-
Λιγότερα στοιχεία εδώ αλλά στο ίδιο πνεύμα με τα παραπάνω...
Η κόκκινη είναι φωτιά αλλά και η άσπρη είναι γοητευτική!
Το κυρίως ζητούμενο είναι η οδική συμπεριφορά και εκεί το νέο πλαίσιο τοποθετεί την Giulia σε υψηλό επίπεδο για τα δεδομένα της κατηγορίας. Σε καμία περίπτωση δεν νιώθεις κάποια νευρική αντίδραση και όλα εξελίσσονται πολύ ομαλά, ειδικά μάλιστα από την στιγμή που το ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί. Η άνεση ακόμα και στους δικούς μας δρόμους διατηρείται σε πολύ καλό επίπεδο, ενώ το γρήγορο τιμόνι συμβαδίζει με τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Η έκπληξη όμως έρχεται από το αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων της ZF, το οποίο θα ικανοποιήσει και τον πλέον απαιτητικό, τόσο στην καθημερινή χρήση, όσο και σε πιο σβέλτους ρυθμούς.
Ο κινητήρας μπορεί να μην δείχνει αμέσως τα δόντια του, αλλά στην πορεία καταλαβαίνεις ότι δεν στερείται δύναμης και ροπής, κάτι στο οποίο συνεισφέρει και η πυκνή κλιμάκωση του κιβωτίου. -
Προσπαθούν με πολύ κόπο να βρουν ψεγάδια, ή μου φαίνεται?
Σε κάθε (σχεδόν) Ρομέο, αυτό δεν συνέβαινε;....
-
Πάντως όσοι έχουν την έχουν οδηγήσει μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για το στήσιμο και την λειτουργία την ανάρτησης.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης The Matador έγραψε:
Προσπαθούν με πολύ κόπο να βρουν ψεγάδια, ή μου φαίνεται?Σε κάθε (σχεδόν) Ρομέο, αυτό δεν συνέβαινε;....
+1
-
Ήλπιζα ότι μετά από τόσο καιρό απουσίας νέου μοντέλου, θα είχαν αλλάξει λίγο τα πράγματα.
nickthetrib from tapatalk
-
Φαίνεται οτι έχουν αλλάξει πολλα.
-
Από πλευράς ουσίας των αυτοκινήτων της μάρκας, πάρα πολλά προς το καλύτερο απ' ότι φαίνεται. Από πλευράς αντιμετώπισης της μάρκας από τον ειδικό τύπο, μάλλον όχι.
nickthetrib from tapatalk
-
+1
-
Θα ήθελα πολυ να την οδηγήσω αλλα η έλλειψη τοπικού αντιπροσώπου δυστυχώς το δυσκολεύει...
-
-
Τον Ιουλιο απ οτι βλεπω στον seaa ηρθαν και οι πρωτες 3 στην Ελλαδα.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τον Ιουλιο απ οτι βλεπω στον seaa ηρθαν και οι πρωτες 3 στην Ελλαδα.Μετα το το facelift ισως να χαμηλώσουν λιγο την μύτη τους, κατεβούν απο τα 2 και 2,2 λίτρα και κάνουν και καμία πωληση
-
Λες και του ενοιαξε η Ελλαδα που ετσι κι αλλιως αν πουλησει 100 κομματια συνολο θαυμα θα ναι
-
Ναι, περιμένουν να πουλήσουν μόνο γερμανια και Αμερική που δεν τους πολυνοιαζουν τα κ.εκ.
Εν το μεταξύ οι Γερμανοί ανταγωνιστές εχουν 'ξεπεσει' σε 1400 και 1500 κ.εκ. ( αυτοι μάλλον εχουν στο μυαλό τους πρωταρχικό στόχο την κυριαρχία στις πωλησεις της Ελλάδας). -
To ποστ μου (το πρωτο) ανεφερε πωλησεις στην Ελλαδα.
-
Εμένα με ψηλό ( δεν εχω και μετοχές στο fca) στεναχωρεί το γεγονός οτι οι φίλοι της Alfa φτιάχνουν ενα αυτοκινητο να κοιτάξει στα ματιά τον (γερμανικό) ανταγωνισμό και αρχίζουν την καριέρα του με αυτογκόλ απο τα αποδυτήρια.
-
[quote='Aikibill']Ναι, περιμένουν να πουλήσουν μόνο γερμανια και Αμερική που δεν τους πολυνοιαζουν τα κ.εκ.
Εν το μεταξύ οι Γερμανοί ανταγωνιστές εχουν 'ξεπεσει' σε 1400 και 1500 κ.εκ. ( αυτοι μάλλον εχουν στο μυαλό τους πρωταρχικό στόχο την κυριαρχία στις πωλησεις της Ελλάδας).[/quoΑπλώς μόνο οι Γερμανοί μπορούνε και πουλάνε αυτοκίνητα όπως αυτό με τον 1.4 και σε αυτές τις τιμές www.car.gr/classifieds/cars/view/8127218/ ή ακόμη και τρικύλινδρα.
Σε site εξωτερικού είδα ότι υπάρχει και Giulia 2.2 German edition με 136 άλογα (όπως και η Mercedes )και τιμή κάτω απο 30000. -
Δεν βλέπω τον λόγο που η Alfa δεν θα πουλαγε με τον 1,75 turbo ( για να μην πω και με τον 1.4 η τον 1.6 diesel).
-
Ο 1.75 έχει μεγαλύτερες εκπομπές CO2 (παλιότερη σχεδίαση).
Και στον πραγματικό κόσμο (εκτός Ελλάδας δηλαδή) αυτό μετράει περισσότερο.
Μπορεί κάποια στιγμή να βγάλουν και κάποιο southern Europe edition με κανένα 1300 μοτέρ, αλλά προφανώς δεν μπορεί να είναι προτεραιότητα.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Δεν βλέπω τον λόγο που η Alfa δεν θα πουλαγε με τον 1,75 turbo ( για να μην πω και με τον 1.4 η τον 1.6 diesel).Πες τα χρυσόστομε, όταν τα ελεγα εγώ πέρσι τον Οκτώβριο , με κράξανε.
Μια χαρά θα ήταν η giulia με τον 1.4 170 άλογα και περίπου 25κ.
Τότε θα έκανα το σκατό παξιμάδι και θα την έπαιρνα (και δεν είμαι αλφίστι, φαντάσου), πόσο μάλλον κάποιος με καλύτερα οικονομικά από μένα.nickthetrib from tapatalk
ALFA ROMEO GIULIA