-
Ο χρήστης nam έγραψε:
καλοτάξιδο.Το πήρες λευκό, απο Σαρακακη?Λευκό θα το έπαιρνα και είχα δει ένα ωραίο έτοιμο στα 37Κ . Απλά τέλειο.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Καλοταξιδο!!! Εξαιρετική ανταλλαγη...ελπίζω να μην εχασες πολλα χρήματα.Ευχαριστώ Φάνη, θα ήταν ωραία εαν δεν ήταν πρωταπριλιάτικό. Έαν κάνεις γρηγορή αλλαγή ο κανόνας λεει οτι χάνεις αρκετά χρήματα. Θα είσαι ευχαριστημένος εαν οι απώλειες δεν υπερβούν το 15% της αρχικής σου αγοράς.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Μετά από τρεις μήνες συμβίωσης με το CRV elegance 2wd , ανταλλαχθηκε σήμερα με το αυτόματο 4wd με το εννιάρι κιβώτιο της zf. Περισσότερες εντυπώσεις από εβδομάδα.
Καλό μήνα φίλε !!!
Καλό μήνα
Όχι ότι θα σε χάλαγε αν δεν ήταν πρωταπριλιάτικο βέβαια !
Δεν θα με χάλαγε καθόλου και το έχω γλυκοκοιτάξει αρκετές φορές το συγκεκριμένο.
Με χαλάει το εθισμένο στην ελληνική πραγματικότητα μυαλό μου που σου υπενθυμίζει οτι τα diesel θα είναι η επόμενη φορολογητέα ύλη που θα καλύψει τα κένα για τις συντάξεις των ανύπαντρων θυγατέρων.
-
Πιστευω οτι, οσο οι βησιγότθοι, ασχολούνται με το diesel(και ασχολούνται),υπάρχει ζωή. Γύρισα απο ταξίδι 2Κ χιλιομέτρων, σε δύσκολους δρόμους με αναγκαστικά πολλα προσπεράσματα και καθόλου econ-on. Ταξιδιάρικο αθορυβο και κατανάλωση 6,6λτ/100. Στην κεντρική οθόνη, δείχνει service σε 120 ημέρες.
-
Ο χρήστης nam έγραψε:
Πιστευω οτι, οσο οι βησιγότθοι, ασχολούνται με το diesel(και ασχολούνται),υπάρχει ζωή. Γύρισα απο ταξίδι 2Κ χιλιομέτρων, σε δύσκολους δρόμους με αναγκαστικά πολλα προσπεράσματα και καθόλου econ-on. Ταξιδιάρικο αθορυβο και κατανάλωση 6,6λτ/100. Στην κεντρική οθόνη, δείχνει service σε 120 ημέρες.Είναι άλλη φάση το diesel
5,3lt/100 Km και εχω συμπληρώσει 6.000 Km.
-
Δεν είναι μόνο η οικονομία του diesel. Η ροπή/ιπποδύναμη, επιτρέπει γρήγορα προσπεράσματα.
-
Ταξίδι Ηγουμενιτσα με την χρήση της Ολυμπίας Οδού και μεγάλο πλεον μέρος της Ιονίας.
Έαν και η Ολυμπία έχει αρκετή δουλεία ακόμη, δεν έχει στρωθεί ο τελικός τάπητας, η μέση ταχύτητα αυξήθηκε πολύ πλεόν.
Λόγω άνοιξης και αυξημένης ταχύτητας είχαμε την καθιερωμένη συνάντηση με τα έντομα που αφήνουν την τελευταία τους πνοή πάνω στο αυτοκινητο.
α)Παρά το μεγάλο ογκο του αυτοκινήτου ,παραδόξως το παπρίζ ήταν σχετικά καθαρό. (εχει δουλευτεί μαλλομ καλά στην αεροδυναμική μάλλον το αυτοκίνητο)
β)Αντίθετα οι καθρέπτες είχαν μαζέψει απίστευτη ποσότητα από έντομα.
-
Ή Ήπειρος με την υγρασία σε αρκετές περιοχές έχει μεγάλο θέμα με τα έντομα. Ουσιαστικά μετά από κάθε ταξίδι πρέπει να αφιερωνεις δύο τρία λεπτά για να καθαρίζεις τα σημεία μπροστά κ τους καθρέφτες από τα έντομα! Πέρασες κ από Γιαννενα Γιώργο;
-
Δεν ειναι θέμα μόνο της Ηπείρου.
Άνοιξη είναι , οργασμός της φύσης, ο πεταλουδίτσος κυνηγάει την πεταλουδίτσα και λοιπά.
Από τα Γιάννενα πάντα περνάω είτε σαν περαστικός για Ηγουμενίτσα είτε για φαγητό με συγγενείς.
Εγώ βλέπω οτι στην Honda είχαν δουλέψει καλά την αεροδυναμική με αποτέλεσμα τα περισσότερα έντομα να την γλυτώνουν καθώς λόγω της ροής του αέρα δεν συντρίβονται στο παμπρίζ. Εξαίρεση αποτελούν τα ατυχα έντομα που θα πέσουν στους καθρέπτες ή στην πινακίδα με τον αριθμό κυκλοφορίας.
Κατά την μελέτη που έκανα δεν υπήρχε σχεδόν κανένα έντομο στο παμπρίζ, μερικά άτυχα είχαν γίνει κομμάτια στο σημείο σύνδεσης της μπάρας οροφής και της οροφής του αυτοκινήτου, ενώ ο χαμός (είχαν κοκκινίσει τελείως) ήταν στους καθρέπτες.
-
Νεαρέ χοντάκια, πολύχρονος....
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Νεαρέ χοντάκια, πολύχρονος....Ευχαριστώ δάσκαλε.
Περιμένουμε με αγωνία το επομενο χρονογράφημα made by gatoz
-
Έξι (6) μήνες συμβίωσης και 8Κ στο CRV. To μόνο αξιοσημείωτο είναι οτι ανέβηκε η κατανάλωση στα 5,4 καθώς λόγω άνοιξης ο οδηγός έχει πιο ζωηρός με το γκάζι.
Μου έχει καρφωθεί η ίδεα να κάνω δερμάτινα τα καθίσματα. Είδα το avensis με after market connolly και το ζήλεψα. Υπάρχει καμιά γνώμη;
-
Εξαιρετικό νούμερο κατανάλωσης. Για τι συνθήκες κίνησης μιλαμε;
Δέρμα εγω δε θα έβαζα στην Ελλάδα...
Με τους πλευρικούς αερόσακους τι γινεται αν βάλεις , σου έχουν πει; -
Μια χαρά μπαινει το δέρμα Ελλάδα και γλυτώνεος τους επιπλέον φόρους αν το φέρεις ετσι απο το εργοστάσιο. Ειδικά η μάρκα που έγραψες και μια ακομα ειναι πολυ καλές.
Είχα στο RAV4 και μετα απο 8 χρονια ηταν σαν να τα είχα βάλει χθες...
μονο του Θεοχαράκη που μου είχαν βάλει στο QQ ηταν σχετικά μάπα.... -
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Εξαιρετικό νούμερο κατανάλωσης. Για τι συνθήκες κίνησης μιλαμε;Δέρμα εγω δε θα έβαζα στην Ελλάδα...
Με τους πλευρικούς αερόσακους τι γινεται αν βάλεις , σου έχουν πει;95% εκτός Αττικής 5% εντός Αττικής
Χαμηλοτερη κατανάλωση ever (ΧΚ Παρνασου- Αθήνα 4,2 lt/100)
Yψηλότερη κατανάλωση ever (Αντίρριο - Ιωάννινα 6,5 lt/100) με την καινούργια Ιονία Οδο και το ταχύμετρο αρκετά πάνω από τα 140-150. -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Μια χαρά μπαινει το δέρμα Ελλάδα και γλυτώνεος τους επιπλέον φόρους αν το φέρεις ετσι απο το εργοστάσιο. Ειδικά η μάρκα που έγραψες και μια ακομα ειναι πολυ καλές.
μονο του Θεοχαράκη που μου είχαν βάλει στο QQ ηταν σχετικά μάπα....Μα ο κανόνας αυτός είναι. Tο εργοστασίακο τις περισσότερες φορές είναι εμφανώς κατώτερο από το aftermarket.
Είδα ένα avensis στην πένα με Connolly, έμοιαζε με Lexus. -
Εμείς εχουμε 6,7λ/100, χωρίς econ. Εβγαλε,ψάχνοντας το menu, της κεντρικής οθόνης, service σε 40 ημέρες.Σίγουρα θα το πάω, νωρίτερα.
Προβλήματα-κανένα. -
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
μονο του Θεοχαράκη που μου είχαν βάλει στο QQ ηταν σχετικά μάπα....Μα ο κανόνας αυτός είναι. Tο εργοστασίακο τις περισσότερες φορές είναι εμφανώς κατώτερο από το aftermarket.
Είδα ένα avensis στην πένα με Connolly, έμοιαζε με Lexus.Το δερμάτινο του st line είναι καταπληκτικό. Εγώ που δεν ήμουν υπέρ του δερμάτινου, το συγκεκριμένο το λάτρεψα. [emoji106] [emoji593]
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Του ST line είναι κυρίως Alcantara με δερμάτινα πλαϊνά, δεν ξέρω αν θεωρείται δέρμα.
-
Πλαϊνά δερμάτινα, έδρα και πλάτη αλκανταρα. Ο, τι πρέπει δηλαδή. Το τελείως δέρμα νομίζω δεν ενδείκνυται για την Ελλάδα
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Honda CR-V 2015