Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Εγώ νομίζω ότι καμία εταιρία δεν έχει αλάθητο! Όλες έχουν κυκλοφορήσει και ωραία και αδιάφορα και πατάτες αυτοκίνητα...Η στασιμότητα της VW σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι...Μάλλον στους περισσότερους αρέσει για να πουλάει τόσο. Οι υπόλοιποι μπορούν να διαλέξουν κάτι άλλο. Πάντως και οι παραπάνω γερμανικές εταιρίες δεν έχουν μόνο συντηρητικά σχέδια. Ακόμη και η Mercedes έχει ανανεώσει αρκετά την αισθητική των οχημάτων της. Εμένα προσωπικά μου αρέσει αυτό, καθώς δεν μου άρεσαν τα παλιότερα. Άλλοι υποστηρίζουν το αντίθετο! Εγώ πιστεύω ότι κάθε εταιρία που σέβεται τον εαυτό της και τους πελάτες της έχει χρέος να προοδεύει, να εξελίσσεται, να προσφέρει όλο και περισσότερα στους αγοραστές ΚΑΙ στο σχεδιαστικό κομμάτι. Ξαναζεσταμένη σούπα μου μοιάζει κοροϊδία...
Τα VW πάντως σε όλους τους άλλους τομείς προσφέρουν τόσες πολλές καινοτομίες...ίσως χρειάζονται μεταγραφές και στο σχεδιαστικό τμήμα...
+1000
Aκόμη και η Mercedes που τόσα χρόνια στόχευε σε συγκεκριμένο συντηρητικό κοινό όλα αυτά τα χρόνια, έχει κάνει απίστευτη στροφή στον σχεδιασμό των μοντέλων της τα τελευταία χρόνια. Μόνο η Audi και η VW έχουν μείνει στην 'εξέλιξη' του ίδιου σχεδίου τις τελευταίες δεκαετίες και την κοινή εμφάνιση σε όλη την γκάμα των μοντέλων τους. Βλέπεις το νέο Α4 και R8 και παίζεις το 'βρες τις διαφορές' με το προηγούμενο μοντέλο
Προφανώς το συντηρητικό είναι και πιο κλασικό, όχι όμως και πιο ωραίο. Για την 'κακογουστιά' των Σουηδών, απλά ασχολίαστο