-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πόσοι από εδώ (που υποστηρίζουν το VW εδώ και πολύ καιρό) το έχουν οδηγήσει; Για πόσα χιλιόμετρα και με τη οδηγικό 'ύφος'Η ερώτηση δεν είναι για να ενοχλήσω κανένα αλλά πραγματική απορία.
Δεν το εχω οδηγησει το mk5 GTi και ειναι η μονη επιφυλαξη που εχω! Εχω οδηγησει για πανω απο 1500χλμ το καινουριο 2.0FSi το οποιο οπως εχω αναφερει σε αλλα φορουμ, ειναι πολυ καλο αλλα οχι για εμενα! Σε καμια περιπτωση δεν σου δινει την αισθηση η' την δυναμη που θα περιμενες...και μιλαμε για ενα αυτοκινητο με 150ps...ισως απλα εγω εχω αλλη εικονα για τον ορο GTi τελικα η' μαλλον ετσι οπως ηταν καποτε τα GTi..τα οποια ξεκινησαν απ'την Γερμανια και ευτυχως τα συνεχισαν οι Γαλλοι...βλεπετε για εμενα τα 1300κιλα μου φαινονται παρα πολλα και δυστηχως το βαρος ειναι ο κυριοτερος παραγωντας που τα σημερινα αυτοκινητα 'καταστρεφονται'. Απλα σκεφτητε ενα RX* cosmo με βαρος εστω σαν το S2000...θα μιλουσαμε για το απολυτο αυτοκινητο αφου συνδυαζει τα παντα περα απ'το design που ειναι υποκειμενικο κριτηριο
Επισης εχω ερθει σε επαφη με ολα σχεδον τα γρηγορα αυτοκινητα του ομιλου και κανενα απο ολα αυτα δεν ειχε το κατι παραπανω σε οδικη συμπεριφορα, την ζωντανια που ζηταω εγω στο αυτοκινητο μου. Φυσικα δεν ξερω αν και το TypeR θα με ικανοποιουσε...
Μακαρι να οδηγησω το καινουριο Gti και να μεινω ικανοποιημενος, θα με βγαλει και απ'την δυσκολη θεση να ψαχνομαι μεταξυ 6-7 αυτοκινητων εκ των οποιων και τα δυο του τοπικ...τελος να πω οτι αναφερομαι μονο στον τομεα αισθησης, κρατηματος, επιδοσεων και οχι για ποιοτητα, εργονομια η' design...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Χωρίς προσωπική εμπειρία οδήγησης με κανένα απ' τα δύο, αλλά βλέποντάς τα να κινούνται, ψήφισα το VW. Ακούω να λένε συνεχώς για το TypeR ότι κάνει, δείχνει, δεν ξέρω κι εγώ τι, αλλά για εμένα παραμένει αξεπέραστο πρόβλημα ότι είναι... ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ!!! Οπότε, με τίποτα δεν θα ήθελα να οδηγώ ένα αμάξι που μου φαίνεται τόσο αχώνευτο!
Αυτός, πραγματικά, είναι ο βασικός λόγος επιλογής ή όχι αυτοκινήτου πια που ζητά τόσα χρήματα.
Πάντως το Τάπερ σε ανθρακί και μαύρο είναι αλήτικο και ξεχωρίζει.. Πολύ ωραίο.Δεν ξέρω αν με ειρωνεύεσαι, αλλά σε περίπτωση που το κάνεις, σου λέω ότι αν κάποτε σκόπευα να δώσω 30 χιλιάρικα για αμάξι, σίγουρα ένας απ' τους βασικούς παράγοντες που θα πρόσεχα θα ήταν να με ικανοποιεί και εμφανησιακά! Ξέρεις, μιας που δεν οδηγούμε όλοι μας σε πίστες με ολόσωμες και full-face, αλλά στο δρόμο και είτε μας αρέσει είτε όχι, το αμάξι πλέον είναι κάτι σαν τα ρούχα μας, δηλαδή περνάει μέσω της αισθητικής μας η επιλογή του, τότε ΝΑΙ, θα έπρεπε να έχει φοβερά μεγάλες διαφορές στην ποιότητα για να προτιμήσω ένα που δεν μου αρέσει, έναντι ενός που μου αρέσει.
Το ότι μοιάζει αλήτικο και ξεχωρίζει είναι δική σου άποψη και είναι σεβαστή. Εγώ το θεωρώ ένα εντελώς αδιάφορο εμφανησιακά όχημα, μέχρι που θα το έλεγα και κακόγουστο. Άσε που μου φέρνει σε χωριό ένα πράγμα... Αλλά αυτό είναι άποψή μου, δεν είναι ανάγκη να τη σεβαστείς.Ζητώ συγγνώμη απ' τους υπόλοιπους για το off topic.
Φυσικά και δεν σε ειρωνεύομαι
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Άσε που μου φέρνει σε χωριό ένα πράγμα...
Λάθος έκφραση νομίζω και δεν εννοώ για το αυτοκίνητο.
Έχεις δίκιο... Πάντως σε καμία περίπτωση δεν εννοούσα κάτι για τους κατόχους του. Και για να εξηγηθώ, αν και έσβησα το σχόλιο, αναφέρομαι σε μία απίθανη καγκουριά που είχα δει όταν ήμουν φαντάρος σ' ένα τεύχος του Burn Out, ένα Civic που ο τύπος το είχε βάψει θαλασσινό, είχε βγάλει καθίσματα από μέσα και το είχε κάνει μονοθέσιο με ένα εντελώς κακόγουστο εσωτερικό που πραγματικά παραπέμπει σε μία πιο ακριβή έκδοση των ελληνικών 'οργανακίων' και led παντού. Δεν μπορώ να σου το περιγράψω, θα έπρεπε να το έχεις δει και είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα συμφωνούσες μαζί μου!
Ζητώ συγγνώμη παρόλα αυτά, αν κάποιος θίχτηκε δεν σκόπευα να κάνω κάτι τέτοιο!
-
Μια απορία προς τους πεμπτογκολφάκηδες.. Το 1.6FSI Sportline μπορείς να το παραγγείλεις εξαρχής με 17άρες? (το ξέρω ότι δεν κολλάει με την αντιπαράθεση αλλά δεν ήθελα να ανοίξω καινούργιο θέμα)
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μια απορία προς τους πεμπτογκολφάκηδες.. Το 1.6FSI Sportline μπορείς να το παραγγείλεις εξαρχής με 17άρες? (το ξέρω ότι δεν κολλάει με την αντιπαράθεση αλλά δεν ήθελα να ανοίξω καινούργιο θέμα)'kid' δε νομίζω να θέλεις να ........ ;
-
να τι?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
να τι?Να πάρεις το 'ακατονόμαστο'.
-
Δεν το σκέφτομαι.. Είναι σίγουρο.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν το σκέφτομαι.. Είναι σίγουρο. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν το σκέφτομαι.. Είναι σίγουρο.Που ειναι εκεινη η φωτο με το 'BAN HIM'?
Πλακα κανω .Καλοριζικο!!
-
Ευχαριστώ αλλά δεν το χω πάρει ακόμα. Εξάλλου δεν θα ναι μόνο δικό μου, θα το 'χουμε μισό μισό με την mom. Πάντως όλες τις επιλογές για extra/χρωματάκι/ζάντες εγώ θα τις κάνω. Φαίνεται ότι η μαμά έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι μόλις βγάλω δίπλωμα θα αναγκαστεί να πάρει καινούργιο αυτοκίνητο.
edit: Bill33 αυτή την φωτογραφία λες?
-
Θα κρατήσω την αναπνοή μου μέχρι να σκάσω (αλλά Οβελίξ).
Άσε προτιμώ να αλλάξω αβαταρ (είναι πιό εύκολο).Πέρα από τη πλάκα, καλοτάξιδο 'μικρέ'
-
Kid, μιλάμε για πρώτο αμάξι?
Edit, άργησα λίγο να ρωτησω
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν το σκέφτομαι.. Είναι σίγουρο.Μετά απ' όλα αυτά που έχεις διαβάσει;
μα καλά κανείς δεν διαβάζει forum;
και με 18αρες (ζάντες) αν θες έρχεται
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Θα κρατήσω την αναπνοή μου μέχρι να σκάσω (αλλά Οβελίξ).
Άσε προτιμώ να αλλάξω αβαταρ (είναι πιό εύκολο).Πέρα από τη πλάκα, καλοτάξιδο 'μικρέ'
Ευχαριστώ αλλά αν είναι να αλλάξεις avatar πες το μου για να το βάλω εγώ. Μεταξύ CTR και GTi και γω τον τύπο ρο θα προτιμούσα.
EDIT
Δεν το σκέφτομαι.. Είναι σίγουρο.
Μετά απ' όλα αυτά που έχεις διαβάσει;
μα καλά κανείς δεν διαβάζει forum;
και με 18αρες (ζάντες) αν θες έρχεται
18άρες? Καλά, είπαμε αλλά μην το κάνουμε και τελείως καγκούρικο..
Εσύ καλύτερα να μην μιλάς για το ποιος διαβάσει το forum γιατί είσαι χειρότερος από μένα.
-
Φίλε Kid δεν θα σου συνιστούσα να βάλεις τις 17άρες στο 1.6. Αν και σίγουρα πολύ πιο όμορφες, κάνουν πιο δύσκολο το έργο του κινητήρα.
-
Κοίταξε, εγω επειδή το έχω αγοράσει το συγκεκριμένο μοντελο θα θελα να σου πω να μην βάλεις 17αρες γιατι θα σέρνεται το αμάξι. οι 16αρες που έχει μαμά είναι μια χαρά.Πίστεψε με ήμουν κ εγω στο ίδιο διλλημα αλλα 115 άλογα ειναι αυτα.οχι 200.στο GTi πηγαίνουν οι 17αρες χωρις αμφιβολία. όσο για τα extra ένα κόκκινο χρωματάκι μεταλλικο ειναι μια χαρα.Άντε κ XENON φώτα.παρτο με το καλό κ βάλε οτι θελεις μετα. Σου προτείνω ηχοσυστημα γιατι η VW δεν παρέχει... .έχωσα άλλα 800ευρω εκει αλλά τώρα ειμαι πολυ καλά;) [/img]
-
Παιδιά, ευχαριστώ για την συμβουλή σας (δηλαδή να μην βάλω 17άρες) αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν θα την ακούσω..
Πιστεύω ότι οι 17άρες δεν θα το κάνουν επικίνδυνο από άποψη ενεργητικής ασφάλειας. Βέβαια, αν έχει αποδειχθεί κάτι τέτοιο, εννοείται ότι θα μείνω με τα 16άρια.Τα xenon θα μπούνε μαζί με ηλιοροφή και clima από extra. Αν πάντως έχει κάποιος μία λίστα με τα extra και μπορούσε να μου την στείλει δεν θα έλεγα όχι.
Ο φίλος μου που θα το αγοράσει λίαν συντόμως μου είπε ότι η VW δίνει ηχοσύστημα και μάλιστα φαίνεται πολύ ωραίο στην κονσόλα. Βέβαια εγώ δεν το έχω δει και δεν ξέρω. Έχω την εντύπωση όμως ότι θα βάλω κάποιο aftermarket γιατί μου αρέσουν τα έντονα χρωματικά κουμπάκια στην κονσόλα
Όσο για το χρωματάκι το χω επιλέξει ήδη αλλά μέχρι να το πάρω δεν θέλω να το πω. Εκτός αν προκύψει κάτι συνταρακτικό στο δειγματολόγιο με τα χρώματα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Παιδιά, ευχαριστώ για την συμβουλή σας (δηλαδή να μην βάλω 17άρες) αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν θα την ακούσω..
Πιστεύω ότι οι 17άρες δεν θα το κάνουν επικίνδυνο από άποψη ενεργητικής ασφάλειας. Βέβαια, αν έχει αποδειχθεί κάτι τέτοιο, εννοείται ότι θα μείνω με τα 16άρια.Τα xenon θα μπούνε μαζί με ηλιοροφή και clima από extra. Αν πάντως έχει κάποιος μία λίστα με τα extra και μπορούσε να μου την στείλει δεν θα έλεγα όχι.
Ο φίλος μου που θα το αγοράσει λίαν συντόμως μου είπε ότι η VW δίνει ηχοσύστημα και μάλιστα φαίνεται πολύ ωραίο στην κονσόλα. Βέβαια εγώ δεν το έχω δει και δεν ξέρω. Έχω την εντύπωση όμως ότι θα βάλω κάποιο aftermarket γιατί μου αρέσουν τα έντονα χρωματικά κουμπάκια στην κονσόλα
Όσο για το χρωματάκι το χω επιλέξει ήδη αλλά μέχρι να το πάρω δεν θέλω να το πω. Εκτός αν προκύψει κάτι συνταρακτικό στο δειγματολόγιο με τα χρώματα.
Κοίταξε, δίνουν πηγή JVC κ ηχεία μπροστά.ούτε καν MP3 δεν παιζειι ο Player.με το ηχοσυστημα έιχαμε ολοκληρο μακελειό! βάλε κατι aftermarket κ χώσε ηχεία πισω κ κανενα sub αν δεν πειραζει στη μαμα σου. όσο για το χρωμα μυρίζομαι τι θελεις να πάρεις.κλίμα έχει το αμάξι διζωνικό κιόλας.XENON δεν έχει μαμά.είναι extra Κ είναι ακριβα αποτι θυμαμαι.καταλογο με τα έξτρα δεν έχω..μπορεις να βρεις πληροφοριες στην http://www.vw.gr ή να πας εσυ ο ίδιος στην αντιπροσωπεια να ρωτησεις τιμές γιατι ολοι λενε οτι θελουν απέξω απο το χορό!
Έκανες την καλύτερη επιλογή πιστευω αν κ υπάρχουν κ άλλα τοπ αμάξια για μενα στην ίδια κατηγορία, πιο φτηνά αλλα δεν μου άρεσαν εμφανισιακα καθολου.το C4 k FOCUS II -
Κατάλογος με τα έξτρα του Golf εδώ:
http://www.volkswagen.gr/media/golf_a5_16.xls
Και για όσους βαριούνται να κατεβάζουν ή δεν έχουν Excel:
HΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΥΟ ΖΩΝΩΝ (ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ) 270.00
ΔΙΧΤΥ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ , ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΝΤΟΥΛΑΠΑΚΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ 153.00
ΤΡΙΑΚΤΙΝΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΤΙΜΟΝΙ,ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΒΙΕ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ 153.00
ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 'HOCKENHEIM' 6 1/2 J x 16 ME ΕΛΑΣΤΙΚΑ 205/55 R16 878.00
ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 'GRAND PRIX' 7 J x 17 ME ΕΛΑΣΤΙΚΑ 225/45 R17 (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ KANONIKH ΡΕΖΕΡΒΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 1G3) 1 845.00
ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 'ZAANDFORT' 7 J x 17 ME ΕΛΑΣΤΙΚΑ 225/45 R17(ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ KANONIKH ΡΕΖΕΡΒΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 1G3) 1 440.00
ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 'ESTORIL' 7 J x 17 ME ΕΛΑΣΤΙΚΑ 225/45 R17(ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ KANONIKH ΡΕΖΕΡΒΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 1G3) 1 552.00
ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 'INDIANAPOLIS' 7 J x 17 ME ΕΛΑΣΤΙΚΑ 225/45 R17(ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ KANONIKH ΡΕΖΕΡΒΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 1G3) 1 703.00
ΡΕΖΕΡΒΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΜΕ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ (ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ PJ2, PJ4, PJ5, PJ6, PJ7 & ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ ΚΑΤΑ 75 ΛΙΤΡΑ) 316.00
ΕΠΙΠΛΕΟΝ 4 ΗΧΕΙΑ ( ΣΥΝΟΛΙΚΑ 10 ) 129.00
SPORT ΑΝΑΡΤΗΣΗ 240.00
ΠΛΥΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΙΚΤΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΝΕΡΟΥ 220.00
ΓΥΑΛΙΝΗ ΣΥΡΟΜΕΝΗ / ΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΡΟΦΗ. 823.00
ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΝΤΙΘΑΜΒΩΤΙΚΟΣ ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ,ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΟΔΗΓΟΥ-ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ,ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΙ,ΑΝΤΙΘΑΜΒΩΤΙΚΟΙ,ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ, ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ''COMING HOME'', ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΒΡΟΧΗΣ 480.00
ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΝΤΙΘΑΜΒΩΤΙΚΟΣ ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ,ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΟΔΗΓΟΥ-ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ,ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ''COMING HOME'', ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΒΡΟΧΗΣ 158.00
ΡΑΔΙΟ CD ''RCD 300'' 507.00
ΡΑΔΙΟ CD ''RCD 300'' ΜΕ 4 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΗΧΕΙΑ (10 ΣΥΝΟΛΙΚΑ) 626.00
RADIO-NAVIGATION (ΕΓΧΡΩΜΟ). ME CD-ROM KAI ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΑ CD'S, 10 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΗΧΕΙΑ, ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ 2 152.00
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 198.00
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ,ΦΩΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ 270.00
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ NOKIA 6310i. (MONO ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟ CD ή RADIO - NAVIGATION) 1 239.00
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ. (MONO ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟ CD ή RADIO - NAVIGATION) 459.00
ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΕΜΠΡΟΣ,ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΙΤΣΙΛΙΣΤΗΡΙΑ,ΠΛΥΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΙΚΤΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΝΕΡΟΥ 420.00
ESP - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΥΣΤΑΘΕΙΑΣ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΥ(EDS),ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΜΙΣΧΥΣΗΣ ΠΕΔΗΣΗΣ BRAKE ASSIST KAI ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙΟΛΗΣΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΟΧΩΝ (ASR) 665.00
ΠΛΕΥΡΙΚΟΙ ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ ΠΙΣΩ (ΣΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ KAI MONO ΣΤΙΣ 5-ΘΥΡΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ) 286.00
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΥΠΟΒΡΑΧΙΟ ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΧΩΡΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ 183.00
CD CHANGER ΕΜΠΡΟΣ ( 6 ΔΙΣΚΩΝ ).ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΥΠΟΒΡΑΧΙΟΝΙΟ ΕΜΠΡΟΣ 6Ε3) 352.00
ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΙΣΩ 455.00
ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ (CRUISE CONTROL) 201.00
ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΟΜΙΧΛΗΣ ΕΜΠΡΟΣ 169.00
ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ BI-XENON 1 027.00
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ (BORD COMPUTER) 166.00
GOLF GTI vs CIVIC Type-R......