-
Μπραβο!! Σωστη χρηση του Duster και πολυ ωραια περιγραφη.
-
Φωτογραφίες δεν έβγαλα. Το iPhone τη νύχτα τις βγάζει χάλια. Θα βγάλω την επόμενη φορά που θα βρεθώ στην εξοχή.
-
Ο χρήστης kkokkolis έγραψε:
Πήγα το πρώτο ταξίδι Καλάβρυτα και ΧελμόΌχι κ άσχημη η πατρίδα μου ε;
-
Τελικά μας τράβηξε κάποιος φίλος φωτογραφία όταν στήναμε. Το τηλεσκόπιό μου ίσα που φαίνεται δεξιά, το Duster είναι όμως εμφανές, με κόκκινα φώτα, το καπώ-τραπέζι (φαίνεται μια βαλίτσα εξοπλισμού) και ο χώρος αποσκευών ανοικτός, όπως έμεινε όλη τη νύκτα.
Τη μετατροπή στα φώτα την έκανα με φίλτρα οπτικών εφέ, θερμοάντοχα.
Το λιβάδι είχε 2 άλογα που έβοσκαν ελεύθερα την νύκτα δίπλα μας και ένα φιλικό σκύλο που μας έκανε παρέα και ροχάλιζε στον ύπνο του! -
Τελικά μας τράβηξε κάποιος φίλος φωτογραφία όταν στήναμε. Το τηλεσκόπιό μου ίσα που φαίνεται δεξιά, το Duster είναι όμως εμφανές, με κόκκινα φώτα, το καπώ-τραπέζι (φαίνεται μια βαλίτσα εξοπλισμού) και ο χώρος αποσκευών ανοικτός, όπως έμεινε όλη τη νύκτα.Τη μετατροπή στα φώτα την έκανα με φίλτρα οπτικών εφέ, θερμοάντοχα.
Το λιβάδι είχε 2 άλογα που έβοσκαν ελεύθερα την νύκτα δίπλα μας και ένα φιλικό σκύλο που μας έκανε παρέα και ροχάλιζε στον ύπνο του!Υποκλινομαι...
-
Ωραίο το σεταπ!! Αν και περίμενα κανένα πλανήτη από κοντά [emoji14]
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
-
Εχω θα του πω και συγγνωμη γιατι οταν πρωτογραφτηκε απο καποια συμφραζομενα νομιζα οτι το θελει για να καβαλαει πεζοδρομια
-
Πήγε όμως και το φοκους εκεί αν βλέπω καλά [emoji14]
-
Πολύ ωραίο σκηνικό και μπράβο που χαίρεσαι το αμάξι σου!!
-
Ο χρήστης iason1907 έγραψε:
Πήγε όμως και το φοκους εκεί αν βλέπω καλά [emoji14]Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
τι υποννοεις?
-
Πλάκα κάνω, άλλωστε στα περισσότερα που πάμε πάει με μεγαλύτερη δυσκολία όμως και απλό αυτοκίνητο.
-
Σας ευχαριστώ όλους.
Πραγματικά το μέρος είναι καταπληκτικό και πέρασα υπέροχα για άλλη μια φορά. Έχω παρατηρήσει από την Πουλιού Βρύση στα 2100, τον Ξηρόκαμπο στα 1700, σε αυτό το μέρος απέναντι από το χιονοδρομικό στα 1650 και έξω από το Σκεπαστό στα 900m. Έχω πάει και με το Matrix αλλά χρειάστηκε να σκεπάσουμε δύο φορές νεροφαγώματα, την μια φορά με ένα καρούλι καλωδίων από το χιονοδρομικό. Στον Άγιο Νεκτάριο του Κιθαιρώνα εκεί που το Matrix σπίναρε σαν τρελό, το Duster ανεβαίνει για πλάκα.
Αυτή είναι στον Ξηρόκαμπο
Αστροφωτογραφία δεν κάνω, προτιμώ τη συγκίνηση της ζωντανής παρατήρησης και φωτογραφίες από το διαδίκτυο, απείρως καλύτερες από όσες θα μπορούσα να τραβήξω. -
Respect
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εχω θα του πω και συγγνωμη γιατι οταν πρωτογραφτηκε απο καποια συμφραζομενα νομιζα οτι το θελει για να καβαλαει πεζοδρομιαNone το duster δεν είναι για πεζοδρόμια. Για να περνάς χαρακώματα είναι!
-
Το σαββατο πηγαμε με τον πιτσιρικα και κατι φιλους να ανεβουμε Λιακουρα και το duster μας ανεβασε πολυ ψηλα..
windows 7 screenshot
Κατω απο την Λιακουρα..pic upload
Στον ανταριασμενο Παρνασσο..photo host
Το stickακι να παιζει την αναλογη μουσικη (rock, metal μπαλαντες και soundtrack ταινιων)..capture
Στο κυκλακι μας περιμενει το duster παρεα με ενα jeep..Ειχα καιρο να το βγαλω βολτα, (το duster) και εκεινο ειχε καιρο να με ανεβασει στα βουνα..
-
Πολύ ωραίες φωτογραφίες! Θύμισέ μου ποια έκδοση Duster έχεις... Απ' όσο βλέπω το 4x4 και αφού έχεις και οθόνη το diesel ε; Νομίζω το Nav δεν μπαίνει στο βενζινοκίνητο.
-
Η φωτογραφία με το υψόμετρο και το ίχνος του αυτοκινήτου στην μέση του πουθενά... είναι όλα τα λεφτά. Μπράβο 'Λύκε'!
-
Μπαίνει και στο βενζινοκίνητο, αλλά το 1.2 TCe, όπως το δικό μου. Αυτό όμως λέει 4WD.
Είναι πολύ χρήσιμο το MediaNav παιδιά. Σχετικά απλοϊκό, αλλά όπως κατάλαβα αυτό είναι πλεονέκτημα, καθώς η προσοχή στρέφεται στον δρόμο και όχι σε δεκάδες επιλογές.
Όποιος αγοράσει Duster από εδώ και πέρα ας το σκεφτεί να το συμπεριλάβει. Όπως στη φωτογραφία, αποθήκευσα και εγώ τη νέα θέση παρατήρησης στον Χελμό για να την ξαναβρώ.
Να ρωτήσω, συναγερμό έβαλε κανείς;
Μετά το ταξίδι μηδένισα το οικονομόμετρο και 5 ημέρες στην πόλη μου δείχνει 13.3lt/100km. Και έτσι φαίνεται να καίει λιγότερο από το Matrix και ας είναι ισχυρότερο και βαρύτερο. Και μια και μιλώ για πόλη, είναι εύκολο και στην οδήγηση σε αυτή αλλά και στο παρκάρισμα. Από ψηλά τα βλέπεις όλα καλύτερα. Τίποτε από αυτά που φοβόμουν. -
Μπαίνει και στο βενζινοκίνητο, αλλά το 1.2 TCe, όπως το δικό μου. Αυτό όμως λέει 4WD.Ναι έχεις δίκιο, για τον ατμοσφαιρικό 1.6 μιλούσα δεδομένου του 4WD (αφού το TCe δεν έρχεται τετρακίνητο στην Ελλάδα). Έπρεπε να το διευκρινήσω. Στον 1.2 TCe σαφώς και μπαίνει το Navi.
Μετά το ταξίδι μηδένισα το οικονομόμετρο και 5 ημέρες στην πόλη μου δείχνει 13.3lt/100km. Και έτσι φαίνεται να καίει λιγότερο από το Matrix και ας είναι ισχυρότερο και βαρύτερο. Και μια και μιλώ για πόλη, είναι εύκολο και στην οδήγηση σε αυτή αλλά και στο παρκάρισμα. Από ψηλά τα βλέπεις όλα καλύτερα. Τίποτε από αυτά που φοβόμουν.
Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω εμπειρία από κατανάλωση τέτοιου οχήματος σε πόλη (πάντα με μικρά κινούμαι σε τέτοιες περιπτώσεις) γι' αυτό και τα 13.3 λίτρα μου φάνηκαν κάπως... πολλά (βέβαια δεδομένου ύψους/βάρους κτλ. ίσως είναι λογικά). Το Matrix δηλαδή πόσο καίει;
-
Ευχαριστω για τα καλα σας λογια.
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Πολύ ωραίες φωτογραφίες! Θύμισέ μου ποια έκδοση Duster έχεις...diesel 1.5 4x4 του 2014.
Ο συνforoumιτης kkokkolis εχει δικιο για το medianav, απλο και ευκολο.
Εχω βαλει συναγερμο στο duster kkokkolis..
Dacia Duster