-
drenie...ιδέες για το ...ΣΚ!!
https://www.youtube.com/watch?v=a3EC18MTdRI
https://www.youtube.com/watch?v=lg9mikBMMCQ
Youtube Video -
τι ωραια !!! Το καλοκαιρι που το ειχα βγαλει σε χωματοδρομο (βασικα ηταν εντελως κατσικοδρομος) ηταν πολυ ωραια αισθηση. Και 4κινηση δεν κλειδωσα . Δεν κωλωσε πουθενα
Και τον χειμωνα που μας περασε εν κινησει που εβαλα 4κινηση στα χιονια η αισθηση ηταν υπεροχη. Σαν να δεθηκε το αυτοκινητο με το δρομο!
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
τι ωραια !!! Το καλοκαιρι που το ειχα βγαλει σε χωματοδρομο (βασικα ηταν εντελως κατσικοδρομος) ηταν πολυ ωραια αισθηση. Και 4κινηση δεν κλειδωσα . Δεν κωλωσε πουθεναΚαι τον χειμωνα που μας περασε εν κινησει που εβαλα 4κινηση στα χιονια η αισθηση ηταν υπεροχη. Σαν να δεθηκε το αυτοκινητο με το δρομο!
Αυτά είναι!
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
τι ωραια !!! Το καλοκαιρι που το ειχα βγαλει σε χωματοδρομο (βασικα ηταν εντελως κατσικοδρομος) ηταν πολυ ωραια αισθηση. Και 4κινηση δεν κλειδωσα . Δεν κωλωσε πουθεναΚαι τον χειμωνα που μας περασε εν κινησει που εβαλα 4κινηση στα χιονια η αισθηση ηταν υπεροχη. Σαν να δεθηκε το αυτοκινητο με το δρομο!
Όπως έχω ξαναγράψει, το αυτοκίνητο έχει εντυπωσιακά υλοποιημένη 4κίνηση. Πραγματικά έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες και δεν νοιώθεις ότι το καταπονείς ιδιαίτερα εκτός δρόμου. Από τα λίγα αυτοκίνητα που έχω οδηγήσει τελευταία και με εντυπωσίασαν (με την έννοια ότι είναι πολύ καλύτερο από ότι περίμενα).
-
Έχει κάνει κάποιος το πρώτο ετήσιο service για να μας πει πόσο πάει πάνω κάτω το μαλλί ; ( μιλάω για το 1.4 auto βενζίνης 4x4 )
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
...πλησιάζει η λυπητερή Μήτσε;
-
Ναι αγορίνα μου ! Χτες μου έβγαλε μήνυμα ... σε 27 μέρες! Μέσα στις γιορτές θα φτάσω και τα 10000 χιλιόμετρα.
-
Λογικά μόνο λάδια και φίλτρο θα έχεις...
-
Ναι και εγώ αυτό υποθέτω ...
-
'Δωράκι' για τις γιορτές!!
Λογικά δεν θα είναι ακριβό...λίγα πράγματα θα θέλει, όπως είπε και ο Βασίλης μόνο λάδια, φίλτρο λαδιού και έναν γενικό έλεγχο.
-
Ναι αναγκαίο κακό ... το δώρο Χριστουγεννων το έχω συνδυάσει με τα τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια και service . Το τελευταίο είναι που δεν ξέρω πόσο πάει και θα ήθελα να έχω μια ιδέα ...
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
Ναι αναγκαίο κακό ... το δώρο Χριστουγεννων το έχω συνδυάσει με τα τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια και service . Το τελευταίο είναι που δεν ξέρω πόσο πάει και θα ήθελα να έχω μια ιδέα ...Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έτσι θα φύγει και το δικό μου. Άσε, θα βάλω και από τα λεφτά του μισθού
-
44% δεν το λες και αμελητέα ποσότητα!
*To 2016 που μόλις έφυγε και κατά τη διάρκεια του οποίου η Jeep γιόρτασε τα 75 χρόνια από την ίδρυσή της, επιφύλαξε και μία εντυπωσιακή άνοδο πωλήσεων για την Lancia-Jeep Hellas σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.Σε μία περίοδο όπου η Ελληνική αγορά αυτοκινήτου αντιμετωπίζει σημαντικές δυσκολίες, οι πωλήσεις των μοντέλων της Jeep στην Ελλάδα εξακολουθούν να βρίσκονται σε ανοδική τροχιά που καταγράφουν αύξηση των ταξινομήσεων της αμερικανικής μάρκας κατά 44% σε σχέση με το 2015.
Στην πορεία αυτή συνέβαλε καθοριστικά το Jeep Renegade το οποίο ηγείται στις ταξινομήσεις της μάρκας, καθώς έχει κερδίσει το κοινό τόσο στην κατηγορία των λιανικών όσο και των εταιρικών πωλήσεων. Η διείσδυση του νέου SUV της Jeep στο κανάλι των εταιρικών πωλήσεων αποδεικνύει ότι τα στελέχη των επιχειρήσεων επιλέγουν πλέον συνειδητά το εν λόγω μοντέλο για τις μετακινήσεις τους καθώς τους προσφέρει πολυτέλεια και εξαιρετικές επιδόσεις εντός και εκτός δρόμου, χωρίς να επιβαρύνει το φορολογικό status τους.
Πρόσφατα η γκάμα του Renegade διευρύνθηκε με δύο νέες αποδοτικές και οικονομικές εκδόσεις πετρελαίου (1.6 Sport και 2.0 Longitude 4Χ4) οι οποίες επιτρέπουν στους υποψήφιους αγοραστές να το αποκτήσουν προγραμματίζοντας με ασφάλεια τα οικονομικά τους, κάνοντας χρήση του πρωτοποριακού προγράμματος απόκτησης “Jeep Value” της ελληνικής αντιπροσωπείας. * -
Παραπάνω πληροφορίες για τις νέες βερσιόν;
-
44% δεν είναι αμελητέο, αλλά δεν είναι και τόσο μεγάλο όσο ακούγεται, γιατί το 2015 είχα πουληθεί ελάχιστα Jeep, δηλαδή η βάση σύγκρισης είναι πολύ μικρή. Ουσιαστικά μόνο το Renegade πουλάει πλέον, το οποίο φυσικά πουλάει πολύ καλά!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
44% δεν είναι αμελητέο, αλλά δεν είναι και τόσο μεγάλο όσο ακούγεται, γιατί το 2015 είχα πουληθεί ελάχιστα Jeep, δηλαδή η βάση σύγκρισης είναι πολύ μικρή. Ουσιαστικά μόνο το Renegade πουλάει πλέον, το οποίο φυσικά πουλάει πολύ καλά!Σωστό αυτό που λες . Κάτσε να δούμε και πως θα τα πάει με το νέο Compass.
Λογικά θα μπει ακόμα πιο δυναμικά στο παιχνίδι .
Αύριο πάω για το πρώτο service .
Εδώ και μία φώτο παρέα με το νούμερο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο της γενικότερης κατηγορίας ...
-
Μη τις μετρατε...
-
Και είχα την εντυπωση οτι ηταν μικρότερο το renegade ....
-
Σαν σχήμα σου δίνει την αίσθηση ότι είναι μικρό σε μέγεθος, στην πράξη όμως έχει αρκετό όγκο!
-
Σήμερα επισκέφθηκα έκθεση της jeep να ρωτήσω ποσο κοστίζει το 1.6 diesel και ο πωλητής μου είπε οτι μπορεί σύντομα να είναι διαθέσιμος αυτός ο κινητήρας και με το dcct κιβώτιο το οποίο μέχρι σήμερα υπήρχε μόνο σαν επιλογή στη βενζίνη. Δεν ήξερε βέβαια να μου πει ούτε ημερομηνίες ούτε τεχνικά χαρακτηριστικά αλλα μου την έδειξε σαν επιλογή στο configuration της εταιρίας που έχουν διαθέσιμο για να υπολογίζουν τελικές τιμές τιμολόγησης.
Έν αναμονή εμπλουτισμού της γκάμας λοιπόνSent from my iPhone using Tapatalk
Jeep Renegade 2015