-
Ο χρήστης theakis έγραψε:
Yparxei tipota kalitero apo oraies kai epikodomitikes sizitiseis epano sto pio agapimeno mas antikeimeno, TA AMAKSIA?????
Ειδικά αν μπορούν να τις διαβάσουν όλοι χωρίς κόπο.
Γι'αυτό σε παρακαλώ να μη χρησιμοποιείς greeklish όπως αναφέρουν και οι οδηγίες χρήσης του φόρουμ.
'Ενθαρρύνεται εμφατικά η χρήση Ελληνικών χαρακτήρων στα μηνύματα. Η μη χρήση Ελληνικών δικαιολογείται μόνο στην περίπτωση σχετικών τεχνικών προβλημάτων.'
File Kyan opos lene kai oi odigies xrisis tou forum 'H mi xrisi ellinikon dikaiologeitai mono stin periptosi sxetikon texnikon provlimaton'
Distixos aniko se afti tin periposi,eimai eksoteriko kai o ypologistis pou xrisimopoio den diathetei ellinikous xaraktires!To xeirotero ap'ola,apagorevetai kai einai adynaton na 'valo xeri' sto software i kai hardware tou mixanimatos...
Zitao signomi gia ta opoia provlimata sas dimiourgo stin anagnosi ton mail mou,alla den ginete diaforetika!Evelpisto stin katanoisi sas!!!http://www.ilsp.gr/greeklish.html
υπάρχουν ένα σωρό μετατροπες...
αντε και με στεναχωρείς
-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
Εγώ πάλι θα σου πρότεινα να πάρεις το rx8 και μετά απο 2-3 μήνες να το ανταλλάξεις + διαφορά με ένα γκολφ όπως και τόσοι και τόσοι ιδιοκτήτες στην Χρυσή ευκαιρία!!!
Φίλος πρόν απο ένα χρόνο σε γάμο είχε παρκάρει έξω απο εκκλησία το RX7 και όταν πήγε να φύγει δεν έπαιρνε μπροστά!!! Να είναι καλά το citroen zx της μητέρας του με το οποίο γυρνάει και τις περισσότερες ώρες!
Mήπως ήταν ο γαμπρός και πήγε να την κοπανήσει τελευταία στιγμή?
Ο γαμπρός ήταν αξιόπιστος τουλάχιστον?
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ο γαμπρός ήταν αξιόπιστος τουλάχιστον?Σαν... golf εννοείς?
-
25 pages and counting...
-
που θα παει θα την βγαλουμε την ακρη.......
-
Aν και αργοπορημενος θα δωσω και εγω στην ψηφο μου στο RX8 λογο design,πισω κινησης, οδικης συμπεριφορας...με μοναδικη ενσταση οχι την καταναλωση αλλα τις μετριες επιδοσεις του αυτοκινητου...
Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι μεταξυ των δυο θα αγοραζα το Golf -τι ειπα θεε μου ο ιεροσυλος - διοτι κρινω το RX8 αρκετα αργο για τα γουστα μου και χωρις περιθωρια βελτιωσης...απ'την αλλη μεταξυ ενος μεταχειρισμενου Cosmo και ενος καιινουριου Golf η επιλογη θα ηταν με κλειστα τα ματια υπερ του ιαπωνα...
-
Λόγω του ότι ο κινητήρας του Golf είναι ο πασίγνωστος πλεόν του group, υπάρχουν πια αρκετοί μηχανικοί που μπορούν να στον υπερδιπλασιάσουν σε ιπποδύναμη σχεδόν με το καλημέρα, οπότε στη βελτίωση του κινητήρα, όντως, το RX-8 τρώει σκόνη.
Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνω είναι το γιατί λες ότι το RX-8 είναι αργό ('μέτριες επιδόσεις'); Σίγουρα υστερεί σε ρεπρίζ (απο στάση είναι τα ίδια), αλλά οι διαφορές νομίζω είναι ανεπαρκείς για να αποτελέσουν κριτήριο επιλογής μεταξύ των δύο. Είναι δηλαδή αυτός λόγος που υπερκαλύπτει τα άλλα πλεονεκτήματα που λες; Ρωτάω αυτό το πράγμα, διότι λες ότι οι μέτριες επιδόσεις είναι η μόνη σου ένσταση.
Η ερώτησή μου είναι ειλικρινής, μην το δεις ειρωνικά το post μου
-
pote den perimena na einai toso konta to golf sto rx-8! to sigouro einai to rx-7 mou arese poio polu se ola apo to rx-8 alla pote den tha 3ifhza to gti! oute nomizw pws to ekane kanenas alfista! den lew exei thn istoria tou. alla toso pappoude.. eleos!!!
-
Ως απάντηση του ερωτήματος: RX-8
Ως καλύτερη λύση στα 29.000, Civic Type-R μακράν!!!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Λόγω του ότι ο κινητήρας του Golf είναι ο πασίγνωστος πλεόν του group, υπάρχουν πια αρκετοί μηχανικοί που μπορούν να στον υπερδιπλασιάσουν σε ιπποδύναμη σχεδόν με το καλημέρα, οπότε στη βελτίωση του κινητήρα, όντως, το RX-8 τρώει σκόνη.Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνω είναι το γιατί λες ότι το RX-8 είναι αργό ('μέτριες επιδόσεις'); Σίγουρα υστερεί σε ρεπρίζ (απο στάση είναι τα ίδια), αλλά οι διαφορές νομίζω είναι ανεπαρκείς για να αποτελέσουν κριτήριο επιλογής μεταξύ των δύο. Είναι δηλαδή αυτός λόγος που υπερκαλύπτει τα άλλα πλεονεκτήματα που λες; Ρωτάω αυτό το πράγμα, διότι λες ότι οι μέτριες επιδόσεις είναι η μόνη σου ένσταση.
Η ερώτησή μου είναι ειλικρινής, μην το δεις ειρωνικά το post μου
To RX8 challenge ποτε δεν επιασε τους χρονους που αναφερει η Mazda! Η διαφορα και απο σταση και ειδικα απο ρεπριζ ειναι χαοτικη....
Ψηφισα RX8 τελικα φιλε μου και ας ειχα ενσταση παραπανω, διοτι απλα τα ζυγισα με κριτηριο πιο ειναι το πιο fun to drive...αυτο δεν σημαινει οτι αν ηταν να δωσω 29000 ευρω θα αγοραζα ποτε το RX8. Ισως για το TypeR...
Επισης, επειδη το τωρινο μου αυτοκινητο δεν υστερει σε επιδοσεις εναντι του RX8 ξερω οτι δεν θα με ικανοποιουσε και επισης δεν θα μπορουσα να το βελτιωσω...γι'αυτο ανεφερα οτι ανεφερα! Δυστηχως περα απ'την αισθηση θελω και την ιπποδυναμη και για εμενα ειναι βασικο κριτηριο στην αγορα του επομενου αυτοκινητου μου.
-
Ο χρήστης Yannis_ έγραψε:
Ως απάντηση του ερωτήματος: RX-8Ως καλύτερη λύση στα 29.000, Civic Type-R μακράν!!!
Καλά, θα δώσετε τόσα χρήματα για να πάρετε προσθιοκίνητο; Για να τρώτε τα λάστιχά σας παλεύοντας να μη βγάλετε τα άπειρα μούτρα; Τουλάχιστον σε ένα πισωκίνητο, αρχίζεις τις πάντες και το ευχαριστιέσαι
-
Ο χρήστης VW16v έγραψε:
Επισης, επειδη το τωρινο μου αυτοκινητο δεν υστερει σε επιδοσεις εναντι του RX8 ξερω οτι δεν θα με ικανοποιουσε και επισης δεν θα μπορουσα να το βελτιωσω...γι'αυτο ανεφερα οτι ανεφερα! Δυστηχως περα απ'την αισθηση θελω και την ιπποδυναμη και για εμενα ειναι βασικο κριτηριο στην αγορα του επομενου αυτοκινητου μου.Δεκτό και κατανοητό. Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου
Όσο για το Type-R, αυτό νομίζω είναι πιο άμεσα συγκρίσιμο με το Golf. Προσωπικά όμως θα ψήφιζα το RX-8 έναντι οποιουδήποτε άλλου αυτοκινήτου σε αυτά τα λεφτά (η λιγότερα προφανώς), εκτός από το ΜΧ-5, αλλά αυτό είναι τελείως διαφορετική ιστορία.
-
Έχω RX-8 challenge και ένα βράδυ είχα βγεί με έναν φίλο που έχει GOLF V 1.6 FSI (Sport edition) και παρκάραμε σε μία σκοτεινή αλάνα, το ένα δίπλα στο άλλο!Στην επιστροφή οι δύο φιγούρες των αυτοκινήτων μας που αντικρίσαμε, είχαν χαωτική διαφορά μεταξύ τους!Απο την μία έβλεπες ενα απλό αυτοκίνητο, λεπτό, με μεγάλο ύψος και στο σύνολο αλλα και στην απόσταση απο το έδαφος!
Απο την άλλη (ή δίπλα αν θέλετε) ένα χαμηλό και φαρδύ αυτοκίνητο με τεράστια φτερά και καρούλες που σε παρέπεμπε σε κάτι το σπόρ, το αγωνιστικό, το βγαλμένο απο την πίστα!!!
Που να τα βλέπαμε δίπλα δίπλα την ημέρα, το GOLF θα έψαχνε για την κουκούλα του να κρυφτεί!!!
Χωρίς παρεξήγηση για τους GOLFADES αλλα, άλλο ενα καθαρόαιμο σπόρ αμάξι και άλλο ενα πολυ γρήγορο, που βγαίνει όμως και σε 1.4!!! -
Ο χρήστης theakis έγραψε:
Χωρίς παρεξήγηση για τους GOLFADES αλλα, άλλο ενα καθαρόαιμο σπόρ αμάξι και άλλο ενα πολυ γρήγορο, που βγαίνει όμως και σε 1.4!!!και το Lancer βγαίνει σε ταξί και 1.3, όπως και το Impreza σε 1.6
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Χωρίς παρεξήγηση για τους GOLFADES αλλα, άλλο ενα καθαρόαιμο σπόρ αμάξι και άλλο ενα πολυ γρήγορο, που βγαίνει όμως και σε 1.4!!!
και το Lancer βγαίνει σε ταξί και 1.3, όπως και το Impreza σε 1.6
καμια σχεση!
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Χωρίς παρεξήγηση για τους GOLFADES αλλα, άλλο ενα καθαρόαιμο σπόρ αμάξι και άλλο ενα πολυ γρήγορο, που βγαίνει όμως και σε 1.4!!!
και το Lancer βγαίνει σε ταξί και 1.3, όπως και το Impreza σε 1.6
καμια σχεση!
Καμία σχέση; ούτε με το Civic που βγαίνει σε 1.4, αλλά και Type R;
-
Με την ίδια λογική φίλε theakis, και η Μ3 βγαίνει σε 316i...
-
Και μην ξεχνάμε βέβαια πως το RX8 είναι ...1.3!
-
Ψήφισα golf καθαρά γιατί προτιμώ τα γρήγορα μπροστοκίνητα.(type-r κορυφαία μέχρι τώρα σ αυτά τα λεφτά) Συμφωνώ ότι το rx8 είναι πολύ καλύτερο εμφανισιακά αλλά δεν έχω πεισθεί ακόμα από την αξιοπιστία των wankel.Ίσως τα rx9 να καίνε λιγότερο λάδι..Πάντως αν κυκλοφορούσε το focus II st του οποίου βέβαια αγνοείται ακόμα η τιμή αλλά ford είναι αυτή θα κάνει το θαύμα της χαλαρά θα το προτιμούσα απ όλα..Δείχνει πολλά υποσχόμενο..
-
RX8 Α-ΝΕ-ΤΑ !
το Golf είναι ενα απλό hatchback που βγήκε κατα κύριο λόγο να εξυπηρετήσει ενα target market, εε ας του βάλουμε και ενα δυνατό μοτέρ να του πουλάμε και για σπορ αυτοκίνητο. Το οποιο ΔΕΝ είναι..Οπως λέει και κάποιος παραπάνω, τα βλέπεις δίπλα δίπλα και το ένα ειναι ενα οποιοδήποτε αυτοκίνητο της σειράς και το άλλο ειναι ενα σπόρ αυτοκίνητο το οποίο θα κάνει πιτσιρικάδες (απο μικρο και απο τρελλό) να κάνουν ουυάααουυυ και να το δείχνουν με το δείκτη του χεριού τους
Το κακό με το RX8 είναι η κατανάλωση..
Γιαυτό στην παραλιακή που τους βλέπω τους περισσότερους ιδιοκτήτες τους, είναι στην δεξιά, cruising..Όσο για στήσιμο του RX-8, ΑΛΛΟ πράμα (βέβαια με το Cosmo εχω την εμπειρία)
Δίλημμα των 29Κ: Golf GTI ή RX-8 Challenge ;