-
Ο χρήστης inertia έγραψε:
Αγοράζεις δυο ρολόγια, ένα rolex κι ένα casio.Το casio δε θα γίνει ποτέ rolex κι ας έχει κι αριθμομηχανή πάνω...
Και με τα δύο επίσης κάνεις τη δουλειά, ίδια δεν γίνονται όμως.
Στο casio μπορείς να φορέσεις κι ένα χρυσό λουράκι, δεν κοροϊδεύεις όμως κανένα...Γελάσαμε .
Αμα έχεις λίγο χοντρό χέρι γιατί είσαι μεγαλόσωμος , για να προσθέσεις έναν κρίκο στο χρυσό λουράκι του ρόλεξ , κάνει όσο το casio .
Αλλά η BMW είναι σαν τα ROLEX που πουλάνε στα πανέρια 300 € . Οσο ένα καλό CASIO ...
Oσο για τον εξοπλισμό προφανώς δεν αποτελεί προτεραιότητα για όλους , ιδιαίτερα όταν στον χρεώνουν πανάκριβα....
Αν και τα τελευταία χρόνια έκαναν την ανάγκη φιλοτιμία και τον μάζεψαν λίγο στις τιμές , προκειμένου να πουλήσουν .
Αλλά και αυτή η ιστορία που το αμάξι κάνει 32000 και σου πουλάω αυτό που έχω εδώ 24000 όπως έγινε με το κάντρυμαν που αγόρασε πέρσι φίλος , δείχνει ότι τελικά τα πρίμιουμ είναι στα χαρτιά πρίμιουμ , οπότε αυτοί που τα αγοράζετε χωρίς μεγάλες προσφορές , σκεφτείτε τι μεταπώληση θα έχετε .
-
Ο χρήστης Vasilis Constructor έγραψε:
Περιμένουμε να γίνει υποχρεωτικό όπως το ABS και το ESP παλιότερα γιατί μπορεί να σε γλυτώσει από πολλά (υλικές και όχι μόνο ζημιές). Απογοητευτικό ότι ορισμένες εταιρείες βάζουν στάνταρ τις αλουμινένιες ζάντες και τον διζωνικό κλιματισμό για παράδειγμα και όχι αυτό το σύστημα.
Ας γίνει ο,τι θέλει, αρκεί να απενεργοποιείται το διάβολοπράγμα. Απορώ με την υπομονή του φίλου μου του Βασίλη, που του την έκανε δις και το ανέχεται ακόμα.
Sent from my 7DTB41 using Tapatalk
Δεκτή η άποψή σου Δία μου, αλλα άκου και αυτό. Το ABS όταν είχε πρωτοβγεί κάποιοι έλεγαν οτι τους χαλάει γιατι αργεί να φρενάρει. Ο πατέρας μου ας πούμε είχε ξενερώσει και του πήρε καιρό να το μάθει. Όπως και πολλοί άλλοι, που χρειάστηκε να αλλάξουμε τρόπο φρεναρίσματος. Ωστόσο ήταν ενα καλό βήμα για την αυτοκίνηση. Τώρα λοιπόν εγώ πιστεύω οτι το εν λόγω σύστημα, είναι για το καλό μας. Μπορεί ναί, να είναι λίγο σπαστικό, αλλα μια φορά θα σε γλιτώσει οπωσδήποτε απο το φαναρτζή. Όσο για τους απο πίσω που υπάρχει μια πιθανότητα να σε ακουμπήσουν, εκείνοι φταίνε αφου σε έχουν μπροστά τους και θα αποζημιωθείς άν γίνει η στραβή. Εγώ πάντως σε περίπτωση μικροατυχήματος προτιμώ να τη φάω απο πίσω...
Το abs αποδεδειγμένα φρενάρει καλύτερα κι από επαγγελματία. Όταν το θέλει ο οδηγός όμως, όχι μόνο του...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Περιμένουμε να γίνει υποχρεωτικό όπως το ABS και το ESP παλιότερα γιατί μπορεί να σε γλυτώσει από πολλά (υλικές και όχι μόνο ζημιές). Απογοητευτικό ότι ορισμένες εταιρείες βάζουν στάνταρ τις αλουμινένιες ζάντες και τον διζωνικό κλιματισμό για παράδειγμα και όχι αυτό το σύστημα.
Ας γίνει ο,τι θέλει, αρκεί να απενεργοποιείται το διάβολοπράγμα. Απορώ με την υπομονή του φίλου μου του Βασίλη, που του την έκανε δις και το ανέχεται ακόμα.
Απενεργοποιείται εύκολα από το κουμπάκι κάτω από τα αλάρμ
-
Σας ευχαριστώ για τις ευχές! Θα σας δω εκεί έξω
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Αγοράζεις δυο ρολόγια, ένα rolex κι ένα casio.
Το casio δε θα γίνει ποτέ rolex κι ας έχει κι αριθμομηχανή πάνω...
Στο casio μπορείς να φορέσεις κι ένα χρυσό λουράκι, δεν κοροϊδεύεις όμως κανένα...Γελάσαμε .
Αμα έχεις λίγο χοντρό χέρι γιατί είσαι μεγαλόσωμος , για να προσθέσεις έναν κρίκο στο χρυσό λουράκι του ρόλεξ , κάνει όσο το casio .
Αλλά η BMW είναι σαν τα ROLEX που πουλάνε στα πανέρια 300 € . Οσο ένα καλό CASIO ...
Δεν είχα σκοπό να απαντήσω (πραγματικά όμως το λέω, όχι για να κάνω πνεύμα)
αλλά μόνο αυτό:Σκέψου τώρα να πληρώσεις το casio 300 ευρώ όσο θα μπορούσες να αγοράσεις εσύ rolex-BMW από τα πανέρια!
Απελπισία όμως... -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Αγοράζεις δυο ρολόγια, ένα rolex κι ένα casio.
Το casio δε θα γίνει ποτέ rolex κι ας έχει κι αριθμομηχανή πάνω...
Oσο για τον εξοπλισμό προφανώς δεν αποτελεί προτεραιότητα για όλους , ιδιαίτερα όταν στον χρεώνουν πανάκριβα....
Αν και τα τελευταία χρόνια έκαναν την ανάγκη φιλοτιμία και τον μάζεψαν λίγο στις τιμές , προκειμένου να πουλήσουν .
Αλλά και αυτή η ιστορία που το αμάξι κάνει 32000 και σου πουλάω αυτό που έχω εδώ 24000 όπως έγινε με το κάντρυμαν που αγόρασε πέρσι φίλος , δείχνει ότι τελικά τα πρίμιουμ είναι στα χαρτιά πρίμιουμ , οπότε αυτοί που τα αγοράζετε χωρίς μεγάλες προσφορές , σκεφτείτε τι μεταπώληση θα έχετε .
Δεν φαντάζομαι να περιμένεις να σε παίρνει κανείς στα σοβαρά με τέτοιες ακραίες θέσεις...
Αναφορικά με μεταπώληση όταν έψαχνα πριν ενάμιση χρόνο για μεταχειρισμένη Χ1 diesel δεν εύρισκα με τίποτα κάτω από 23k...
Άσε που δεν θα θέλουμε να τη δώσουμε πριν καμιά 10ετια το λιγότεροΉδη έχω τη δική μου κοντά ενάμιση χρόνο κ δεν χορταινω βόλτες... Απόλαυση κάθε μετακίνηση με την μπεμπα!!
Τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσε.... -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Βασικά σαν οδηγός έχω το ελάττωμα να πλησιάζω αρκετά τα προπορευόμενα αυτοκίνητα κ προφανώς το σύστημα θεωρεί ότι υπάρχει κίνδυνος πρόσκρουσης. Καμιά φορά όμως ενεργοποιείται κ χωρίς λόγο. Αλλά όπως έγραψα μία φορά να σε σώσει...θα έχεις γλιτώσει πολλά...
Φυσικά υπάρχει η επιλογή της απενεργοποίησης!
-
Iceman τα συρόμενα καθίσματα πάνε λιγα εκατοστά πιο πισω, οποτε μήπως το κενό που σου αφήνει είναι για τα αμάξια με τα συρόμενα καθίσματα και έπρεπε να σου δώσουν τον άλλο κωδικό;
-
Άμα σου τύχει αυτοκίνητο που να το έχουν μοντάρει αυτοί έλα μετά να μου πείς για Rolex
http://www.drive.gr/news/kosmos/methysm ... n-paragogi -
Η Bmw δεν είναι σε καμιά περίπτωση Rolex . Αντε μέχρι Citizen....
Δεν θέλω να με πάρετε στα σοβαρά . Απλά απαντάω στο ίδιο στυλ που λέτε και εσείς...
-
...δεν θα επεκταθώ στο στύλ του παιδιού, αλλα εμείς τη χαιρόμαστε κάθε μέρα και πιο πολύ τη Μπέμπα μας.
-
Don't feed the troll !
-
Ο χρήστης Vasilis Constructor έγραψε:
Η Bmw δεν είναι σε καμιά περίπτωση Rolex . Αντε μέχρι Citizen....
Δεν θέλω να με πάρετε στα σοβαρά . Απλά απαντάω στο ίδιο στυλ που λέτε και εσείς...
Εγώ συμφωνώ μαζί σου και μάλιστα έχω και μια ιδέα να σου πώ...
ΜΗΝ πάρεις BMW... Σπάνε , χαλάνε, είναι ακριβές.
Πήγαινε δώσε 32.000+ € για να πάρεις γαλλικό και να βρείς την υγειά σου!
Άσε εμάς εδώ τους ταλαίπωρους που μας έπιασε κότσο ο γερμανός....αλλα σε τρώει ρε φίλε και τρίβεσαι, όμως σε καταλαβαίνουμε και σε δικαιολογούμε.
Προς το παρόν δεν θα πάρω τίποτα . Παραμένω με τα γαλλικά μου . Αλλά επί 8 χρόνια είχα την γερμανική εμπειρία των ακριβών πρίμιουμ και στο παραλθόν για άλλα 10 χρόνια είχα την εμπειρία των φτηνών πρίμιουμ....
Αρα δεν με τρώει καθόλου . Απλά εσείς λυσσάξατε με το 3008 επειδή είναι πανέμορφο και πολύ ποιοτικό και σας ενόχλησε ....την ονείρωξη.....
-
Το κουράσατε το θέμα παιδιά ! Ας επιλέγει ο καθένας ότι θέλει. Γι αυτό υπάρχουν τόσες επιλογές για να επιλέγει κανείς αυτό που του αρέσει είτε είναι πριμιουμ είτε όχι. Εξάλλου ας μη ξεχνάμε ότι μιλάμε για υλικά αγαθά που υπόκεινται σε φθορά και θέλουν σωστή συντήρηση. Από τη στιγμή που αγοράζεις ένα αμάξι παύει να είναι καινούριο, το χεις στο δρόμο και εξάλλου πρεπει να δουλεύουν και τα after sales service, ανταλλακτικά.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Η 'συζήτηση' απέναντι σε ακραίες και απόλυτες θέσεις δεν είναι συζήτηση...είναι μονόλογος
-
Ενώ η άποψη δεν μπορεί το ομορφότερο και ποιοτικό αμάξι που πήρε και το βραβείο του αυτοκινήτου της χρονιάς μια και είναι ολοκαίνουργιο μοντέλο επειδή είναι Πεζώ , να πλησιάζει την τιμή της Χ1 και να είναι ακριβότερο ή ίσης τιμής με το Τιγκουάν , είναι συζητήσιμη ....
Και δεν είναι ακραίες και απόλυτες θέσεις
Μην ξεχνάτε λοιπόν ότι από αυτές ξεκινήσατε και μάλιστα μπαίνοντας στο θέμα του 3008 μόνο και μόνο για να κράξετε πως το Πεζό μπορεί να είναι ακριβό .
Και μετά άρχισε η αυθυποβολή περί Ρόλεξ του Σίτιζεν...
-
Ελπίζω να σε πληρώνουν καλά πάντως γιατί κανεις υπερωρίες
-
Ρε παιδιά εντελώς άτοπη η σύγκριση......δε στέκει πρίμιουμ σουβ χωρίς 4χ4 και ανάρτηση πολλαπλών πίσω
-
Ξεκίνησα να απαντήσω ότι όλοι γραψαμε για το πόσο ωραίο αμάξι είναι το 3008 κ το ότι έχει το πιο ωραίο εσωτερικό κτλ κ ότι δεν έχουν νόημα τέτοιες αντιπαραθέσεις κ μετά κοιτάζοντας κάποια από τα προηγούμενα μηνύματα αισθάνθηκα ότι θα είναι σαν να τα λέω στη δίχρονη κόρη μου κ σταμάτησα...
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Don't feed the troll !Χαχααχαα!!! Καλό! δεν το είχα ξανακούσει! Σωστό πέρα για πέρα!!!
BMW X1 2016