Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Αυτοκράτορα? Από τα σαλόνια στα αλώνια? Well done... Δηλώνω φαν κλούμπερ των ρηβιού σου... Οσο για'παγουρόπολη', έρχομαι συχνά μεν, αυθημερόν δε... Πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια ήρθα tourist. Εχω περάσει αρκετούς μήνες, κυνηγώντας 'τραγανή ύπαρξη' στην καλούτσιανη στα 80's (ενώ ο μπαμπάς νόμιζε ότι ήμουν στον πολυτεχνείο στη πάτρα...). Η 'τραγανή' δεν έκατσε, αλλά έκατσα εγώ...
Φάνη, διδασκάλους Κ.Κ. και Π.Φ. βλέπω....
Πάντως το Kuga που είχα ψιλοδοκιμάσει, είναι αυτό ακριβώς που λέει ο αυτοκράτορ: Το ενδιάμεσο αυτοκίνητο, εξαιρετικό σε όλα και βαρετό, σαν τον Ιερόθεο μητροπολίτη Ναυπάκτου ένα πράγμα...
Φίλε gatoz δεν είμαι 'καλομαθημένος' ούτε γόνος πλούσιας οικογένειας!
10 χρόνια οδηγούσα nissan micra και μετά άλλα τόσα toyota corolla! Η Χ1 αποτελεί το πρώτο 'ακριβό' αμάξι που έχω και το διάλεξα με βάση τα χαρακτηριστικά του αποκλειστικά και καθόλου το prestige, το οποίο μου είναι εντελώς αδιάφορο! Θα σου μεταφέρω τη φράση της γυναίκας μου, όταν πέταξα για πρώτη φορά την ιδέα : Είχες και στο χωριό σου bmw;; χαχα!
Δεν θα με πείραζε να ήταν Suzuki, huyndai, Kia ή κάποια άλλη μάρκα αρκεί να έκανε αυτά που θέλω!
Το SX4, όπως έγραψα, μου φάνηκε τίμιο αμάξι με τα πολλά θετικά και τα λίγα αρνητικά του, όπως άλλωστε τα περισσότερα αμάξια! Για μένα το πιο σημαντικό είναι το ότι το αμάξι έχει αποδοτικό, αξιόπιστο και ζωντανό κινητήρα και πατάει ωραία στον δρόμο! Όποιος το πήρε πιστεύω ότι θα είναι χαρούμενος και ήσυχος για πολλάαααα χρόνια!
Για το Kuga πιστεύω ότι οι γερμανοί θα βελτιώσουν τις λίγες ατέλειές του στο επόμενο μοντέλο, το οποίο θα αποτελέσει μεγάλο ανταγωνιστή στην κατηγορία Χ1, Tiguan και Σία! Μονάχα το άργησαν λίγο...και δεν ξέρω αν θα προλάβουν να έχουν ικανό μερίδιο μετά και την κυκλοφορία του tiguan και των 'αδερφών' του (βλ. Skoda, Seat, κτλ) αλλά και το πανέμορφο Tucson. Ως προς τα τελευταία η ford θεωρώ ότι είναι ήδη ένα βήμα μπροστά, χρειάζεται μόνο πιο αποδοτικούς κινητήρες (αυτό μπορεί να το πετύχει...) και...λιγότερο βάρος!
ΥΓ : Την επόμενη φορά που θα έρθεις στην 'Παγουρούπολη', αν έχεις λίγο χρόνο στείλε pm, αν και φαντάζομαι ότι θα έρχεσαι καθημερινές και για δουλειά ή έρχεσαι και ΣΚ;