-
Εννοείτε τους ίδιους Έλληνες που ψηφίζουν σε κάθε εκλογική αναμέτρηση αυτούς που υπόσχονται πράγματα που δεν εφαρμόζονται και αυτούς που τρέχουν σαν παλαβοί για μαύρες παρασκευές....;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Οι Έλληνες, στην πλειοψηφία τους δεν θέλουν να μπαίνουν στην λεπτομέρεια αλλά θέλουν , χωρίς δικό τους ψάξιμο αλλά μασημένη τροφή, για όλα τα ζητήματα να καταλήγουν σε άσπρο μαύρο και να αποφασίζουν
Ποιο είναι το καλύτερο αυτοκίνητο (και βέβαια υπερασπίζονται την επιλογή τους με πάθος στα όρια της )
Ποιο είναι τα καλύτερο λάδι, λάστιχα, πετρέλαιο κλπ
Πάνε με την μόδα και βάζουν, σαν black Friday,υγραέριο η πουλάνε τα άψογα αμάξια τους για να πάρουν diesel χωρίς να το χρειάζονται
Προτιμούν να δώσουν κεφάλαιο μπροστά για την αγορά αυτοκινήτου χωρίς τέλη ασχέτως αν τελικά έρθει φθηνότερα να πληρώνει τα τέλη του παλαίου για την προσδόκιμη ζωή του. (εκτός να έχει πρόβλημα με το τεκμήριο )Αρνούνται να πληρώσουν τον σωστό και ενημερωμένο επισκευαστή και σέρνονται σε τρύπες επειδή είναι φίλοι κουμπάροι ή γνωστοί
Δεν ανοίγουν το καπό ούτε για λάδια μήπως και το χαλάσουν
Όποιος ασχολείται με το αμάξι του θεωρείται αλήτης και κοντράκιας
Προφανώς εδώ μέσα τα περισσότερα δείγματα λείπουν.. αλλά υπάρχουνΤοι σχόλιο περί Βρετανών, που υπάρχει και σε άλλους λαούς έχει να κάνει με την άνεση που έχουν να παραδέχονται την λάθος επιλογή τους,
να βάζουν χέρι στα αμάξια τους
να έχουν οδηγική παιδεία κλπ -
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Εννοείτε τους ίδιους Έλληνες που ψηφίζουν σε κάθε εκλογική αναμέτρηση αυτούς που υπόσχονται πράγματα που δεν εφαρμόζονται και αυτούς που τρέχουν σαν παλαβοί για μαύρες παρασκευές....;Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ναι,αυτους τους Ελληνες!!!! Οπως αλλωστε κανουν και οι Βρετανοι Γερμανοι Γαλλοι Ιαπωνες κτλ........
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Εννοείτε τους ίδιους Έλληνες που ψηφίζουν σε κάθε εκλογική αναμέτρηση αυτούς που υπόσχονται πράγματα που δεν εφαρμόζονται και αυτούς που τρέχουν σαν παλαβοί για μαύρες παρασκευές....;
Ναι,αυτους τους Ελληνες!!!! Οπως αλλωστε κανουν και οι Βρετανοι Γερμανοι Γαλλοι Ιαπωνες κτλ........
Δυστυχώς εχει αποδειχθεί πως αυτοί οι Έλληνες συμπεριφέρονται όπως την περιγραφή του kospapad. Οι Έλληνες που πραγματικά θα εκτιμούσαν μια ποιοτική τηλεοπτική εκπομπή για το αυτοκίνητο ίσως ειναι ελάχιστοι...
-
Πρίν απο λίγο είδα τήν πρώτη εκπομπή του 18ου κύκλου του tracton.
-
Ο χρήστης ford mustang έγραψε:
Πρίν απο λίγο είδα τήν πρώτη εκπομπή του 18ου κύκλου του tracton.Πως σου φάνηκε;
-
Όσοι προλάβαμε τον Σταθάκη, όλες οι άλλες εκπομπές είναι «δεύτερες» (μακράν).
Και ο ΚΚ αποδείχτηκε πως είναι καλός στον γραπτό λόγο, και υστερούσε στην εκπομπή που παρουσίαζε, σε σχέση με Σταθάκη...σου έδινε την εντύπωση πως κάτι ήθελε να πει, αλλά το πήγαινε γύρω-γύρω.Για τον Φωτεινέλη τι να πούμε;Είναι νομίζω, πρωτοφανές μια εκπομπή να έχει παιχτεί σε τόσο πολλά κανάλια.
Δεν έχει αφήσει παρακμιακό κανάλι που να μην έχει προβληθεί!
Αλλά το.. αποκορύφωμα είναι ο γιος του, που όταν μεταδίδει τα νεα από αγώνες, σε πιάνει ο ύπνος... -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν ήξερα το όνομα θα το έλεγα.Ωραίος ο Άρης, αλλά του ΚΚ ήταν καλύτερη θαρρώ.
Εδω καλα δεν ακουγες τη φωνη του ΚΚ, τι να λεμε τωρα...
-
Ο παρουσιαστής νομίζω ότι παίζει μικρό ρόλο. Τα θέματα και οι δοκιμές του ΚΚ ήταν αλλού! Θυμάστε τις 5 Ferrari και τον Τζίγγερ που μέτρησε την F40 όπου και έσπασαν τα Peiseler?
-
Ο παρουσιαστής νομίζω ότι παίζει μικρό ρόλο. Τα θέματα και οι δοκιμές του ΚΚ ήταν αλλού! Θυμάστε τις 5 Ferrari και τον Τζίγγερ που μέτρησε την F40 όπου και έσπασαν τα Peiseler?Αυτό εννοείς ; https://www.youtube.com/watch?v=mt5ybNvCjLI.
-
Και εγώ πιστεύω ότι η εκπομπή του αείμνηστου Άρη Σταθάκη ήταν κορυφαία για τα Ελληνικά δεδομένα....δεν την έχανα ποτε! Ωραίες αναμνήσεις....
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Και εγώ πιστεύω ότι η εκπομπή του αείμνηστου Άρη Σταθάκη ήταν κορυφαία για τα Ελληνικά δεδομένα....δεν την έχανα ποτε! Ωραίες αναμνήσεις....Μόνο και μόνο από το video του Vatanen στο Pikes Peak 'φόρτωνες' ως τηλεθεατής
-
Ο χρήστης ford mustang έγραψε:
Ο παρουσιαστής νομίζω ότι παίζει μικρό ρόλο. Τα θέματα και οι δοκιμές του ΚΚ ήταν αλλού! Θυμάστε τις 5 Ferrari και τον Τζίγγερ που μέτρησε την F40 όπου και έσπασαν τα Peiseler?
Αυτό εννοείς ; https://www.youtube.com/watch?v=mt5ybNvCjLI.
Αυτό!
-
Ο παρουσιαστής νομίζω ότι παίζει μικρό ρόλο. Τα θέματα και οι δοκιμές του ΚΚ ήταν αλλού! Θυμάστε τις 5 Ferrari και τον Τζίγγερ που μέτρησε την F40 όπου και έσπασαν τα Peiseler?Παλι διαφωνουμε.. Μιλαμε για το Σταθακη που αφιερωνε ολοκληρες εκπομπες στο Ακροπολις εντωμεταξυ ,καθε χρονο. Μιας και μιλαμε για θεματολογια δλδ.
Επισης για μενα εχει σημασια ο παρουσιαστης. Και ο Θεοφραστου κανει γι αυτη τη δουλεια και ο Στεφανης που κραταγε και το traction μονος του τα καλα χρονια. Τεσπα δε χρειαζεται και να συμφωνησουμε. Εχεις και μια συμπαθεια γενικοτερη στον ΚΚ που τη σεβομαι αλλα δε την ενστερνιζομαι.Το γενικοτερο κριμα ειναι οτι βρισκεις ελαχιστες online παντως.
ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ:ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ