-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μάλλον εννοεί το Model Year. Το Model Year στην Ευρώπη δεν ισχύει.Στις BMW ισχύει, εξ όσων γνωρίζω, απλά δεν έχουμε κάθε χρόνο αλλαγές (όπως στην Αμερική), αλλά κάθε 2-3 χρόνια (ανάλογα και με το μοντέλο).
-
Νομικά εννοώ. Ούτε στην Αμερική αλλάζει πάντα κάτι με το MY, αλλά αναφέρεται στα χαρτιά του αυτοκινήτου.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Νομικά εννοώ. Ούτε στην Αμερική αλλάζει πάντα κάτι με το MY, αλλά αναφέρεται στα χαρτιά του αυτοκινήτου.OK...τώρα κατάλαβα.
-
Παιδιά από την εμπειρία σας. Πέρυσι το καλοκαίρι έτρεξε μια προσφορά η ΒΜW - 20% στις τιμές λιανικής προ φόρων. Παίζει κανένα τέτοιο σενάριο φέτος??
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης zbutlr έγραψε:
Παιδιά από την εμπειρία σας. Πέρυσι το καλοκαίρι έτρεξε μια προσφορά η ΒΜW - 20% στις τιμές λιανικής προ φόρων. Παίζει κανένα τέτοιο σενάριο φέτος??Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για ποιο μοντελλο ενδιαφέρεσαι? Προσφορες θα παιξουν και στον μελλον αν δεν πουλουν πολλα αμαξια, αν ανεβουν οι πωλήσεις τις μειωνουν. Θα πρεπει να τα παρακολουθείς.
Το -20% ηταν μια προσπαθεια να παρουν τις πωλήσεις που εχασαν λογω των ελεγχων κεφαλαιων τον Ιουλιο περυσι αρα δεν είναι σιγουρο ότι θα ξαναφτασουν ποτε τοσο μεγαλες εκπτωσεις.
-
Ευχαριστώ για την απάντηση Φάνη. Ναί, είχα την ιδέα ότι υπήρχαν Model Year στην Ελλάδα, αλλά έκανα λάθος.
Άμα αναγγελθούν καινούργιες αλλαγές τον Μάρτιο, αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα μπορώ να διαμορφώσω και να παραγγείλω το αυτοκίνητο στην Ελλάδα με τις αλλαγές από τον Μάρτιο με παραλαβή τον Ιούνιο-Ιούλιο ή ότι η διαμόρφωση και παραγγελία με τα καινούργια δεδομένα θα μπορούν να γίνουν μόνο όταν ξεκινήσει η παραγωγή Ιουνίου, με παραλαβή 2-3 μήνες μετά?
Ευχαριστώ για την υπομονή σας!
-
Αν μιλάμε για την Χ1 πέρα από καμια έκπτωση που θα 'μαζέψει' την αύξηση της τιμής λόγω της αύξησης του φόρου χλωμότατο το βλέπω να υπάρχουν άλλες προσφορές για ένα μοντέλο που ήδη πουλάει εξαιρετικά! Θυμίζω ότι αν κ ακριβο το Χ1 είναι 3ο σε πωλήσεις suv φέτος στην Ελλάδα...
-
Ποια είναι μπροστά από αυτό σε πωλήσεις?
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
1ο QQ , 2o Vitara, 3o BMW X1 , 4o Jeep Renegade.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
μια και αγορασα προσφατα bmw σειρα 3, ξερω οτι το ΜΥ αλλαζει καθε σεπτεμβρη! Μπορεις φυσικα να το εχεις παραγγειλει με τα δικα σου εξτρα μηνες πριν οπως εγω ιουνιο και να κατασκευαστει απο 1 Σεπτεμβριου με προδιαγραφες ΜΥ του επομενου ετους.
-
Στην σειρα 1 παντως αλλαγες είχαμε το 2015 από παραγωγη Ιουνιου. Και φετος εχει ανακοινωθεί ότι από Ιουνη (παραδοση Ιουλη) θα μπουν νεοι κινητήρες.
-
Ο χρήστης 5iver έγραψε:
Άμα αναγγελθούν καινούργιες αλλαγές τον Μάρτιο, αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα μπορώ να διαμορφώσω και να παραγγείλω το αυτοκίνητο στην Ελλάδα με τις αλλαγές από τον Μάρτιο με παραλαβή τον Ιούνιο-Ιούλιο ή ότι η διαμόρφωση και παραγγελία με τα καινούργια δεδομένα θα μπορούν να γίνουν μόνο όταν ξεκινήσει η παραγωγή Ιουνίου, με παραλαβή 2-3 μήνες μετά?Όποιες αλλαγές ήταν να γίνουν, έχουν ήδη αναγγελθεί από την εταιρεία. Η συνηθισμένη πρακτική (για την BMW γνωρίζω, γιατί δεν μπορώ να πώ για άλλες εταιρείες) είναι να ανακοινώνονται οι αλλαγές τον Μάρτιο με ημερομηνία εφαρμογής τον Ιούνιο και ουσιαστικά παράδοση των πρώτων αυτοκινήτων με τις αλλαγές από Ιούλιο. Η παραγγελία μπορεί να έχει γίνει αρκετά νωρίτερα (από την ώρα που θα ανοίξει το σύστημα στην BMW Γερμανίας). Για παράδειγμα όταν είχα παραγγείλει το Μινι (R56), ήξερα ότι το αυτόματο κιβώτιο θα είναι διαθέσιμο από την παραγωγή Μαρτίου και μετά, αλλά την παραγγελία μου την είχα δώσει τον Δεκέμβριο. Αντίστοιχα όταν παρήγγειλα την 116i, μήνα Οκτώβριο, γνωρίζαμε από τότε τις αλλαγές του Μαρτίου και μπορούσα να δώσω παραγγελία αλλά θα παραλάμβανα Απρίλιο ή Μάιο.
-
Ο χρήστης afex έγραψε:
και εγώ συμφωνώ...άλλωστε τα έγραψα τα περισσότερα και πιο πριν...
Και διαφωνώ με την άποψη σου για το λευκό. Και εγώ ήμουν αντίθετος γενικά με το χρώμα αλλά επειδή έχει μαύρες λεπτομέρειες το λευκό είναι το χρώμα που του ταιριάζει καλύτερα! Δεν είναι τυχαίο που η bmw το λάνσαρε με αυτό...Το δέσμευσα προφορικά και θα το δω το επόμενο Σάβκο , για να το κλείσω. 2 μηνών είναι. Για να δούμε θα μπω στο κλαμπ?
Sent from my iPad using Tapatalk
Τι έκανες τελικά; Αναμένουμε εντυπώσεις αν όντως το πήρες!
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
και εγώ συμφωνώ...άλλωστε τα έγραψα τα περισσότερα και πιο πριν...
Και διαφωνώ με την άποψη σου για το λευκό. Και εγώ ήμουν αντίθετος γενικά με το χρώμα αλλά επειδή έχει μαύρες λεπτομέρειες το λευκό είναι το χρώμα που του ταιριάζει καλύτερα! Δεν είναι τυχαίο που η bmw το λάνσαρε με αυτό...Το δέσμευσα προφορικά και θα το δω το επόμενο Σάβκο , για να το κλείσω. 2 μηνών είναι. Για να δούμε θα μπω στο κλαμπ?
Τι έκανες τελικά; Αναμένουμε εντυπώσεις αν όντως το πήρες!
Αυτό το Σάβκο θα πάω να το δω. Θα σας πω τα νέα.
-
Είχα σχηματίσει την εντύπωση πως θα το έβλεπες το προηγούμενο ΣΚ!
Με το καλό, λοιπόν!
Περιμένει μέσα στην επόμενη εβδομάδα και καλός μου φίλος την καινούρια του 1500άρα Χ1.
Μόλις την παραλάβει και περάσει από τα χέρια μου...θα σας γράψω εντυπώσεις και εγώ! -
Είχα σχηματίσει την εντύπωση πως θα το έβλεπες το προηγούμενο ΣΚ!
Με το καλό, λοιπόν!
Περιμένει μέσα στην επόμενη εβδομάδα και καλός μου φίλος την καινούρια του 1500άρα Χ1.
Μόλις την παραλάβει και περάσει από τα χέρια μου...θα σας γράψω εντυπώσεις και εγώ!Ποσο την πληρωσε τελικα?
-
Ακόμη ΔΕΝ πλήρωσε...να έρθει πρώτα το αμάξι...
-
Του είπαν τελικό ποσό;
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
not yet dudes...
-
not yet dudes...Θα την πάρει μες τη βδομάδα και δεν του έχουν πει τελικό ποσό?????
πότε θα του πουν?
Έλα ήρθε το αμάξι, κοστίζει τόσα. Γ@μάτο.
BMW X1 2016