-
Τουλαχιστον σταθηκες τυχερος μεσα στην ατυχια σου.Δεν χτυπησες...
-
Ευχομαι να αποζημιωθεις στο μεγιστο δυνατο και να ξαναπαρεις το αγαπημενο σου αυτοκινητο παλι,εστω και με καποια€€€€ τσοντα.......
-
Ευτυχώς που δεν χτυπησες! Μακάρι να αντέχεις να πάρεις παλι οτι σε ικανοποιεί !
-
Δυσαρεστο γεγονος...Προεχει ομως η υγεια και αφου σε αυτη εισαι καλα ευχομαι ταχεια αποζημιωση και με το καλο να αγορασεις οτι επιθυμεις!
-
Ικαρε σημασία έχει πάνω από όλα πως δεν έπαθες κάτι εσύ. Όλα τα υπόλοιπα είτε επισκευάζονται είτε ξαναγοράζονται!
-
καλημερα και καλο μηνα στην ομαδα......παιδια απο αυτοκινητα δεν το χω και πολυ αλλα στο ψαξε ψαξε παντα κατι βρισκεις.....λοιπον ειμαι σε φαση αγορας suv μικρου και προφανως δεν μπορουσα να προσπερασω το duster.....κατεληξα λοιπον σε δυο προτασεις στα 1500 diesel και δεν μπορω να διαχωρισω αναμεσα σε duster kai qashqai.....βλεπω το duster με πολυ μεγαλυτερους χωρους και το qq με περισσοτερους ρυπους.....επειδη μιλαμε παντα για μεταχειρισμενο το duster του 11 και το qq του 09.....με πανω κατω ιδια χιλιομετρα και ιδια τιμη (11.500)....καπου διαβασα οτι το duster φοραει 4κινηση nissan και κινητηρα επισης.....ισχυει κατι τετοιο??????θα χαρω πολυ να διαβασω αποψεις απο ανθρωπους που ξερουν το αντικειμενο.....το αυτοκινητο το θελω ποιο πολυ για οικογενειακο καθοτι 3 φορες το χρονο κανω ταξιδι 500χλμ αθηνα-πρεβεζα....οποτε καταλαβαινετε οτι θελω χωρους οδικη συμπεριφορα και προφανως αξιοπιστια.....σας ευχαριστω εκ των προτερων.....
-
Ναι 4κίνηση Nissan.
Ο κινητήρας 1.5 DCi 110 hp είναι της Renault. Τον ίδιο φοράει και το Qashqai και άλλα μοντέλα της Nissan και της Mercedes.Για εντυπώσεις όσο γυρνάς σε πίσω σελίδες θα διαβάσεις πάμπολλες.
-
Οδικη συμπεριφορα και suv ,μιας που το ανεφερες δε πανε μαζι. Οχι οτι ειναι επικινδυνα αλλα ουτε διακρινονται ,ουτε ενδιαφεροντα οδηγικα ειναι και υπο περιπτωσεις ειναι και κακα στον τομεα. Μιλαμε για τα περισσοτερα που αφορουν την Ελλαδα και οχι κατασκευες 6ψηφιων ποσων ή ακριβων 5ψηφιων... Του '09 και του '11 απο καμια μαντρα ισως, μαλλον μιλαμε για εισαγωγης με απειρα γυρισμενα χιλιομετρα με αρκετες πιθανοτητες οποτε πολυ πολυ προσοχη.
-
Στα 1500cc δεν υπαρχει qq με τετρακινηση.Μοντελο του 11 duster με 11500 θα ειναι τετρακινητο πιθανοτατα.Σαφως και υπαρχουν ελληνικης αντιπροσωπειας παντως και οχι μονο εισαγωγης.Παντως με λογικες ταχυτητες δεν υπαρχει θεμα ανασφαλειας,αν σε ενδειαφερουν παντιλικια στις στροφες και κοντρα στα φαναρια,απλα κοιτας αλλου.
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ έγραψε:
βλεπω το duster με πολυ μεγαλυτερους χωρους και το qq με περισσοτερους ρυπους.....επειδη μιλαμε παντα για μεταχειρισμενο το duster του 11 και το qq του 09.....με πανω κατω ιδια χιλιομετρα και ιδια τιμη (11.500).....To Duster Euro5 και το QQ Euro4.
Αν θυμάμαι καλά ο 1.5 πέρα από την αλλαγή στα τέλη είχε και στους ρύπους. -
Nομιζω οτι και το QQ 1.5 του 11 κι αυτο Euro 5 ηταν.Για ρυπους δεν θυμαμαι.
-
Για του 2009 το QQ λέει ο φίλος και είναι σίγουρα Euro4.
-
Όπως το λέτε το qq το βρίσκω μόνο μπροστοκινητο ενώ το duster 4x4....Αυτό δεν με νοιάζει ιδιαίτερα αφού ούτε η ταχύτητα με ενδιαφέρει ούτε έχω σκοπό να πάρω τα βουνά όντας θαλασσινός!!!!! Κ στα τέλη κυκλοφορίας η διαφορά είναι στα 80 ευρώ πιο πολύ το qq κάτι που δεν το κάνει απαγορευτικό....Αυτό που με νοιάζει κ θέλω το suv ( μπορεί να σκέφτομαι κ λάθος) είναι για ασφάλεια σε ενδεχόμενο ατύχημα καθότι πιο ψηλό είναι λογικά πιο ασφαλές για την οικογένεια....Κ ανάμεσα στα δύο δεν μπορώ να βρω πιο βγάζει τα λιγότερα προβλήματα αν κ λογικά το γαλλικό θα χει πιο ακριβά ανταλλακτικά αλλά δεν ξέρω πιο θάνατο πιο αξιόπιστο στα χρόνια.....
-
Λάθος στην τελευταία φράση!!!!!!! Δεν ξέρω πιο θα ναι πιο αξιόπιστο!!!!!! Κοίτα τι πήγε κ έγραψε το τ9!!!!!!!!!!!
-
Μπορείς να κάνεις και επεξεργασία ένα post αν θέλεις. Πάντως το ύψος δεν προσφέρει παθητική ασφάλεια από μόνο του.
-
+1000
Από το να αγοράσεις ένα SUV (που κρατάνε περισσότερο την τιμή τους λόγω μόδας), καλύτερα να δώσεις τα ίδια λεφτά και να πάρεις ένα πιο σύγχρονο 'χαμηλό'.
-
Δεν ξέρω αν υπάρχουν στατιστικές ή μελέτες αλλά εμπειρικα η υπερυψωμενη θέση οδήγησης προσφέρει καλύτερη θέα και εκ των πραγμάτων ένα είδος ενεργητικης ασφαλείας καλύτερης από τα συμβατικά αυτοκίνητα.
-
Νομιζω οτι το duster του 11' δεν εχει esp, asr κλπ, ενω το ιδιο νομιζω ισχυει και για το QQ του 09'. Οποτε στο θεμα της ασφαλειας χανεις ηδη παρα το υψος..
Μηπως να κοιταγες αλλη κατηγορια αυτοκινητου οπως προτεινανε και αλλοι πριν απο μενα;
Παντως απο θεμα αξιοπιστιας δεν νομιζω οτι θα εχεις ιδιαιτερα προβληματα με κακνενα απο τα δυο.. -
Χμμμμ.....Με προβληματισατε τώρα γιατί δεν εχω ασχοληθεί καθόλου με shedan.....Κ ίσως έκανα το 'λαθος' κ πήγα κ είδα κ τα δυο αυτοκίνητα κ μου άρεσαν πολύ.....Δεν οδήγησα κανένα αλλά εμφανισιακά ήταν πολύ ωραία.....Ένα κλικ παραπάνω θα λέγαμε το duster......Λέω να κάνω κ κανένα test drive και μετά αν δεν μείνω ικανοποιημένος ίσως δω κανένα shedan.....Το astra πχ???? Αν κ μου μπήκε ρε γαμωτο το μικρόβιο του suv τώρα........!!!!!!!!!! Πάντως παιδιά σας ευχαριστώ για την γνώμη σας όλους.....
-
Είμαι στη Φλωρεντία αυτές τις ημέρες. Η πόλη μοιάζει με τον Πειραιά. Όχι στην αίγλη και την ομορφιά, αλλά στους στενούς ανώμαλους δρόμους, με λιθόστρωτα, αδιέξοδα, λακούβες, ρωγμές και τα τοιαύτα. Είναι γεμάτη με μικρά αυτοκίνητα, 500ράκια, Smart και πολλά ηλεκτρικά, της Ligier και άλλα που δεν γνώριζα. Ε, έχω δει πολλά Duster εδώ πέρα, αναλογικά πολύ περισσότερα από όσα στην Ελλάδα. Και ας έχουν αυτοκινητοβιομηχανία, ας είναι η χώρα της Ferrari, της Lamborghini, της Maserati, της Lancia και της Alfa Romeo, φαίνεται πως στην κοινή λογική μας κατανικούν χαλαρά.
Dacia Duster