-
Αν εξαιρέσει κανείς κάποια πολύ μέτρια πλαστικά που είχε στο κάτω μέρος του ταμπλό
Πάντως τα πλαστικά στο κάτω μέρος του ταμπλό και στη νέα X1 πολύ μέτρια μου φάνηκαν. Για να είμαι ειλικρινής, μια απογοήτευση την πήρα. Μάλλον είχα υψηλότερες προσδοκίες από το συγκεκριμένο αυτοκίνητο σε αυτόν τον τομέα.
Ελπίζω να μην αρχίσει να παρουσιάζει τίποτα τριγμούς μετά από κάποιο καιρό.
Όσοι έχετε το αυτοκίνητο, έχετε παρατηρήσει κάτι;Επίσης, επειδή είχε αναφερθεί πιο πάνω, να ενημερώσω ότι δεν υπάρχει (στην Αττική) test drive όχημα με EDC. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε πριν καμιά εβδομάδα που είχα ρωτήσει.
-
Ο χρήστης so was Red έγραψε:
Πάντως τα πλαστικά στο κάτω μέρος του ταμπλό και στη νέα X1 πολύ μέτρια μου φάνηκαν. Για να είμαι ειλικρινής, μια απογοήτευση την πήρα. Μάλλον είχα υψηλότερες προσδοκίες από το συγκεκριμένο αυτοκίνητο σε αυτόν τον τομέα.
Ελπίζω να μην αρχίσει να παρουσιάζει τίποτα τριγμούς μετά από κάποιο καιρό.
Όσοι έχετε το αυτοκίνητο, έχετε παρατηρήσει κάτι;Η ποιότητα των υλικών στην καμπίνα είναι πιστεύω λίγο χειρότερη από της mercedes gla αλλά από εκεί και πέρα πάνω από τα υπόλοιπα suv της κατηγορίας που έχω μπει (δεν έχω μπει στο 3008 ακόμη). Με ποιο αμάξι της κατηγορίας το συγκρίνεις θεωρώντας το 'πολύ μέτριο';
Αναφορικά με τριγμούς, το δικό μου 'κιχ' ακόμη μετά από 14-15 μήνες... -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Η ποιότητα των υλικών στην καμπίνα είναι πιστεύω λίγο χειρότερη από της mercedes gla αλλά από εκεί και πέρα πάνω από τα υπόλοιπα suv της κατηγορίας που έχω μπει (δεν έχω μπει στο 3008 ακόμη). Με ποιο αμάξι της κατηγορίας το συγκρίνεις θεωρώντας το 'πολύ μέτριο';
Αναφορικά με τριγμούς, το δικό μου 'κιχ' ακόμη μετά από 14-15 μήνες...Συμφωνώ σε όλα, εκτός από αυτό που λές για την GLA. Εμένα η GLA μου φάνηκε αρκετά υποδεέστερη της Χ1...ειδικά για Mercedes πολύ μέτρια. Αν και δεν έχει μεγάλη σχέση, η 116i μου μετά από 5 χρόνια και 82.000χλμ δεν έχει τον παραμικρό τριγμό.
-
Η ποιότητα των υλικών στην καμπίνα είναι πιστεύω λίγο χειρότερη από της mercedes gla αλλά από εκεί και πέρα πάνω από τα υπόλοιπα suv της κατηγορίας που έχω μπει (δεν έχω μπει στο 3008 ακόμη). Με ποιο αμάξι της κατηγορίας το συγκρίνεις θεωρώντας το 'πολύ μέτριο';
Αναφορικά με τριγμούς, το δικό μου 'κιχ' ακόμη μετά από 14-15 μήνες...Φίλε emperor, είναι καθαρά θέμα αίσθησης που αποκόμισα. Για αυτό και είπα 'μου φάνηκαν'. Π.χ. το πλαστικό στο κάτω μέρος του ταμπλό δεν μου φάνηκε πολύ μαλακό. Όπως είπα, περίμενα καλύτερη αίσθηση. Ίσως καμιά φορά οι προσδοκίες που έχουμε να επηρεάζουν αυτό που βιώνουμε.
Πάντως τα σχόλιά σου, ως κατόχου του αυτοκινήτου, τα λαμβάνω σοβαρά υπόψη και σ' ευχαριστώ
-
Φίλε emperor, είναι καθαρά θέμα αίσθησης που αποκόμισα. Για αυτό και είπα 'μου φάνηκαν'. Π.χ. το πλαστικό στο κάτω μέρος του ταμπλό δεν μου φάνηκε πολύ μαλακό. Όπως είπα, περίμενα καλύτερη αίσθηση. Ίσως καμιά φορά οι προσδοκίες που έχουμε επηρεάζουν αυτό που βιώνουμε.Πάντως, τα σχόλιά σου ως κάτοχός του αυτοκινήτου τα λαμβάνω σοβαρά υπόψη και σ' ευχαριστώ.
Παρακαλώ! Δεν υπάρχει καμιά 'μομφή' για το σχόλιό σου από μέρους μου, δεν ξέρω αν ο γραπτός λόγος μου δημιούργησε κάποια τέτοια εντύπωση! Απλά επαναλαμβάνω ότι σε αυτήν την κατηγορία και επειδή έχω τσεκάρει αρκετά αμάξια δεν είδα κάτι καλύτερο εκτός από την gla, γι' αυτό και σε ρώτησα! Πάντως για να δώσω μια ακόμη πιο σαφή εικόνα, η εντύπωσή μου όταν μπαίνω στην Χ1 είναι ενός πολύ προσεγμένου εσωτερικού με ποιοτικά υλικά κατά πλειοψηφία στα περισσότερα σημεία της καμπίνας, χωρίς όμως και να σκέφτομαι 'Χριστέ μου πού μπήκα'. Και ο σχεδιασμός του καντράν -το έχω ξαναγράψει - υστερεί ξεκάθαρα έναντι του ανταγωνισμού! 'Χριστέ μου πού μπήκα' σκέφτηκα όταν μπήκα στην Χ6, αλλά εδώ μιλάμε για αμάξι 150.000 ευρώ...
Φάνη το σχόλιο για την gla αφορά την ποιότητα υλικών της καμπίνας και ΜΟΝΟ και όχι τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Εμένα μου φάνηκε καλύτερη η gla σε αυτόν τον τομέα.
-
'Χριστέ μου πού μπήκα' σκέφτηκα όταν μπήκα στην Χ6, αλλά εδώ μιλάμε για αμάξι 150.000 ευρώ...Φάνη το σχόλιο για την gla αφορά την ποιότητα υλικών της καμπίνας και ΜΟΝΟ και όχι τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Εμένα μου φάνηκε καλύτερη η gla σε αυτόν τον τομέα.
Εεεεμ δώσε και εσύ ανταλλαγή την Χ1 για την Χ6....μην είσαι τσιφούτης!!!
ΥΓ: Και εγώ για την ποιότητα των υλικών της καμπίνας λέω...μου φάνηκαν πολύ μέτρια...βέβαια μόνο μια φορά την είδα (και μου έφτανε) στην έκθεση το Νοέμβριο.
-
Παρακαλώ! Δεν υπάρχει καμιά 'μομφή' για το σχόλιό σου από μέρους μου, δεν ξέρω αν ο γραπτός λόγος μου δημιούργησε κάποια τέτοια εντύπωση!
Καμία τέτοια εντύπωση, αλίμονο. Απλώς δεν ήξερα αν έγινα αντιληπτός.
Και ο σχεδιασμός του καντράν -το έχω ξαναγράψει - υστερεί ξεκάθαρα έναντι του ανταγωνισμού!
Είναι θέμα προτίμησης μάλλον. Ας πούμε, εμένα το καντράν μια χαρά μου φάνηκε, δεν μου αρέσουν τα virtual, διαστημοπλοιέ τύπου. Προτιμώ τις αναλογικές ενδείξεις.
Η κεντρική κονσόλα, από την άλλη, θα έλεγα ότι επιδέχεται άνετα βελτίωση. -
Είναι θέμα προτίμησης μάλλον. Ας πούμε, εμένα το καντράν μια χαρά μου φάνηκε, δεν μου αρέσουν τα virtual, διαστημοπλοιέ τύπου. Προτιμώ τις αναλογικές ενδείξεις.Και ο Φάνης το ίδιο προτιμά. Είναι όντως υποκειμενικό. Εγώ πάλι, επειδή μου αρέσουν και τα gadgets, θα ήθελα ένα ψηφιακό καντράν σαν της audi ή του νέου 3008. Μου φαίνεται ξεπερασμένο αυτό της bmw. Νομίζω ότι αναπόφευκτα όλα ψηφιακά θα γίνουν, ενώ φαντάζομαι ότι στο μέλλον θα μπει και μια μεγάλη οθόνη σαν tablet σε όλα τα αμάξια και θα διαχειρίζεται κάποιος όλες τις 'λειτουργίες' του αυτοκινήτου από touch screen, θα έχει το gps, τηλεόραση, internet, bluetooth με οπτική επικοινωνία μέσω κινητού τηλεφώνου...και...σταματάω εδώ...γιατί δεν ξέρω αν θα μας αφήνουν (τα αμάξια) και να οδηγούμε στο τέλος!
edit: κάτι τέτοιο: https://www.google.gr/search?q=future+c ... SJvjrzW1wM:
ή : https://www.google.gr/search?q=future+c ... 0cWldj8cJM:
-
Δεν θυμάμαι να έχει απαντηθεί η απορία μου πιο μπροστά στο νήμα, γι αυτό να ρωτήσω τους κατόχους το εξής:
Απο θέμα αντικλεπτικής προστασίας τι γίνεται με το Χ1;
Έχετε βάλει συναγερμό απο την αντιπροσωπεία ή after market;
Είναι απαραίτητος ο συναγερμός ή με τα σύγχρονα κλειδιά πλέον ελαχστοποιείται ο κίνδυνος κλοπής.Αν θυμάμαι καλά κάποιος κάτοχος έχει το σύστημα με το gps και την σύνδεση με την αστυνομία. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω θα ήταν χρήσιμες..
-
Αν βάλουν στο μάτι οποιοδήποτε αμάξι δεν υπάρχει περίπτωση να γλιτώσει, ξεκινάμε από αυτό σαν δεδομένο. Προσωπικά πιστεύω ότι ο συναγερμός μπορεί να λειτουργήσει αποτρεπτικά για τα απλά κλεφτρόνια. Μια καλή ασφάλεια χρειάζεται και για συναγερμό καλύτερα κάποιον επώνυμο aftermarket (αν δεν έχεις θέμα με τα ξηλώματα)
-
Ασφαλεια κλοπης και τελος. Αμα εχεις συναγερμο και χτυπησει τι θα οανεις αμα δεις κλεφτρονια? Θα κατεβεις να δειρεις? Παρτε το θα πεις
-
Ο χρήστης d_am έγραψε:
Δεν θυμάμαι να έχει απαντηθεί η απορία μου πιο μπροστά στο νήμα, γι αυτό να ρωτήσω τους κατόχους το εξής:
Απο θέμα αντικλεπτικής προστασίας τι γίνεται με το Χ1;
Έχετε βάλει συναγερμό απο την αντιπροσωπεία ή after market;
Είναι απαραίτητος ο συναγερμός ή με τα σύγχρονα κλειδιά πλέον ελαχστοποιείται ο κίνδυνος κλοπής.Αν θυμάμαι καλά κάποιος κάτοχος έχει το σύστημα με το gps και την σύνδεση με την αστυνομία. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω θα ήταν χρήσιμες..
Aftermarket συναγερμός με gps μαζί! Οποιαδήποτε στιγμή ξέρεις πού είναι κ μπορείς και να το σβήσει ή να το κάνεις να μην παίρνει μπρος εξ αποστάσεως...
Ωστόσο ο καλύτερος συναγερμός είναι η καλή... ασφάλεια! Αν στο πάρουν... αποζημίωση από την ασφαλιστική κ παίρνεις άλλο...
-
Aftermarket συναγερμός με gps μαζί! Οποιαδήποτε στιγμή ξέρεις πού είναι Ξερεις την τελευταια θεση που ηταν μεχρι να παψει να πιανει δορυφορο και οι κλεφτες ξερουν γι αυτο κ μπορείς και να το σβήσει ή να το κάνεις να μην παίρνει μπρος εξ αποστάσεως...
-
Η ασφάλεια θα σου δώσει λιγότερα από όσα πλήρωσες και ποιός ξέρει μετά από πόσο καιρό.
Ένας καλός συναγερμός κάνει παπάδες. Βέβαια μπορούν να έρθουν και να το φορτώσουν με γερανό, εκεί δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η ασφάλεια θα σου δώσει λιγότερα από όσα πλήρωσες και ποιός ξέρει μετά από πόσο καιρό.Ένας καλός συναγερμός κάνει παπάδες. Βέβαια μπορούν να έρθουν και να το φορτώσουν με γερανό, εκεί δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
Συγγενής μου που του έκλεψαν Land Rover Range Rover Sport πήρε ακριβώς το ποσό για το οποίο το είχε ασφαλίσει. Έπειτα ξαναγόρασε το ίδιο...
Νίκο αυτό που γράφεις για τον δορυφόρο δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει. Στο δικό μου δεν έχει χάσει σήμα ποτέ, ακόμη και όταν το έχω κλειδωμένο σε υπόγεια γκαράζ από μπετό... -
Μάλλον δεν είναι τόσο βαθιά σκαμμένα ! Στο δικό μου γκαράζ η επαφή με τους δορυφόρους χάνεται.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Μάλλον δεν είναι τόσο βαθιά σκαμμένα ! Στο δικό μου γκαράζ η επαφή με τους δορυφόρους χάνεται....παίζει ρόλο και το 'μηχάνημα'
Τέλος πάντων! Αν μας το πάρουν, θα πάρουμε άλλο!
-
Τι να σου πω, δεν ξέρω αλλά είναι της LG και μάλιστα με κόστος αρκετά τσουχτερό όπως έχω αντιληφθεί. Από εκεί και μετά δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά έχει τύχει σε μεγάλο υπόγειο γκαράζ μεγαλου εμπορικού καταστήματος το σήμα να διατηρείται μια χαρά.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Τι να σου πω, δεν ξέρω αλλά είναι της LG και μάλιστα με κόστος αρκετά τσουχτερό όπως έχω αντιληφθεί. Από εκεί και μετά δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά έχει τύχει σε μεγάλο υπόγειο γκαράζ μεγαλου εμπορικού καταστήματος το σήμα να διατηρείται μια χαρά.lg gps tracker; Με κάρτα sim κανονικά έτσι;
Δεν ήξερα ότι βγάζει η lg gps trackers -
Προσοχή φίλε μου μη παρεξηγηθώ, αναφέρομαι στο σύστημα πολυμέσων με το οποίο είναι εφοδιασμένο το duster μου και όχι σε συναγερμό. Από τα settings βλέπω πως έχει μια διαρκή επαφή με ένα σύστημα δορυφόρων και αυτό σε real time.
BMW X1 2016