-
Εχει κυκλοφορήσει αναβάθμιση των χαρτών του Nissan Connect. Υπαρχει δυνατότητα αναβάθμισης για τους υφιστάμενους κατόχους.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Nissan -
Επειδή οι υαλοκαθαραριστήρες του QQ μόνο ως καθαριστήρες δεν λειτουργούν (περισσότερο λερώνουν παρά καθαρίζουν), θέλω να τους αντικαταστήσω άμεσα. Σκέφτομαι για τους Bosch Aerotwin AR653S, αλλά ένα παιδί στο hellenicqq forum, βρήκε πως το QQ φοράει κάτι υαλοκαθαριστήρες Mitsuba, που φορούν πολλά Honda και Mitsubishi. Τους έχει βρει κανείς τους συγκεκριμένους; Γιατί έψαξα να τους αγοράσω από το Internet και μου βγάζει κάτι Ρωσικά sites κυρίως.
Έχει αντικαταστήσει κανείς τους υαλοκαθαριστήρες μόνος του; Είναι εύκολο; Νομίζω ότι πρέπει να κάνεις ένα κόλπο με το κλειδί για να έρθουν σε θέση αντικατάστασης. Ελπίζω να μην με παιδέψουν και να μην κάνω καμιά ζημιά στο αμάξι.
-
Νομίζω ότι ο συνφορουμιτης στο hellenicqq αναφέρεται στα λάστιχα και έχει γράψει και τον κωδικό.
Για τον δεν τον ρωτάς και εκεί; -
Στα λάστιχα του υαλοκαθαριστηρα αναφέρομαι και το κόστος τους είναι 20€ αν θυμάμαι καλά σε αντιπροσωπία mitdubishi.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Στέφανε με τον κωδικό έψαχνα, αλλά δε μπορούσα να τα βρω να τα πουλάνε πουθενά online. Όλο κάτι Ρώσικα site μου έβγαζε. Τελικά επειδή δεν είχα χρόνο να ψάχνω αντιπροσωπείες και συνεργεία Mitsubishi, Honda, έκανα παραγγελία τους Aerotwin. Ελπίζω να είναι αξιοπρεπείς!
-
Εγω πάντως πρόχειρα ψάχνοντας με τον κωδικό βρήκα και στην Αγγλία ...
αλλα και απο τη Ρωσία να πάρεις ιςως ειναι καλύτερα απο το δίκτυο του Σαρακακη -
Με πηρε χτες ενας πωλητης απο τη νισσαν και μου ειπε για μειωση τιμης γυρω στο χιλιαρικο.
Τα τελευταια 2 χρονια που επαιζαν χωρις αντιπαλο ειχαν κανει 2 αυξησεις νομιζω. Τωρα που ηρθαν κι αλλα μοντελα εκαναν μειωση. -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Με πηρε χτες ενας πωλητης απο τη νισσαν και μου ειπε για μειωση τιμης γυρω στο χιλιαρικο.
Τα τελευταια 2 χρονια που επαιζαν χωρις αντιπαλο ειχαν κανει 2 αυξησεις νομιζω. Τωρα που ηρθαν κι αλλα μοντελα εκαναν μειωση.Δεν είναι γενική η μείωση, απλά δίνουν κάποια κομμάτια με τιμές προ απόσυρσης
http://gonews.gr/2/index.php/nea/2347-nissan-qashqai -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Τα τελευταια 2 χρονια που επαιζαν χωρις αντιπαλο ειχαν κανει 2 αυξησεις νομιζω. Τωρα που ηρθαν κι αλλα μοντελα εκαναν μειωση.Αρνητικό για τους δεινητικους πελάτες, αλλά από εμπορικής και μάρκετινγκ μεριάς σωστή κίνηση...
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πάντως προσωπικά respect μόνο αισθάνομαι για το qq. Εδώ ακόμη και το προηγούμενο φορτωμένο με λογής λογής καλούδια και επίσης 5άστερο, όπως διάβασα πρόσφατα παραμένει πολύ ψηλά στις προτιμήσεις πολλών. Το qq μόνο ξεπερασμένο δεν είναι. Με τις τιμές αυτές και παραμένει ακόμη νομίζω πρώτο σε πωλήσεις. Να τα λέμε κι αυτά!
-
Πρώτο σερβις στα 9300 πριν δυο εβδομάδες,βιδα στο φιλτροκουτι,σφιχτηκε το παραθυρο οδηγου,αλλάχτηκε ο σωλήνας του a/c καθώς ακουμπούσε στο πλαστικό καπάκι της μηχανής και από τον κραδασμό είχε κάνει αυλάκι και ελεγχτηκε το default απο s/s.Ευχαριστημένος απο τον αντ/σωπο(δουλειά,αντιμετώπιση,τιμή)....θα κάνω και πιο αναλυτικό review....
-
Ποιος είναι ο αντιπρόσωπος?
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τι εννοείς σφιχτηκε το παράθυρο του οδηγού, τι πρόβλημα είχε;
-
Όπως ανέφεραν και οι προηγούμενοι θα ήταν καλό να αναφερθεί ο αντιπρόσωπος.
Τι ακριβώς είναι ο έλεγχος για το default του S/S; Εμείς είχαμε θέμα, το πήγα στον αντιπρόσωπο και έχω την εντύπωση ότι ξανά εμφανίστηκε.
Σχετικά με τους υαλοκαθαριστήρες που είχα αναφέρει παλιότερα, τελικά αγοράστηκαν οι AeroTwin της Bosch. Καμιά σχέση με τους προηγούμενους, αν και του συνοδηγού είναι 25mm μικρότερος (400mm αντί για 425mm). Ήθελα να πάρω τον αμέσως μεγαλύτερο κωδικό που είναι 25mm μεγαλύτερος, αλλά πλέον έχει καταργηθεί.
Έβαλα επίσης στα τζάμια το Rain-X, το οποίο είναι απίστευτο. Μόλις πιάσεις τα 50Kmh αρχίζουν να γλιστρούν οι σταγόνες και από τα 80 και πάνω δε μένει τίποτα στο τζάμι! Πολύ καλή φάση
-
Και βέβαια να αναφερθεί ο αντιπρόσωπος.... είναι ο Κυριακούδης.Το s/s ελέγχτηκε από το 'προγραμμά' τους,δεν βρήκαν κάτι.
-
Ο χρήστης vassar2506 έγραψε:
Τι εννοείς σφιχτηκε το παράθυρο του οδηγού, τι πρόβλημα είχε;Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Μήπως μπαλαντζαριζε;
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Τι εννοείς σφιχτηκε το παράθυρο του οδηγού, τι πρόβλημα είχε;
Μήπως μπαλαντζαριζε;
Οταν ήταν ανοιχτό συντόνιζε λίγο,ενκινήση πάντα και πάντα στους καταπληκτικούς δρόμους μας....
-
-
Εδώ πάντως: http://www.telegraph.co.uk/cars/nissan/ ... ai-review/
Γράφουν πάρα πολύ καλά σχόλια για το QQ, ακόμα και για την ποιότητα!
-
Τρεις παρατηρήσεις από το τελευταίο τριήμερο.
Στα αρνητικά:
-
Ο διακόπτης ρύθμισης των φώτων θα έπρεπε να είναι φωτιζόμενος. Το σπαστικό είναι πως σε αντίθεση με άλλους, τον συγκεκριμένο τον χρειάζεται έτσι και αλλιώς όταν υπάρχει σκοτάδι. Προχθές έψαχνα στα τυφλά να το ρυθμίσω και δοκιμάζοντας έβλεπα αν τα φώτα χαμηλώνουν ή ψηλώνουν.
Θα ήταν επίσης καλό ο μοχλός (όχι Α ποιότητας) που είναι για το άνοιγμα της τάπας της βενζίνης να μην είναι κολλητά με τον μοχλό για το άνοιγμα του καπό. Είναι πολύ εύκολο όταν πας να γεμίσεις το αμάξι να τραβήξεις τον λάθος μοχλό και αν δε το προσέξεις να κάνεις βόλτες με το καπό απασφαλισμένο -
Τώρα πρόσεξα πως στην έκδοση Energy που έχω η πλάτη του πίσω καθίσματος είναι διαιρούμενη, η βάση όμως του καθίσματος δεν μαζεύει. Πρακτικά δεν υπάρχει πρόβλημα, απλά μου έκανε εντύπωση η επιλογή τους.
Στα θετικά:
- Η ανάρτηση. Το έβαλα τις προχθές σε πατημένο χωματόδρομο με αρκετές λακκούβες από τα νερά σε ορισμένα σημεία. Μου έκανε εντύπωση το ότι πουθενά δεν ένιωσα ότι κοπάνησε, ότι τερμάτισε η ανάρτηση του. Και ας πήγαινα λίγο πιο γρήγορα ορισμένες φορές και ας ήταν αρκετά βαθιές ορισμένες λακκούβες.
- Η συμπεριφορά του στους πλευρικούς ανέμους. Παρά το ύψος που έχει είναι με διαφορά το πιο σταθερό αυτοκίνητο που έχω οδηγήσει, όταν επικρατούν πλευρικοί άνεμοι. Χθες με αρκετά μποφόρ να το χτυπούν από το πλάι στην Ε.Ο λίγο πριν την Θεσσαλονίκη και σε σημείο που το έχω περάσεις αρκετές φορές με άλλα αυτοκίνητα σε παρόμοιες συνθήκες, το QQ ήταν ακλόνητο και πήγαινε σταθερά με ταχύτητες 20-30Km πάνω από το όριο. Μπράβο στην Nissan
-
Νissan Qashqai J11 [2014-__]