-
ναι ενδιαφέρομαι για πες ποσοστό και κόστος μάρκα.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Νίκο τι ποσοστό είναι??
Με το μάτι, ίσως και να με ξεγελάει, δύο γνωστοί μου με παρόμοιο ποσοστό φωτεινότητας δέχθηκαν κλήση (Αθήνα βέβαια).Καλορίζικες!!
Σε οποιονδήποτε έλεγχο ή μπλόκο τροχαίας, η κλήση είναι εγγυημένη για αυτά τα μπροστινά....να μην πω και για ΚΤΕΟ, αλλά εκεί υπάρχει 'τρόπος' να περάσεις...
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Νίκο τι ποσοστό είναι??
Με το μάτι, ίσως και να με ξεγελάει, δύο γνωστοί μου με παρόμοιο ποσοστό φωτεινότητας δέχθηκαν κλήση (Αθήνα βέβαια).Καλορίζικες!!
Αντρίκο 49% ειναι απλα στα πισω επειδη ειχε ηδη φιμε απο το εργοστασιο φαινονται πιο σκουρα απο μπροστα.
Η φωτογραφια ξεγελαει γιατι δεν ειναι τοσο σκουρα. Το κινητο φταιει και η συννεφιαΣε οποιονδήποτε έλεγχο ή μπλόκο τροχαίας, η κλήση είναι εγγυημένη για αυτά τα μπροστινά....να μην πω και για ΚΤΕΟ, αλλά εκεί υπάρχει 'τρόπος' να περάσεις...
10 χρονια ειχα στο golf το ιδιο νουμερο και δεν εφαγα ποτε κληση(ισως να ετυχε) ενω και στο κτεο περνουσα χωρις 'τροπο'
ναι ενδιαφέρομαι για πες ποσοστό και κόστος μάρκα.
49% σε ολα. Ο υπευθυνος μου ειπε να βαλω 48% στα πισω επειδη εχουμε ηδη φιμε και 49% στα μπροστινα για να ταιριαξει χρωματικα αλλα προτιμησα το 49% σε ολα για να εχει εστω και λιγο μεγαλυτερη προστασια για τους πισω.
Λουμαρ στα 224 ευρω εβαλα χωρις να βγουνε ταπετσαριες μιας και εδειξαν την αξια τους 10 χρονια στο προηγουμενο χωρις να αλλαξουν χρωμα-αποδοση -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Σε οποιονδήποτε έλεγχο ή μπλόκο τροχαίας, η κλήση είναι εγγυημένη για αυτά τα μπροστινά....να μην πω και για ΚΤΕΟ, αλλά εκεί υπάρχει 'τρόπος' να περάσεις...
10 χρονια ειχα στο golf το ιδιο νουμερο και δεν εφαγα ποτε κληση(ισως να ετυχε) ενω και στο κτεο περνουσα χωρις 'τροπο'
Κάνουν μπαμ ότι οι μπροστινές είναι παράνομες, οπότε όπως λες 'έτυχε', ενώ και το ΚΤΕΟ που πας πρέπει να είναι πολύ 'χαλαρό'. Σε δύο ελέγχους/μπλόκα μου έχουν ζητήσει το πιστοποιητικό για τα μπροστινά παράθυρα, ενώ στο ΚΤΕΟ μου το ζητάνε στην είσοδο, αφού είναι υποχρεωτικός ο έλεγχος νομιμότητάς τους. Γι'αυτό και εγώ βάζω πάντα μόνο τις νόμιμες μπροστά....
-
Εγω εχω και στο μπροστινο παρμπριζ (αλλα 80% διαπερατοτητα με πιστοποιητικο) και ειμαι ΟΚ και στο ΚΤΕΟ.
-
Δε λεει τιποτα αυτο.. Ειναι στα κεφια του οργανου αν θα τη φας ή οχι.. Εγω σε μπλοκα με τη μικρη που της εχω βαλει το λεγομενο δευτερο σταδιο κατεβαζω τερμα κατω τα εμπρος παραθυρα κατευθειαν με το που κανει σημα... ΚΤΕΟ τη περασα τη Δευτερα για τριτη φορα ενω εχει φιμε σε τριτο διαφορετικο ιδιωτικο ΚΤΕΟ και δεν ειπαν τιποτα. Εχω και ενα τυπικο χαρτι πιστοποιησης απο τον εγκαταστατη αλλα δεν εχει χρειαστει μεχρι τωρα.
-
Καλή χρονιά σε όλους. Στην εκδρομή σήμερα τεσταρα τις καταναλωσεις. Στην εθνική στην ευθεία, στο drive το κιβώτιο, στα 120 χμ/ ώρα 5,7. 130 χμ - 7 λίτρα και 140 8 λίτρα περίπου.
Επίσης επειδή ενδιαφέρομαι για τη μεσαία λωρίδα χρωμίου στην μάσκα που απαραδεκτα για μένα λείπει, και μπαίνει μόνο στο dynamic Light assist, ήτοι το ακριβό πακέτο Led, βρήκα από το γερμανικό φόρουμ έναν Γερμανό που το στέλνει με 35€ συν 14€ μεταφορικά.
Είχα ρωτήσει στην αντιπροσωπεια και δεν ήταν σίγουροι. Αν ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο ας μου πει.
Σήμερα επειδή λόγω χιονιού αναγκάστηκα να σηκώσω τους υαλοκαθαριστηρες έμαθα πως αυτό γίνεται με το κλειδί στη μηχανή και το λεβιε των υαλοκαθαριστηρων παρατεταμένα προς τα κάτω. Δεν το ήξερα.
Παραθέτω φωτογραφία από τοποθέτηση του μεσαίου χρωμίου που πιστεύω πως ομορφαινει το αμάξι με λίγο κόστος. -
+1 για το χρωμιο
-
Εμένα πάλι δεν μου αρέσει καθόλου. Το προτιμώ χωρίς τη τρίτη λωρίδα.
-
Είναι ωραίο στα σκούρα χρώματα.
-
-
Καλό χειμώνα είπαμε;; Ακόμα το στρώσιμο δε τελείωσε αλλά έχει φάει πολύ χιόνι τη τελευταία εβδομάδα (και η πρώτη της ζωής του !)
Για όσους δε το ξέρουν, ναι μεν το android auto δεν υπάρχει επίσημα στην Ελλάδα αλλά αν έχετε android 5 και πάνω μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ http://www.apkmirror.com/apk/google-inc ... #downloads και θα δουλεύει κανονικά !
Το πιο ωραίο για μένα είναι οτι έχεις ταυτόχρονα πλοήγηση με google maps (με traffic) και ακούς και ιντερνετικό ραδιόφωνο πχ από το tune in radio !
-
Για το ιντερνετικο ραδιόφωνο προφανώς χρειάζεται κάποια κάρτα sim and εκτός αν κάνεις Hot spot το κινητό σου. Με τι από τα 2 δουλεύει;
-
To tunein τρέχει στο κινητό, το android auto απλά δείχνει την οθόνη του κινητού στην οθόνη του αυτοκινήτου. Δεν τρέχει την εφαρμογή στο ίδιο το infotainment του αυτοκινήτου.
-
Όπως τα είπε ο Infide1 !
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Καλό χειμώνα είπαμε;; Ακόμα το στρώσιμο δε τελείωσε αλλά έχει φάει πολύ χιόνι τη τελευταία εβδομάδα (και η πρώτη της ζωής του !)Για όσους δε το ξέρουν, ναι μεν το android auto δεν υπάρχει επίσημα στην Ελλάδα αλλά αν έχετε android 5 και πάνω μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ http://www.apkmirror.com/apk/google-inc ... #downloads και θα δουλεύει κανονικά !
Το πιο ωραίο για μένα είναι οτι έχεις ταυτόχρονα πλοήγηση με google maps (με traffic) και ακούς και ιντερνετικό ραδιόφωνο πχ από το tune in radio !
Καλο χειμωνα!
Ποιο απ ολα κατεβασες? Εχει διαφορα apk -
Έχει να κάνει με την αρχιτεκτονική της cpu του κινητού . Νομίζω τη πρώτη είχα κατεβάσει,
-
Εμενα ενώ δούλευε μια χαρά σταμάτησε. Πάω να το ανοίξω και βγάζει σφάλμα 'οι υπηρεσίες google play δε φαίνονται να λειτουργούν τωρα'. Το απ εγκατέστησα, το κατέβασα εκ νέο, αλλα τζίφος
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Έχει να κάνει με την αρχιτεκτονική της cpu του κινητού . Νομίζω τη πρώτη είχα κατεβάσει,Απ οτι εψαξα το πρωτο πρεπει να κατεβασω. Βαριεμαι να παω στο αμαξι να το δοκιμασω
-
Έχει να κάνει με την αρχιτεκτονική της cpu του κινητού . Νομίζω τη πρώτη είχα κατεβάσει,
Απ οτι εψαξα το πρωτο πρεπει να κατεβασω. Βαριεμαι να παω στο αμαξι να το δοκιμασω
Μόνο το σωστό θα κάνει εγκατάσταση, τα άλλα θα κάνουν fail.
VW Tiguan 2016