-
Aikibill έγραψε:
Sorry για το
Αλλα φόρος πολυτελείας για αυτοκινητα με ΛΤΠΦ πάνω απο 14 η 17Κ;Με τη φαιδρότητα που χαρακτηρίζει όλους αυτούς, δεν βλέπω πού είναι το απίθανο.
-
Ακριβώς! Ο **φόρος πολυτελείας **έχει καταργηθεί από 1/6/2016 όταν εφαρμόστηκε ο νέος τρόπος υπολογισμού των τελών ταξινόμησης. Ο **Φόρος Πολυτελούς Διαβίωσης **υπάρχει κανονικά και απλά το άρθρο αναφέρεται στις σκέψεις που υπάρχουν να αλλάξει ο τρόπος υπολογισμού του και αντί να υπολογίζεται με βάση τα κυβικά να υπολογίζεται με βάση την ΛΤΠΦ.
-
Πολυτελείας η πολυτελούς διαβίωσης same shit. Αυτο που μου εκανε εντύπωση ειναι οτι οτιδήποτε πάνω απο σούπερ μίνι μπορεί να θεωρηθεί πολυτέλεια απο τους κυβερνώντες μας.
-
Πως τα καταφέρνουμε πάντα να ξεσκίζουμε στο off topic ένα θέμα για συγκεκριμένο μοντέλο (δεν βγάζω την ουρά μου απέξω και εγώ τα έχω κάνει) !!
On topic τώρα!
Alea jacta estΒασίλη (The Emperor) θυμάμαι δεν έχεις led πακέτο.
Τα φως ημέρας πως μοιάζουν; είναι κίτρινα; Επειδή κάνεις διαδρομές τα φώτα του είναι επαρκή;Αυτο το φρου-φρου που άκουσα στο test drive στις πολύ ψηλές στροφές σε kickdown προερχόμενο μάλλον από τους μπροστινούς αεραγωγούς επιβεβαίωθηκε και σήμερα παρουσία στελεχών του αντιπροσώπου, και μετά από δοκιμή και άλλου οχήματος, επιβεβαιώθηκε ότι αφορούσε μόνο το εν λόγω σκισμένο td.
-
Καλορίζικο να είναι.
Θα σε παρακολουθώ στένα καθώς θα ζω το παράλληλο συμπαν τι θα γινόταν έαν ειχα επιλέξει το xline τον Δεκέμβρη αντι για το Honda CRV.
Η δική μου συμβουλή είναι να μην αλλάζεις λάδια καθε δυο χρόνια όπως έχει το επίσημο πρόγραμμα της BMW αλλά να κάνεις την αλλαγή κάθε χρόνο έστω και έαν δεν είναι δωρεαν.
Εννοείτε θέλουμε photo!!
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Πως τα καταφέρνουμε πάντα να ξεσκίζουμε στο off topic ένα θέμα για συγκεκριμένο μοντέλο (δεν βγάζω την ουρά μου απέξω και εγώ τα έχω κάνει) !!On topic τώρα!
Τα φως ημέρας πως μοιάζουν; είναι κίτρινα; Επειδή κάνεις διαδρομές τα φώτα του είναι επαρκή;Αυτο το φρου-φρου που άκουσα στο test drive στις πολύ ψηλές στροφές σε kickdown προερχόμενο μάλλον από τους μπροστινούς αεραγωγούς επιβεβαίωθηκε και σήμερα παρουσία στελεχών του αντιπροσώπου, και μετά από δοκιμή και άλλου οχήματος, επιβεβαιώθηκε ότι αφορούσε μόνο το εν λόγω σκισμένο td.
-
Άντε με το καλο να το αποφασίσεις για τη Μπέμπα!!!
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Πως τα καταφέρνουμε πάντα να ξεσκίζουμε στο off topic ένα θέμα για συγκεκριμένο μοντέλο (δεν βγάζω την ουρά μου απέξω και εγώ τα έχω κάνει) !!On topic τώρα!
Τελικά πήρες x1;το qq το έδωσες;
-
Ευχαριστώ!
Το έχω δώσει εδώ και 1 μήνα το QQ. Απλά δεν είχα σκοπό να πάρω ακόμα κάτι (ίσως και καθόλου λόγω λίγων χλμ) πέτυχα μαζί με έναν οικογενειακό φίλο που ψαχνόταν καιρό, την προωθητική της BMW, βρήκα κομμάτι που μου άρεσε και προχώρησα. -
Ευχαριστώ!
Το έχω δώσει εδώ και 1 μήνα το QQ. Απλά δεν είχα σκοπό να πάρω ακόμα κάτι (ίσως και καθόλου λόγω λίγων χλμ) πέτυχα μαζί με έναν οικογενειακό φίλο που ψαχνόταν καιρό, την προωθητική της BMW, βρήκα κομμάτι που μου άρεσε και προχώρησα.Τελικά το αποφάσισες, για να πω καλορίζικο?
Πόσο καιρό σου το είχαν κρατήσει το αυτοκίνητο μέχρι να αποφασίσεις? -
To οff topicτο βρίσκω απόλυτα υγιές. Δείχνει μάλιστα ελευθερία στην κουβέντα κ παρειστικο κλίμα που αποτελεί ο,τι πιο ευχάριστο για ένα φόρουμ.
Τα φώτα είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. Επειδή γυρίζω συνέχεια βράδυ από Καλπακι σε θεοσκοτεινο δρόμο δίχως το παραμικρό φως τα φώτα είναι απολύτως ικανοποιητικά, ενώ με προηγούμενα αυτοκίνητα δεν έβλεπα καθαρά με βροχή κ ομίχλη - πολύ συνηθισμένα εδώ πάνω. ΑΛΛΑ επειδή έχω δει κ έχω διαβάσει τα θετικά των led αν μπορείς βάλε τα! Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο!
Επίσης θεωρώ must κάμερα οπισθοπορειας, Cruise control κ το πακέτο αποφυγής σύγκρουσης.
Επειδή διάβασα ότι σε ενόχλησε το τιμόνι που τρίζει στην αλλαγή λωρίδας, απλά το απενεργοποιείς με το κουμπάκι κάτω από τα alarm.
Λόγω κόστους φαντάζομαι δεν έχει νόημα να αναφέρω το καταπληκτικό 8αρι αυτόματο κιβώτιο κ την 4κινηση...
Εγώ από τα παραπάνω δεν έβαλα camera κ led κ σίγουρα θα τα ήθελα αλλά με τίποτα εις βάρος των υπολοίπων που έχω...
Παρά τις κόντρες μας σου εύχομαι ολόψυχα καλοριζικο το αυτοκίνητο, να το παραλάβεις με το καλό κ να είναι όπως ακριβώς το θέλεις!
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
To οff topicτο βρίσκω απόλυτα υγιές. Δείχνει μάλιστα ελευθερία στην κουβέντα κ παρειστικο κλίμα που αποτελεί ο,τι πιο ευχάριστο για ένα φόρουμ.
Τα φώτα είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. Επειδή γυρίζω συνέχεια βράδυ από Καλπακι σε θεοσκοτεινο δρόμο δίχως το παραμικρό φως τα φώτα είναι απολύτως ικανοποιητικά, ενώ με προηγούμενα αυτοκίνητα δεν έβλεπα καθαρά με βροχή κ ομίχλη - πολύ συνηθισμένα εδώ πάνω. ΑΛΛΑ επειδή έχω δει κ έχω διαβάσει τα θετικά των led αν μπορείς βάλε τα! Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο!
Επίσης θεωρώ must κάμερα οπισθοπορειας, Cruise control κ το πακέτο αποφυγής σύγκρουσης.
Επειδή διάβασα ότι σε ενόχλησε το τιμόνι που τρίζει στην αλλαγή λωρίδας, απλά το απενεργοποιείς με το κουμπάκι κάτω από τα alarm.
Λόγω κόστους φαντάζομαι δεν έχει νόημα να αναφέρω το καταπληκτικό 8αρι αυτόματο κιβώτιο κ την 4κινηση...
Εγώ από τα παραπάνω δεν έβαλα camera κ led κ σίγουρα θα τα ήθελα αλλά με τίποτα εις βάρος των υπολοίπων που έχω...
Παρά τις κόντρες μας σου εύχομαι ολόψυχα καλοριζικο το αυτοκίνητο, να το παραλάβεις με το καλό κ να είναι όπως ακριβώς το θέλεις!Ευχαριστώ και προσωπικά δεν έχω κανένα θέμα με τις 'κόντρες', άλλωστε εγώ υπεραντίδρασα και σε κάποια posts σου και σε έβαλα στη λίστα αγνόησης, προς τούτο ζητώ συγνώμη. Εκτιμώ ιδιάιτερα τη συνεισφορά σου στο συγκεκριμένο νήμα που είναι από τα πιο ενεργά στο forum και μεγάλη πηγή πληροφορίας, περισσότερης ίσως και από πιο εξειδικευμένα BMW φορα (μάλλον έχει έρθει ο καιρός για ένα X1 F48 Greek Forum )
Γι΄αυτό και έγραψα τα περί off topic όχι γιατί διαφωνώ μαζί σου στο ότι τέτοια θέματα ενισχύουν το καλό κλίμα, αλλά γιατί το συγκεκριμένο thread είναι πραγματική πηγή γνώσης και ήδη μεγάλο, με αποτέλεσμα να βαραίνει με τα εκτός θέματος. Ειδικά για τέλη και φόρους έχουμε ειδικότερα, αλλά σε ένα γενικό περιεχομένου forum αυτά δεν αποφεύγονται!Χαιρομαι για τις εντυπώσεις σου από τα φώτα καθώς αντιλαμβάνομαι σε τι δρόμους οδηγείς. Βέβαια επειδή το td είχε led έπαθα πλάκα με την ισχύ τους!
Δυστυχώς επειδή μιλάμε για συγκεκριμένα πακέτα τα led δεν μπαίνουν τώρα.
Για την κάμερα επειδή είχα σε 3 αυτοκίνητα μας είναι λίγο hype, ειδικά αν υπάρχουν καλοί αισθητήρες με ενδείξεις ρανταρ σε εμφανές σημείο. Το xline έχει πίσω PDC και ενδείξεις ρανταρ στο idrive και ηχητική ειδοποίηση που είναι υπερεπαρκή. Στο QQ ας πούμε οι ενδείξεις ήταν στην οθόνη του κεντρικού ταμπλώ και άρα μη εμφανείς στη μανούβρα, οπότε εκεί η καμερα ήταν χρήσιμη.
Το CC με λειτουργία φρεναρίσματος και το Active Guard υπάρχουν μέσα στο config. Το δικό μου νομίζω δεν έχει lane assist οπότε ακόμα καλύτερα γιατί θα ήταν τσάμπα! -
Το 'πρόβλημα' με τα φώτα LED (και τα Xenon) στις BMW είναι ότι αυτά είναι τόσο πολύ δυνατά και φωτίζουν τόσο σωστά που εάν τα έχεις συνηθίσει, δυσκολεύεσαι πολύ να πάς σε απλά φώτα αλογόνου (όπως την 'πάτησα' με την Ζ4). Εάν δεν τα έχεις, τα φώτα αλογόνου της BMW είναι από τις καλές υλοποιήσεις, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Το 'πρόβλημα' με τα φώτα LED (και τα Xenon) στις BMW είναι ότι αυτά είναι τόσο πολύ δυνατά και φωτίζουν τόσο σωστά που εάν τα έχεις συνηθίσει, δυσκολεύεσαι πολύ να πάς σε απλά φώτα αλογόνου (όπως την 'πάτησα' με την Ζ4). Εάν δεν τα έχεις, τα φώτα αλογόνου της BMW είναι από τις καλές υλοποιήσεις, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.Καλό αυτό και χαίρομαι που το ακούω γιατί δεν έχει το άτιμο και αυτόματη υψηλή δέσμη που τουλάχιστιν βοηθούσε στο QQ και βοηθάει στο Yaris σε σκοτεινούς δρόμους χωρίς να ενοχλεί!
Πάντως επειδή το οδήγησα 1 ώρα με τα led επαθα πλάκα! Εντυπωσιακό!! Κάποια φάση άναψα και προβολείς στην Αττική Οδο και έγινε η νύχτα μέρα!Τελικά το αποφάσισες, για να πω καλορίζικο?
Πόσο καιρό σου το είχαν κρατήσει το αυτοκίνητο μέχρι να αποφασίσεις?Ναι και ευχαριστώ!!
Κοίτα εξαρτάται το ενδιαφέρον σου. Αν σε δούν πραγματικά να το θες δεν θα σε πιέσουν. Εξαρτάται και από τον πωλητή, πόσοι άλλοι περιμένουν... Πάντως όπως έγραφε και ο έτερος Βασίλης, αυτά τα αποφασίζεις γρήγορα! Το αμάξι είναι γνωστό, οικονομικό και specs κοιτας μόνο! -
Παρά τις κόντρες μας σου εύχομαι ολόψυχα καλοριζικο το αυτοκίνητο, να το παραλάβεις με το καλό κ να είναι όπως ακριβώς το θέλεις!Ευχαριστώ και προσωπικά δεν έχω κανένα θέμα με τις 'κόντρες', άλλωστε εγώ υπεραντίδρασα και σε κάποια posts σου και σε έβαλα στη λίστα αγνόησης, προς τούτο ζητώ συγνώμη. Εκτιμώ ιδιάιτερα τη συνεισφορά σου στο συγκεκριμένο νήμα που είναι από τα πιο ενεργά στο forum και μεγάλη πηγή πληροφορίας, περισσότερης ίσως και από πιο εξειδικευμένα BMW φορα (μάλλον έχει έρθει ο καιρός για ένα X1 F48 Greek Forum )
Γι΄αυτό και έγραψα τα περί off topic όχι γιατί διαφωνώ μαζί σου στο ότι τέτοια θέματα ενισχύουν το καλό κλίμα, αλλά γιατί το συγκεκριμένο thread είναι πραγματική πηγή γνώσης και ήδη μεγάλο, με αποτέλεσμα να βαραίνει με τα εκτός θέματος. Ειδικά για τέλη και φόρους έχουμε ειδικότερα, αλλά σε ένα γενικό περιεχομένου forum αυτά δεν αποφεύγονται!Χαιρομαι για τις εντυπώσεις σου από τα φώτα καθώς αντιλαμβάνομαι σε τι δρόμους οδηγείς. Βέβαια επειδή το td είχε led έπαθα πλάκα με την ισχύ τους!
Δυστυχώς επειδή μιλάμε για συγκεκριμένα πακέτα τα led δεν μπαίνουν τώρα.
Για την κάμερα επειδή είχα σε 3 αυτοκίνητα μας είναι λίγο hype, ειδικά αν υπάρχουν καλοί αισθητήρες με ενδείξεις ρανταρ σε εμφανές σημείο. Το xline έχει πίσω PDC και ενδείξεις ρανταρ στο idrive και ηχητική ειδοποίηση που είναι υπερεπαρκή. Στο QQ ας πούμε οι ενδείξεις ήταν στην οθόνη του κεντρικού ταμπλώ και άρα μη εμφανείς στη μανούβρα, οπότε εκεί η καμερα ήταν χρήσιμη.
Το CC με λειτουργία φρεναρίσματος και το Active Guard υπάρχουν μέσα στο config. Το δικό μου νομίζω δεν έχει lane assist οπότε ακόμα καλύτερα γιατί θα ήταν τσάμπα!Ανταποδίδω τη συγγνώμη. Και εγώ το παρακανα σε κάποια posts. 'Μούτρα' ούτως ή άλλως δεν κρατάνε οι άντρες. Με το καλό να παραλάβεις κ να γράψεις αναλυτικές εντυπώσεις!
-
Καλοταξιδο τότε.
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Ανταποδίδω τη συγγνώμη. Και εγώ το παρακανα σε κάποια posts. 'Μούτρα' ούτως ή άλλως δεν κρατάνε οι άντρες. Με το καλό να παραλάβεις κ να γράψεις αναλυτικές εντυπώσεις!
Καλοταξιδο τότε.
Danke schon
-
Το qq που το έδωσες;
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Το qq που το έδωσες;Σε ιδιώτη μέσω car.gr
-
Με συγκινησατε κωλοπαιδα! Εγω πιστευω πως αμα βρισκομασταν καμια Πρεβεζα διακοπες θα ερχονταν ο Βασιλης ασχετα τι εχουμε πει
-
Ανταποδίδω τη συγγνώμη. Και εγώ το παρακανα σε κάποια posts. 'Μούτρα' ούτως ή άλλως δεν κρατάνε οι άντρες. Με το καλό να παραλάβεις κ να γράψεις αναλυτικές εντυπώσεις!
Καλοταξιδο τότε.
Danke schon
Με το καλό να το παραλάβεις . Πιστεύω έκανες πολύ καλή επιλογή και θα το ευχαριστηθείς. Πέτυχες καλή τιμή και γενικά καλό πακέτο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
BMW X1 2016