-
Για σας,είμαι νέο μέλος στο φόρουμ σας.Η αλήθεια είναι ότι έκανα εγγραφή για σας κάνω μια ερώτηση,σε ένα μήνα είναι να αγοράσω μεταχειρισμένο αμάξι,έχω καταλήξει σε 2 το ένα seat Leon 1400 του 2011 και το άλλο Opel Astra πάλι 1400 2011.
Το πρόβλημα μου είναι ότι είμαι άσχετος από αμάξια,και δεν γνωρίζω πιο είναι πιο αξιόπιστο και βγάζει λιγότερα προβλήματα και τα δυο έχουν περίπου την ίδια τιμή. Θα σας ήμουν ευγνώμων να μου πείτε την άποψη σας.
-
Για σας,είμαι νέο μέλος στο φόρουμ σας.Η αλήθεια είναι ότι έκανα εγγραφή για σας κάνω μια ερώτηση,σε ένα μήνα είναι να αγοράσω μεταχειρισμένο αμάξι,έχω καταλήξει σε 2 το ένα seat Leon 1400 του 2011 και το άλλο Opel Astra πάλι 1400 2011.
Το πρόβλημα μου είναι ότι είμαι άσχετος από αμάξια,και δεν γνωρίζω πιο είναι πιο αξιόπιστο και βγάζει λιγότερα προβλήματα και τα δυο έχουν περίπου την ίδια τιμή. Θα σας ήμουν ευγνώμων να μου πείτε την άποψη σας.
-
-
Τo Leon είναι πολύ καλύτερο αυτοκίνητο αλλά το Astra είναι ίσως πιο αξιόπιστο. Μιλάς για turbo εκδόσεις φαντάζομαι.
-
+1000 για το Leon, σαν μτχ οποιο και να αγορασεις αμα δεν βρεις πραγματικα απο ιδιωτη ειναι ζαρια η υποθεση...
α) Το Leon εχει πολυ καλυτερη συμπεριφορα στο δρομο, πολυ καλυτερο κιβωτιο, ενω δεν υστερει σε ανεση, εχει και φθηνοτερες τιμες στο service, εκτος και αν εχει η τοτε εκδοση το αυτοματο του ομιλου...
β) Το Astra περαν της ισως ελαχιστα καλυτερης αξιοπιστιας (στην πραγματικοτητα τριχες κατσαρες ολο και καποιο κουσουρι θα εχει) εναντι του leon δεν εχει να δειξει κατι περισσοτερο εκτος του βαρους του...
...και τα δυο αφου μιλαμε για μτχ θα θελουν το κατι τι τους...για να βελτιωθει η λειτουργικη κατασταση...
-
εμεις στην οικογενεια εχουμε το leon 1.8 βεβαια αλλα δεν ξερω ποση σημασια εχει.
απιστευτα αξιοπιστο αυτοκινητο , με χοντρικα στην ωρα τους τα σερβισ αλλα χωρις καμια λατρεια περι του θεματος απο τον πατερα μου . το παμε για σερβις οταν βγαλει ενδειξη στο ταμπλω(σε τοσα χλμ σερβισ). δεν εχει βγαλει καμια σοβαρη βλαβη σε 90.000 χλμ.Μονο εχει μια φορα χαλασει η μπαταρια και δεν λειτουργουν 2 ασφαλειες στις πορτες. αυτα...
καλο ειναι στον δρομο με σιγουρο πατημα , καλο φρεναρισμα κτλ χωρις ομως τρελες σπορ ικανοτητες στην απλη εκδοση, εχει χωρους και ειναι πολυ μαλακο στην οδηγηση. πραγματικα τιμιο και εμφανησιμο εξωτερικα με οχι τοσο εμφανησιμο εσωτερικο.
φτηνο στο σερβισ , δεν καιει λαδια και η τουρμπινα ειναι σουπερ.
-
Και εγώ θα σου έλεγα το seat. Εγώ έχω και τις 2 μάρκες που ψάχνεις αλλά διαφορετικά αυτοκίνητα. Δεν είμαι ευχαριστημένος από κανένα. Για το astra ακούω τα χειρότερα στο θέμα της αξιοπιστίας ενώ για το leon έτσι και έτσι. Επίσης το leon είναι καλύτερο στο δρόμο και μάλλον θα σε κάνει και λίγο καλύτερο οδηγό από ότι το astra (στο οποίο δε νιώθεις τίποτα οδηγικά) αν είσαι καινούργιος στο σπορ αυτό.
-
Λεόν εύκολα.
-
Leon χωρίς δεύτερη σκέψη...
-
Leon με μεγάλη διαφορά
Sent from my iPhone using Tapatalk
Seat ή Opel?