τα φώτα η ST Line δεν εχει το automated high beam assist.
Ωστόσο σαφώς και εχει xenon κατευθυντικα (στρίβουν την δέσμη με την γωνία κλίσης του τιμονιού) και έχουν και πλυστικο που δουλεύει άριστα για να μην στραβωνουν οι προβολείς αν ειναι βρώμικα τα εξωτερικά των φανών.
@sugarman πρέπει να το δεις σε επαρχιακό μη καλά φωτισμένο δρόμο γιατί ειναι εντυπωσιακό και ξεκούραστο feature του εξοπλισμού.Αν οδηγείς μόνο στην πόλη σε καλά φωτισμένους δρόμους ειναι εκεί αλλα δεν το αντιλαμβάνεσαι εύκολα... -
και παλι 1000 ειναι πολυ καλη τιμη ...μερικες φτανουν και 2000 αρα αξιζει πιστευω....
πραγματικα το kuga σε εξοπλισμο δεν παιζεται.....
Ford Kuga