-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Συμφωνώ, αλλά με μία μικρή ένσταση.Το πρόβλημα αυτό υπάρχει και στον ιδιωτικό τομέα και νομίζω περισσότερο από το δημόσιο τομέα.
Στον ιδιωτικό τομέα που απλά κουμάντο κάνει η ιδιοκτησία του, δεν υπάρχει ούτε αξιοκρατία, ούτε ιδιαίτερη τρεμούρα για να δουλέψει η εταιρία σωστά και κερδοφόρα.
Στη χώρα μας η πλειοψηφία των ιδιωτικών εταιρειών είχαν και έχουν μάθει να βγάζουν εύκολο και γρήγορα χρήμα ('λεφτά υπάρχουν') είτε μέσω του δημοσίου είτε λόγω εποχής παχιών αγελάδων είτε λόγω ρεμούλας/απατεωνιάς/μαύρου χρήματος.Τα παραδείγματα εκατοντάδες, για να μην πω χιλιάδες.
Συμπέρασμα. Τάξη και οργάνωση πρέπει να μπει σε όλο το φάσμα της εργασίας στην Ελλάδα.
Το ποιος θα το κάνει αυτό, είναι το μέγα ζητούμενο.Πολύ σωστό!!
Θα συμφωνήσω απόλυτα, έχοντας ιδία άποψη καθώς δουλεύω σε μεγάλη ιδιωτική εταιρία.Όμως υπάρχει πρεμούρα για κέρδος και μάλιστα μεγάλη, πάντα βεβαίως είσαι βάρος ορισμένων, χωρίς να θίγονται οι 'ημέτεροι' είτε λέγονται βύσματα, είτε συνδικαλιστές είτε είναι της οικογενείας που ασκεί τη διοίκηση....
-
Πλάκα έχεις criuser, ενώ είσαι αποδεδειγμένα εσύ και το συνάφι σου οι μεγαλύτεροι φοροκλέπτες (το φοροφυγάδες είναι μάλλον λίγο για την περίπτωση σας) βάση και των πιο νεοφιλελεύθερων απόψεων του ΔΝΤ για την φοροδιαφυγή στην Ελλάδα, παρουσιάζεις τον εαυτό σου και τους καημένους εργολάβους σαν θύματα ενώ είστε τα απόλυτα αρπακτικά-θύτες, καλό είναι λοιπόν να κουρνιάσεις ήσυχα στην φωλίτσα σου και να μην λες ασυναρτησίες και παπαριές που δεν έχουν καμία βάση με την πραγματικότητα και να παρακαλάς να μην αποφασίσουν οι μαλάκες που μας κυβερνάνε να κάνουν διασταυρώσεις, περουσιολόγιο και να χτυπήσουν πραγματικά την φοροδιαφυγή,
Διαγράφηκε προσβλητικός χαρακτηρισμός.[mod] -
Το περιουσιολόγιο δεν με φοβίζει άλλωστε με το Ε9 το δικό μου το έχουν εδώ και χρόνια . Αλλά να ελέγξουν και τους ΔΥ και τους συνταξιούχους και τους εν ενεργεία και εκεί θα γελάσουμε .
Οσο για τον κλάδο , έχω πει πολλές φορές και έχω αποδείξει περίτρανα , ότι ο φόρος που πληρώνανε ήταν αυτός που θα πληρώνανε αν δήλωναν τα πάντα . Και τα έσοδα , αλλά και τα έξοδα . Γιατί όταν ο αγοραστής επιβαρύνεται με 15 % , ενώ ο πωλητής με 3,75 % για τα κρυμμένα , προφανώς για να πουλήσει ο πωλητής πρέπει να πάει εκεί που θέλει ο αγοραστής .
Αν το θέλεις και αναλυτικά στα ξαναγράφω . Αλλά βλέπω ότι ήδη έχεις εκνευριστεί και βρίζεις . Δεν πρόλαβα να δω πως με έβρισες , αλλά δεν πειράζει . Εγώ δεν παρεξηγούμε . Διότι πάντα κοιτάω όταν λέγεται κάτι , ΠΟΙΟΣ το λέει και κρίνω ανάλογα
Επί της ουσίας κανείς δεν είπε ότι στις ιδιωτικές εταιρείες δεν υπάρχουν κολλητηλίκια και άλλα φαινόμενα αναξιοκρατίας , αλλά εκεί αν δεν γουστάρεις δεν μένεις αν είσαι υπάλληλος και αν δεν είναι σωστοί δεν συνεργάζεσαι αν είσαι πελάτης .
Στο δημόσιο και στην αναγκαστική επαφή που έχουμε , κάποια στιγμή το απόστημα πρέπει να σπάσει . Και να υπάρξει εξορθολογισμός . Και προφανώς απολύσεις . Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνουν , όπως δεν ενδιαφέρει κανένα τι κάνει το 1,5 εκατομμύριο άνεργοι και πλέον έχουμε και ένα φαινόμενο που θα φέρει εκρήξεις στο μέλλον .
Εχουμε 50άρηδες ξύστες που βγήκαν στην σύνταξη , με αρκετά λεφτά και έχουμε 55άρηδες που απολύθηκαν το 10-12 και μέχρι σήμερα δεν έχουν δουλειά και επειδή δεν μαζεύουν κάποια ένσημα τον χρόνο , μπορεί να μην μπορούν να πάρουν σύνταξη στα 67 , αν αντέξουν μέχρι τότε .
Αυτό το 10 % που λέει ο Ασσος , σημαίνει περί το 1,5 δις όφελος τον χρόνο , δηλαδή μισό ΕΝΦΙΑ . Χώρια τα έξοδα για τα γραφεία τους , ενοίκια , ρεύματα , γραφική ύλη κλπ .
Προφανώς ΔΕΝ χρειάζονται περισσότεροι εκπαιδευτικοί . Γιατί έχουμε συνεχή μείωση των γεννήσεων . Αλλά διατηρούν τις οργανικές θέσεις στα σχολεία και μειώνουν τα παιδιά στις τάξεις . Πρέπει να συμπτυχθούν τα σχολεία , αλλά πρέπει να αλλάξει όλο το σκεπτικό στις επαρχίες και στα νησιά . Εκεί πρέπει να πάει κόσμος , με προοπτική να μείνει εκεί για να μείνει εκεί και ο πληθυσμός . Το ίδιο ισχύει και για τους υγειονομικούς και λοιπούς ΔΥ . Αλλά στα νησιά τα ιδιαίτερα θα είναι δύσκολα και φτηνά , μίζες στις εφορίες δύσκολες , στις πολεοδομίες επίσης , μικρός ο τόπος και αν πάρεις την μπέμπα θα το μάθουν όλοι .
Και επειδή κάποιοι έγραψαν για βόθρο , δεν μπήκα εγώ στον βόθρο . Ο βόθρος έχει ξεχειλίσει εδώ και δεκαετίες και λερώνει τους πάντες .
Πάντως δεν λέω , είστε ευρηματικοί για να δικαιολογήσετε τους διεφθαρμένους .
-
Τα ίδια και τα ίδια μας λες, οι έρευνες ανεξαρτήτων φορέων τα λένε εντελώς διαφορετικά. άλλωστε σε αυτή την συζήτηση είσαι απελπιστικά μόνος
ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑ, δεν ξέρω γιατί ο mod διέγραψε την ''υπογραφή μου'' ''Ένας ξύστής δημόσιος εκπαιδεύτικός'' και το Υ.Γ ''μάλλον ευγενικά έγραψα'' -
Ανεξάρτητοι φορείς
Είναι αυτοί που λένε ότι υπάρχει αξιολόγηση στα σχολεία και γίνεται σοβαρό μάθημα ?
Δεν έχω ανάγκη παρέας για να υποστηρίξω τις απόψεις μου . Αλλωστε μπορεί να είμαι μόνος από συνφορουμίτες που δεν είμαι κιόλας , αλλά έχω το Δίκαιο μαζί μου .
Οπως έχω ξαναγράψει , δεν με ενοχλεί ο έντονος διάλογος , ακόμα και οι προσωπικές επιθέσεις , αρκεί να είναι έξυπνες και όχι απλά υβριστικές .
Οπότε θα πρέπει να επαναφέρουν αυτό που έγραψες . Εδώ τουλάχιστον δεν φαίνεται να υπάρχει παρεάκι που κόβει μόνο όποιον διαφωνεί μαζί του .
-
Θα το γράψω μόνο μια φορά και όσο πιο συνοπτικά μπορώ. Τόσο ο criuser όσο και ο 106S16 εκφράζετε τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Το νόμισμα αυτό προορίζεται για συναλλαγές με κυρίαρχο χαρακτηριστικό τον κοινωνικό αυτοματισμό. Είναι ο ένας βασικός λόγος που έχουμε μπει εδώ και χρόνια στην λαγουδότρυπα και αδυνατούμε να ξεφύγουμε από εκεί ως λαός.
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Επί της ουσίας κανείς δεν είπε ότι στις ιδιωτικές εταιρείες δεν υπάρχουν κολλητηλίκια και άλλα φαινόμενα αναξιοκρατίας , αλλά εκεί αν δεν γουστάρεις δεν μένεις αν είσαι υπάλληλος και αν δεν είναι σωστοί δεν συνεργάζεσαι αν είσαι πελάτης .
Εγώ κατά βάση δεν διαφωνώ με αυτά που γράφεις.
Αλλά νομίζω ότι η εμφανέστατη υποστήριξή σου προς τον Ελληνικό ιδιωτικό τομέα μάλλον απεικονίζει γραφή εργοδότη παρά εργαζόμενου.
Ξέρεις, δεν είναι και πολύ όμορφο στην Ελλάδα να λέμε σε έναν ιδιωτικό υπάλληλο, σε έναν εργάτη, σε ένα απλό εργαζόμενο 'αν δεν γουστάρεις δεν μένεις'.Στη χώρα που ζούμε δεν υπάρχουν τέτοιες πολυτέλειες.
**Εκτός αν **συζητάμε για το ποσοστό εκείνο των πολιτών που έχουν 'πιάσει τον παπά από τα archidia', τα περνάνε όμορφα και μπορούν στο άψε/σβήσε να λύνουν και τέτοια προβλήματα που μπορούν να προκύψουν. -
Προφανώς ΔΕΝ χρειάζονται περισσότεροι εκπαιδευτικοί . Γιατί έχουμε συνεχή μείωση των γεννήσεων . Αλλά διατηρούν τις οργανικές θέσεις στα σχολεία και μειώνουν τα παιδιά στις τάξεις .Ημουν και γω εδω και ειδα να γραφονται τετοιες .......
Τι αλλο θα ακουσω Θεε μου? -
Επικο συμβαν of the day: πηγα να γραφτω για κατι μαθηματα σε μια ιδιωτικη σχολη (δεν εχει σημασια τι) και οταν ηρθε η ωρα να πληρωσω αφηνω τα χρηματα στο τραπεζι, παει να τα παρει ο γραμματεας και λεω αποδειξη δεν εχει;
Αρχιζει τα ααα μας τελειωσε το μπλοκακι κοιτα να δεις τι ατυχια μπλα μπλα το βλεπουμε την αλλη φορα που θα ερθεις. Οκ, αλλα θα παρω τα λεφτα μου πισω και θα σου τα δωσω οταν θα μπορεις να κοψεις αποδειξη
Με παιρνει τηλεφωνο σημερα ο ιδιοκτητης και μου λεει 'Λυπαμαι αλλα γεμισε το τμημα, δε σας χωραμε στα μαθηματα μας'.
Που εχουμε φτασει;;;
-
Δεν έχω ανάγκη παρέας για να υποστηρίξω τις απόψεις μου . Αλλωστε μπορεί να είμαι μόνος από συνφορουμίτες που δεν είμαι κιόλας , αλλά έχω το Δίκαιο μαζί μουΗ φάση παίδες είναι:
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αλλά νομίζω ότι η εμφανέστατη υποστήριξή σου προς τον Ελληνικό ιδιωτικό τομέα μάλλον απεικονίζει γραφή εργοδότη παρά εργαζόμενου.
Ξέρεις, δεν είναι και πολύ όμορφο στην Ελλάδα να λέμε σε έναν ιδιωτικό υπάλληλο, σε έναν εργάτη, σε ένα απλό εργαζόμενο 'αν δεν γουστάρεις δεν μένεις'.Στη χώρα που ζούμε δεν υπάρχουν τέτοιες πολυτέλειες.
**Εκτός αν **συζητάμε για το ποσοστό εκείνο των πολιτών που έχουν 'πιάσει τον παπά από τα archidia', τα περνάνε όμορφα και μπορούν στο άψε/σβήσε να λύνουν και τέτοια προβλήματα που μπορούν να προκύψουν.Η καλύτερη άμυνα του εργαζόμενου στον ιδιωτικό τομέα , είναι να υπάρχουν πολλοί εργοδότες . Αλλιώς όπως σήμερα συμβαίνει που είναι λίγοι οι εργοδότες σε σκίζουν . Αρα αυτό που μας σώζει είναι να υπάρξει ανάπτυξη και δουλειές και αυτές με το δημόσιο δεν γίνεται .
Προφανώς ΔΕΝ χρειάζονται περισσότεροι εκπαιδευτικοί . Γιατί έχουμε συνεχή μείωση των γεννήσεων . Αλλά διατηρούν τις οργανικές θέσεις στα σχολεία και μειώνουν τα παιδιά στις τάξεις .
Ημουν και γω εδω και ειδα να γραφονται τετοιες .......
Τι αλλο θα ακουσω Θεε μου?Για τις τάξεις με 14 παιδιά για να διατηρούνται οργανικές θέσεις στις πόλεις τι λες , όταν τα ακριβοπληρωμένα ιδιωτικά έχουν 28 ?
Βασικά έχουμε φτάσει στο απροχώρητο με την φορολογία .
Δία , άλλαξε κεφάλαιο στα άπαντα του Στάλιν γιατί κόλλησε η βελόνα..
-
**Εκτός αν **συζητάμε για το ποσοστό εκείνο των πολιτών που έχουν 'πιάσει τον παπά από τα archidia', τα περνάνε όμορφα και μπορούν στο άψε/σβήσε να λύνουν και τέτοια προβλήματα που μπορούν να προκύψουν.Η καλύτερη άμυνα του εργαζόμενου στον ιδιωτικό τομέα , είναι να υπάρχουν πολλοί εργοδότες . Αλλιώς όπως σήμερα συμβαίνει που είναι λίγοι οι εργοδότες σε σκίζουν . Αρα αυτό που μας σώζει είναι να υπάρξει ανάπτυξη και δουλειές και αυτές με το δημόσιο δεν γίνεται .
[/quote]Καταρχήν εγώ θα ήθελα ο εργαζόμενος να μπορεί να γίνει εργοδότης.
Να έχει ίσες ευκαιρίες και πρόσβαση στην ανάπτυξη της χώρας του.Αυτό εκ' των πραγμάτων απαγορεύεται.
Είτε λόγω του καπιταλιστικού συστήματος, είτε λόγω της δομής και της λειτουργίας του Ελληνικού κράτους (ρεμούλα, απατεωνιά, συνδιαλλαγές κάτω από το τραπέζι).Όσα χρόνια ζω, όλο ρεμούλα και απατεωνιές βιώνω.
Λογικό επακόλουθο και η φοροδιαφυγή. Όλα αυτά είναι συγκοινωνούντα δοχεία.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
....Καταρχήν εγώ θα ήθελα ο εργαζόμενος να μπορεί να γίνει εργοδότης.
Να έχει ίσες ευκαιρίες και πρόσβαση στην ανάπτυξη της χώρας του.Αυτό εκ' των πραγμάτων απαγορεύεται.
Είτε λόγω του καπιταλιστικού συστήματος, είτε λόγω της δομής και της λειτουργίας του Ελληνικού κράτους (ρεμούλα, απατεωνιά, συνδιαλλαγές κάτω από το τραπέζι)..Το ότι ανέκαθεν στην Ελλάδα το θεσμικό πλαίσιο, η φορολογία και οι διάφοροι 'παράπλευροι' έκαναν το εγχείρημα πιο δύσκολο από ότι σε άλλες χώρες, προφανές και αποδεκτό. Αλλά εντάξει ρε παιδιά, να έχουμε και ένα μέτρο για τα όσα λέμε και γράφουμε.
Το πιο εύκολο πράγμα στην θεωρητικά καπιταλιστική Ελλάδα την τελευταία 20ετία ήταν να γίνει ο-ποιοσ-δή-πο-τε εργοδότης. Ακόμα και αν δεν είχε ούτε δεκάρα/δραχμή/ευρώ τσακιστό στη τσέπη του. Ειδικά την περίοδο 2ου και 3ου ΚΠΣ, είτε με επιδοτήσεις, είτε με δάνεια -που θυμίζω ότι τα έδιναν σε όποιον πέρναγε έξω από την πόρτα- στην Ελλάδα μπορούσες να γίνεις εργοδότης μέσα σε μια μέρα (ή νύχτα )
Το ότι οι μισοί από αυτούς που έγιναν, το έκαναν μόνο για να τα φάνε, και οι άλλοι μισοί δεν ξέρανε καν τι έκαναν, οπότε και απέτυχαν παταγωδώς, δεν σημαίνει ότι χιλιάδες, για να μην πω δεκάδες χιλιάδες 'επιχειρηματίες' γεννήθηκαν από τη μια στιγμή στην άλλη....
-
Δία , άλλαξε κεφάλαιο στα άπαντα του Στάλιν γιατί κόλλησε η βελόνα..Εσύ είσαι ο κολλημένος που βλέπεις παντού Στάλιν, κομμούνια και μοχθηρούς ΔΥ. Εγώ δεν ανέφερα τίποτα σχετικό. Αλλά το καλό είναι ότι η γενιά σας σιγά σιγά αποστρατεύεται από τη ζωή και θα ησυχάσουμε από αυτόν τον καρκίνο τουλάχιστον...
-
criuser Δεν ξέρω που βρήσκεις τα νούμερα των μαθητών ανα τάξη που παραθέτεις, αλλά στο σχολείο μου, ανατολική Θεσσαλονίκη, έχουμε Α1 26 Α2 26, Β1 25 Β2 25, Γ1 24 Γ2 23, Δ1 24 Δ2 25, Ε1 24 Ε2 24, ΣΤ1 24 ΣΤ2 23. τό ίδιο ισχύει και για τα όμορα σχολεία.
Αν είσαι γονιός θα ξέρεις φυσικά είτε σε δημόσιο είτε σε ιδιωτικό δημοτικό σχολείο ο ''ιδανικός αριθμός'' στην τάξη είναι 18-22 μαθητές, αν πληρώνετε στα ιδιωτικά για 28 μαθητές (25+10%) ανα τάξη καλά να πάθετε, κότσο σας έπιασαν.
Στο μόνο που συμφωνώ σε αυτά που λες είναι ότι οι ιδιωτικοί υπάλληλοι είναι σε χειρότερη θέση από τους ΔΥ, κατά τα άλλα ΜΟΝΟ οι Ι.Υ οι Δ.Υ και οι συνταξιούχοι ΠΡΟπληρώνουν τους αναλογούντες άμεσους φόρους γιατί δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς, όταν οι ΕΕ σαν και σένα ή τον αδελφό μου ή τον γείτονα δηλώνετε ή ΠΑΝΤΑ λίγο κάτω από το αφορολόγητο δεν κόβετε αποδείξεις και αν κόψετε δεν αποδίδετε τον ΦΠΑ, δεν πληρώνετε το ταμείο ΕΕ και παρ'όλα αυτά παίρνετε σύνταξη, δεν δίνατε μέχρι πρότινος μία στον ΟΑΕΔ παρ'όλα αυτά παίρνετε επίδομα ανεργίας, ρε φίλε criuser στην Ελλάδα ζούμε όλοι πάνε πούλα παραμύθι αλλού. -
Μια μικρή διόρθωση στα παραπάνω. Οι Ε.Ε. δεν έχουν αφορολόγητο. Και ζημίες να δηλώσεις (που είναι πολύ πιθανό να είναι πραγματικές μέσα στην κρίση) θα πληρώσεις φόρο τεκμαρτά. Υπολόγιζε κατ' ελάχιστο πάνω από €2000 μαζί με το Τέλος Επιτηδεύματος και την προκαταβολή του επόμενου έτους και αυτό χωρίς να έχεις τίποτα στο όνομά σου (σπίτι ή αυτοκίνητο). Επίσης αν κόψεις απόδειξη/τιμολόγιο και δεν αποδώσεις τον ΦΠΑ θα σε κυνηγήσουν. Επίδομα ανεργίας παίρνεις σαν Ε.Ε. μόνο αν δεν χρωστάς στον ΟΑΕΔ και αυτό είναι για λίγους μήνες μόνο. Για παράδειγμα, αν έχεις συμπληρώσει 5 χρόνια εισφορών, θα πάρεις επίδομα για 3 μήνες όλο κι όλο.
Το πρόβλημα του criuser δεν είναι εκεί. Το πρόβλημά του είναι ο μηδενισμός οποιασδήποτε τάξης δεν συνάδει με την ισοπεδωτική, νεοφιλελεύθερη, καπιταλιστική κοσμοθεωρία του.
-
Καλα, ολοι εσεις που λετε περι Ε.Ε. και φοροδιαφυγης, κοιμαστε τον υπνο του δικαιου, για να μην το πω πιο χοντρα.
Οποιος θελει ανταλλασσω την θεση του στο δημοσιο των 800-1000ευρω το μηνα ''τσουγκρανάτα'', με επιχειρηση μεταποιησης και δωρο απο μενα οι βενζινες της χρονιας. Για να βγαλει σημερα ενας Ε.Ε. 1000 ευρω καθαρα, πρεπει να εχει τζιρο τον χρονο πανω απο 50 χιλιαρικα. Ολοι οι Ε.Ε δεν ειναι ιδιοι και φυσικα θα υπαρχουν λαμογια...
Παντως μην ειστε και ''τοσο πατριωτες'' ορισμενοι, γιατι στα ψιλοκοκο ολοι ζητατε αποδειξη, οταν ομως στην ανακαινηση σπιτιου η διαφορα τιμης (με ή χωρις φπα) ειναι στα 5.000 ευρω, τοτε ολοι (ή σχεδον ολοι) παρακαλατε να μην κοπει ολο το ποσον -
Για τις ταξεις που εχουν 28 παιδια και εχουν κενα εσυ τι λες? Τα ιδιωτικα οταν εχουν 28 και τα ακριβοπληρωνεις κοροιδο πιανεται καποιος και δεν ειναι παραδειγμα προς μιμηση. Οπου μπαινει ιδιωτης μπαινει το κερδος
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Το ότι ανέκαθεν στην Ελλάδα το θεσμικό πλαίσιο, η φορολογία και οι διάφοροι 'παράπλευροι' έκαναν το εγχείρημα πιο δύσκολο από ότι σε άλλες χώρες, προφανές και αποδεκτό. Αλλά εντάξει ρε παιδιά, να έχουμε και ένα μέτρο για τα όσα λέμε και γράφουμε.
Το πιο εύκολο πράγμα στην θεωρητικά καπιταλιστική Ελλάδα την τελευταία 20ετία ήταν να γίνει ο-ποιοσ-δή-πο-τε εργοδότης. Ακόμα και αν δεν είχε ούτε δεκάρα/δραχμή/ευρώ τσακιστό στη τσέπη του. Ειδικά την περίοδο 2ου και 3ου ΚΠΣ, είτε με επιδοτήσεις, είτε με δάνεια -που θυμίζω ότι τα έδιναν σε όποιον πέρναγε έξω από την πόρτα- στην Ελλάδα μπορούσες να γίνεις εργοδότης μέσα σε μια μέρα (ή νύχτα )
Το ότι οι μισοί από αυτούς που έγιναν, το έκαναν μόνο για να τα φάνε, και οι άλλοι μισοί δεν ξέρανε καν τι έκαναν, οπότε και απέτυχαν παταγωδώς, δεν σημαίνει ότι χιλιάδες, για να μην πω δεκάδες χιλιάδες 'επιχειρηματίες' γεννήθηκαν από τη μια στιγμή στην άλλη....
Εγώ πάντως όσους ξέρω που έχουν κάνει επιχειρήσεις είχαν κάποιο 'υπόβαθρο'.
Είτε 'μπαμπά με έτοιμη επιχείρηση', είτε 'κομπόδεμα γερό', είτε παντρεύτηκαν γυναίκα με έτοιμη επιχείρηση, είτε είχαν πολιτικά πάρε/δώσε και ήταν 'μέσα στα πράγματα'.Δεν γνωρίζω κανέναν αυτοδημιούργητο που να κατάφερε να ξεκινήσει κάποια επιχείρηση από το μηδέν και να έχει αναπτυχθεί κάπως.
-
Μα φυσικά και υπάρχουν διαφθαρμένοι Δ.Υ και δάσκαλοι και καθηγητές που βγάζουν μαύρα εφοριακοί και γιατροί του ΕΣΥ που τα αρπάζουν με φακελάκι και φυσικά υπάρχουν ΕΕ που δηλώνουν τα πάντα και κόβουν αποδείξεις για τα πάντα, όταν όμως ο criuser τσουβαλιάζει όλους τους ΔΥ και βγάζει θύματα όλους τους ΕΕ (μεγαλομηχανικούς, μεγαλοεργολάβους μεγαλοδικηγόρους, μεγαλογιατρούς, μεγαλοεστιάτορες κ.τ,λ) και για όλα φταίνε οι ΔΥ και το κάνει σε κάθε θέμα σαν τον γνωστό Μπάμπη του SKAI, μας παρασύρει και μας.
Όπως και να έχει πλησιάζει ο καιρός που αναγκαστικά το κολοκράτος θα αναγκαστεί από το ΔΝΤ και την ΕΕ να βάλει το μαχαίρι βαθιά στους φοροκλέφτες και φοροφυγάδες με διαταυρώσεις σε ΒΑΘΟΣ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ δηλωμένων εισοδημάτων, καταθέσεων, κινήσεων, αγορών όπως γίνεται παντού στον Δυτικό κοσμο που ευαγγελίζεται ο criuser, τότε θα φανούν και οι διαφθαρμένοι ΔΥ που πρέπει να τους ΧΩΣΟΥΝ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ, όπως και αυτούς που έχουν πλαστά πτυχία κ.τ.λ. αυτά είναι αυτονόητα για μένα και για την μεγάλη πλειοψηφία των ΔΥ.
Περί φοροδιαφυγής