-
Εργοστασιακό ή after market; After market εννοώ και της αντιπροσωπείας που τον βάζουν εδώ.
-
Αντιπροσωπειας, δλδ after market..
-
Την καλύτερη δουλειά! Φαντάζομαι δωράκι...
-
Αν θυμαμαι καλα, δωρακι μαζι με το park sensor και την 'λεκανη' του πορτ μπαγκαζ..
-
Ωραία βόλτα!!!!
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
-
Ο χρήστης iason1907 έγραψε:
Ωραία βόλτα!!!!Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
THNX!!!
-
Πολύ ωραίο το duster σου. Μπραβο σου που δε το λυπάσαι και το χαίρεσαι.
-
Γίνεται να αλλαχτούν τα σήματα της dacia με αυτά της renault? Το έχει κάνει κανείς; Πρέπει να αλλαχτεί και η μάσκα;
Επίσης το ντίζελ έχει το ίδιο στροφόμετρο με το βενζινοκίνητο? Μέχρι 7.000 χωρίς κόκκινο? Ούτε bmw M550d να ήταν.
Τσιγκουνιά?
Και κάτι ακόμα, σε ρενώ ντάστερ (μάλλον βραζιλιάνικο) έχω δει μια 'μουσούδα' στον εμπρός προφυλακτήρα με 2 έξτρα προβολείς καρφιά. Υπάρχει διαθέσιμο στο ελλάντα; Δεν είναι αφτερμάρκετ, γνήσιο αξεσουάρ είναι. -
Ο χρήστης Georgemit έγραψε:
Γίνεται να αλλαχτούν τα σήματα της dacia με αυτά της renault?Για ποιο λόγο να το κάνεις αυτό, αν επιτρέπεται; Είναι σαν να ντρέπεσαι, επειδή το αμάξι που οδηγείς είναι Dacia και όχι Renault...Και, προσωπικά, δεν βρίσκω κανένα λόγο, για να αισθάνεσαι έτσι...
-
Να ρωτήσω κάτι για κόστος συντήρησης: το diesel αν θυμάμαι καλά έχει ιμάντα. Γνωρίζετε κάθε πότε πρέπει ν' αλλάζει (στο περίπου φυσικά) και κόστος αλλαγής (υλικά και εργασία);
-
Γεια σου φιλε στα 120000χλμ θα τον αλλαξεις μαλλον μαζι με τρομπα νερου.Τωρα για κοστος δεν γνωριζω γιατι και εγω εχω 85000χλμ αλλα σιγουρα εξαρταται αντιπροσωπεια η οχι.Αν μαθεις τιμες ενημερωσε και εμας.
-
Ο χρήστης Georgemit έγραψε:
Γίνεται να αλλαχτούν τα σήματα της dacia με αυτά της renault? Το έχει κάνει κανείς; Πρέπει να αλλαχτεί και η μάσκα;
Επίσης το ντίζελ έχει το ίδιο στροφόμετρο με το βενζινοκίνητο? Μέχρι 7.000 χωρίς κόκκινο? Ούτε bmw M550d να ήταν.
Τσιγκουνιά?
Και κάτι ακόμα, σε ρενώ ντάστερ (μάλλον βραζιλιάνικο) έχω δει μια 'μουσούδα' στον εμπρός προφυλακτήρα με 2 έξτρα προβολείς καρφιά. Υπάρχει διαθέσιμο στο ελλάντα; Δεν είναι αφτερμάρκετ, γνήσιο αξεσουάρ είναι.Για αλλαγη του σηματος της dacia με renault, απ' οσο ξερω δεν το εχει κανει κανεις και γιατι αλλωστε; Ο συνforumιτης emperor 'μιλησε' σωστα επι του θεματος.
Για το στροφομετρο εχεις δικιο, το παρατηρησα σημερα και στο δικο μου. Μαλλον το κανουν για λογους οικονομιας.
Για την βραζιλιανικη 'μουσουδα', το ακουω πρωτη φορα απο εσενα και το βρισκω λιγο δυσκολο να την βρεις στην Ελλαδα. Ισως να μπορεις να φτιαξεις κατι παρομοιo σε συνεργεια μετατροπεις (body kit). -
Εχω το duster δυο χρονια και τρεις μηνες και τεσσερις φορες απο τοτε που το πηρα και παντα βραδυ, στριβωντας το αμαξι με ανοιχτα τα φωτα βεβαια, και το φλας, εσβηναν τα φωτα και το καντραν εντελως και επανερχοντουσαν με κλεισιμο και ξανα ανοιγμα του διακοπτη των φωτων. Αυτο συνεβη δυο φορες σε μια διαδρομη πριν απο κανα τρειμηνο και αλλες δυο εντελως ασχετες μεταξυ τους και διασκορπησμενες στα δυο χρονια κατοχης του αυτοκινητου. Πριν το δεκαπενταυγουστο οταν εκανα το service στα 30.000 χλμ (το οποιο κοστισε 75 ευρω), το ανεφερα στην πλαμαρ και παραγγηλαν καινουριο διακοπτη (ειπαν οτι μαλλον καπου δεν κανει καλη επαφη μερικες φορες) και πριν απο μια βδομαδα με πηραν τηλεφωνο και πηγα και μου τον αλλαξαν μεσα στην εγγυηση. Λογω του αραιου εμφανισεως της 'ζημιας', αν δεν λυθηκε το προβλημα, θα αργησω να το μαθω. Αυτα στα πλαισια αναφορας και των καλων αλλα και των κακων των αυτοκινητων μας..
-
Είναι πακέτο με τον περιστροφικό ή αλλάζει μόνο ο διακόπτης;
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
-
Φίλε Georgemit έχω κατασταλλάξει για το αυτοκίνητο και λογικά θα περιμένω να βγει το καινούργιο. Πάντα παίζουν 'δωράκια' από τις αντιπροσωπείες και το γεμίζουν με καλούδια προκειμένου να φύγουν τα ταξινομημένα που έχουν. 1- φίλοι μου το έχουν κάνει στο παρελθόν με διαφορετικές μάρκες αυτοκινήτων και βγήκαν κερδισμένοι. Δλδ πήραν αυτοκίνητο με φορτωμένα καλούδια, τα οποία 2-3 μήνες πριν θα τα πλήρωναν 1000αρικο και βάλε. Βέβαια υπάχει ένα μειονέκτημα. εμφανισιακά εσύ θα έχεις το προηγούμενο μοντέλο μια και στις εκθέσεις θα έρχεται το νέο. Αν δε σε πειράζει αυτό τότε αξίζει να περιμένεις 2-3 μηνάκια.
Εγώ θα το κάνω ούτως ή άλλως γιατί αναμένουμε την κόρη μας εντός Νοεμβρίου, οπότε τα σχέδια για αυτοκίνητο αναβάλλονται για μερικούς μήνες. Στη συνέχεια όμως σίγουρα θα χρειαστώ τους χώρους και το τετράπορτο (έχω δίπορτο τώρα) + το γεγονός ότι θα αποκτήσω επιτέλους τετρακίνητο που θέλω τόσο πολύ. Από off road εκδρομές, μέχρι κυνήγι, θέση οδήγησης, οικονομία, αξιοπιστία φτηνό κόστος σέρβις κ.ο.κ. ( Έχω 'καταντήσει' κινητή διαφήμιση του Duster )
Πάντως γνώμη μου είναι αν πάρεις το αυτοκίνητο να μην αλλάξεις σήματα. Το αυτοκίνητο το παίρνεις επειδή σου αρέσει κι οχι επειδή πρέπει να αρέσει στους γύρω σου. Εξάλλου σκέψου και το άλλο...Θα πρέπει να απολογείσαι στον καθένα που θα σε πρήζει με την ερώτηση 'Γιατί άλλαξες σήμα?'
Είναι σαν κάποιος που έχει Skoda να αλλάζει το σήμα στο καπό και να βάζει της VW...
Ολα αυτά φιλικά πάντα έτσι. Γνώμη εκφράζω.
Δεν μπορώ να μην πω ένα τεράστιο μπράβο και στα παιδιά που ανέβασαν φωτό παραπάνω. Ολα τα λεφτά η φωτό από το Nav με το υψόμετρο (θα έπρεπε να έχει τίτλο εκεί που πάνε μόνο οι αετοί....) αλλά και η βραδινή με τα τηλεσκόπια.... -
Ο χρήστης iason1907 έγραψε:
Είναι πακέτο με τον περιστροφικό ή αλλάζει μόνο ο διακόπτης;Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Συμφωνα με το χαρτι που μου δωσανε, διακοπτης φωτων και βιδα τιμονιου..
Dusterix, thnx για τα καλα σου λογια και +1 σε αυτα που ανεφερες.. -
Dusterix από τις πιο κατασταλαγμένες απόψεις.
+1 και από μένα
Δεν είναι ιδέα μου πάντως, όλοι οι dusterακηδες είστε πολύ ικανοποιημένοι από το αμάξι σας και το ευχαριστιέστε (αμέσως μετά είναι οι κάτοχοι Χ1)
Πολύ το χαίρομαι, μπράβο.nickthetrib from tapatalk
-
Αν πάρεις αυτοκίνητο πριν την αντικατάσταση του, πιθανότατα θα το βρεις σε καλή τιμή και φορτωμένο με εξοπλισμό. Από την άλλη αγοράζεις αυτοκίνητο που τεχνολογικά είναι 4-5 χρόνια πίσω από την εποχή του (ίσως και παραπάνω).
Με τα καινούργια μοντέλα πάλι, οι τιμές συνήθως είναι υψηλότερες, ενώ είναι πολύ πιθανό να εμφανίσει και παιδικές ασθένειες.
Προσωπικά προτιμώ την δεύτερη επιλογή.
Σχετικά με το νέο Duster, θα ήθελα να δω κατά πόσο θα εξακολουθήσει να είναι το σκληροτράχηλο και τίμιο αυτοκίνητο που γνωρίζουμε, ή κατά πόσο θα το κάνουν πιο εκλεπτυσμένο (όπως στο νέο Vitara για παράδειγμα).
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Αν πάρεις αυτοκίνητο πριν την αντικατάσταση του, πιθανότατα θα το βρεις σε καλή τιμή και φορτωμένο με εξοπλισμό. Από την άλλη αγοράζεις αυτοκίνητο που τεχνολογικά είναι 4-5 χρόνια πίσω από την εποχή του (ίσως και παραπάνω).Με τα καινούργια μοντέλα πάλι, οι τιμές συνήθως είναι υψηλότερες, ενώ είναι πολύ πιθανό να εμφανίσει και παιδικές ασθένειες.
Προσωπικά προτιμώ την δεύτερη επιλογή.
Σχετικά με το νέο Duster, θα ήθελα να δω κατά πόσο θα εξακολουθήσει να είναι το σκληροτράχηλο και τίμιο αυτοκίνητο που γνωρίζουμε, ή κατά πόσο θα το κάνουν πιο εκλεπτυσμένο (όπως στο νέο Vitara για παράδειγμα).
Πολύ σωστά αυτά που λες... Προσωπικά προτιμώ μάλλον την πρώτη επιλογή, δηλαδή το προηγούμενο μοντέλο με καλό εξοπλισμό. Ειδικά αν το καινούριο βγει πιο ασφάλτινο. Το Duster είναι απ' τα λίγα πραγματικά off road, θα είναι κρίμα να μη διατηρήσει το χαρακτήρα του γιατί στο κάτω κάτω θα γίνει ένα ακόμη της σειράς άρα με μικρότερες πιθανότητες να ξεχωρίσει.
Από την άλλη αν το καινούριο είναι επίσης πολύ καλό θα προτιμούσα να περιμένω κάνα δυο χρονάκια ακριβώς για ν' αποφύγω παιδικές ασθένειες. Αν όμως χρειαζόμουν αυτοκίνητο εδώ και τώρα σίγουρα θα πήγαινα στο υπάρχον.
Όσο για το τεχνολογικά μειονέκτημα του παλιού σε σχέση με το καινούριο: από πλευράς κινητήρα δε νομίζω να τίθεται θέμα εφόσον μια χαρά καινούριους κινητήρες φοράει και το τωρινό duster (και ο TCe και ο diesel - ο τελευταίος δεν είναι καινούριος μεν αλλά έχει τις τελευταίες αναβαθμίσεις για το 2016). Εκτός αν βάλουν τον 1.6 diesel στο καινούριο (θ' ανεβάσει βέβαια και την τιμή). Από εσωτερικό, ηλεκτρονικά κτλ. ναι το τωρινό είναι σπαρτιάτικο αλλά για το χαρακτήρα του πλεονέκτημα το θεωρώ. Τα πολλά μπλιμπλίκα επιφέρουν και μεγαλύτερη πιθανότητα κάτι να χαλάσει κι εδώ μιλάμε για εργαλείο. Από πλαίσιο βέβαια κτλ. εκεί σίγουρα θα έχουμε κάτι καλύτερο στο καινούριο και φαντάζομαι και καλύτερο εσωτερικό design.
Αν δε βιαζόμουν θα περίμενα να δω περισσότερες λεπτομέρειες για το καινούριο. Λογικά θα υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας και του υπάρχοντος όταν θα έχουμε και μια πιο κατασταλαγμένη εικόνα για τον αντικαταστάτη οπότε θα μπορεί κάποιος να διαμορφώσει πιο εμπεριστατωμένη άποψη.
-
Μια παραμετρος που ισως θα επρεπε να ληφθει υποψην ειναι πως η βασικη εκδοση του καινουριου ισως ειναι σε ιδια τιμη με την πλουσια του παλιου προσφεροντας ιδιο εξοπλισμο
Dacia Duster