-
Ο χρήστης zEr0c0oL έγραψε:
Αν και βραδινές..είναι οι πρώτες μου!
Είναι παρα παρα πολυ σταθερές πι μπαρες πιστευω..μετα το ταξίδι θα εχω καλύτερη άποψη, όπως και για το αμαξι συνολικά!
Περιττό να πω πως εντυπωσιάστηκα απο την πρώτη βόλτα μέχρι το σπίτι, νομίζω εννοείται!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλοταξιδο,να το χαρείς...Τελικά το ink blue οσο το βλέπω τόσο μαρεσει...καναμε καλή επιλογή,ευτυχως που δεν κυκλοφορουν πολλα
-
Είναι φοβερό το χρωμα..όχι επειδή το διάλεξα! Ανάλογα τον φωτισμό, με ίδια κάμερα δείχνει διαφορετικό !
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Πολύ ωραίες οι ράγες! Γενικά τα μεταλλικά στοιχεία δίνουν πρόσθετη ομορφιά ακόμη και σε ένα αμάξι που ούτως ή άλλως είναι πανέμορφο!
Ωραίο και το χρώμα, αν και έχω φάει κόλλημα με το σκούρο ασημί (μήπως ανθρακί;) που το έχει ένας που κυκλοφορεί στα μέρη μου και κάθε φορά που το βλέπω σταματάω και το χαζεύω! -
Ευχαριστώ
(αν και δεν έχω τα μεταλλικά στοιχεία, λόγω φτηνής έκδοσης )
-
Καλοταξιδο
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ευχαριστώ πολύ!
Την άλλη εβδομάδα θα βάλω μια φώτο και με τα φιμέ.. -
Κουκλάκι είναι! Να το χαίρεσαι φίλε zEr0c0oL
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Κουκλάκι είναι! Να το χαίρεσαι φίλε zEr0c0oLΣ' ευχαριστώ πολύ! Κι εσύ να χαίρεσαι το εργαλείο!
Υ.Γ.: Πλάτων ετοιμάσου.. έρχομαι από βδομάδα!
-
Zerocool καλοτάξιδος ! Όντως το χρώμα είναι πάρα πολύ ωραίο και ξεχωρίζει ! Να το χαρείς φίλε μου !
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γεια σας παιδια,
δυο ερωτησεις εχω. Να αλλαξω λαδια στα 1000 Km; Μου ειχαν πει οτι παροτι δεν το απαιτει η εταιρια καλο ειναι να το κανω . Τι λετε εσεις;
Και δευτερον, υπαρχουν καλλυματα για τα καθισματα που να ειναι ειδικα για αυτο το μοντελο; Που μπορει κανεις να βρει τετοια πραγματα; Αν βρω τα κλασσικα που εχουν διαφορα μεγεθη πως μπορω να ξερω αν κανουν στο δικο μου;
Τελος ψαχνω και κατι για ηλιοπραστασια μιας και δεν εχω parking. Εκτος της κλασικης λυσης, υπαρχει κατι που να προστατευει και το χρωμα στο καπο αλλα να μην ειναι τοσο αβολο οσο μια τεραστια κουκουλα σε ολο το αυτοκινητο;
Ευχαριστω για το χρονο σας.
-
Κατ' αρχήν zEr0c0oL και asxetos2016 καλοτάξιδα.
zEr0c0oL το χρωματάκι και οι μπάρες τα σπάνε.
asxetos2016 υπάρχουν καλύμματα ειδικά για το κάθε αυτοκίνητο που ράβονται με πατρόν. Πας σε ένα μαγαζί με είδη αυτοκινήτου διαλέγεις ύφασμα και χρώμα-χρώματα και στα φτιάχνουν.
Για τα λάδια στα 1000 χλμ. Νομίζω ότι μια αλλαγή λαδιών δεν θα το βλάψει, αλλά στα σύγχρονα αμάξια δεν θα κάνει και τίποτα παραπάνω. Οπότε είναι καθαρά απόφαση δικιά σου και της αντιπροσωπίας τη θα σου πει.
Για ηλιοπροστασία και στο καπό πέρα της κλασικής κουκούλας δεν γνωρίζω κάτι. -
Για τα λάδια θα ακούσεις πολλά διαφορετικά. Επίσημη θέση είναι για αλλαγή στα 15000 ή στο χρόνο, ότι έρθει πρώτο.
Για κουκούλα και καλύμματα δες στην www.pancar.gr έχει μεγάλη ποικιλία και καλύμματα κομμένα στα μέτρα του αυτοκινήτου
-
τα 15000χλμ που μαλλον δινουν ολοι οι κατασκευαστες για τα diesel,προσωπικα το βρισκω too much.Βεβαια θα μου πειτε ποιος εισαι συ να ξερεις καλυτερα απο τον κατασκευαστη...Συμφωνω αλλα μετα απο τοσα χλμ το λαδι εχει χασει προ πολλου τις ιδιοτητες του,συν οτι μιλαμε για μοτερ με χρηση τουρμπο.Τεσπα,απλα και γω δεν ξερω αν θα τηρησω τον προγραμματισμο των σερβις απο την αντιπροσωπεια
-
Εγώ πάντως θα πάω κανονικά στα 15000 όπως μου είπαν. Μέχρι στιγμής δεν έχω διαπιστώσει κάποια διαφορά στην λειτουργία του (περισσότερο θόρυβο κλπ).
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Εγώ πάντως θα πάω κανονικά στα 15000 όπως μου είπαν. Μέχρι στιγμής δεν έχω διαπιστώσει κάποια διαφορά στην λειτουργία του (περισσότερο θόρυβο κλπ).Ποτε δεν χαλασε μακροπροθεμα κανενα μια προωρη αλλαγη λαδιων. Βεβαια δεν κανω εγω κουμαντο στην τσεπη σου.
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Κατ' αρχήν zEr0c0oL και asxetos2016 καλοτάξιδα.zEr0c0oL το χρωματάκι και οι μπάρες τα σπάνε.
Ευχαριστώ πολυ! Κι εγω για τα λάδια θα παω στους 6 μήνες λογικά. Μια τελευταία φωτό με τα φιμέ:
-
Ο χρήστης dexter13 έγραψε:
Εγώ πάντως θα πάω κανονικά στα 15000 όπως μου είπαν. Μέχρι στιγμής δεν έχω διαπιστώσει κάποια διαφορά στην λειτουργία του (περισσότερο θόρυβο κλπ).
Ποτε δεν χαλασε μακροπροθεμα κανενα μια προωρη αλλαγη λαδιων. Βεβαια δεν κανω εγω κουμαντο στην τσεπη σου.
Είπα να εμπιστευτώ την εταιρία. Αν έπρεπε να γίνει αλλαγή νωρίτερα, δε βρίσκω λόγο να μην το λέγανε.
-
Ο χρήστης asxetos2016 έγραψε:
Τελος ψαχνω και κατι για ηλιοπραστασια μιας και δεν εχω parking. Εκτος της κλασικης λυσης, υπαρχει κατι που να προστατευει και το χρωμα στο καπο αλλα να μην ειναι τοσο αβολο οσο μια τεραστια κουκουλα σε ολο το αυτοκινητο;Ευχαριστω για το χρονο σας.
Για ηλιοπροστασία μη νομίζεις ότι η κλασική κουκούλα είναι πανάκεια (αν αποφασίσεις να κινηθείς έτσι). Ας πουν κι άλλοι φίλοι τη γνώμη τους αλλά έχω ακούσει από κάνα δυο φαναρτζήδες ότι το να φοράει συχνά κουκούλα το αυτοκίνητο - ειδικά στον ήλιο - είναι σαφώς αρνητικό για το χρώμα. Ο λόγος; Με την κουκούλα μπορεί να γλιτώνεις σκόνες, κουτσουλιές κτλ. κατά το παρκάρισμα, αλλά από την άλλη δημιουργείς ένα 'θερμοκήπιο' για το αυτοκίνητο που το ζεσταίνει χωρίς να αερίζεται επαρκώς με αποτέλεσμα να φθείρεις το χρώμα μακροπρόθεσμα πολύ περισσότερο. Εγώ θα το απέφευγα. Το πολύ πολύ κάνε ένα πλύσιμο περισσότερο, αλλά συνεχώς κουκούλα καλύτερα όχι. Προσοχή δε λέω να μη βάλεις ηλιοπροστασία στα τζάμια - αυτή θα είναι σίγουρα θετική για τα πλαστικά του αυτοκινήτου σου - αλλά όχι και να το καλύπτεις ολόκληρο όταν δεν το μετακινείς.
Παλιά είχα δει - αλλά δεν ξέρω πού έχουν - μια κουκούλα που κάλυπτε μόνο το πάνω μέρος του αυτοκινήτου, απ' την οροφή ως το ύψος των παραθύρων. Ήταν αρκούντως ελαφριά για να την κουβαλάς μαζί σου και να τη βάζεις όταν το αφήνεις έξω (νομίζω την είχα δει σε αυτοκίνητο παρκαρισμένο σε παραλία). Αυτή ίσως αερίζεται καλύτερα γιατί αφενώς δεν καλύπτει όλο το αυτοκίνητο, αφετέρου είναι αρκετά ελαφριά (ενώ η μεγάλη κουκούλα είναι αρκετά βαριά και δύσχρηστη). Δεν ξέρω όμως πού την πουλάνε.
Σε κάθε περίπτωση καλοτάξιδο και κοίτα να το χαρείς χωρίς να σε απασχολούν τόσο πολύ τέτοια θέματα.
-
Ο χρήστης asxetos2016 έγραψε:
Να αλλαξω λαδια στα 1000 Km; Μου ειχαν πει οτι παροτι δεν το απαιτει η εταιρια καλο ειναι να το κανω . Τι λετε εσεις;Μην το κάνεις, πεταμένα λεφτά είναι αν θέλεις τη γνώμη μου....
Αλλά μην τα κρατάς και 15.000 χιλιόμετρα, είναι πολλά. Στο δικό μου τα αλλάζω κάθε 10.000. -
Καλημέρα
Εάν γνωρίζει κανείς ας βοηθήσει.
Έκανα εισαγωγή κάποια έτοιμα POIs όταν όμως πηγαίνω να δω την λίστα με τα pois μου εμφανίζει μόνο την πρώτη σελίδα στο connect (όταν πατάω το βελάκι για να πάω στην δεύτερη είναι κενή).
Τα myPOIWarnings τα εμφανίζει κανονικά.
Το μόνο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι κολάει λόγω του όγκου των δεδομένων (αν και στο manual λέει ότι δουλεύει με δεδομένα μέχρι 8MB και αυτά ήταν γύρω στα 3MB).
Γνωρίζει κανείς τίποτα?
Ευχαριστώ
Νissan Qashqai J11 [2014-__]